Dodaj do ulubionych

GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!!!

21.02.11, 10:40
Dla Mojego Miniusia ;-*
Na łamach Gazety Drogi Mariuszku ,chciałabym Ci podziękować za :
9 wspólnie spędzonych lat,
3285 dni czułości i bliskości,
78840 godzin wyrozumiałości i wyjątkowej cierpliwości,
4730400 minut wspierania i pocieszania,
283824000 sekund rozpieszczania.

Nasze wspólne " bycie RAZEM" zaczęło się gdy ja miałam 16 lat. Jesteś Moją Pierwszą i Jedyną Miłością. Wiem,że tak już pozostanie. Dzięki Tobie poznałam prawdziwy sens słów "Kocham Cię". Wiem o Tym że jak Ci coś powiem to starasz się mi pomóc jak tylko potrafisz. Nie raz mogłam na Tobie polegać.
Te kilka zdań nie oddaje w pełni tego co czuję, to są tylko słowa. Prawdziwa miłość jest w sercu i TY wiesz jaka jest Ona głęboka.

Życzę Tobie i Sobie, abyśmy w 2011 roku dopieczętowali naszą Miłość pięknymi słowami ; '' i ślubuję Ci miłość i Wierność... oraz że Cię nie opuszczę aż do śmierci... "
Kocham Cie Skarbie .

Twoja Paulinka <3

POMYSŁ MOZE DOBRY, ALE ZYCZENIA SŁABE I NIESZCZERE!!!
To typowe matematyczne wyliczenia:(
Jak juz tak ładnie potrafisz wyliczać to wylicz tez:
-ile razy zdradziłaś Mariusza?
-z iloma facetami?
-ile razy w jego samochodzie?
-i ile razy jeszcze to zrobisz?
Opisz te 9lat jak postępowałaś to następną nagrodę masz już GWARANTOWANĄ!!!

NIE ZNASZ ZNACZENIA SŁÓW "KOCHAM CIĘ":(
OKŁAMAŁAŚ JUŻ WIELU LUDZI, A TERAZ JESZCZE NACIĄGNEŁAŚ RESTAURACJE I KWIACIARNIE:(
FAKTEM JES TO ŻE JESTEŚ MISTRZEM SŁOWA ALE NIE CZYNU I BUJNEJ NEGATYWNEJ WYOBRAZNI!!!
Obserwuj wątek
    • prawdziwyczerwony321 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 21.02.11, 11:00
      Po przeczytaniu GRATULACJI na forum mogę powiedzieć, że fajne macie dziewczyny w swojej okolicy. Kurde Ciekawe co na to ten CHŁOPAK "Mariusz".. Szkoda gościa bo przecież po tym co jest napisane to widać gołym okiem, ze chłopak jest okłamywany przez tak długi okres. hohoho ale dziewczyna mądra na swój sposób. Jednym słowem Mariusz musi sobie kupic czapke z dwiema dziurami żeby mu rogi nie przeszkadzały. hahaha
      Z poważaniem Alicja.
    • psita.only Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 22.02.11, 13:48
      oj Kruszyna;-)

Nie będę tego komentować;-)

Każdy może wyrazić swoją opinie i ty ją wyraziłeś,po to jest forum.
      pozdrawiam paulina
      • wielbicielpauliny1204 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 22.02.11, 19:13
        od kruszyny to ty się odp... bo nie tylko jego zrobiłaś w "karola" .
        każdy wie że dajesz dupy za łyżkę zupy!!!
        nie każdemu da się tak zamydlić oczy jak Mariuszowi
        jaki on głupi że chce dziewczynę z takim przebiegiem ( nawet mercedes kiedyś się zużyje)
        a tym zdjęciem w gazecie to tylko się ośmieszyłaś bo wszyscy widzą twój fałszywy ryj!!!!
        bez poważania wielbiciel!!!!!!
      • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 22.02.11, 20:58
        Oj Oj Lewińska ;)

W swej wyliczance pominęłaś dwa dni :)
        W tym czasie mieliśmy dwa lata przestępne :) :) :)
        Dwa dni to jest:
        -48 godzin
        -2880 minut
        -172800 sekund
        Gdzie wtedy byłaś?!!!!!!! :) :) :)

Co tu komentować? :(
        Wiesz dobrze jaka jest prawda :( -smutna :(
        Mam na to świadków i dowody nie do podważenia :(

Z TEGO MIEJSCA CHCĘ ZAAPELOWAĆ DO ZNAJOMYCH MARIUSZA K. BY PRZETARLI MU OCZY I UŚWIADOMILI JAKA JEST PAULINA L. :( :( :(
        JAK KTOŚ ZECHCE POMÓC MARIUSZOWI
        MOGĘ DOSTARCZYĆ ARGUMENTY!!!
        ( argumenty nie tu na forum!!! )
        FAKTY MUSZĄ DOTRZEĆ DO MARIUSZA A ON NIECH ZROBI CO ZECHCE!!! :(
        LECZ WTEDY NIKOMU NIE POWIE: „ NIE WIEDZIAŁEM, NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ” :(

Psita wiem!!! że chciałaś być na pierwszych stronach gazet :)
        Ja też kiedyś byłem :) tylko że artykuł z nami nie był zakłamany i nosił tytuł: „NIOSĄ POMOC INNYM”
        TERAZ CHCĘ POMÓC MARIUSZOWI !!!
        NIE TĘDY DROGA DO SŁAWY PAULINKO !!! :( :( :(

POZDRAWIAM -PITUŚ
    • wmgt1 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 22.02.11, 21:04
      o co wam kurcze chodzi. Nie wpier.. się w czyjeś życie. najwidoczniej macie tak zajebiscie nudne zycie ze zajmujecie sie cudzym! Paulina L. nigdy nie ukrywala ze ma chlopaka i kazdy z was doskonale o tym wiedzial wiec sie nad soba zastanowcie co wy robiliscie a dopiero miejcie pretensje do niej. Jej zycie jej sprawa a wam chu.. do tego. Zazdrosnicy! Poniesliscie wielka porazke i teraz sie odgrywacie?! normalni ludzie tak nie robia... kto to kurcze widzial zeby wyciagac takie brudy na forum. Chyba nie dorosliscie do swojego wieku.
      • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 22.02.11, 21:19
        tak paulina ma ciekawe życie!!!!!!!!!!!!
        to ze miała chłopaka nie ukrywała, ale też nie mówiła ilu!!! :( :( :(
        • prawdziwyczerwony321 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.- G A Z E T A!!! 22.02.11, 23:26
          hallo WMGT1. Witam Ciebie bardzo serdecznie. Jesteś również osobą sławną prawie jak dama R P. Mogę powiedzieć, że jesteś osobą bardzo mało kompetentną, również jako człowiek z doświadczeniem mogę wyrazic swoją opinie na Twoj temat. Powiem krótko gdy masz pytania to zapraszam do mnie na osobista pocztę( na pewno pogadam z Toba bo widze co sie z Tobą dzieje i z Twoim zakłamanym , przepraszam ROZUMEM. Tyle co ta osoba miała w sobie h.... to Ty tyle nie widziałaś nawet klusek w rosole. Nie wiem co Ty na to ale ja jestem szczera i mam świadomość Cie poznać, pogadać, wypić szczery gorący rosół. . . , goracy tak jak dziewczyna Paulina, którą znam więcej niz Ci sie wyjade heh

Z poważaniem Alicja
          tel. kontaktowy 530497466
          zapraszam
          • wmgt1 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.- G A Z E T A!! 23.02.11, 05:59
            Witam Alicje;] mozesz mi powiedziec o co Ci chodzi bo tak motasz sie w tym co piszesz ze trudno Cię zrozumiec;) i co Ty masz do mnie w ogole skoro nawet nie wiesz kim jestem;]
            • xmenka33 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.- G A Z E T A!! 23.02.11, 15:18
              nareszcie... Tego mi brakowało. Nareszcie ktoś powiedział prawde o tej dziewczynie. Dziwka na maxa. Ale powiem wam coś jeszcze- bardzo dobrze temu chłopakowi Mariuszowi. Powinna nadal go zdradzać czego napewno nie omieszka zrobić. Jak jest głupi i lubi używany na maxa towar to jego brocha. Mariusz uważaj tylko żebyś się nie zaraził jakimś choróbskiem bo potem leczenie ciężkie i kosztowne.
      • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 16:34
        WITAM CIĘ wmgt1

Po Twoich wpisach na 99% wiem kim jesteś! :)

Nie Tobie oceniać czy ktoś ma życie nudne czy nie!!! :(
        Nie chce mieć takiego ciekawego życia! :( :( :(
        Znasz mnie to mnie rozumiesz. :)
        Nie brnij w to dalej!!! :(
        Nie używam wulgarnych słów, w przeciwieństwie do Ciebie!
        Nie wypada Ci tak pisać! :(

„Jej życie, jej sprawa” też tak mówię ale koniec z oszukiwaniem!!!!!!!!!! :(
        Zapytam CIĘ kto poniósł porażkę????? :(
        Dobrze ze to teraz wyszło, bo czym póżniej tym gorzej. :(
        Nie wiedziałem że będzie z tego taka burza. :(
        Chciałem tylko żeby Mariusz o tym wiedział i tyle!!! :(

WIEM JAK MOŻNA TO NAPRAWIĆ!!!

POWIEDZIEĆ JAK BYŁO!!!

PRZYZNAĆ SIĘ DO WSZYSTKIEGO I SPRAWA UCICHNIE!!!
    • qwertyjk Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 16:56
      ludzie dajcie spokój.
      znam cała sytuacje najlepiej i to było tak ze kruszyna nie potrafi sie pogodzic sie z porazka,
      gdy paula odrzuciła jego uczucia to zaczyna odpierdal...
      to nie stosowne do jego wieku, jestes załosny.
      nie rób z siebie jakiegos niewinniatka bo sam obrabiasz dupe swoim znajomym
      takie rzeczy w internecie ?to jedz do mariusza i mu o tym powiedz skoro jestes taki miłosierny. to jest psychiczne. do czego jest zdolny facet odrzucony
      na szczescie to forum czytaja inteligentni ludzi i zrozumieja ze to bzdury.
      • prawdziwyczerwony321 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 18:22

Witam. Ludzie wiedzą dobrze co piszą. Chłopak K....... jest człowiekiem mądrym, statecznym, inteligentnym i grzecznym. To facet, który ma większy staż w życiu niż dziewczyna, która go okłamywała. BRAWO Panie K......a zę pożegnałes sie z takim kłamczuchem. NA PEWNO JEST JEJ NIE W NOS ZE TAK O NIEJ PISZĄ, ale co kłamstwo ma krótkie nogi heh

Z poważaniem Alicja
      • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 19:12
        Domyślam się kto tu się kryje :( qwertyjk!!!
        UDAM ŻE NIE WIEM :)

Proszę znajomych Pauliny chcecie pomóc to nie pogrążacie Jej!!! :(

UWAŻACIE ŻE NAJLEPSZĄ OBRONĄ JEST ATAK?!!!

Qwertyjk zna całą sytuacje najlepiej!!! :)
        Może i tak :)
        Przeczytaj moje wcześniejsze wpisy: nie dam szczegółów tu na forum!!!!!!!!!!!!!!!

To nie jest porażka dla KRUSZYNY!!!!
        Nie nazywa też tego sukcesem. Nie wstydzi się tego, co czół!!!
        Dobrze ze to wyszło tak wcześnie!!! :(
        Jak jesteś kimś bliskim dla Pauliny to możemy o tym pogadać a udowodnię Ci że mam racje!
        Nie będę komentował wszystkich zdań tego użytkownika ze względu na Paulinę. :(

JUŻ NIE CHCĘ JEJ TUTAJ OPISYWAĆ :(
        ALE ZNAJOMI JĄ WSPIERAJĄ -MASAKRA :( :( :(
        NIE MA JUŻ PRZY NIEJ KRUSZYNY NIE MA JEJ KTO ROZSĄDNIE BRONIĆ!!!!!!!!!!!

Qwertyjk nie pomogłaś PAULINIE :( :( :(
        • wmgt1 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 20:38
          bronie Pauliny, poniewaz nie powinnes takich rzeczy pisac na forum. qwertyjk ma racje jesli jestes taki to powiedz to Mariuszowi i wtedy postawisz na swoim. Znam Cię.. wygladales na duzo powazniejszego czlowieka a teraz zachowujesz sie jak rozwydrzone dziecko ktore nie dostalo tego co chcialo. Ty nie potrafisz pomagac ludziom wiec moze zajmnij sie opieka nad zwierzetam;] Powiem Ci jedno.. uwazasz ze jestes taki wspanialy? mylisz sie, bo jakos nikogo przy Tobie nie ma. Widocznie jestes do niczego. I poniosles porazkę z ktorą nawet jako dorosly facet nie potrafisz sie pogodzic;] i nie mylcie mnie z kims, kim nie jestem. Bo niby " pani Alicja" mnie obrazila, nie ma prawa mnie oceniac. Sławna takze nie jestem i napewno mnie nie znasz.
          • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 20:47
            wmgt1 wiem kim jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            rozwydrzone dziecko to ty!!!!!!!!!!
            lepiej przestań!!!!!!!!!!!!!!!!
            • prawdziwyczerwony321 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 21:56
              Witam serdecznie osobe o niku wmgt1. Zastanów sie co Ty wogóle piszesz. Bronisz tej zakłamanej dziewuchy. Wiem juz kim dokładnie jestes :-) ludzie wszystko powiedza tylko trzeba wiedziec kogo zapytac i do kogo zapukać. Nie mnie Ciebie oceniac ale musze bo widze ze sobie nie radzisz w sprawach taktycznych :-)
              A gdy chcesz więcej wiedzieć to jak spotkam Pana Mariusza (ponoc jeździ białym vw, tak mi mówiono) to mu powiem co jego dziewczyna wyrabia. Nie znam go osobiście ale jestem zmuszona mu wszystko powiedziec bo źle sie dzieje. W razie pytan w/w postach podałem tel.

Z poważaniem Alicja.
              • meduza-0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 23.02.11, 22:33
                Dzieci Kochane !!! Miałam się nie wtrącać do tej dyskusji, bo to Wasze małpy i Wasz cyrk, ale tego nie da się już dłużej czytać, a i wstyd przynosicie całej Gminie Topólka.
                W swojej dyskusji coraz bardziej sięgacie dna, a Wasz język pochodzi jakby z rynsztoka. Forum, to nie miejsce na publiczne pranie brudów. Uważacie to za bohaterstwo, że bezkarnie szkalujecie anonimowo czyjeś dobre imię? Macie coś do powiedzenia na temat danej osoby, idźcie do źródła i powiedzcie jej to w oczy, bądź osobie zainteresowanej, w tym wypadku Panu M. Czego zazdrościcie tej dziewczynie? Urody, bo to piękna dziewczyna, czy pięciu minut sławy w Gazecie Kujawskiej? Czy z tego powodu warto mieszać ją z błotem?
                WSTYDŹCIE SIĘ !!! I miejcie świadomość tego, że Pani. P. gdy tylko zechce Was za to ukarać, w każdej chwili może wnieść sprawę o jej zniesławienie do prokuratury. Uczyni to bez najmniejszych problemów, bo operujecie jej danymi osobowymi, co jest zabronione, gdyż ta pani nie jest osobą publiczną. Aparat ścigania bez najmniejszego problemu namierzy każdego z Was i wyciągnie surowe konsekwencje, które nauczą Was czegoś na całe życie.
                Na koniec przytoczę Wam jeszcze pewną maksymę, którą weźcie sobie proszę do serca:
                "TAK ŁATWO MOŻE CZŁOWIEK POPSUĆ SZCZĘŚCIE DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI,
                W JEDNEJ CHWILI,
                JEDNAK W ŻYCIU DŁUGIM NIE NAPRAWI TEGO"!!!

A dla Pani P. na pocieszenie dedykuję tę oto maksymę:
                "SZCZĘŚCIE NIE ZNACZY NIC,
                JEŚLI INNI O NIM NIE WIEDZĄ,
                A ZNACZY BARDZO MAŁO,
                JEŚLI GO NIE ZAZDROSZCZĄ".

Mniemam, że jest Pani bardzo szczęśliwą kobietą;)
                Pozdrawiam :)
                • abcd-5 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 24.02.11, 09:31
                  No nareszcie meduzo zrobiłaś porządek z tym bagnem, bo aż włos się na głowie jeży, gdy czyta się dialogi naszej młodzieży. Jakie pokolenia nam wyrastają i co nas czeka za kilkadziesiąt lat - strach pomyśleć!!!
                  A swoją drogą w naszej gminie jest mnóstwo materacy. Takie duże ilości, że można byłoby nimi obdarzyć cały Pułk Wojska Polskiego :D Wszyscy bowiem dokładnie wiedzą, kto, z kim i kiedy śpi. Mniemam więc, że spełniali rolę materacy, a teraz zazdroszczą :D:D:D
                  • prawdziwyczerwony321 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 24.02.11, 10:47
                    Witam.
                    Ludzie !!! Bronicie i bronic będziecie bo co macie powiedziec.
                    Zastanówcie co Wy piszecie.
                    Ktoś kto bedzie czytał waszą wypowiedz i zna osobe to porówna sobie z rzeczywistościa bedzie wiedzial prawde.
                    Prosze Was jeszcze raz zastanówcie sie co i kogo bronicie.
                    Pozdrawiam Alicja
                    • ataz666 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 24.02.11, 11:30
                      Co wy wypisujecie?ludzie! Oczerniacje dziewczyne z jakiego powodu,czyzby z zazdrosci... Jaka moralnośc w naszej gminie,wszyscy swieci brak tylko aureoli. Proponuje spojrzec na siebie zanim zacznie sie kogos oceniac. Widocznie wiekszosci z was bardzo sie nudzi i znalezliscie punkt rozrywki..zal tylko ze na forum(żałosne). Nie wchodzi sie z butami w czyjes życie. Skonczcie ten cyrk i niech kazdy zajmie sie czyms powazniejszym!!!
                    • abcd-5 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 24.02.11, 13:02
                      prawdziwyczerwony321 napisała:
                      > Zastanówcie co Wy piszecie.
                      > Prosze Was jeszcze raz zastanówcie sie co i kogo bronicie.

Dziewczyno, o ile sprawa nie dotyczy Ciebie, a nie dotyczy, nie jest Twoim obowiązkiem pilnowanie cudzej moralności, choćby nie wiem jak Cię raziły pewne sprawy. Każdy jest kowalem swojego losu i strażnikiem swojej moralności.
                      Co najwyżej, usprawiedliwiłbym Twoje "szlachetne" pobudki, gdyby Twoje sumienie nie wytrzymało i znajdując się akurat na śubie w kościele ww. pary, po usłyszeniu słów kapłana: "ktokolwiek zna przyczynę, dla której związek pomiędzy P. a M. nie może być zawarty, niech powie teraz, lub zamilknie na wieki", puściłabyś parę:D;)
                      Jeśli jednak nie masz podstaw, a przede wszystkim cywilnej odwagi, aby pójść do kancelarii parafialnej i wyjawić proboszczowi pod przysięgą tego "mega newsa":D, zamilknij dziewczyno na wieki. To po pierwsze, a po drugie nie sądzę osobiście, aby niemoralne prowadzenie się kawalera bądź panny, było powodem do nieudzielenia im ślubu.
                      Tak więc zastanów się, czy warto robić burzę w nocniku;)
                • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 24.02.11, 14:13
                  Meduzo!!!
                  Zauważyłaś problem.
                  Nikt tu nie zazdrości artykułu w gazecie -NIKT!!!
                  Pomysł był dobry ale wykonanie słabe.
                  To pewnie nie miało wyjść na jaw!!! :(
                  Nie wiesz jak postępowała ta dziewczyna, a postępowała bardzo żle!!!
                  Ona o tym wie, wiem ja i jeszcze wiele innych osób, teraz dopiero wychodzi na jaw ze się z tego śmiała i szyderowała.
                  Ja w swoich wpisach nikogo nie obrażam, tylko chcę by Mariusz o tym wiedział a póżniej niech robi co chce.
                  Mogą być razem szczęśliwi nic mi do tego.
                  Ile razy się słyszy „ ktoś wiedział a nic nie zrobił, można było tego uniknąć”
                  Wiem, że ten chłopak mi nigdy nie zarzuci, że nic nie powiedziałem.
                  Chcę by dowiedział się o tym od swoich znajomych, a oni pomogą mu przez to przejść i podjąć słuszną decyzje.
                  Co do używania danych osobowych to Paulina pierwsza zrobiła ten krok!
                  Za swoje wpisy biorę pełną odpowiedzialność!!!
                  Zacząłem ten temat bo to ona czuła się bezkarna!!!

Nie lubię zakłamania!!!
                  Kłamstwo ma krótki nóżki!!!

Już nie chce mi się o tym pisać, ale będę odpierał ataki!!!
                  Wiem o tej sprawie bardzo dużo! :(
                  • abcd-5 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 24.02.11, 15:04
                    piptus0 napisał:
                    > Nie wiesz jak postępowała ta dziewczyna, a postępowała bardzo żle!!!
                    > Ona o tym wie, wiem ja i jeszcze wiele innych osób, teraz dopiero wychodzi na jaw ze się z tego śmiała i szyderowała.
                    > Ja w swoich wpisach nikogo nie obrażam, tylko chcę by Mariusz o tym wiedział a
                    > póżniej niech robi co chce.

Piptus, rozumiem Twoje intencje człowieku, ale czemu robisz aferę na forum??? Jeśli wiesz o rzeczach, o których powinien wiedzieć pan M. czemu nie powiesz mu tego wprost, tylko rozpętujesz tutaj aferę? Odpowiem Ci na to pytanie. Ty nie chcesz pomóc panu M. i uświadomić go o ewentualnym, podkreślam "ewentualnym", bo jak na razie to tylko plotka, prowadzeniu się jego dziewczyny. Ty jesteś "żądny krwi" i zależy Ci jedynie na skompromitowaniu tej osoby, zniszczeniu jej opinii w oczach lokalnego społeczeństwa. Masz w tym jakiś cel. Albo jesteś odrzuconym adoratorem z urażoną dumą, albo nie jesteś pitusem, a piptuską zazdrosną o urodę i powodzenie u mężczyzn pani P. :D
                    Tak więc jeszcze raz radzę - załatwiaj takie sprawy bardziej dyskretnie. Forum nie jest do tego odpowiednim miejscem. Tu kulturalni ludzie dyskutują na jakieś tematy. Możesz zapoczątkować dowolny temat, np. "Wpływ zazdrosnego społeczeństwa na szczęśliwe związki" i dyskutować do woli, wymieniając się z forumowiczami rzeczowymi argumentami, ale to co ty zapodałeś? Feee, nieładnie.
                    • megamind Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 28.02.11, 21:12
                      Ludzie, nie warto mówić wam że jesteście śmieszni bo to po prostu jedna wielka tragedia... Szczerze mówiąc gdyby nie pojawił się artykuł w gazecie nie było by całej sprawy, wypada wam tylko pogratulować głupoty i tego że wyciągacie takie rzeczy na forum... pomyślcie co robicie bo aż uszy więdną od tych bzdur. Jeśli coś wiecie to powiedzcie temu Mariuszowi wprost a nie zgrywacie wielkich cwaniaków i obrońców w internecie kryjąc się za nickami. Trochę odwagi i już, a jeśli jej wam brakuje bo to co piszecie jest nie prawdą i oczerniacie dziewczynę to szczerze proponuje przeczytać to co grozi wam za to... art. 216 par.1 KK zapraszam do ciekawej lektury
                      www.eporady24.pl/paragraf_1_artykul_216_kodeksu_karnego_art_216_kk-c-844.html

• piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 01.03.11, 20:04
                        Już było cicho o tej sprawie na forum a tu co?????? :(

Megamind nie znasz sprawy to po co zabierasz głos!!!
                        Wrzuć na luz i nie czytaj tego jak cię nie interesuje!

< trochę odwagi i już >

Przeglądam to forum i nie widziałem by ktoś się ujawnił.
                        Piszecie różne bzdury kryjąc się za swoimi loginami czasami macie ich kilka by rozpętać burze na jakiś temat!
                        Odwagi mi nie brakuje!!!

Piptus0 to jest: Piotr Kruszyna!
                        Adresu nie podaje bo na listy nie odpowiadam!!!
                        Teraz już wiecie kim jestem!
                        W uzasadnionych przypadkach odpowiem na każde pytanie.
                        Kto się teraz ujawni by o coś zapytać?!
                        Znam tą sprawę bardzo dobrze! :(

ODWAGI!!!
                        PISZCIE Z IMIENI I NAZWISKA NA KAŻDY TEMAT!!!
                        NIECH WSZYSCY WIEDZĄ CO MYŚLICIE O DANEJ SPRAWIE!
                        • abcd-5 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 01.03.11, 22:08
                          Piptus, gratuluję odwagi cywilnej, ale nadal nie rozumiem pobudek, które Tobą kierują. O co Ci kolego chodzi tak naprawdę, bo to jest bardzo niejasne jak na razie?
                  • walduss4554 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 28.02.11, 22:22
                    Paulino Idiotko! Piszesz z tego samego linku, tylko w 3.os. Myślisz, że nikt nie wie kim jesteś?? Trzeba było dupy nie dawać i się nie usprawiedliwiać !!
                    • megamind Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 01.03.11, 07:49
                      walduss4554 napisał:

> Paulino Idiotko! Piszesz z tego samego linku, tylko w 3.os. Myślisz, że nikt ni
                      > e wie kim jesteś?? Trzeba było dupy nie dawać i się nie usprawiedliwiać !!

I tu Cie zmartwie człowieku bo jestem chłopakiem a nie dziewczyną bo jak byś był mądry i miał choć trochę oleju w głowie i przykładał sie na angielskim to wiedział byś że "megamind" tzn mega mocny a nie mega mocna... puknij się w głowę tyle Ci powiem. A jak uważasz że pisze jako ta dziewczyna to błąd, nie znam jej w ogóle i nie znam całej sprawy ale nie jestem tak tępy żeby na forach internetowych wyciągać takie brudy bo to jest chore i porąbane, macie coś do powiedzenia to prosto w twarz... walduss4554 gratuluje geniuszu Tobie i Twoim kolegą bo udało się wam naprawdę zniszczyć dziewczyne w internecie tylko nie wiem po co!!!??
    • nocnycenzor Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 03.03.11, 14:43
      Co wy od niej chcecie wpierd... się w nie swoje sprawy zazdrościcie jej urody i figury zajmijcie się pracą a nie tu na forum piszecie takie brednie ja ją znam ze szkoły to spoko dziewczyna trzymaj się Paulina a ty Mariusz nie wierz nikomu pozdrawiam ☺☻☺
      • piptus0 Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 04.03.11, 11:14
        nocnycenzor napisał:

> Co wy od niej chcecie wpierd... się w nie swoje sprawy zazdrościcie jej urody i
        > figury zajmijcie się pracą a nie tu na forum piszecie takie brednie ja ją znam
        > ze szkoły to spoko dziewczyna trzymaj się Paulina a ty Mariusz nie wierz nikom
        > u pozdrawiam ☺☻☺

A ty jestes na bezrobociu że o tej godzinie sledzisz forum?!!! :) :) :)
        nocnycenzor się obudził :)
        może napiszesz kim jesteś? :)
        proponuje czytać ze zrozumieniem!!! :)
        • nocnycenzor Re: GRATULACJE DLA PAULINY L.-G A Z E T A!!! 04.03.11, 12:32
          -pracuje
          -obudziłem się o 7 rano
          -jestem człowiekiem
          -czytam ze zrozumieniem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka