Dodaj do ulubionych

opiekunka do dziecka

07.04.11, 15:11
witajcie, po miesiecznej przerwie z powodu awarii komputera aktualizuje moje ogloszenie smile

szukam pracy jako opiekunka do dziecka, ktore moge przyjac w domu lub dojezdzac. pracy moge sie podjac na pol etatu lub dorywczo.

zanim przeprowadzilam sie do stambulu opiekowalam sie dziecmi pon-pt, a w weekendy studiowalam. tak spedzilam 4 lata w okolicach warszawy smile opiekowalam sie maluchami 2 mies- 5 lat. najczesciej 1-3 lata.

polecam sie na dnie, noce, wyjscie do kina itp

AVCILAR i okolice / piszcie na madalenee@gmail.com

pozdrawiam wszyskie mamy, magda
Obserwuj wątek
    • grazynanowa Re: opiekunka do dziecka 08.04.11, 15:55
      Wielka szkoda ,ze w Istanbule sad ja mieszkam w Manavgat , tutaj znalezenia opiekunki do dziecka ..graniczy z cudem ,kobiety tureckie sa wygodne i niechetnie podejmuja sie opieki, u dziecka w domu , od lat mam z tym problem sad
    • s.crable Re: opiekunka do dziecka 10.04.11, 13:28
      No ja juz podawalam CI chyba linka www.aupair-world.net/index.php/family_search/?vid=&sid=&acaiodoc=10&ca=PL&g=f&cf%5B%5D=TR . Poszukaj na pewno znajdziesz
      • ajlonka21 Re: opiekunka do dziecka w Stambule 11.02.12, 10:02
        Jeśli masz potrzebę udania się na zakupy, do kina, albo chcecie spędzić czas we "dwoje" lub macie ochotę na wypady nocne a nie masz komu przekazać opieki nad swoim dzieckiem to chętnie mogę zaoferować się jako pomoc w takich sytuacjach ( czyli praca dorywczo). Lubię bawić się z dziećmi. Jestem osobą niepalącą i cierpliwą. Opieke oferuję u Państwa lub u siebie w domu.
        Pozdrawiam

• kasia-19821 Re: opiekunka do dziecka w Stambule 25.08.12, 17:28
          Ja szukam takiej osoby w bodrum...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka