Dodaj do ulubionych

nauczyciele w Gimnazjum

18.01.12, 21:40
Co myślicie o nauczycielach w Gimnazjum w Topólce ?
Obserwuj wątek
    • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 09:27
      mysle ze co niektorzy nauczyciele w gimnazjum zupelnie nieradzom sobie z dyscyplina i tak sie zastanwiam czego oni mogom nauczyc tej mlodzierzy w takim halasie. kiedys sama stalam pod klasa czekajac na nauczyciela mojego dziecka i w klasie obok byl taki halas jakby dzieciaki same siedzialy bez nauczyciela ale on tam byl bo czasami slyszam uciszajacy glos nauczycielki na ktora dzieciaki wcale niereagowaly
      • toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 10:05
        A co ci biedacy mają np. zrobić z dziećmi takich osób jak ty, którzy nawet nie znajĄ polskiej ortografii :D:D:D:D
        cyt: "nieradzom", "mogom", "słyszam"
        Proszę Cię, kobieto szukająca taniej sensacji OGARNIJ się! A dopiero wtedy zabierz się za pouczanie innych :)
        pozdrawiam

margaretta.o napisała:

> mysle ze co niektorzy nauczyciele w gimnazjum zupelnie nieradzom sobie z dyscyp
        > lina i tak sie zastanwiam czego oni mogom nauczyc tej mlodzierzy w takim halasi
        > e. kiedys sama stalam pod klasa czekajac na nauczyciela mojego dziecka i w klas
        > ie obok byl taki halas jakby dzieciaki same siedzialy bez nauczyciela ale on ta
        > m byl bo czasami slyszam uciszajacy glos nauczycielki na ktora dzieciaki wcale
        > niereagowaly
        • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 11:05
          a ty toronto to pewnie sam jestes nauczycielem i tak ich bronisz,co ? no przyznaj sie. i nie nasmiewaj się z ludzi ktorzy moze i nie majom wyksztalcenia ale tez sa ludzmi i maja prawo glosu, nie ma jak to wyksztalcone chamy jak ty toronto. tylko ze gdyby nie tacy ludzie jak my to bys nie mial nawet co do ust wlorzyc
          • yahoooo1 Re: nauczyciele w Gimnazjum 21.11.12, 23:41
            margaretta.o napisała:

> a ty toronto to pewnie sam jestes nauczycielem i tak ich bronisz,co ? no przyzn
            > aj sie. i nie nasmiewaj się z ludzi ktorzy moze i nie majom wyksztalcenia ale t
            > ez sa ludzmi i maja prawo glosu, nie ma jak to wyksztalcone chamy jak ty toront
            > o. tylko ze gdyby nie tacy ludzie jak my to bys nie mial nawet co do ust wlorzy
            > c
            tak naprawdę to toronto ma rację to rodzice nie potrafią wychować swoich dzieci w wiec ja wy nie potraficie ich wychować to jak mają zrobić to nauczyciele. Dzieci przynoszą do szkoły taką kulturę jakiej ich rodzice nauczyli przykre ale prawdziwe.
    • toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 20:14
      Gdzieś przeczytałem: "nie dyskutuj z idiotą, gdyż ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem". To tyle w kwestii komentarza na Twój post!

A tak serio, bez względu na to, kim jestem z zawodu, chciałem zauważyć, że gdyby nie tacy jak Ty, czyli zapewne jakaś osoba, która stroni od pracy zarobkowej (wnoszę po tematach i porach pojawiania się Twoich postów), płaciłbym niższe podatki, które idą na wszelkiego rodzaju świadczenia, z których Ty korzystasz. Nic mi zatem po Twoich dzieciach. :)
      I proszę przemyśl, czy to fair komentować wszystkich, którzy w takich małych społecznościach nie są anonimowi i nijak nie mają prawa do obrony. Mam na myśli nauczycieli, księży, właścicieli sklepów, fryzjerów, opiekunki młodzieży w autobusach, czy kogo jeszcze TY i inne plotkary ruszyłyście...
      Jeżeli już jednak masz do kogoś żal, to proszę podpisz się pod każdym postem imieniem i nazwiskiem i wtedy, po pierwsze, będziesz bardziej wiarygodna, a po drugie, osoba, do której masz jakiś żal będzie mogła się do twoich zarzutów plotkarskich zwyczajnie ustosunkować.
      Dziękuję za uwagę!
      PS Mam nadzieję, że dobrnęłaś do końca tego nudnego, bo nie ruszającego nikogo postu?!

• margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:02
        mylisz sie toronto myslac ze zyje z twoich podatkow na garnuszku panstwa. piszac ze gdyby nie ludzie tacy jak ja niemialbys co do ust wlozyc bo to dzieki pracy tez moich rak masz codziennie chleb na stole i nie pogardzaj rolnikami ty gryzipiurku, inteligencie od siedmiu bolesci.
        to jedno a drugie to czego szukasz na tym forum skoro niema tu dla ciebie nic interesujoncego co? facet a lubi sobie poczytac ploteczki co?:D lepiej sobie poczytaj gazete kujawska a nie niby gardzisz tym forum a ciekawosc cie zżera co nowego w trawie piszczy albo zajmij sie lepiej zoneczka bo zima i marznie pod pierzyna a chlop plotami sie zajmuje:D
        • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:08
          poza tym co cie tak toronto ruszyło? ze stwierdziłam fakty co slyszalam stojonc na korytarzu i slyszac bardzo wyraznie halas w klasie, mysklisz ze to jest poltka? moze nie umie ladnie i poprawnie pisac ale sluch to jeszcze mam dobry. popytaj dzieciakow u kogo na lekjach jest spokuj a u kogo harmider i brak uwagi to zobaczysz ze to prawdziwe fakty
          • toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:21
            fakty z reguły są prawdziwe, tak jak logicznym jest, że cofamy się idąc w tył, jeśli wiesz, o co mi chodzi?! :)
            to tak przy okazji... mała "pleonazmowa" zgryźliwość :)

• toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:17
          gryzipiórku? :D:D:D:D:D ładnie brzmi. akurat wchodzę na to forum w związku z ogłoszeniami mieszkaniowymi, które pojawiają się na forach w powiecie. zatem ploteczki - pudło! Ale nie powiem, co mnie strzela, jak czytam te wasze ploty, więc od czasu do czasu, stanę w czyjejś obronie. ot co!
          i jeszcze jedno, skoro z mojego poprzedniego postu wnioskujesz, że gardzę rolnikami, czyli po trosze i sobą to trudno, a nawet nie chce mi się z Tobą polemizować :)
          • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:31
            chciales znalesc ogloszenie o mieszkanie w temacie autobus szkolny albo nauczyciele w gimnazjum? komu ty te kity wciskasz? lubisz ploty i tyle na temat
            • toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:36
              ponownie zacytuję: "nie dyskutuj z idiotą, gdyż ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem"
              i na tym zakończę z Tobą polemikę :)))

• margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 21:54
                a swoja polemike z toba zakoncze na tym ze kazdy idiota widzi wokolo siebie tylko samych idiotow.
                zabolala cie prawda ze powiedzialam ze szukales mieszkania w temacie autobus szkolny?:D
                a widzisz na drugi raz nie wtykaj nochala w nieswoje sprawy toronto. a moze ty jestes adwokatem ze wchodzisz na forum zeby bronic ludzi jak powiedziales?:D
                • toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 22:05
                  nie! zwyczajnie swego czasu takich kilku plotkarzy jak TY, co to są dzielni bo anonimowi, wypowiadało się na mój temat, a to boli jak człowiek nijak nie może się obronić... stąd moja obrona "uciśnionych". Ale Twoje, a co mi tam, nazwijmy po imieniu "prostactwo" skłoniło mnie do polemiki. już milknę :D
                  pokaż, że jesteś mądrzejsza i nie odpowiadaj :D
                  ulżyjmy sobie wzajemnie :)
                  • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.01.12, 22:38
                    to ty pokasz ze jestes mondrzejszy:D toronto odswierze ci pamiec skond wzioles swoj cytat "nie dyskutuj z idiotą, gdyż ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem".widze ze lubisz sobie polatac po forach a zwlaszcza w osiecinach o ksiedzu proboszczu. ja tez akurat sledze ten temat bo mi ciocia z osiecin o nim mowila i tam byl ten twoj cytat toronto:D
                    • toronto123 Re: nauczyciele w Gimnazjum 20.01.12, 11:25
                      :))))))))))))))))))))))))
                      • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 20.01.12, 16:38
                        torotnto i co sie tak kielujesz co?
                        • margaretta.o Re: nauczyciele w Gimnazjum 20.01.12, 17:10
                          toronto jak powiedzialam mezowi ze szukales ogloszeń w temacie autobus szkolny to kazal ci sie zapytac czy moze chcesz zamieszkac w autobusie jak Drzymala w swoim wozie?:D ale cie teraz zazylam ze rolnicy wiedza co to jest woz dzymaly co? a widzisz. ale historie to ja akurat lubilam w szkole i zawsze mialam czworki na koniec rokua ale nie mysl sobie ze sie chwale
                          • abactor Re: nauczyciele w Gimnazjum 21.01.12, 04:40
                            margaretta.o pochwal sie lepiej co miałas z polskiego ;)
                  • merctedess :) 20.01.12, 00:06
                    Panie Krzysztofie niech się pan nie da wyprowadzić z równowagi. Wiemy że zawód nauczyciela jest bardzo trudny, a młodzież co rok gorsza, zwłaszcza w gimnazjum.
                    • margaretta.o Re: :) 20.01.12, 08:17
                      toronto zostal rozpoznany? nic mi niemowi twoje imie bo w gimnazjum niie ma chyba nauczyciela o tym imieniu ale teraz pewnie i tak znajdziesz sobie nowy nik albo lepiej skozystaj z tego co uzywasz w osiecinach bronionc znienawidzonego przez parafian proboszcza.
                      • abcd-5 Re: :) 21.01.12, 13:11
                        Kochani, nareszcie znalazłem dziś chwilę i pozwoliłem sobie przeczytać wszystko co zostało tu ostatnio napisane. Oczywiście nie mogę sobie odmówić komentarza, więc pierwsze co mi przychodzi do głowy, to to, iż Kargul i Pawlak z "Samych Swoich" wysiadają po prostu przy temparamentach tych kilku dyskutujących na forum pań:D I tak sobie myślę, że nie daj Boże być mężem którejś z nich, bo zapewne tresują tych biedaków jak małpki w cyrku;) Naprawdę miałem ubaw po pachy, a jak się już rozkręciłyście na dobre drogie panie i nie przebierałyście w słowach, to dosłownie boki zrywałem. Kobitki, opanujcie się, toć cała gmina się z Was śmieje:D Z chęcią zapodałbym Wam kolejny temat, który zechciałybyście rozłożyć na czynniki pierwsze, bo w telewizji takie słabe komedie puszczają, ale nie wiem co by Was wzięło:D;)
                        Mimo wszystkie dziarskie babki jesteście i summa summarum urozmaicacie trochę tę szarość dnia mieszkańców naszej gminy;)
                        • abcd-5 Re: :) 21.01.12, 13:21
                          I jeszcze jedno. Nie jestem zwolennikiem wytykania forumowiczom ich błędów językowych, stylistycznych i ortograficznych, co niektórzy konsekwentnie tutaj czynią. Bardzo cenię sobie wszystkich ludzi, także ludzi prostych, niewykształconych z różnych powodów. Widziałem wiele biedy w ludzkich domach, domach rodzin wielodzietnych, w których wiele dzieci nie mogło rozwinąć skrzydeł z powody ubóstwa bądź niedbalstwa rodziców.
                          Dlatego apeluję, nie pogardzajmy wypowiedzimi takich osób. One też chcą coś powiedzieć i wcale nie są gorsze z tego powodu, że robią błędy. Pomyślmy o naszych starych rodzicach bądź dziadkach, którzy ukończywszy w większości kilka klas szkoły podstawowej, mają w sobie więcej mądrości życiowej i dobroci, niż niejeden wykształcony inteligent. I tu wspomnę chociażby swoich śp. dziadków, ludzi prawie niepiśmiennych.
                          • abcd-5 Re: :) 21.01.12, 13:50
                            Toronto, pamiętam, iż często w swoich komentarzach podpisywałeś się następującym cytatem Arthura Schopenhauera: "The person who writes for fools is always sure of a large audience".

Widzę, że równy z Ciebie gość, dlatego weź sobie i ten do serca: "God is not angry with the stupid people that they learn, He is angry with the wise people that they don't teach the stupid" ;):)
                            Jeśli znasz angielski, pzetłumacz innym;)
                            Pozdrawiam:)
                            • toronto123 Re: :) 21.01.12, 14:10
                              przyjmuję z pokorą ;)
                              pozdrawiam
                              • abcd-5 Re: :) 21.01.12, 14:26
                                Toronto, zdanie rozpoczyna się wielką literą:D;)
                                • toronto123 Re: :) 21.01.12, 21:26
                                  mea culpa, mea maxima culpa!
                                  i nie będę się tłumaczyć, że to moje niedbalstwo, żeby nie dawać pożywki tym od "dzymaly" :);)
    • czujneucho Re: nauczyciele w Gimnazjum 19.12.12, 10:40
      Tak to jest dać takiej kobiecie komputer i szuka wolnej sensacji. Niektórzy sami w domu nie mogą dać sobie rady z dzieciakami a wymagają od nauczycieli wychowania rozbestwionych łobuzów. Kiedyś jak dostałem po łapach albo po uszach to zaraz siedziałem cicho a dziś to uczeń jest panem. Skoro na wszystko im wolno to po co wysyłać do szkoły niech się uczy w domu przed komputerem. Zamiast tracić czas na głupie wypisy to jedna z drugą poświęciłybysie ten czas własnym dzieciom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka