agataka23
11.10.11, 12:43
Hej

Zastanawiam się nad przeprowadzką do Izmiru jakoś za rok. Na razie chce się do tego dobrze przygotować- ucze się języka, przygotowuje finansowo i informacyjnie. Bardzo podoba mi się Izmir i z pewnych względów byłoby nam tam z moim facetem chyba najłatwiej. Baardzo mi zależy na poznaniu dziewczyn, które mieskzają w Izmirze lub w bliskich okolicach. Nie moge sobie wyobrazić, że przenosząc się do Izmiru nie bede miała szans na kontakt z innymi Polkami. Uważam, że integrowanie się w tym obcym mimo wszystko kraju jest bardzo ważne. Dlatego chciałabym się dowiedzieć ile dziewczyn mieszka w Izmirze, czy organizujecie jakieś spotkania,czy macie taka potrzebe integracji, jesteście ze sobą zżyte,?? Miałam okazje poznać księdza Waldka, ale krótko i w czasie w którym nie wyobrażałam sobie przeprowadzki do Turcji. On mówił mi o Polakach w Izmirze o jakiś spotkaniach ale w tamtym czasie nie pociągnęłam tematu bo wydał mi się mało istotny...Bede w Izmirze niedługo na początku listopada, może jest ktoś, kto chciałby spotkać się i pogadać wtedy??
Pozdrawiam