kpinna 18.01.12, 21:40 Co myślicie o nauczycielach w Gimnazjum w Topólce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 09:27 mysle ze co niektorzy nauczyciele w gimnazjum zupelnie nieradzom sobie z dyscyplina i tak sie zastanwiam czego oni mogom nauczyc tej mlodzierzy w takim halasie. kiedys sama stalam pod klasa czekajac na nauczyciela mojego dziecka i w klasie obok byl taki halas jakby dzieciaki same siedzialy bez nauczyciela ale on tam byl bo czasami slyszam uciszajacy glos nauczycielki na ktora dzieciaki wcale niereagowaly Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 10:05 A co ci biedacy mają np. zrobić z dziećmi takich osób jak ty, którzy nawet nie znajĄ polskiej ortografii :D:D:D:D cyt: "nieradzom", "mogom", "słyszam" Proszę Cię, kobieto szukająca taniej sensacji OGARNIJ się! A dopiero wtedy zabierz się za pouczanie innych :) pozdrawiam margaretta.o napisała: > mysle ze co niektorzy nauczyciele w gimnazjum zupelnie nieradzom sobie z dyscyp > lina i tak sie zastanwiam czego oni mogom nauczyc tej mlodzierzy w takim halasi > e. kiedys sama stalam pod klasa czekajac na nauczyciela mojego dziecka i w klas > ie obok byl taki halas jakby dzieciaki same siedzialy bez nauczyciela ale on ta > m byl bo czasami slyszam uciszajacy glos nauczycielki na ktora dzieciaki wcale > niereagowaly Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 11:05 a ty toronto to pewnie sam jestes nauczycielem i tak ich bronisz,co ? no przyznaj sie. i nie nasmiewaj się z ludzi ktorzy moze i nie majom wyksztalcenia ale tez sa ludzmi i maja prawo glosu, nie ma jak to wyksztalcone chamy jak ty toronto. tylko ze gdyby nie tacy ludzie jak my to bys nie mial nawet co do ust wlorzyc Odpowiedz Link Zgłoś
yahoooo1 Re: nauczyciele w Gimnazjum 21.11.12, 23:41 margaretta.o napisała: > a ty toronto to pewnie sam jestes nauczycielem i tak ich bronisz,co ? no przyzn > aj sie. i nie nasmiewaj się z ludzi ktorzy moze i nie majom wyksztalcenia ale t > ez sa ludzmi i maja prawo glosu, nie ma jak to wyksztalcone chamy jak ty toront > o. tylko ze gdyby nie tacy ludzie jak my to bys nie mial nawet co do ust wlorzy > c tak naprawdę to toronto ma rację to rodzice nie potrafią wychować swoich dzieci w wiec ja wy nie potraficie ich wychować to jak mają zrobić to nauczyciele. Dzieci przynoszą do szkoły taką kulturę jakiej ich rodzice nauczyli przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 20:14 Gdzieś przeczytałem: "nie dyskutuj z idiotą, gdyż ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem". To tyle w kwestii komentarza na Twój post! A tak serio, bez względu na to, kim jestem z zawodu, chciałem zauważyć, że gdyby nie tacy jak Ty, czyli zapewne jakaś osoba, która stroni od pracy zarobkowej (wnoszę po tematach i porach pojawiania się Twoich postów), płaciłbym niższe podatki, które idą na wszelkiego rodzaju świadczenia, z których Ty korzystasz. Nic mi zatem po Twoich dzieciach. :) I proszę przemyśl, czy to fair komentować wszystkich, którzy w takich małych społecznościach nie są anonimowi i nijak nie mają prawa do obrony. Mam na myśli nauczycieli, księży, właścicieli sklepów, fryzjerów, opiekunki młodzieży w autobusach, czy kogo jeszcze TY i inne plotkary ruszyłyście... Jeżeli już jednak masz do kogoś żal, to proszę podpisz się pod każdym postem imieniem i nazwiskiem i wtedy, po pierwsze, będziesz bardziej wiarygodna, a po drugie, osoba, do której masz jakiś żal będzie mogła się do twoich zarzutów plotkarskich zwyczajnie ustosunkować. Dziękuję za uwagę! PS Mam nadzieję, że dobrnęłaś do końca tego nudnego, bo nie ruszającego nikogo postu?! Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:02 mylisz sie toronto myslac ze zyje z twoich podatkow na garnuszku panstwa. piszac ze gdyby nie ludzie tacy jak ja niemialbys co do ust wlozyc bo to dzieki pracy tez moich rak masz codziennie chleb na stole i nie pogardzaj rolnikami ty gryzipiurku, inteligencie od siedmiu bolesci. to jedno a drugie to czego szukasz na tym forum skoro niema tu dla ciebie nic interesujoncego co? facet a lubi sobie poczytac ploteczki co?:D lepiej sobie poczytaj gazete kujawska a nie niby gardzisz tym forum a ciekawosc cie zżera co nowego w trawie piszczy albo zajmij sie lepiej zoneczka bo zima i marznie pod pierzyna a chlop plotami sie zajmuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:08 poza tym co cie tak toronto ruszyło? ze stwierdziłam fakty co slyszalam stojonc na korytarzu i slyszac bardzo wyraznie halas w klasie, mysklisz ze to jest poltka? moze nie umie ladnie i poprawnie pisac ale sluch to jeszcze mam dobry. popytaj dzieciakow u kogo na lekjach jest spokuj a u kogo harmider i brak uwagi to zobaczysz ze to prawdziwe fakty Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:21 fakty z reguły są prawdziwe, tak jak logicznym jest, że cofamy się idąc w tył, jeśli wiesz, o co mi chodzi?! :) to tak przy okazji... mała "pleonazmowa" zgryźliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:17 gryzipiórku? :D:D:D:D:D ładnie brzmi. akurat wchodzę na to forum w związku z ogłoszeniami mieszkaniowymi, które pojawiają się na forach w powiecie. zatem ploteczki - pudło! Ale nie powiem, co mnie strzela, jak czytam te wasze ploty, więc od czasu do czasu, stanę w czyjejś obronie. ot co! i jeszcze jedno, skoro z mojego poprzedniego postu wnioskujesz, że gardzę rolnikami, czyli po trosze i sobą to trudno, a nawet nie chce mi się z Tobą polemizować :) Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:31 chciales znalesc ogloszenie o mieszkanie w temacie autobus szkolny albo nauczyciele w gimnazjum? komu ty te kity wciskasz? lubisz ploty i tyle na temat Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:36 ponownie zacytuję: "nie dyskutuj z idiotą, gdyż ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem" i na tym zakończę z Tobą polemikę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:54 a swoja polemike z toba zakoncze na tym ze kazdy idiota widzi wokolo siebie tylko samych idiotow. zabolala cie prawda ze powiedzialam ze szukales mieszkania w temacie autobus szkolny?:D a widzisz na drugi raz nie wtykaj nochala w nieswoje sprawy toronto. a moze ty jestes adwokatem ze wchodzisz na forum zeby bronic ludzi jak powiedziales?:D Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 22:05 nie! zwyczajnie swego czasu takich kilku plotkarzy jak TY, co to są dzielni bo anonimowi, wypowiadało się na mój temat, a to boli jak człowiek nijak nie może się obronić... stąd moja obrona "uciśnionych". Ale Twoje, a co mi tam, nazwijmy po imieniu "prostactwo" skłoniło mnie do polemiki. już milknę :D pokaż, że jesteś mądrzejsza i nie odpowiadaj :D ulżyjmy sobie wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 22:38 to ty pokasz ze jestes mondrzejszy:D toronto odswierze ci pamiec skond wzioles swoj cytat "nie dyskutuj z idiotą, gdyż ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem".widze ze lubisz sobie polatac po forach a zwlaszcza w osiecinach o ksiedzu proboszczu. ja tez akurat sledze ten temat bo mi ciocia z osiecin o nim mowila i tam byl ten twoj cytat toronto:D Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 20.01.12, 11:25 :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 20.01.12, 16:38 torotnto i co sie tak kielujesz co? Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 20.01.12, 17:10 toronto jak powiedzialam mezowi ze szukales ogloszeń w temacie autobus szkolny to kazal ci sie zapytac czy moze chcesz zamieszkac w autobusie jak Drzymala w swoim wozie?:D ale cie teraz zazylam ze rolnicy wiedza co to jest woz dzymaly co? a widzisz. ale historie to ja akurat lubilam w szkole i zawsze mialam czworki na koniec rokua ale nie mysl sobie ze sie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
abactor Re: nauczyciele w Gimnazjum 21.01.12, 04:40 margaretta.o pochwal sie lepiej co miałas z polskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
merctedess :) 20.01.12, 00:06 Panie Krzysztofie niech się pan nie da wyprowadzić z równowagi. Wiemy że zawód nauczyciela jest bardzo trudny, a młodzież co rok gorsza, zwłaszcza w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta.o Re: :) 20.01.12, 08:17 toronto zostal rozpoznany? nic mi niemowi twoje imie bo w gimnazjum niie ma chyba nauczyciela o tym imieniu ale teraz pewnie i tak znajdziesz sobie nowy nik albo lepiej skozystaj z tego co uzywasz w osiecinach bronionc znienawidzonego przez parafian proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: :) 21.01.12, 13:11 Kochani, nareszcie znalazłem dziś chwilę i pozwoliłem sobie przeczytać wszystko co zostało tu ostatnio napisane. Oczywiście nie mogę sobie odmówić komentarza, więc pierwsze co mi przychodzi do głowy, to to, iż Kargul i Pawlak z "Samych Swoich" wysiadają po prostu przy temparamentach tych kilku dyskutujących na forum pań:D I tak sobie myślę, że nie daj Boże być mężem którejś z nich, bo zapewne tresują tych biedaków jak małpki w cyrku;) Naprawdę miałem ubaw po pachy, a jak się już rozkręciłyście na dobre drogie panie i nie przebierałyście w słowach, to dosłownie boki zrywałem. Kobitki, opanujcie się, toć cała gmina się z Was śmieje:D Z chęcią zapodałbym Wam kolejny temat, który zechciałybyście rozłożyć na czynniki pierwsze, bo w telewizji takie słabe komedie puszczają, ale nie wiem co by Was wzięło:D;) Mimo wszystkie dziarskie babki jesteście i summa summarum urozmaicacie trochę tę szarość dnia mieszkańców naszej gminy;) Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: :) 21.01.12, 13:21 I jeszcze jedno. Nie jestem zwolennikiem wytykania forumowiczom ich błędów językowych, stylistycznych i ortograficznych, co niektórzy konsekwentnie tutaj czynią. Bardzo cenię sobie wszystkich ludzi, także ludzi prostych, niewykształconych z różnych powodów. Widziałem wiele biedy w ludzkich domach, domach rodzin wielodzietnych, w których wiele dzieci nie mogło rozwinąć skrzydeł z powody ubóstwa bądź niedbalstwa rodziców. Dlatego apeluję, nie pogardzajmy wypowiedzimi takich osób. One też chcą coś powiedzieć i wcale nie są gorsze z tego powodu, że robią błędy. Pomyślmy o naszych starych rodzicach bądź dziadkach, którzy ukończywszy w większości kilka klas szkoły podstawowej, mają w sobie więcej mądrości życiowej i dobroci, niż niejeden wykształcony inteligent. I tu wspomnę chociażby swoich śp. dziadków, ludzi prawie niepiśmiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: :) 21.01.12, 13:50 Toronto, pamiętam, iż często w swoich komentarzach podpisywałeś się następującym cytatem Arthura Schopenhauera: "The person who writes for fools is always sure of a large audience". Widzę, że równy z Ciebie gość, dlatego weź sobie i ten do serca: "God is not angry with the stupid people that they learn, He is angry with the wise people that they don't teach the stupid" ;):) Jeśli znasz angielski, pzetłumacz innym;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: :) 21.01.12, 21:26 mea culpa, mea maxima culpa! i nie będę się tłumaczyć, że to moje niedbalstwo, żeby nie dawać pożywki tym od "dzymaly" :);) Odpowiedz Link Zgłoś
czujneucho Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.12.12, 10:40 Tak to jest dać takiej kobiecie komputer i szuka wolnej sensacji. Niektórzy sami w domu nie mogą dać sobie rady z dzieciakami a wymagają od nauczycieli wychowania rozbestwionych łobuzów. Kiedyś jak dostałem po łapach albo po uszach to zaraz siedziałem cicho a dziś to uczeń jest panem. Skoro na wszystko im wolno to po co wysyłać do szkoły niech się uczy w domu przed komputerem. Zamiast tracić czas na głupie wypisy to jedna z drugą poświęciłybysie ten czas własnym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś