orzechowamama 07.11.06, 14:53 Mój typ Max Factor 2000 kalorii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.l.a.m.i Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 07.11.06, 16:32 Nie mam konkretnego na myśli, bo za każdym razem zmieniam, ostatnio miałam podróbke lorala double i byłam nawet zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 07.11.06, 17:32 Lubie Loreal. Cena przystepna i jakosc znakomita. A ktory?.. to zalezy od okolicznosci i jaki efekt chce sie uzyskac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 07.11.06, 19:21 Lancome Hypnose - najlepszy jaki miałam do tej pory a trochę ich przerobiłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 07.11.06, 19:32 lancome- podlaczam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.priv Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 07.11.06, 23:25 Lancome Amplicils Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 08.11.06, 15:35 ;) Ja tez Lancome;) Choć cena mogłaby byc nieco niższa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 10.11.06, 15:40 popieram Lancome;) ale ostatnio wybróbowałam coś z niższej półki, a mianowicie Pierre Arthes XXL i byłam dość zadowolona;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 10.11.06, 19:57 Clinique, jestem mu wierna od roku. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 11.11.06, 00:23 kolczatka napisała: > Clinique, jestem mu wierna od roku. A ja mam Clinique bezbarwny. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 10.11.06, 23:21 Gdyby tylko nieraz ceny nie odstraszały, człowiek mógłby więcej eksperymentować Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 12.11.06, 16:11 dlatego mamy allegro;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 11.11.06, 00:20 Moj typ to CLINIQUE. Clinique high impact mascara, na wieczor, pogrubia i wydluza, ale nie obciaza rzes i nie skleja wiec idealna:)Na dzien rowniez Clinique long pretty lashes, wydluzajaca rzesy, lekka i nie sklejajaca, super. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tessatessa Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 12.11.06, 21:35 Mam jakiś stary;) Muszę zakupić cos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 20.11.06, 18:48 Często zmieniam, przeważnie kupuję jakieś tanie. Lubię Rimmela, który nie cieszy się zbyt dobrą opinią, natomiatst przejechałam się na bourjois, który mnie uczulił. Moim pierwszym tuszem był miss sporty i ostatnio kupiłam go sobie z sentymentu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 13.12.06, 00:18 Muszę sobie właśnie jakiś zakupić:)Wydłużający, pogrubiający i w ogóle wszystko robiący:D Odpowiedz Link Zgłoś
said_no_more SHISEIDO 13.12.06, 08:58 byla to tylko probka, ale rzesy wygladaly znakomicie!! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwatko Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 13.12.06, 11:43 A ja używam Celia, tylko, że on jest dostępny w tubce, jako uzupełniacz (Przekładam go do pustego opakowania po jakimś innym tuszu. Cena: coś powyżej 3zł (słownie trzech zł :-] ). Jest idealny, używam go od lat. Nie skleja się, nie osypuje, a rzęsy mam jak stąd na księżyc. Raz postanowiłam zmienić na cos droższego i klęłam jak szewc. Jak dla mnie inne tusze nawet nie umywają się do tego z Celii. Warto zaznaczyć jedną sprawę, po tym tuszu, rzęsy są mocno czarne, długie i nie wyglądają, jakby były usmarowane. Dla niektórych niewidoczność kosmetyku może być wadą, dla mnie jest zdecydowanie zaletą. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Zróbmy nasz ranking tuszy do rzęs 14.12.06, 22:36 a jak oceniacie firmę Eveline? Odpowiedz Link Zgłoś