Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Warszawie - kto chetny?

10.10.06, 19:14
...oprocz Amickiej, oczywiscie. Jolu, zdecydowalam za Ciebie, nie masz
wyjscia wink Bardzo jestem ciekawa jak Ci corcia urosla?

Zapraszam chetnych forumowiczow na male spotkanie, tym razem w Warszawie, na
przelomie pazdziernika i listopada. Miejsce i czas do uzgodnienia smile
Obserwuj wątek
    • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 10.10.06, 19:25
      Amicka nie ma wyjscia i musi sie stawic na spotkanie, oczywiscie smile troche
      dwuznacznie wyszedl mi poprzedni tekst, przepraszam.
      • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 10.10.06, 22:21
        Bardzo chętnie się spotkam z Wami. Napisz tylko gdzie i kiedy.
        • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 12.10.06, 23:21
          Bojano, date jeszcze ustalimy, a miejsce to chyba takie, zeby bylo gdzie
          zostawic dzieci w zabawialni. Bartek ma opieke tylko w weekendy w postaci
          ukochanej babci - kociobabci, jak ja nazywa, z racji tego ze babcia ma kotka wink
      • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 11.10.06, 08:48
        Kiranna, super! Bardzo sie ciesze, ze przyjezdzasz. Oczywiscie, ze bede. Mam
        wprawdzie pod koniec listopada imieniny w rodzinie, ale mysle ze bedziesz na
        tyle dlugo (?), ze bez problemu ustalimy kiedy. Bo gdzie, to chyba troche pod
        katem naszych maluszkow (chociaz juz nie takich malych:=)
        Fajnie bedzie, jak uda nam sie spotkac w wiekszym gronie, moze dojedzie jeszcze
        pare osob? Sama jestem ciekawa:=))
        • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 11.10.06, 08:57
          cos mi sie juz pokrecilo na poczatku z terminami, oczywiscie mowimy o przelomie
          pazdziernika i listopada, tym lepiej:=))
    • ainag Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 10.10.06, 23:48
      chyba mam pecha. Jak sie spotykacie w Turcji, ja jestem w Polsce. Jak w Polsce,
      ja będę w Turcjisad szkoda, że Was nie poznam...
      • bkowalek1 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 12.10.06, 10:27
        Czy to będzie damskie spotkanie????
        • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 12.10.06, 16:36
          mysle, ze nie musi byc:=), ale przypuszczam, ze bedzie nas wiecej:=)
          • agus_lodz Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 15.10.06, 20:46
            Witaj Jolu, no to wreszcie jestem na forum, wyobraz sobie ze z przyjemnoscia
            spotkalabym sie z Toba i z reszta osob z forum, ktore z reszta znam tylko
            czytujac ich wypowiedzi, ale akurat w tym okresie wybieram sie do Istanbulu,
            wiec dotrzymam towarzystwa Basi "w melancholii" ;o)
            A jak tam Lidzia? Moj maly zmaga sie z katarkiem a my razem z nim....
            Pozdrawiam
            Aga z Lodzi
            • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 15.10.06, 22:46
              czesc Agnieszko, witam serdecznie! ciesze sie ze sie zdecydowalas. zawsze to
              bedzie blizej i do Basi i do mnie i nie tylko:=) szkoda tylko, ze nie bedziesz
              mogla dolaczyc do spotkania w w-wie, chociaz mam nadzieje, ze beda mogly byc i
              nastepne. my trzymamy sie poki co zdrowo, ale fakt, ze pogoda zrobila sie juz
              mocno jesienna...trzymajcie sie i do uslyszenia czesto na forum. buziaki
        • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 12.10.06, 23:14
          bkowalek1 napisał:

> Czy to będzie damskie spotkanie????

niekoniecznie wink panowie rowniez mile widziani...
    • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 12.10.06, 23:22
      Kilku chetnych juz mamy smile Jakie dni by Wam najlepiej odpowiadaly i ewentualnie
      gdzie? Nie ukrywam, ze mnie najbardziej odpowiadaja okolice Mokotowa, jakas
      kafejka w Galerii Mokotow lub Best Mall.
      • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 02:45
        Galeria Mokotów odpowiada mi. Mieszkam na Ursynowie. Dzień i godzina
        dowolne,jak Wam wygodnie,ja się dostosuję.
        • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 02:51
          Best Mall też może być.Może nawet lepsze miejsce.
          • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 10:04
            Best Mall na Sadybie? Moze byc:=) Ale czy maja kawe po turecku?:=))Zartuje,
            wystarczy, ze spotkamy sie w milym gronie, chyba, ze naciagniemy Kiranne na cos
            slodkiego z Turcji:=))W rewanzu na spotkanko w Stambule dla dziewczyn ptasie
            mleczko albo delicje:=))
            • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 10:39
              czy maja kawe po turecku w bm, nie wiem, ale jest tam barek turecki. nigdy z
              niego nie korzystalam, bo kebaby mam na codzien tutaj, za to slyszalam sporo
              dobrego. na co macie ochote z TR?
              • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 15:13
                Kiranna, jezeli tylko nie sprawi Ci klopotu, to od razu przychodzi mi namysl
                baklawa, ale poniewaz ciagle wisi nade mna widmo diety, to 1 kawaleczek:=).
                Mialabym do Ciebie jeszcze jedna prosbe. Czy moglabys dla mnie, a wlasciwie dla
                malej, kupic jakies 1 VCD po turecku? Naturalnie, za zwrotem kosztow... Tutaj
                przejrzalam wszystkie chyba dostepne plyty DVD z bajkami i te, ktore mialy
                jezyk turecki w opcji, oczywiscie juz ma, ale bylo ich bardzo malo..sad Ale
                tylko jezeli wyrobisz sie czasowo, bo podroz juz tuz tuz:=) i niedlugo sie
                widzimy. Szkoda tylko, ze Basiistanbul i jeszcze paru dziewczyn nie
                przywieziesz ze soba...
                • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 15:18
                  a czy bkowalek1 sie nie wystraszyl damskiego grona (nie liczac chyba synka
                  kiranny:=)i bedzie? Chyba sam masz coreczke, moze chcialaby pobawic sie z
                  mlodszymi dzieciaczkami? Bylaby abla:=)
                  • bkowalek1 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 20:08
                    Nieee, nie wystraszyłem się. Tylko wolałbym, żeby było chcociaż kilku facetów.
                    Zgadza się, mam córeczkę. Typowa turczynka, tzn. blondynka i ma zielone oczy.
                    Być może przyjdę z nią.

Pozdrawiam
                    • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 20:58
                      ja faceta oprocz 4-latka nie zapewnie, przyjezdzam do PL bez malza, a do
                      starych boyfriendow dzwonic nie bardzo mi sie usmiecha, bo pewnie dawno zonaci,
                      dzieciaci i brzuchaci wink) jeszcze mi sie mile wspomnienia zdewaluuja i po co mi
                      to? wink)))
                      bkowalek, nie zjemy cie, bez obaw, wpadnij na kawke do best mallasmile dzieci
                      mozemy wyslac do zabawialni, zeby dalo sie w spokoju porozmawiac.
                • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 20:42
                  amicka, jakiego typu bajeczka by cie interesowala? pewnie macie sporo bajek po
                  polsku, wiec zeby nie zdublowac zakupu. tutaj tez mozna kupic kilka dvd z
                  polskim i tureckim na jednej plycie, lecz wybor tytulow wiecej niz mizerny...
                  najwiecej jest w opcji angielski/turecki dubbing. daj mi szybciutko znac, bo
                  najpozniej w poniedzialek musze miec juz skompletowane zakupy, potem tylko
                  pakowanko i w droge smile juz mam reisefiber, strasznie tego uczucia nie lubie sad
                  • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 22:57
                    Kiranna, przy okazji znalazlam fajna strone z tytulami bajek na dvd, ksiazkami
                    itd. moze robia wysylki do polski, sprawdze to pozniej. poki co sciagnelam pare
                    tytulow:
                    uyuyan güzel
                    pamuk prenses
                    clifford büyük kirmizi köpek
                    tamirci bob:=))

moze cos jest latwo dostepnego, a jak nic sie z tego nie trafi, to nie ma
                    problemu, w koncu my tez, mam nadzieje, niedlugo zawitamy do turcji:=)
                    Tez nie przepadam za pakowaniem, ale przez te wszystkie lata juz sie
                    przyzwyczailam:=) Wychodze zreszta z zalozenia, ze nie ma co brac duzo rzeczy,
                    wiekszosc i tak jest dostepna na miejscu=smile pogoda nie najgorsza, jest cieplo w
                    ciagu dnia, ale wieczory juz chlodne. Jak jedziemy do turcji, biore dla malej,
                    wydaje mi sie nie za duzo rzeczy, a potem na miejscu i tak dostaje od babci i
                    roznych cioc wyprawke na kolejne 2 sezony (co najmniej:=) Jedno ubranko to musi
                    chyba poczekac jak pojdzie do szkoly:=) No nic, pakuj sie i iyi yolculuk!
                    • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 14.10.06, 12:18
                      Amicka, nie ma sprawy, jesli tylko znajde te bajeczki to je kupie. Wolalabys
                      DVD czy VCD?
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 22:18
      Serce mi zadrzalo jak zobaczylam haslo "spotkanie w Warszawie".
      Kiranno tak bardzo chcialabym cie usciskac.Niestety to dosc daleko,komunikacja
      niby nie jest najgorsza ale jakby nie liczyc to caly dzien.Chociaz "nigdy nie
      mow nigdy" jak mawiaja starzy medrcy smile
      Narazie z uwaga sledze co piszecie .Wiem juz gdzie sie spotkacie,czekam
      jeszcze na dzien i godz.Byc moze.....
      A nie wybierasz sie przypadkiem w gory?Jesien tu taka piekna smile)
      Gdybys tak zatesknila za Zakopanem,ja jestem tuz tuz.
      Pamietaj o moim zaproszeniu,zawsze aktualne smile)
      Gdyby jednak los sprawil iz nie spotkamy sie tym razem,zycze ci milego pobytu,
      rownie milego jak w Istambule spotkania polsko-tureckiego.
      Co sie odwlecze to nie uciecze.
      Pozdrawiam smile
      • basiaistanbul Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 13.10.06, 23:27
        hmmmm....troche mnie melancholia naszla...kiedy to ja bylam w Polsce...zycze
        milego spotkania,
        pozdrawiam
        Basia
        • agus_lodz Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 15.10.06, 20:43
          no to zeby ci troche ulzyc w tej melanchilii do lacze do ciebie w listopadzie
          bo bede w istanbule, ale tym razem przegapie spotkanie w wawie.... aga
          • basiaistanbul Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 15.10.06, 22:56
            Warszawa ci nie uciekniesmile))i zawsze melancholia w dwie to co innegosmile)))a do
            tego w listopadziesmile
            buzka
            Basia
      • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 14.10.06, 12:09
        Kochanionka, Zakopane mi sie marzy od lat, nie bylam tam juz bardzo dawno.
        Myslalam nawet, by w tym roku wybrac sie gdzies w polskie gory z synkiem, po
        tym jak dzielnie zniosl wycieczke do Kapadocji, ale boje sie czy nie trafimy
        akurat na deszcze? Nawet przegladalam juz oferty pensjonatow na
        forum "wakacje". Sama podroz pociagiem to bylaby juz dla niego frajda smile
        Trzeba to jeszcze rozwazyc, bardzo dziekuje za zaproszenie, jesli nie w tym
        roku, to w przyszlosci chcialabym pokazac synkowi Polske smile
        Kochanionka, prosze, zastanow sie nad przyjazdem do Warszawy na nasze
        spotkanie. Poznalabys m.in. Bojane, bardzo Wam obu polecam poznanie sie, bo nie
        wiem czy wiecie, ale jestescie obie niemal w identycznej sytuacji, jesli chodzi
        o zwiazki z Turcja i pewnie mialybyscie duuuzo tematow do rozmow smile

Miejsce spotkanie juz znamy, data jest do ustalenia, mnie najlepiej pasowaloby
        gdzies w tygodniu, po poludniu, nie wiem jak pozostalym forumowiczom?
        • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 14.10.06, 12:26
          Kiranna, za wyjatkiem srody i piatku, jezeli chodzi o mnie...wyslalam tez maila
          do ciebie na skrzynke pocztowa. moze bedziemy mieli jeszcze jednego goscia na
          naszym spotkaniu=)) tytuly bajeczek wpisalam tutaj powyzej, moze jest wpis
          niewidoczny, ale wystarczy jedna, nawet niekoniecznie:=) trzymaj sie i milego
          weekendu przed wyjazdem!
          • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 14.10.06, 15:24
            Jolu, dziekuje serdecznie za zyczenia, ale Twoja poczta do mnie jeszcze nie
            dotarla sad
            Trzymajcie za nas kciuki, zebysmy polecieli w terminie, bo Bartek zaczal dzis
            bardzo kaszlec i kichac. Odwolalismy dzisiejszy obiad u tesciowej, zeby sie
            troche wygrzal w domu. W Istanbule wieje dzis silny, zimny wiatr sad
            Jak mu sie nie poprawi, to bede musiala przelozyc wylot na po Bayramie. Tak to
            jest z przedszkolakami, katar goni katar... Na dodatek ten moj maly dyrektorek
            nie da sie ubrac odpowiednio do pogody, w upal wyciagal polary z szafy, a teraz
            najchetniej chodzilby w samych podkoszulkach wink
            • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 14.10.06, 18:50
              kiranna, oczywiscie, najwazniejsze, zeby maluszek nie dal sie bardziej grypie,
              niestety zaczal sie sezon...Niech szybciutko zdrowieje!

poza tym wyslalam tym razem maila na adres gazetowy:=)
              pozdrawiam tez juz z zimnej w-wy
        • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 15.10.06, 18:59
          Oj,marzy mi sie marzy...Moze nawet sie uda smileBede czekala na okreslenie przez
          Was jakiegos terminu.Wtedy zadecyduje czy dam rade,moze nawet moja corcia
          moglaby ze mna przyjechac.Zobaczymy.
          Teraz jestesmy na etapie zalatwiania zaproszenia dla naszego goscie z
          Turcji,chcialby przyjechac na swieta.Mam nadzieje,ze procedury urzedowe nie
          beda dlugo trwaly.
          Kiranno mam nadzieje,ze Bartus szybko pozbedzie sie kataru i przylecisz jak
          planowalas.
          Powodzenia
          • annapo1 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 16.10.06, 01:09
            Ja też bardzo chętnie przyjdę z moją Asyą. Jolu, mam nadzieję że się wkrótce
            zobaczymy smile))Czekam na ustalenie terminu
            • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kiedy? 17.10.06, 12:16
              Witam
              Chyba nie ustalilismy, kiedy sie spotykamy? Oczywiscie, zakladajac, ze Bartus
              wydobrzal i Kiranna przylatuje, mamy taka nadzieje:=) Kiranna, a kiedy Tobie
              byloby najwygodniej? Chyba mowimy o przyszlym tygodniu, czy jeszcze moze o tym?
              A moze w ogole pozniej?
              Nie wiem tez, kiedy innym osobom pasowaloby? Jezeli Kochanionka mysli, zeby
              przyjechac, to czy mowimy o weekendzie czy w tygodniu (piatek np.) Bojana,
              annapo, bkowalek i ja jestesmy na miejscu (kogos ominelam?), przypuszczam,ze
              bedzie nam latwiej sie dopasowac...
              Pozdrawiam serdecznie
              • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kiedy? 17.10.06, 14:25
                Bartus wydobrzal soyle boyle wink ale lecimy. Odezwe sie nastepnym razem juz
                pewnie z Polski.
                Mnie najbardziej pasuje spotkanie w tygodniu, po poludniu. Najchetniej przyszly
                tydzien.

Lece sie dalej pakowac wink Jolu, sprawdz poczte, prosze.
                • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kiedy? 17.10.06, 15:04
                  kiranna, fajnie, ze przylatujecie, tylko trzymajcie sie cieplo...

poczte sprawdzilam, dziekuje!

mnie tez przyszly tydzien pasuje, z wyjatkiem srody, moze byc po poludniu, ale
                  chetnie nie bardzo pozno, bo wiadomo, pozniej korkisad

no to pakujcie sie dalej i szczesliwej podrozy!
                • basiaistanbul Re: Spotkanie w Warszawie - kiedy? 17.10.06, 16:16
                  Aniu,"güle güle gidin,güle güle gelin"
                  pozdrawiam
                  Basia
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 17.10.06, 22:25
      Ja grzecznie poczekam co ustalicie.
      Niestety nie bardzo moge cos zaplanowac "na zapas".
      Ale jezeli tylko czas pozwoli dolacze do Was.
      Serdecznie was pozdrawiam.
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 17.10.06, 22:27
      Kiranno ,milego i spokojnego lotu.
      Ubierz sie cieplutko smile)W Zakopanem spadl juz snieg.
      do milego...
      • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 19.10.06, 12:57
        dziekuje wszystkim za troske smile dolecielismy bez problemow, choc myslalam, ze
        nie zdazymy na lotnisko. przez pol godziny nie moglam zlapac taksowki, potem
        stalismy w ogromnym korku, ale trafil mi sie super taksiarz, ktory robil co
        mogl bysmy zdazyli. od teraz laskawszym okiem bede patrzec na taksowki, ktore
        wpychaja mi sie przed maske na centymetry, obiecalam mu to wink

pozdrawiam ze slonecznej Warszawy smile
        • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 19.10.06, 16:07
          serdecznie witamy! dobrze, ze sie udalo z podroza:=) a jak Bartus? mam
          nadzieje, ze sie szybko zaaklimatyzuje i wydobrzeje do konca. czekamy na
          spotkanie, pozdrawiamy
          • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 19.10.06, 19:25
            Bartusia energia roznosi wink dzis zrobilismy sobie kilkugodzinny spacerek,
            pogoda jest taka sliczna i pewnie zbyt dlugo sie nie utrzyma. wpadlismy tez do
            best malla pobawic sie, a tam niespodzianka - dzis impreza zamknieta sad mam
            nadzieje, ze w dniu naszego spotkania nie bedzie zadnej imprezy i dzieci beda
            mogly sie pobawic, a my w spokoju napic kawki i pogadac wink
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 18:35
      Witaj Kiranno.
      Milego pobytu.smile)
      • morbe1 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 19:01
        Witaj w naszym pięknym kraju smile
        Chętnie wybrałaby się z Wami spotkać,ale z tego co czytam to raczej w
        tygodniu "roboczym" preferujecie więc bardzo żałuję że nie poznam osobiście
        założycielki forum smileale może innym razem.
        Jeszcze raz witaj !
    • beduinka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 20:18
      kiranna napisała:

to chociaż ja jestem tutaj pierwszy raz - to też bym się zgłosiła na wasze
      spotkanie... z Kiranną znamy sie bowiem z innego forum - Kraje Arabskie.

jak ustalicie termin i jeśli będzie mi pasował - to wpadnę

jako miejsce mogę też zaproponować Karawanseraj - tuż koło niego jest Kolorado,
      więc dzieci miałyby co robić

pzdrw
      Mirka
      • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 22:44
        Hej, Beduinko smile milo Cie widziec u nas smile wpadnij na nasze spotkanie, jestem
        bardzo ciekawa Twoich relacji z podrozy. Wiem, ze bylo goraco rowniez w Syrii,
        gdy Izrael zaatakowal Liban i juz rozwazalysmy z Twoja mama ewakuowanie Ciebie
        przez Turcje. Jak ida studia? Widzialam zdjecia z krajow arabskich w
        Karawanseraju, masz naprawde talent!
        Na naszym spotkaniu w Best Mall bedzie jeszcze jedna forumowiczka z "Krajow
        Arabskich", Bojana2, z ktora mialysmy okazje sie poznac na zlocie w Stambule w
        czasie zeszlorocznego Seker Bayramu smile)
        Jesli nie uda Ci sie przyjsc, to pewnie zobaczymy sie w Karawanseraju. Wpadne
        na herbatke z Bartkiem moze jeszcze w tym tygodniu lub po waszym powrocie z
        wojazy.
        • beduinka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 23:23
          kiranna napisała:

> Hej, Beduinko smile

> milo Cie widziec u nas smile

dzięki... nawet w tym roku planowałam rozpocząć uczyć się języka tureckiego,
          ale po trzech zajęciach zrezygnowałam crying może kiedy indziej w przyszłości

> wpadnij na nasze spotkanie,

postaram się przyjść - jeśli będzie mi pasowało czasowo

> jestem
          > bardzo ciekawa Twoich relacji z podrozy.

oj sporo tego było... mam nadzieję, że kiedyś też odwiedzę Turcję. Ze mną w
          Syrii studiowało sporo Turków i Turczynek

> Wiem, ze bylo goraco rowniez w Syrii,
          > gdy Izrael zaatakowal Liban i juz rozwazalysmy z Twoja mama ewakuowanie
          Ciebie
          > przez Turcje.

z daleka wyglądało wam to straszniej niż było naprawdę. Ja was cały czas
          próbowałam uspokajać. Ale miło było widzieć, że tyle osób się o mnie martwiło

> Jak ida studia?

w porządku... tylko muszę się zmobilizować do napisania pracy magisterskiej...
          ze mnie jest straszny leń

> Widzialam zdjecia z krajow arabskich w
          > Karawanseraju, masz naprawde talent!

dzięki
          zdjęcia z ostatniego wyjazdu znajdziesz tutaj:
          fotoforum.gazeta.pl/71,1,687.html?f=687
          > Na naszym spotkaniu w Best Mall bedzie jeszcze jedna forumowiczka z "Krajow
          > Arabskich", Bojana2, z ktora mialysmy okazje sie poznac na zlocie w Stambule
          w
          > czasie zeszlorocznego Seker Bayramu smile)

no to fajnie będzie was spotkać... ty już spotkałaś moją mamę oraz brata smile

> Jesli nie uda Ci sie przyjsc, to pewnie zobaczymy sie w Karawanseraju. Wpadne
          > na herbatke z Bartkiem moze jeszcze w tym tygodniu lub po waszym powrocie z
          > wojazy.
          >

zapraszam ciebie i Bartka
    • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 22:47
      Chyba juz czas wstepnie ustalic jakas date wink odpada sroda - Amickiej nie
      pasuje i mnie nie pasuje wtorek. Inne propozycje? Moze poniedzialek lub
      czwartek? akurat zaczyna sie Seker Bayrami, przyniose slodki powiew Orientu wink
      godzina np. 13-14?
      • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 23:14
        mnie pasuje i poniedzialek i czwartek, przy czym chetnie w poniedzialek, ten
        slodki powiew Orientu na Seker Bayrami:=) godzina 13 lub 14 rowniez odpowiada.
        dziecko mi troche zlapalo kataru ale mysle ze nic wiecej. w oczekiwaniu na
        spotkanie, serdecznie pozdrawiam
      • beduinka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 21.10.06, 23:28
        kiranna napisała:

> Chyba juz czas wstepnie ustalic jakas date wink odpada sroda - Amickiej nie
        > pasuje i mnie nie pasuje wtorek. Inne propozycje? Moze poniedzialek lub
        > czwartek? akurat zaczyna sie Seker Bayrami, przyniose slodki powiew
        Orientu wink
        > godzina np. 13-14?
        >
        mi poniedziałek nie pasuje - mam zajęcia na uczelni
        czwartek o 13 - pasuje... dopiero na 16:30 będę lecieć na Chrześcijaństwo na
        Bliskim Wschodzie

natomiast tak naprawdę to nie musicie się mną przejmować - bo ja mi nie będzie
        pasowało - to po prostu spotkamy się z Kirianką osobno u mnie
      • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 00:01
        wiec w czwartek? co na to bojana, annapo i nasz rodzynek bkowalik? kochanionka
        dasz rade urwac sie i przyjechac do warszawy?
        • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 01:51
          Ja dopasuję się do Waszych propozycji co do terminu.
          A jeśli chodzi o samo spotkanie, to wolałabym żeby ono związane było z Turcją i
          Polską, w szczególności, że jest to pierwsze spotkanie w Warszawie uczestników
          założonego przez Ciebie forum. Myślę, że będzie o czym rozmawiać, a czasu nie
          będzie zbyt wiele.
          Mam nadzieję,że Kochanionka też do nas dotrze.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 09:57
            Czwartek w porzadku, nawet lepiej, moze pozbedziemy sie katarku do tego
            czasu:=) a Bartus sie trzyma zdrowo? Mam nadzieje, ze reszta dzieciaczkow
            rowniez i Annapo jak rowniez bkowalek tez dolacza z pociechami. Bylaby ich
            czworka maluchow (czy ktos jeszcze z dziecmi-chyba nie ominelam nikogo?).
            Pozdrowienia
            • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 15:41
              Jak to miło,że będzie tyle dzieciaczków.Buziaki dla wszystkich.
              • bojana2 Do Kochanionki 22.10.06, 15:43
                Czy uda Ci się dołączyć do nas?
      • seftali Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 16:44
        Witam Ciebie i pozstae dziewczyny
        tez chcialabym sie spoakc z Wami mimo ze jestem nowa na foum to mysle ze
        mialybysmy wspolne tematy ale w Polsce bede dopiero po 01/11
        pozdrawiam serdecznie wszystkich i milego owocnego spotkania zycze
        moze innym razem bedziemy mialy okazje poznac sie blizej
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 19:30
      niestety ,marnie to widze.
      Ale bede "glowkowac".smile)
      Bede tu kazdego dnia,dam odpowiedz jak mi sie udalo moje obowiazki
      poprzestawiac.Bede sie starala.
      Pozdrawiam
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 21:35
      Spotkanie w czwartek na Sadybie w Best Mall.
      A teraz prosze mi to przetlumaczyc na j.polski smile))
      Jezeli uda mi sie dotrzec,to przyjade pociagiem z Krakowa.Na ktorym dworcu mamy
      wysiasc zeby bylo jak najblizej.Zupelnie nie kojarze gdzie jest Sadyba.Zapewne
      skorzystamy z uslug taxi ale chce miec orietacje w terenie smile
      drugie pytanie: co to jest Best Mall?Market,kafejka,czy jeszcze cos innego?
      Prosze,pokierujcie dziewczynami z Krakowka.
      Kawe na lawe smile)))
      I mam nadzieje,do zobaczenia .smile))
      • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 22.10.06, 23:47
        Marto, mam nadzieje, ze uda sie smile Czyzbys miala przyjechac razem z Renata?
        Best Mall to centrum handlowe na Sadybie. Wysiadzcie najlepiej na Dw.
        Centralnym. Nie wiem czy jest sens brac taksowke, poniewaz jest bezposredni
        autobus 131 z petli na tylach Dworca, dojazd powinien zajac Wam ok. 25 min.
        Wysiadziecie na przystanku "Goraszewska" (przedostatni przed petla) i
        cofniecie sie jakies 150 m wzdluz ulicy. Jadac autobusem na pewno zobaczycie po
        prawej stronie duzy budynek z napisami Best Mall.

tu jest rozklad jazdy 131:
        www.ztm.waw.pl/baza/20061021/131/TP-SAD.HTM
        Czekamy na was smile
        • stefanya Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 18:46
          Czesc dziewczyny! Jestem nowa na tym forum ale tez chetnie spotkalabym sie z
          wami, chcialabym was poznac "na zywo"smile Nie wiem czy chcecie tam nowe twarze?
          Moze moglybyscie ustalic godzine bo czwartek to juz wiem. Jakbyscie juz znaly
          godzine to napiszcie,lepiej by mi bylo zaplanowac. Dzieki i pozdrawiam!smile
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 19:09
      Piekne dzieki za "drogowskaz".
      Dzis wiem na 99%,ze do was dolaczymy.
      Przyjade z corcia,oczywiscie smile),ja i ona to jedno (srednia wieku mi sie
      obnirza)
      Prosze tylko o potwierdzenie godziny spotkania.
      do zobaczenia.
      • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 19:21
        dziewczyny- fajnie, ze bedziecie

byla propozycja godziny 13-14, proponowalabym o 13, chyba pociag z krakowa
        bedzie i tak wczesniej, ale co na to Kiranna i reszta chetnych na spotkanie?

Stefanya, im nas wiecej tym lepiej i na pewno weselej:=)

• stefanya Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 19:37
          Dziekismile) jeszcze na sto procent nie wiem czy bede bo niestety nie jestem z
          Warszawy wiec z dojazdem mam troche ciezko ale postaram siesmile
        • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 22:27
          g.13 nam odpowiada smile jutro tylko zadzwonie do zabawialni czy nie maja w
          planach jakiejs imprezy zamknietej na czwartek.
          • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 23:02
            Kiranna, a czy przyjmuja dzieciaki < 3 lat? jak mozesz, to spytaj sie tez,
            np. w ikei nie biora ponizej 3 latek, tam zostaja dzieci bez rodzicow
            • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 23.10.06, 23:30
              Bartek w zeszlym roku zostawal sam bez problemu, mial wtedy niecale 3 lata,
              musialam tylko zostawic swoj nr tel. To zalezy od dziecka, jesli bedzie chcialo
              zostac samo, to raczej nie robia problemow.
              Mozemy sie spotkac w kawiarni obok zabawialni, wiec bedziesz w poblizu, gdyby
              cos sie dzialo.
              • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 24.10.06, 10:22
                sprobujemy, mam nadzieje, ze sie uda:=) tak naprawde, chetnie zostaje i bawi
                sie z dziecmi, ostatnio nawet deklarowala w ikei, ze zostanie bez nas, ale jej
                nie przyjeli, bo za mala:=) powinno wiec byc ok

czy tam sie spotkamy? czy ta zabawialnia ma swoja nazwe, albo kawiarnia obok?
                z mapki obiektu na pewno sie zorientujemy, ale moze podpowiesz na ktorym
                poziomie najwygodniej zaparkowac? w sbm nie bylam cale lata, pamietam tylko, ze
                duzy:=)
                • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 24.10.06, 10:53
                  Amicka, wydaje mi sie, ze mylisz BM z Galeria na Woloskiej smile BM jest raczej
                  maly, gdzie zaparkujesz, bedzie dobrze. Tylko jedne schody prowadza na gore.
                  Mozesz rowniez zaparkowac na parkingu naziemnym. Zabawialnia, bowling i
                  kawiarnia miesci sie na najwyzszym pietrze i nazywa sie chyba "Fantasy Park".
                  Prowadza do niego bezposrednio schody ruchome, kolo perfumerii Sephory.
                  • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 24.10.06, 13:21
                    dzieki, Kiranna, chyba faktycznie pomylily mi sie przynajmniej parkingi obydwu
                    centrow. w kazdym razie mialam zamiar przyjechac na sadybe:=) nie powinno byc
                    problemów ze znalezieniem sie.
                    • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 25.10.06, 13:41
                      Coś tak cicho się zrobiło.
                      Aniu, czy mogłabyś dokładnie określić,gdzie w samym BM mamy się spotkać?
                      Pozdrawiam.
                      • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - gdzie i kiedy 25.10.06, 15:11
                        faktycznie cos nam forum przysnelo, chyba razem z pogoda, chociaz teraz w w-wie
                        nawet slonce wyszlo zza chmur

mysle, ze Ania potwierdzi albo uscisli: jutro 13 godzina, Best Mall Sadyba,
                        poziom gorny (rozrywkowy), kawiarnia w poblizu "zabawialni" dla dzieci

tez pozdrawiam i do zobaczenia, mam nadzieje, ze nas bedzie sporo
                        • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - gdzie i kiedy 25.10.06, 20:24
                          potwierdzam smile) miejsce nazywa sie Fantasy Park. trzeba wjechac ruchomymi
                          schodami na I pietro i zaraz nastepnymi vis a vis na gore, nie trzeba nigdzie
                          krazyc czy szukac wejscia. zabawialnia jest po prawej stronie, barek po lewej.
                          nie udalo mi sie do nich dzis dodzwonic, mam nadzieje, ze nie maja imprezy
                          zamknietej. gdyby okazalo sie, ze z jakichs przyczyn nie mozna wejsc na gore,
                          spotkamy sie w kawiarni tchibo obok smyka i empiku (I pietro). g.13.
                          do jutra smile
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 25.10.06, 19:28
      To juz jutro smile)
      Do zobaczenia smile)
    • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 26.10.06, 21:16
      Wszystkim przybylym na spotkanie serdecznie dziekuje smile Bylo fantastycznie!
      Chyba pobilysmy rekorg "pogaduszek", trwaly bagatelka z 6 godzin i jeszcze
      chyba moglybysmy siedziec drugie tyle, gdyby nie ostatni pociag do Krakowa
      (mam nadzieje, ze zdazylyscie, dziewczyny) i z lekka zmeczone juz dzieciaki smile)
      Nieobecni niech zaluja, ominelo Was super towarzystwo, pyszne jedzenie i
      obiecany "powiew Orientu" wink
      Do nastepnego!
      • basiaistanbul Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 26.10.06, 22:37
        No to Aniu czekamy na "powiew polskiej jesieni"smile
        pozdrawiam
        Basia
        • kiranna Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 26.10.06, 22:47
          dla Ciebie, Basiu, mam specyjaly korzenne smile) a polska jesien w tym roku
          naprawde spisala sie na medal, dawno juz nie bylam o tej porze roku w kraju.
          nigdzie liscie tak pieknie nie zolkna jak u nas. nie darmo mowia: zlota polska
          jesien, jest pieknie, kolorowo i dosc cieplo!
          do zobaczenia w TR smile
          • basiaistanbul Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 26.10.06, 23:05
            smilezlota polska jesien....samo to brzmienie.... w sercu troszke dziwnie mi sie
            zrobilosad
            no coz ...Pan Bog wszystkiego na raz nie da ,nieprawdaz?smile
            pozdrawiam
            Basia
      • amicka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 26.10.06, 23:20
        a my dziekujemy Tobie, bo dzieki Tobie jest to forum, dzieki temu tez moglysmy
        sie poznac i spotkac. bylo naprawde bardzo milo, cieplo, serdecznie. faktycznie
        moglysmy siedziec jeszcze dluzej:=) dzieci tez byly bardzo zadowolone i mysle,
        ze beda dobrze spaly po wspolnych harcach:=) powiew orientu byl
        przepyszny ...poki co dobrej nocy i do zobaczenia znowu!
        • bojana2 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 27.10.06, 09:54
          Dzięki Kiranno.Spotkanie było wspaniałe,a powiew Orientu mniam.mniam. Też
          uważam, że pomysł założenia tego forum to był strzał w dziesiątkę.Dzięki temu
          osoby noszące Turcję w sercu mogą spotykać się na forum,a jak dobrze pójdzie,
          to i w realu.Dziękuję Kochanionce i Renatce, że do nas dotarły.Bez Was pewno
          byłoby nie az tak wesoło.
          Zgadzam się z Kiranną, że mogłybyśmy jeszcze długo gawędzić i byłoby o czym.
          Podziwiam maluszki,że wytrwały.
          Basiu,Ty też miałaś w naszych pogawędkach swoje przysłowiowe 5 minut.Wielka
          szkoda,że nie było Cię wśród nas.Ale mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości
          spotkamy się w Istanbule.
          Pozdrawiam.
    • kochanionka Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 27.10.06, 15:37
      Dziewczyny,dzieki za spotkanie.
      Pozazdroscilam dziewczynom spotkania w Istambule i oto moje marzenie sie
      spelnilo.Spotkalysmy sie tutaj ,w realu.Z Kiranna mialam przyjemnosc juz
      wczesniej.Pozostale "tureckie swiruski" poznalam juz tu.I cudownie.Szkoda ,zze
      nie dotarl do nas jedyny "neski rodzynek" ,ktory sie zapowiadal.
      Bo Bartus mial atrakcyjna partnerke i nie wykazywal zadnego nami
      zainteresowania.smile
      A my gadalysmy,gadalysmy ,i pewnie zastalby nas ranek gdyby nie sila wyzsza
      czyli ograniczenia komunikacyjne.
      ale dotarlysmy do domciu pelne wrazen ,naladowane turecka atmosfera i
      przekonaniem,ze kontakt z tak wspanialymi osobami to balsam dla duszy.

Pocieszam wszystkich nieobecnych,byliscie z nami,bo my o was
      rozmawialysmy,serdecznie i z tesknota.
      Do zobaczenia nastepnym razem.
      • basiaistanbul Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 27.10.06, 20:13
        Ciesze sie ze milo minelo Wam spotkaniesmilei na pewno nie starczylo Wam czasu smile
        dziekuje za pamiecsmilemimo ze jestem daleko to myslami jestem z wami,"ayrı ama
        beraber"czyli jak to mowia w Turcji...osobno,ale razemsmiledaleko ale bliskasmile
        pozdrawiam
        Basia
        • ataner18 Re: Spotkanie w Warszawie - kto chetny? 27.10.06, 22:36
          Ja rowniez osobiscie chcialabym podziekowac za spotkanie.
          Bylo bardzo sympatycznie i strasznie milo sie Was sluchalo.
          nigdy bym nie pomyslala ze kiedys bede jechala 3 godz pociagiem, zeby spotkanc
          jakas tajemnicza grupe znajaca sie tylko z internetu. A jednak i powiem jeszcze
          tylko... warto bylo wink))
          Dziekuje i do nastepnego razu, byle szybko i moze w wiekszym gronie... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka