slonica34 05.12.16, 15:33 Poszukuje jakiegoś wybielacza do zębów.Mam być to prezent pod choinkę dla mojej siostry.Dla tego ma pomóc,a nie zaszkodzić.Co polecacie??Bo widzę na allegro przekrój cenowy jest duży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcopolozkielc Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 15:46 Daruj sobie allegro.Chyba,że za rok pod choinkę chcesz kupić siostrze wizytę u dentysty :D Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 17:14 to wybielanie jest takie szkodliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 17:40 Wybielanie nie jest szkodliwe.Szkodliwe są nie które produkty.Tak jak napisał kolega.Daruj allegro.Sama jestem obecnie na staży w aptece i mamy tylko dwa wybielacze. Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.12.16, 17:52 Jaka to apteka?? Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 13:17 Nie będę pisać nazwy.Mają dużą sieć aptek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 15:18 Mamy dwa tak jak pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 23:28 Nie chce robić reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.12.16, 23:32 Nie chcesz robić reklamy??napisz nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 09:55 Tak jak sama napisałaś.Nie chcę pisać nazwy,po co robić reklamę.Dobre produkty same się sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 10:16 po co się udzielasz Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 12:38 no dobra z dwóch lepiej sprzedaję się Schwarz Home Comfort Odpowiedz Link Zgłoś
andziapandzia1991 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 13.12.16, 12:15 gdzie to moge kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorawar Re: Jaki preparat do wybielania zębów 14.12.16, 23:09 Zapytaj w aptece.Lub zamów tutaj drmartinschwarz.com/pl/sklep/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarla Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 15:30 nie eksperymentuj sama z jakimiś cudownymi środkami na wybielenie zębów. Na wybielanie zębów najlepiej i najbezpieczniej wybrać się do dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 08.12.16, 16:38 to ma być prezent,ja nie będę tego używać,a nie stać mnie zeby siorze prezenty az tak drogie robic Odpowiedz Link Zgłoś
marcopolozkielc Re: Jaki preparat do wybielania zębów 09.12.16, 20:26 Dentyści używają takich samych środków. Odpowiedz Link Zgłoś
andziapandzia1991 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 13.12.16, 12:14 ja użyłam kiedyś pasków,pieniadze w bloto,zeby nie zmieniły koloru Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.12.16, 12:33 Siostra zadowolona z prezentu.Chociaż jeszcze nie uzywala Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 14.01.17, 16:29 Siostra jest,nie wiem jak to nazwać,po całym cyklu wybielania.Mega efekt.Sama sobie sprawię ten wybielacz.Ciekawe czy na każdych zębach tak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkabeata Re: Jaki preparat do wybielania zębów 17.01.17, 08:52 Mogłabyś napisać coś więcej o efektach?? Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 17.01.17, 22:13 A co tu pisać.Siostra ma bielsze zęby i tyle.Patrze na skale VITA to o 6 tonów co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
coffee.lover.8 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 22.05.17, 19:42 a co to za środek? Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 06.06.17, 11:38 żel dr martin schwarz home comfort,teraz sama go uzywam bo widziałam super efekty u siostry,tylko jak zamawiasz to musisz najpierw wersje ze szczękami kupić,która jest ciut droższa,siostra miała efekt przez prawie 4meisiące,ja od kwietnia mam super biel,na pewno zamówie drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
lidkareka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.01.17, 17:58 Ja też korzystałam z w/w wybielacza i jestem zadowolona.Nwet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakiepa Re: Jaki preparat do wybielania zębów 02.03.17, 14:34 muszę podziękaować osobom które sie wypowiadały i polecały żel dr martin schwarz,wczesniej stosowałam inne środki bez skutku,a ten wybielavcz wystarczylo że raz zastosowałam Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 07.03.17, 10:39 Szkoda na takie pieniędzy i zdrowia. Lepiej postawić na wybielanie u stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
cezary_cezary_cezary Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.03.17, 11:14 Ja też nie ryzykowałem wybielanie samemu.Zaufałem specjaliście w gabinecie.Koszt oczywiście nieporównywalnie większy,ale dzięki temu spokój głowy większy.Wybielanie systemem Dr Martin Schwarz Expert. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszahalka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.03.17, 15:55 według mnie wybielanie tylko u dentysty albo te droższe preparaty tylko w aptece , bo widziałam już kilka programów w tvnstyle jakie dziwne preparaty potrafią być sprzedawane w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkareka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 11.03.17, 19:05 Dlatego ja żel Dr martin schwarz home comfort,kupuję w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 15.03.17, 13:36 Ja nie stosuje konkretnego preparatu tylko naturalne pasty na bazie ziół. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkareka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 16.03.17, 15:00 O pastach to słyszałam tylko tyle,że zdzierają szkliwo.Wolałam kupić preparat dr martin schwarz.Nie mam żadnych problemów ze szkliwem. Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.04.17, 10:46 Pasty ścierają szkliwo. Lepiej jej daj zaproszenie do jakiegoś gabinetu na wybielanie nakładkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cezarylukasik.pl Re: Jaki preparat do wybielania zębów 10.05.17, 10:34 Czy ktoś już próbował tej metody? proszę o opinie.Philips Zoom White Speed 4 generacji jak piszą dobrzy stomatolodzy. Z tego czytałem należy przed wybielanie dobrze oczyścić zęby a także specjalnie je przygotować,bardzo dokładnie opis tej metody znajdziesz tutaj swedentpolska.com/wybielanie-zebow/ Odpowiedz Link Zgłoś
miodmalina2 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 15.05.17, 07:14 Próbowałam różnych żeli czy past wybielających zęby, ale po żadny nie było jakiegoś spektakularnego efektu, żeby zęby zrobiły się białe. Chyba lepiej poradzić się stomatologa i zrobić to w gabinecie dentystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.05.17, 12:03 Moim zdaniem takie tylko mogą zaszkodzić. Lepiej iść do stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
slonica34 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 06.06.17, 11:39 siostra miała efekt przez prawie 4meisiące,ja od kwietnia mam super biel,na pewno zamówie drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
jarkotowa1 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 12.10.17, 13:47 Zamawiałaś przez internet czy kupiłaś w stacjonarnej aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
chrzanela Re: Jaki preparat do wybielania zębów 24.06.17, 12:35 Ja też uzywam żelu dr martin schwarz Z tym że expert 20.Moge potwierdzic na sobie i moim mezu, ze to działa. Efekt juz jest po pierwszym zabiegu.Efekt bieli podobne do Opalasence.Z tym,że nie ma nadwrażliwości.Wczenisj uzywalismy opalasence ale stomatolog zaproponował experta i zdecydowanie lepszy kompfort. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 25.07.17, 13:09 Kiedyś używałam pasty blanx, teraz porzuciłam ją na rzecz pasty z węglem aktywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hexagon11 Re: Jaki preparat do wybielania zębów 28.09.17, 11:25 Godna polecena pasta blanx Led white: saluti.pl/pl/p/Blanx-White-Shock-30ml-system-wybielajacy-LED-wybielajaca-pasta-do-zebow/534 Posiada specjalną nakładkę led przyspieszającą wybielanie zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Jaki preparat do wybielania zębów 05.10.17, 18:19 Mogę polecić pastę wybielającą Swissdent Crystal. Jest kilka jej wersji, ja miałam tą. Działa. :) www.iperfumy.pl/swissdent/crystal-wybielajca-pasta-do-zbow/ Odpowiedz Link Zgłoś
munisa_luka Re: Jaki preparat do wybielania zębów 09.04.19, 13:15 Serio? Domowe wybielanie zębów to nie najlepszy pomysł, ponieważ łatwo można sobie szkliwo zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
eddi Re: Jaki preparat do wybielania zębów 26.04.19, 16:18 Myślę, ze to wszystko jest zależne od tego jaki masz stan zębów. No chyba, ze chcesz mieć zepsute szkliwo.. Odpowiedz Link Zgłoś