Dodaj do ulubionych

mała czarna na wesele ?

14.09.16, 14:19
Syszałam ze czarnej nie wypada ubierac na wesele... ale moje pytanie brzmi: Czy na poprawiny to już można? Chodzi o zwykłą małą czarną - dodam tylko jeszcze ze owa impreza ma być "na luzie" Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • kladkasa Re: mała czarna na wesele ? 04.10.16, 12:43
      właściwie teraz nikt się już tym chyba nie przejmuje. Ja co prawda zawsze staram się wybierać inne kolory, ale myślę, że nic sie nie stanie jak na poprawiny ubierzesz małą czarną. Jednak, jeżeli ma możliwość, wybierz kolorowe buty i torebkę, żebyś nie wyglądała zbyt ponuro ;)
    • snowwwhite Re: mała czarna na wesele ? 18.10.16, 10:49
      zapytaj panny młodej, ja tak zrobiłam, a ona się zgodziła :)
    • 9agatka Re: mała czarna na wesele ? 20.10.16, 15:13
      Może i nie ma, ale moim zdaniem to słabo na weselu wygląda. Na poprawiny - w porządku.
    • molrok Re: mała czarna na wesele ? 24.10.16, 13:51
      A dlaczego nie wypada? wszystko zależy od tego, jaka mała czarna to jest.
    • ona_kamila Re: mała czarna na wesele ? 13.11.16, 22:20
      wypada, nie wypada, kto się tym przejmuję.... ja wybrałam czerń na chrzciny ale chce ją trochę rozświetlić dodatkami i myślę że będzie ok, poza tym w czerni czuję się najlepiej. Teraz goście mają swobodę i mogą szaleć od czerni po biel, bez zmian chyba tylko pozostało to że tylko dziewicy wypada welon założyć...haha a jak jest w praktyce to wszyscy wiedzą
    • kaaarla Re: mała czarna na wesele ? 08.12.16, 14:18
      też myślę, że teraz raczej nie patrzą na to aż tak krzywo jak kiedyś. Moim zdaniem gorzej jest iść na wesele w białej lub kremowej sukience...a to też się często zdarza. No ale jak to sa poprawiny to nie ma się czym przejmować :)
    • agnieszka_344 Re: mała czarna na wesele ? 10.01.17, 15:19
      jestem sa :) sama niedawno byłam na weselu i miałam czarną sukienkę :)
    • gosha8900 Re: mała czarna na wesele ? 15.01.17, 21:19
      Ja taką na pewno ubieram, tylko mam problem z rajstopami - jakie? Cieliste czy czarne? Chyba cieliste? Chciałam założyć te -conteshop.pl/conte-elegant/rajstopy-damskie-dress-code-15-bronz, co myślicie??
      • hopkey259 Re: mała czarna na wesele ? 15.01.17, 21:37
        Zdecydowanie cieliste będą lepiej wyglądać do czarnej sukienki.
    • sklep_lagres Re: mała czarna na wesele ? 12.02.17, 17:50
      Na weselu absolutnie nie polecamy ,, małą czarną,, Co do poprawin jeśli są na luzie to jak najbardziej :)
    • synnok Re: mała czarna na wesele ? 23.03.17, 13:46
      ja bym zalozyla na wesele i na poprawin, nie widze w tym absolutnie problemu
    • kotinikoni Re: mała czarna na wesele ? 24.03.17, 14:59
      Niby nie można ale ja tam byłam nie razi nikt nie miał pretensji ;) Grunt żeby nie zakładać białej bo trochę lipa ;)
    • 9agatka Re: mała czarna na wesele ? 10.04.17, 10:46
      Pewnie, że można na poprawiny. Zwłaszcza, jak to na luzie.
      • madzik986 Re: mała czarna na wesele ? 13.04.17, 08:44
        Wszystko zależy... a jesteś pewna, że chcesz iść w tej? Może warto wybrać coś innego jak np. ta różowa koronkowa albo czerwona z artykułu: www.baan.pl/sukienki-na-wesele-co-trzeba-wiedziec-jak-wybrac-sukienke-na-wesele/ ? Jeżeli to drugi dzień to ok, możesz do tego dobrać fajne, kolorowe dodatki.
    • liliaaaa Re: mała czarna na wesele ? 26.10.17, 16:44
      Zależy od małej czarnej. Ja miałam tą carry.pl/pl/zima-2017/11759-sukienka.html#/kolor-czarny i się sprawdziła.
    • tinysiskin Re: mała czarna na wesele ? 31.10.17, 11:03
      Zdecydowanie nie można na wesele zakładać małej czarnej. Na poprawiny też bym jej nie ubrała.
    • kamilanowakkk Re: mała czarna na wesele ? 07.02.18, 15:06
      Spory wybór sukienek znajdziesz tu: venezzo.pl/pl/c/Sukienki/36 tylko polskie produkty.
    • pimp1122 Re: mała czarna na wesele ? 18.02.18, 01:45
      na samo wesele nie ubrałabym małej czarnej, ale na poprawiny już bym była bardziej za, ale może warto zapytać panny mlpdej co na ten temat sądzi :)
    • olakwiat95 Re: mała czarna na wesele ? 26.09.18, 12:05
      Na poprawiny nie powinno się iść w czarnej sukience, ale może coś ciekawego z ubrania wpadnie Tobie w ręce z asortymentu ZOiO
    • sambolejro Re: mała czarna na wesele ? 07.03.19, 11:41
      Niby nie wypada, a wiele kobiet widziałam w czarnych sukienkach.
    • girlnextdoor19 Re: mała czarna na wesele ? 21.08.19, 20:03
      Oj nie, według mnie odpuścić i wybrać inny kolor :)
    • sani94 Re: mała czarna na wesele ? 26.10.19, 21:44
      Ja bym nie ubrała ale teraz już się chyba tak nie patrzy
    • katarzyna.malec95 Re: mała czarna na wesele ? 19.04.22, 13:24
      Moim zdaniem, teraz już nikt na to nie zwraca uwagi. Dużo osób przychodzi w czarnych sukienkach na wesele, nie mówiąc już o poprawinach. Tutaj masz fajną sukienkę czarną mini, natallyfashion.pl/pl/p/Sukienka-mini-w-serek-czarna/428 ja byłam w niej ostatnio na poprawinach u kuzynki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka