Dodaj do ulubionych

Jaki preparat do wybielania zębów

05.12.16, 15:33
Poszukuje jakiegoś wybielacza do zębów.Mam być to prezent pod choinkę dla mojej siostry.Dla tego ma pomóc,a nie zaszkodzić.Co polecacie??Bo widzę na allegro przekrój cenowy jest duży.
Obserwuj wątek
    • marcopolozkielc Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 15:46
      Daruj sobie allegro.Chyba,że za rok pod choinkę chcesz kupić siostrze wizytę u dentysty :D
      • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 17:14
        to wybielanie jest takie szkodliwe??
      • eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 17:40
        Wybielanie nie jest szkodliwe.Szkodliwe są nie które produkty.Tak jak napisał kolega.Daruj allegro.Sama jestem obecnie na staży w aptece i mamy tylko dwa wybielacze.
        • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 17:52
          Jaka to apteka??
          • eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 13:17
            Nie będę pisać nazwy.Mają dużą sieć aptek ;)
            • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 14:56
              a wybielacz??
              • eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 15:18
                Mamy dwa tak jak pisałam.
                • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 23:28
                  Nie chce robić reklamy.
                • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 23:32
                  Nie chcesz robić reklamy??napisz nazwę
                  • eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 09:55
                    Tak jak sama napisałaś.Nie chcę pisać nazwy,po co robić reklamę.Dobre produkty same się sprzedają.
                    • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 10:16
                      po co się udzielasz
                      • eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 12:38
                        no dobra
                        z dwóch lepiej sprzedaję się Schwarz Home Comfort
                        • andziapandzia1991 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 13.12.16, 12:15
                          gdzie to moge kupic??
                          • eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 14.12.16, 23:09
                            Zapytaj w aptece.Lub zamów tutaj drmartinschwarz.com/pl/sklep/
    • kaaarla Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 15:30
      nie eksperymentuj sama z jakimiś cudownymi środkami na wybielenie zębów. Na wybielanie zębów najlepiej i najbezpieczniej wybrać się do dentysty.
      • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 16:38
        to ma być prezent,ja nie będę tego używać,a nie stać mnie zeby siorze prezenty az tak drogie robic
      • marcopolozkielc Re: Jaki preparat do wybielania zębów 09.12.16, 20:26
        Dentyści używają takich samych środków.
    • andziapandzia1991 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 13.12.16, 12:14
      ja użyłam kiedyś pasków,pieniadze w bloto,zeby nie zmieniły koloru
    • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.12.16, 12:33
      Siostra zadowolona z prezentu.Chociaż jeszcze nie uzywala
    • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 14.01.17, 16:29
      Siostra jest,nie wiem jak to nazwać,po całym cyklu wybielania.Mega efekt.Sama sobie sprawię ten wybielacz.Ciekawe czy na każdych zębach tak działa.
      • malutkabeata Re: Jaki preparat do wybielania zębów 17.01.17, 08:52
        Mogłabyś napisać coś więcej o efektach??
        • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 17.01.17, 22:13
          A co tu pisać.Siostra ma bielsze zęby i tyle.Patrze na skale VITA to o 6 tonów co najmniej.
      • coffee.lover.8 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 22.05.17, 19:42
        a co to za środek?
        • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 06.06.17, 11:38
          żel dr martin schwarz home comfort,teraz sama go uzywam bo widziałam super efekty u siostry,tylko jak zamawiasz to musisz najpierw wersje ze szczękami kupić,która jest ciut droższa,siostra miała efekt przez prawie 4meisiące,ja od kwietnia mam super biel,na pewno zamówie drugi raz
    • lidkareka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.01.17, 17:58
      Ja też korzystałam z w/w wybielacza i jestem zadowolona.Nwet bardzo.
    • jolakiepa Re: Jaki preparat do wybielania zębów 02.03.17, 14:34
      muszę podziękaować osobom które sie wypowiadały i polecały żel dr martin schwarz,wczesniej stosowałam inne środki bez skutku,a ten wybielavcz wystarczylo że raz zastosowałam
    • 9agatka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.03.17, 10:39
      Szkoda na takie pieniędzy i zdrowia. Lepiej postawić na wybielanie u stomatologa.
    • cezary_cezary_cezary Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.03.17, 11:14
      Ja też nie ryzykowałem wybielanie samemu.Zaufałem specjaliście w gabinecie.Koszt oczywiście nieporównywalnie większy,ale dzięki temu spokój głowy większy.Wybielanie systemem Dr Martin Schwarz Expert.
    • najlepszahalka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.03.17, 15:55
      według mnie wybielanie tylko u dentysty albo te droższe preparaty tylko w aptece , bo widziałam już kilka programów w tvnstyle jakie dziwne preparaty potrafią być sprzedawane w internecie.
    • lidkareka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 11.03.17, 19:05
      Dlatego ja żel Dr martin schwarz home comfort,kupuję w aptece.
    • kociaczek456 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 15.03.17, 13:36
      Ja nie stosuje konkretnego preparatu tylko naturalne pasty na bazie ziół.
    • lidkareka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 16.03.17, 15:00
      O pastach to słyszałam tylko tyle,że zdzierają szkliwo.Wolałam kupić preparat dr martin schwarz.Nie mam żadnych problemów ze szkliwem.
    • 9agatka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.04.17, 10:46
      Pasty ścierają szkliwo. Lepiej jej daj zaproszenie do jakiegoś gabinetu na wybielanie nakładkowe.
    • cezarylukasik.pl Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.05.17, 10:34
      Czy ktoś już próbował tej metody? proszę o opinie.Philips Zoom White Speed 4 generacji jak piszą dobrzy stomatolodzy. Z tego czytałem należy przed wybielanie dobrze oczyścić zęby a także specjalnie je przygotować,bardzo dokładnie opis tej metody znajdziesz tutaj swedentpolska.com/wybielanie-zebow/
    • miodmalina2 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 15.05.17, 07:14
      Próbowałam różnych żeli czy past wybielających zęby, ale po żadny nie było jakiegoś spektakularnego efektu, żeby zęby zrobiły się białe. Chyba lepiej poradzić się stomatologa i zrobić to w gabinecie dentystycznym.
    • 9agatka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.05.17, 12:03
      Moim zdaniem takie tylko mogą zaszkodzić. Lepiej iść do stomatologa.
    • slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 06.06.17, 11:39
      siostra miała efekt przez prawie 4meisiące,ja od kwietnia mam super biel,na pewno zamówie drugi raz
      • jarkotowa1 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 12.10.17, 13:47
        Zamawiałaś przez internet czy kupiłaś w stacjonarnej aptece?
    • chrzanela Re: Jaki preparat do wybielania zębów 24.06.17, 12:35
      Ja też uzywam żelu dr martin schwarz Z tym że expert 20.Moge potwierdzic na sobie i moim mezu, ze to działa. Efekt juz jest po pierwszym zabiegu.Efekt bieli podobne do Opalasence.Z tym,że nie ma nadwrażliwości.Wczenisj uzywalismy opalasence ale stomatolog zaproponował experta i zdecydowanie lepszy kompfort.
    • kociaczek456 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 25.07.17, 13:09
      Kiedyś używałam pasty blanx, teraz porzuciłam ją na rzecz pasty z węglem aktywnym.
    • hexagon11 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 28.09.17, 11:25
      Godna polecena pasta blanx Led white: saluti.pl/pl/p/Blanx-White-Shock-30ml-system-wybielajacy-LED-wybielajaca-pasta-do-zebow/534
      Posiada specjalną nakładkę led przyspieszającą wybielanie zębów.
    • sabriel Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.10.17, 18:19
      Mogę polecić pastę wybielającą Swissdent Crystal. Jest kilka jej wersji, ja miałam tą. Działa. :)
      www.iperfumy.pl/swissdent/crystal-wybielajca-pasta-do-zbow/
    • munisa_luka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 09.04.19, 13:15
      Serio? Domowe wybielanie zębów to nie najlepszy pomysł, ponieważ łatwo można sobie szkliwo zniszczyć.
    • eddi Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.04.19, 16:18
      Myślę, ze to wszystko jest zależne od tego jaki masz stan zębów. No chyba, ze chcesz mieć zepsute szkliwo..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka