Dodaj do ulubionych

dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mieszkac

28.05.08, 20:48
dobry dzień...chciałabym prosić dziewuchy ze stambulu, aby napisaly w jakiej
dzielnicy mieszkają...może uda nam sie stworzyć jakies mini spotkania...i
odnaleźć fajną sąsiadkę...
ja jestem z beylikduzu...
pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • moonlightt Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 28.05.08, 21:18
      beşiktsş, ale to chyba daleko...
      • anmasta Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.05.08, 12:28
        ja mieszkam w czesci azjatyckiej wiec to juz zupelnie daleko od Beylikduzu smile
        w kazdym razie w Beylikduzu mieszka jedna bardzooooooo fajna Polka, a w
        Bahcesehir (wzglednie niedaleko Beylikduzu) mieszka przynajmniej 5 Polek smile
        • yoannay Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.05.08, 12:57
          mieszkam w beylikduzu.
          jak masz ochote napisz na gazetowego
          • senicokseviyorum Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.05.08, 13:03
            jeszcze nie mieszkam ale przyjmujemy z męzem taką możlwiosc

İstanbul Bahçelievler Şirinevler
            • pervin Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.05.08, 14:01
              Strona Azjatycka, okolice lotniska Sabiha Gokcen smile
              • semimentalsentimental Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 02.12.08, 10:13
                hej ja tez mieszkam niedaleko sabiha gokcen tzn Pendik niestety....na szczescie
                zachodnia czesc tej wiochy...odliczam dni do przeprowadzki do centrum kadikoy
                lub besiktas
    • yoannay Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.05.08, 21:35
      sylwia-masz maila
      • agnilale Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.05.08, 22:22
        ja mieszkam w BüyükÇekmece,wiec jestesmy sasiadkami.
        Jesli lubisz psy a szczegolnie yorki to serdecznie zapraszam.
        • sylwiajanson Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 04.06.08, 20:23
          Angilale, wyslalam ci maila na gazata.pl ale mi przyszla wiadomosc ze nie
          doszedl, mam sprobowac jeszcze raz (czy to konto jest aktywne) czy na inne
          pisac? pozdrawiam!
    • paolciasahin Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 30.05.08, 12:20
      küçükcekmece smile
      • yoannay Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 30.05.08, 12:24
        to niedaleko. a co robisz w tr?
        • paolciasahin Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 30.05.08, 19:45
          Tzn mala poprawka. Bede tam mieszkac dopiero od pazdziernika, bo na
          razie koncze studia w polsce a mieszkanko sie tam remontuje.Potem
          szukanie pracy itpsmile
      • sylwiajanson Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 30.05.08, 15:41
        widzę ze trochę nas jest w tych rejonach...co mnie bardzo cieszy...dziewczyny
        może miałybyście ochotę się spotkać w większym gronie i sie zapoznać...a może
        sie już znacie osobiście to mogłabym dołączyć do grona...ja myślałam o tym
        weekendzie ale mam jakieś dziwne problemy żołądkowe więc z domu nie
        wychodzę...proponuje zatem jakiś dzień w przyszłym tygodniu..ja nie pracuję więc
        jestem w miarę dyspozycyjna...czekam na sugestie z Waszej strony...możemy się
        spotkać na świeżym powietrzu albo zapraszam do mnie..oczywiście cały stambuł
        mile widziany..
        Asia ja się dzisiaj do Ciebie wieczorem odezwę...trzymajcie się!!
        • yoannay Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 30.05.08, 16:52
          ok,bede czekacsmile
          • mik.magda Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 30.05.08, 22:27
            maltepe - strona azjatyckasmile
            • mik.magda Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 31.05.08, 10:47
              aha, wprawdzie jeszcze niezbyt dobrze znam istanbul,ale jak ktos mieszka
              niedaleko to chetnie sie spotkam, mam duzo czasu, nie pracuje
              pozdrawiamsmile
              • imai05 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 31.05.08, 23:01
                prawdopodobnie juz od przyszlego roku Kartal,

ps. w Istanbule bede teraz w lipcu dokladnie 18 smile pozdrawiam smilesmile:
                • ona19 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.08, 18:49
                  şişli smile
                  • 34gosia Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 05.10.08, 23:42
                    Widzę, że większość dziewczyn mieszka w azjatyckej części miasta (z
                    tego co czytam to najbliżej mam do Sislismile. Mnie znajdziecie w
                    Sariyer, Istinye, bliziutko Istinye Park.

Pozdrawiam serdecznie
                    • elif23 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 06.10.08, 09:49
                      Büyükçekmece wink))
                      • magdalenaa_b Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 01.12.08, 22:53
                        kurcze, to ja mam najdalej wink bo teraz mieszkam na przedmieściach Stambułu w Tuzli smile)
            • magdalenaa_b Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 01.12.08, 22:57
              do Maltepe mam rzut beretem średniej wielkości wink
      • kirstenh Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 20.03.12, 21:51
        ja też! rajskie mahallesi
    • edyta8 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 12.12.08, 20:39
      4 Levent
      czekam az sie Asia z Beylikduzu wyprowadzi wink
    • alusya Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 19.11.09, 12:43
      hej,
      ja mieszkam w Çengeköy tj północna część Uskudar. Czy któś mieszka w okolicy?
      • ursmurfy Sisli- Kurtulus :) 20.12.09, 18:25
        Mieszkam w dzielnicy Sisli , blisko Taksim
      • edytagol1 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 01.10.10, 21:22
        Tak Alicja ja mieszkamsmilesmile
        • azalijka Kurtulus-Sisli 26.08.11, 01:08
          oooo.. ja tez Kurtulus-Sisli smile
    • trishka.mrishka Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.12.09, 13:30
      ja mieszkam w Uskudar -Harem smile
    • kashaist Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 01.10.10, 21:03
      hej, ja nie dlugo w sisli winki z mila checią poznam juz teraz moje Sasiadki.
      pozdrawiam
      kasia
      • yoannay Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 02.10.10, 07:15
        a ja znowu w Atasehirsmile
      • tatavla Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 03.10.10, 15:37
        Czesc, ja mieszkam w Şişli i chetnie sie spotkam. Pisz na maila gazetowego, to sie umowimy. A moze jeszcze ktos jest z okolic Şişli-Taksim? Bedzie wieksze grono znajomych Sasiadek smile Pozdrawiam serdecznie !
        • agewa28 Hej! 15.10.10, 12:18
          Hej! Ja pod koniec października przenoszę się do Kucukcekmece czy jakoś tak. Stambułu ni w ząb, więc nie wiem czy utknę gdzieś gdzie nawet dolmus nie dojeżdża czy dojazd będzie ok. Która z was miałaby ochotę i czas na spotkanie się na kawę i ploty?
          • kaczika Re: Hej! 15.10.10, 23:15
            Jak juz będziesz wiedzieć dokładnie, gdzie w tym Küçükçekmece będziesz mieszkać, to daj znać. Może będziesz moją sąsiadką wink
            • agewa28 Re: Hej! 17.10.10, 11:51
              Ok, odezwę się smile To Kucukcekmece takie duże?
              • kaczika Re: Hej! 18.10.10, 15:38
                No może się tak zdarzyć, że nie będziemy miały do siebie przysłowiowego rzutu beretem... wink
            • karcia.akuku acibaden przez pól roku :) 18.10.10, 21:56
              • zolushka7 Re: acibaden przez pól roku :) 08.11.10, 12:25
                Ja przez najbliższe miesiące jestem na Fatihu, Capa czy ktoś może mieszka w pobliżu?
                • agewa28 Re: acibaden przez pól roku :) 11.11.10, 12:43
                  Od 22 listopada: Kucukcekmece, Olympiakent(czy jak to tam się pisze). Mam tu jakieś sąsiadki? smile
                • zawsze.suzan Re: acibaden przez pól roku :) 12.11.10, 07:14
                  Ja od niedawna mieszkam na Zeytinburnu.Czy mieszka ktoś w pobliżu?
                  • zolushka7 Re: acibaden przez pól roku :) 14.11.10, 21:55
                    Zeytinburnu to nie tak strasznie daleko ode mnie smile
                    • zawsze.suzan Re: do zolushka7 15.11.10, 08:29
                      Witam,to super może któregoś dnia się jakoś umówimy,podaję tobie moje gg 12184150,pozdrawiam
                • grazynalydia FATIH - YUSUFPASHA 16.12.10, 22:25
                  ciesze sie, ze mam sasiadkesmile) czy jest Nas wiecej?
                  Pozdrawiam
                  Grazyna
        • a.solaris Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 16.12.10, 20:45
          czesc Tatavla! ja tez mieszkam w Şişli i rozgladam sie za bratnia dusza bo jak narazie ja i tylko ja smile jestem w Stambule od tygodnia i znudzilo mnie chodzenie do Cevahir na kawe samejsmile daj znac czy pasuje ci spotkanie - jak narazie nie mam jeszcze zajecia wiec jestem wolna. moj email: a.lis@interia.pl
          pozdrawiam Ania
    • oceanview Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 11.11.10, 15:32
      witam smile
      ja "czasami" w Pasarbasi (blisko centrum handlowego Capitol).
      pozdrawiam
    • a.solaris Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 16.12.10, 20:47
      czy ktos jeszcze jest z Şişli lub rejonow ??big_grin dajcie znac: a.lis@interia.eu

pozdrawiam!

ps fajnie ze jest takie forumsmile
      • kasikkk-pl Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 24.06.11, 21:53
        Witam do Sisli mam blisko ..Z checia zaponam kolezanki z tych okolic ...
        • kashaist Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 01.07.11, 11:00
          hej ja teraz jestem w pl ale wroce to sie odezwe, fajnie bedzie miec jeszcze jedna sasiadke wink
          pozdrawiam
    • ajlonka21 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 22.05.11, 15:58
      Witam drogie forumowiczki.
      Mieszkam od marca po azjatyckiej stronie w Atasehir jak na razie na stałe. Bardzo chciałabym poznać nowe koleżanki bo oprócz męża w Stambule nie mam nikogo.
      Pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego popołudnia smile
      ilona
      • kaszellek Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 25.05.11, 10:46
        hej ja tez mieszkam w fatih, w okolicach capa/findikzade smile daj znac jak juz sie osiedlisz smile
    • margaretka_84 Fatih 22.05.11, 18:50
      Hej tam,

na stałe mieszkam we Fatih, ale bywam również w Bahcesehir wizytować rodzinę. Bardzo chętnie się z kimś zapoznam z okolic bliższych i dalszych, tym bardziej, że widzę po starych postach, że wiele z was mieszka w okolicy, niestety nie wiem na ile są one aktualne =). Jak coś proszę pisać na maila gazetowego. Pozdrawiam smile)
      • azalijka Re: Fatih 23.05.11, 01:13
        Hey, Ja za 2 tyg bede szukac mieszkania w Fatih, zeby miec blisko do pracy. Wprowadzam sie pod koniec czerwca i chetnie sie spotkamsmile
      • grazynalydia Re: Fatih 23.05.11, 21:29
        Tak,
        Nadal mieszkam w Fatih,Yusufpasha...
        Tylko teraz to nie mam jak się spotkać, 30 maja mam egzamin w Tömerze, a potem wylatuje do Adany....
        a Wy gdzie dokłanie mieszkacie?
        Pozdrawiam
        • azalijka Re: Fatih 23.05.11, 23:30
          NO ja dopiero szukam smile wiec wrocimy do tematu w lipcu, jak juz sie przeprowadze i wroce z wakacji w Polscesmile
        • margaretka_84 Re: Fatih 25.05.11, 08:54
          Hej,
          mieszkam w sąsiedztwie z Policją Ds. Cudzoziemców, napisałam Ci wiadomość na gazetowego maila smile. Pozdrawiam
    • zawsze.suzan Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 23.07.11, 11:36
      Hej dzıewczyny kto mıeszka halkali(sinpas bosphorus-olımpıa kent-atakent),ponıewaz szukam sasıadkı,pozdrawıam
      • zawsze.suzan Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 23.07.11, 18:51
        pısze do dzıwczyn ktore mıeszkaja na kucukcekmece,bo bedzıemy sıe z mezem wlasnıe tam przeprowadzac ı fajnıe mıec blısko jakas sasıadke,takze napıszcıe jak mozecıe gdzıe dokladnıe,pozdrawıam
        • catsi Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 23.07.11, 23:01
          Na razie bywam i być może będę na stałe w ATAKENT 2.ETAP więc bądźmy w kontakcie smile
          • zawsze.suzan Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 23.07.11, 23:20
            ok,ja narazıe tez nıe mıeszkam ale zamıerzam,pozdrawıam
            • agewa28 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.11, 12:42
              Atakent widzę z okna smile na Olympiakent mieszkam, w Bosforusie będę mieszkać. Jak kto chętny na spotkanie, to skrobnijcie mi maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • zawsze.suzan Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.11, 13:03
                ktory to jest etap w olımpıa kent gdzıe mıeszkasz?fajnıe cı sıe tam mıeszka?orıentujesz sıe czy jest tam jakıes przedszkole?
                • agewa28 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.11, 13:20
                  Tu nie ma etapów. Całe osiedle jest podzielone na bölge i tyle. Jest przedszkole ale jakie to nie mam zielonego pojęcia. Mieszka się tu super. Są normalne połączenia autobusowe i to centrów handlowych, dużo zieleni i spokoju. Na osiedlu są markety, w pobliżu parę innych.
                  • zawsze.suzan Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.11, 14:02
                    rozumıem,a kıedy zamıerzacıe sıe przeprowadzıc do bosforu,pytam bo my mamy na myslı olımpıa kent albo bosfor ı fajnıe by bylo jakbysmy mıeszkaly nıedaleko od sıebıe,zawsze to przyjemıejsmile)
                    • agewa28 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.11, 14:43
                      A tego to nie wiem. Zależy od "czynników zewnętrznych". Na jak długo się przeprowadzacie? Bosfor to jeden wielki plac budowy i jakieś dwa lata to potrwa, nim wszystko tam się pouspokaja. Dla dzieciaków lepszy jest Soyak bo i dużo zieleni i placów zabaw i baseny. Bosfor jest bardziej nastawiony na pokaz i nim ta zieleń urośnie, długo to potrwa. Z połączeniami autobusowymi też na razie kiepskawo, choć pewnie się pozmienia. Ze sklepów na Bosforze masz jeden sklepik osiedlowy. Żadnego dużego marketu nie ma. Połazić też nie ma gdzie, jedyną atrakcją jest cmentarz po drugiej stronie ulicy.
                      • zawsze.suzan Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.07.11, 15:36
                        no to wybıerzemy olımia kent bo zalezy mı jednak na parkach ı dobrych polaczenıach do centrum,odezwe sıe do cıebıe jak juz cos wybıErzemy a na jak dlugo tez nıe wıem,okaze sıesmile)
                      • zawsze.suzan do agewa28 27.07.11, 07:48
                        hej,wyslalam cı meıla
                        • agewa28 Re: do agewa28 27.07.11, 12:28
                          Nic nie doszło.
                          • zawsze.suzan Re: do agewa28 27.07.11, 12:39
                            chcıalam zebys mı podala jakıs numer kontaktowy do cıebıe albo gg,jak wolısz?
                            • agewa28 Re: do agewa28 28.07.11, 09:41
                              do mojego nicka dodaj gmail . com i masz maila.
                              • zawsze.suzan Re: do agewa28 31.07.11, 08:18
                                hej ,zdecydowalısmy sıe na soyak,w ponıedzıalek ıdzıemy ogladnac to mıeszkanko,nıe moge wyslac do cıebıe emeıla,mam jednak chyba jakıs problem z poczta,pozdrawıam
                                • agewa28 Re: do agewa28 31.07.11, 12:22
                                  Udanego oglądania smile
                                  • zawsze.suzan Re: do agewa28 09.08.11, 18:18
                                    hej agewa,wybralısmy juz mıeszkanko na sojaku blok g,jutro jedzıemy podpisac umowe ı pokupywac troszke meblı,jak juz sıe urzadze to serdecznıe cıe zapraszam,bede mıeszkac zaraz kolo uyum market,a ty daleko mıeszkasz odemnıe?
                                    • agewa28 Re: do agewa28 10.08.11, 13:04
                                      Mieszkam w tych blokach na dole i raz na tydzień odwiedzam Uyum. Odezwij się jak wszystko ci się uspokoi z zawieruchami przeprowadzkowymi. Czekam smile
                                      • zawsze.suzan Re: do agewa28 24.08.11, 12:28
                                        hej agewa ja mıeszkam juz od tygodnıa na sojaku ale nıe mam jeszcze ınternetu teraz pısze do cıebıe od znajomej turczynkı.podaje tobıe moj numer ponıewaz nıewıem kıedy bede mıala ınternet jak chcesz sıe spotkac pogadaj dzwon 05335130482.pozdrawıam
    • your_monika1989 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 25.08.11, 21:49
      smile Jest ktos z Bakırköy???
      Chetnie sie spotkam smile)
      monia
      • your_monika1989 Re: Bakirköy???? Jest tu ktos albo okolice :D 21.09.11, 16:36
        your_monika1989 napisała:

> smile Jest ktos z Bakırköy???
        > Chetnie sie spotkam smile)
        • ajlonka21 Re: Bakirköy???? Jest tu ktos albo okolice :D 21.09.11, 17:51
          Hej smile Nie jestem z Bakirkoy ale czasami tam bywam u męża w pracy. Możemy się kiedyś spotkać jak zechcesz. pozdr
    • melek85 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 17.01.12, 12:35
      Büyük Çamlıca, Üsküdar
      • kasia.bodrum Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 26.02.12, 21:07
        Od tygodnia mieszkamy w Bahçelıevler i pracujemy w Çengelköy.
        Byloby milo miec tu Polke sasiadkesmile
        • edytagol1 Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 27.02.12, 12:55
          Witaj
          Ja mıeszkam dosyc blısko, co prawda nıe na bahcelıevler a na cıengelkoy a to juz rzut beretem smileBedzıe mı mılo spotkac sıe kıedys na kawce.
          Pozdrawıam Edyta.
          • kasia.bodrum Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 27.02.12, 16:26
            Czesc Edyta, wyslalam mejla na gazetowego smile
            Kasia
            • kazya Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 07.03.12, 20:13
              jakbyście miały ochotę na spotkanie to z Bahçelıevler to rzut beretem do Yeşilköy smile
              • izabela.szmit Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 07.03.12, 23:59
                a pośrodku Atakoy...
                to się spotykamy? smile
                kolejny weekend jestem wolna
                • kaczika Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 08.03.12, 19:06
                  izabela.szmit napisała:

> a pośrodku Atakoy...
                  > to się spotykamy? smile
                  > kolejny weekend jestem wolna

Dołączam, jeśli można smile Jestem w Atakoy bardzo często z dziecmi na spacerze (mój syn darzy ogromną sympatią tamtejsze kaczki i makaron penne w 'parkowej' restauracji smile ). Mieszkałam w Bahcelievler jeszcze dwa lata temu - tamte tereny bardzo mile mi się kojarzą, więc jeśli tylko są chętne na spotkanie, to ja tez! smile
                  • izabela.szmit Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 13.03.12, 22:14
                    a co powiecie na sobotę albo niedzielę?
                    dysponuję wolnym weekendem
                    i prawdę powiedziawszy trochę boję, bo ja zrobię z taką ilością wolnego big_grin
                    • kaczika do izabela.szmit 16.03.12, 09:47
                      Pogoda ma być jutro ładna więc, jak najchętniej wybiorę się na spacer z dzieciakami w Wasze okolice. Mnie najlepiej pasuje tak ok.11.00. Nie za wcześnie? Gdzie?

Pozdrawiam!
                      • izabela.szmit Re: do izabela.szmit 18.03.12, 12:28
                        niestety... dopiero dziś zajrzałam na forum i dopiero zobaczyłam Twoją wiadomość,
                        mam nadzieję, że spacer się udał smile
                        kolejnym razem musimy się wcześniej umówić smile

Pozdrawiam
      • siaruszek Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 13.03.12, 22:43
        Şişli niedaleko Cevahir, mieszka ktos w tych okolicach? smile
        • azalijka Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 14.03.12, 02:49
          Ja mieszkam niedaleko , na Kurtulus, kolo stacji metra osmanbey. Jakby ci pisz ma maila.
        • maripposa Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 28.03.12, 13:31
          Chyba jesteśmy sąsiadkami - mieszkam zaraz za Cevahir'em, prawie od roku, ale jeszcze nie spotkałam nikogo z Polski. Bardzo chętnie się spotkamsmile
          • pomibora Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 29.03.12, 09:41
            Mecidiyeköy! smile tuż za wieżami Trumpa wink
            od lipca wprowadzam się na dłuuużej, także bardzo chętnie Was poznam dziewczyny! smile

pozdrawiam,
            Marta
            • maripposa Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 31.03.12, 21:45
              Marta, w lipcu zaczyna mi się sezon urlopowo-wyjazdowy, ale odezwij się koniecznie, jak tylko będę na miejscu to zaliczymy jakąś kawkę w starbuck'siesmile
              Pozdrawiam
              • azalijka Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 25.05.12, 23:45
                Oo to widze ze jest nas juz sporo, jak ktos ma ochote to niech pisze maila na gazetowego lub taki sam mam na gmailu.
    • catsi Atakent Kucukcekmece 11.04.13, 14:42
      Szukam znajomych w Atakent / Halkali / Kucukcekmece smile
    • km_la Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 01.02.14, 10:02
      Witam

od tygodnia mieszkam w dzielnicy Beylikduzu/Ataturk Mahallesi. Bardzo chętnie spotkałabym się z dziewczynami z tej okolicy...

• tatavla Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 10.02.14, 01:37
        Polecam dolaczyc do stambulskich grup na facebooku. Wiekszosc osob wlasnie tam umawia się na spotkania. A w Beylikduzu masz sporo fajnych sąsiadek z Polski smile
    • monikamimi Re: dziewczyny ze stambulu,w jakiej dzielnicy mie 10.12.20, 11:12
      Cześć ja właśnie z mężem przeprowadzam się z pl do istanbulu -myślimy o beylikdüzü, polecasz te okolice?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka