m.a.r.t.i.n 14.06.05, 15:05 Czy jest pora na to, by nosić takie włosy? No i jak o nie dobrze dbać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 16:22 Moda, która teraz panuje wśrod mężczyzn na krótkie włosy nie powinna zniechęcać cię do noszenia gługich, bo przecież mnóstwo mężczyzn nosi równiez takie. Co do pielęgnacji, to mnóstwo jest na rynku szamponów przeznaczonych dla mężczyzn jak choby L'oreala, Nivea, czy chociażby Joanny Lunar. Jeżeli masz kłopot z ich rozczesyaniem, to możesz skusić się na dobrą odzywkę przeznaczoną dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 16:24 A już zupełnie zapomniałam, że istnieje cała baza np. Welli do pilęgnacji włosów np. kręconych- bo nie wiem jakie sam posiadasz....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 18:13 he he moi koledzy (wiekszość z długimi piórami) uzywaja po prostu damskich, w jakies specjalne linie sie nie bawią:) Mojemu byłemu wmasowywałam nie tak dawno rekreacyjnie serum na końcówki, no i wreszcie nauczyłam go robienia warkocza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 18:40 Niektórzy chłopcy, których znam, mający długie włosy, używaja nawet prostownicy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 19:14 no to juz hardcor:))))) toz to byłby dyshonor dla twardych rockandrollowców:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 19:17 Dla nich to żaden dyshonor:) Nawet nie słuchają takiej muzyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.t.i.n Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 14.06.05, 19:04 Prostować raczej nie myślę:> Ale chyba skuszę się na jakąś odżywkę dla kobiet, bo strasznie mi się "guźlają". Dzięki za radę.yoł! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 00:53 fajnie, jak dłogowłosy facet chce zadbać o swoje piórka, duuuży to plus:) moi koledzy (w 99% długowłosi) często je mocno zaniedbują, szczególnie dwaj- czeszą się rzadko, a jak już to szarpią tak, że obaj lat 20, a włosów o połowę mniej niż parę lat temu i zakola;) ale są i tacy co dbają, niektórzy twierdzą, że najbardziej odpowiadają im szampony dla dzieci:) no i normalne odżywki dla kobiet, jeśli jest potrzeba. plus czasem coś do przygładzenia, jeśli facet jest posiadaczem afro:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 01:00 mój były K ma CUDNE geste grube włosiska -ciemny brąz z miedzianym opłyskiem.. A jego współlokator, a mój "psiapsiół" za to cherubinie loki-spręzynki, po zmoczeniu sigające pasa..Jak na koncercie da czadu, to ku sie robi kula z loków dookoła głowy:) Inny kolega ma srednio długie, ale blond, grube, błyszczące IDEALNIE proste włosy. Szczena opada. Nie pytałam, ale na bank nie robi z nimi niec oprócz mycia:) Staram sie za bardzo nie wpatrywać (ciacho jest) coby nie podpaść jego dziewczynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 01:14 ooo, boskie, szczególnie te loki dookoła głowy:)) mój były też ma śliczne:) drobne, sztywne sprężynki jak druciki, takie afro, jak miał krótsze, to wyglądał jak J. Hendrix:) wtedy to tak średnio mi się podobały, ale jak zapuścił bardziej i da się je związać, to miodzio:)) tylko ciężko się za nim stoi na koncercie;) mój inny były to jeden z tych przedwcześnie łysiejących;) kurczę, prosiłam, żeby te włosy oszczędzał bardziej, bo ładne są, lekko kręcone. ale nie wyszło;) kumpel też ma bardzo ładne, ciemne, kręcone... inny ma jasny blond, przede wszystkim kolor jest piękny, ale to ten drugi, który wyrywa uparcie;) jednego kolegi nie widziałam 2 lata, kiedy się widzieliśmy po raz ostatni miał jasne włosy do uszu, spotkałam go ostatnio- czarne do połowy pleców;)) farbowanych włosów u facetów to ja jakoś nie lubię... ale ona taki gotycki teraz chce być;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 01:30 to mi sie dawne zdarzenie przypomniało... miałam kiedyś takiego chłopaka, blondyna, robił sie na Cobaina. Umówił sie ze mną raz przed moim domem, wyszłam, rozgladam się, nie ma go..jakiś obcy się tylko kręci. Chwile później czarnowłosy jegomośc w czarnym płaszczu woła Jooolka! Własnego faceta nie poznałam:) Uff. dawno i nieprawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 11:20 Tak sobie czasem myślę, że gdybyśmy (dziewczyny) nie uzywały żadnych farb, unikały słońca, itp, itd, to mogłybyśmy się poszczycić super mocnymi i ładnymi włoskami jak niejeden facet :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 14:32 tylko że ja bardzo lubie jak mi sie mój blond latem rozjasnia:) Czy to rzeczywiście im bardzo szkodzi? Nigdy ich nie farbowałam, tak nawiasem wspomnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 15.06.05, 18:41 Na pewno nie bardziej niż rozjaśniacz:) Ale słońce wysusza, no i te promienie uv:/ Odpowiedz Link Zgłoś
katy_k Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 16.06.05, 11:29 Nie podobaja mi sie goście, którzy mają dłuższe włosy ode mnie! Ale to chyba z zadrości:( Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 16.06.05, 13:43 :) jak facet ma ładne włosy, to niech zapuszcza, gorzej jak są to trzy piórka na krzyż, wtedy nienajlepiej to wygląda... jak ma długie i byle jakie, to nie zazdroszczę;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: A co sądzisz o chłopakach z długimi włosami? 20.06.05, 23:33 Goście z długimi włosami to najlepiej niech do fryzjera idą:) Strasznie takich nie lubie:/ Odpowiedz Link Zgłoś