Dodaj do ulubionych

radny Łojewski już poza zarządem

03.11.12, 17:57
Z zażenowaniem przyglądałem sie postawie naszego radnego powiatowego, który tak lojalnie trwał u boku odwołanego starosty. Mieszkańcy gminy nie po to obdarowali Pana Łojewskiego mandatem zaufania by bronił osoby, która ma postawione prokuratorskie zarzuty za defraudacje publicznych pieniędzy, ale by dbał o interesy naszej gminy w powiecie. A jako jedyny z radnych był przeciwny odwołaniu starosty,na gołe oko widać że prywata wzięła górę. Nie dość ze aktywność radnego była znikoma,to teraz po takim blamażu w powiecie juz w ogóle o nas zapomną. Ludzie ,na drugi raz patrzcie kogo wybieracie!
Obserwuj wątek
    • buru-buru Re: radny Łojewski już poza zarządem 05.11.12, 13:20
      Gość w powiecie jest juz spalony. Poczytajcie forum radziejowskie, naszego radnego określają cyt. '' cwaniak z Topólki'',aaale wstyd!
      • cdd32 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 01:15
        Pan radny-bezradny
        • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 07:28
          Bezradny to jesteś Ty. Mogłeś spróbować w wyborach.
          • cdd32 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 10:38
            Stanę jak Ty zostaniesz moim kontrkandydatem
            • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 13:56
              Czy to propozycja wyborczej randki w ciemno ?
              • cdd32 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 14:46
                NIE, JAKOŚ MI SZKODA CZASU NA PANA/PANIĄ
      • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 14:07
        Spalony i zatopiony to jesteś Ty wypisując te brednie. P. Łojewski póki co nie spłonął, lecz jak sfinks powstał z popiołów.
    • yahoooo1 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.12, 23:16
      zgodzę się z tym co piszesz wstyd mieć takiego reprezentanta jak Łojewski i pomyśleć ktoś taki by miał być wójtem naszej gminy
      • jumanji_7 Re: radny Łojewski dopiero poza zarządem 07.12.12, 00:03
        .
    • daturcja Re: radny Łojewski już poza zarządem 20.11.14, 22:47
      Czy ktoś to jeszcze pamięta???
      • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 07:32
        Tak pamięta to zwłaszcza p. Dybowski - specjalista od kreciej roboty
    • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 07:21
      Byle co zjadłeś i byle co mówisz. Jak król Ludwik we Francji " Ja to Francja, Francja to Ja". Nie wypowiadaj się za mieszkańców. Jak widać mieszkańcy są mądrzejsi od ciebie, bo po raz kolejny P. Łojewskiemu zaufali. Tylko niezbite dowody i prawomocny wyrok sądowy się liczą. Reszta to tylko pomówienia, co świadczy o tobie internauto.
      • michu1948 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 13:24
        Walcz SYNU walcz jak LEW.
        • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 13:54
          Strzelasz niecelnie, ale masz rację trzeba walczyć aby p. Łojewski mógł wygrać. W dobrej sprawie nie liczy się czasu, zdrowia, pieniędzy. Nie jeden żołnierz poświęcił życie, abyśmy dziś żyli w wolnej i niepodległej ojczyźnie. Warto się poświęcać w słusznej sprawie.
    • rak-57 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 07:47
      Może nie wszedł dlatego,że w powiecie wierzą że zostanie wójtem? Do wszystkich ,którzy popierają p.Łojewskiego zakończcie dyskusję na forum.Niech sami taplają się w błocie.Niech plują i pomawiają i niech ludzie przekonają się sami jakie czekają ich zmiany.Amen.
      • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 14:05
        Raku-57,
        Internet to silna broń. To też arena rozgrywki wyborczej. Prawda o p. Dybowskim musi docierać do wyborców na wszystkie możliwe sposoby. O p. Łojewskim wiemy bardzo wiele i to przede wszystkim dobrego. Prawdziwego oblicza p. Dybowskiego większość wyborców nie zna. Dlatego moją rolą jest to prawdziwe oblicze tego Pana odsłaniać, aby wyborcy byli świadomi z jakim to "aniołem i zbawicielem" mają do czynienia.
        • cdd32 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 14:48
          O ZNALAZŁ SIĘ ''JEDYNY SPRAWIEDLIWY'', MARNUJESZ SIĘ NA SZCZEBLU GMINNYM
          • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 15:30
            Nie doceniasz inteligencji mieszkańców gminy Topólka. Pan Lepper też sobie kpił z innych wypowiadając te pamiętne słowa: "Wersalu w tym miejscu już nie będzie". Wy jesteście dziećmi ideowymi wyrosłymi na tych zgubnych i złowieszczo brzmiących tezach. Jak P. Dybowski jest takim dobrym menadżerem to niech weźmie się raczej za poprawę kondycji swojego banku, którego losy są prawie już przesądzone
            • cdd32 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 15:52
              Jeśli niedocenianie przeze mnie inteligencji mieszkańców Gminy Topólka objawia się wg Ciebie tym, że nie zgadzam się z Twoimi ideami, to fakt, coś w tym jest. Uważasz,że to wyborcy stojący po stronie pana Dybowskiego są chamscy a czytając Twoje wypociny to można stwierdzić,że chamskie są Twoje pyskówki. I nie chodzi tu już o samego Pana Dybowskiego, ale o ludzi, którzy go popierają. To każdego osobista sprawa na kogo głosuje a Twoje komentarze są raczej nie na miejscu. Ciekawe czy miałbys na tyle odwagi, żeby prosto w oczy powiedzieć innym co sadzisz o kontrkandydacie p. Ł.
    • ruchtopolki Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 15:49
      Po raz drugi patrze kogo wybieram i ja oraz wielu moich znajomych cenią pana Grzegorza i bedą na niego głosować bo on wie co robi !pozdrawiam
      • michu1948 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 16:46
        Dobrze synu, że wierzysz, że ojciec dobrze robi.
      • mieszkaniec204 Re: radny Łojewski już poza zarządem 21.11.14, 19:27
        Drwisz gościu z Leppera a to właśnie z jego partii SAMOOBRONY Łojewski dostał siepo raz pierwszy do powiatu a puzniej przebarwił sie na PSL. Ja pamiec mam dobrą i wciskaj ludziom kitu.
        • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 22.11.14, 10:07
          Od ilości komitetów wyborczych w których uczestniczył p. Dybowski można dostać zawrotu głowy. Samoobrona, Platforma Obywatelska, PSL, Nasza przyszłość, Zmiany i Rozwój. Bardzo ale to bardzo obrotowy człowiek. Człowiek, który skrywa swój światopogląd.
      • wisdom2014 Re: radny Łojewski już poza zarządem 22.11.14, 10:11
        ruchtopolki,
        Mądrze napisałeś. Trzeba wspierać p. Grzegorza Łojewskiego, bo lepszy kandydat.
        • michu1948 Re: radny Łojewski już poza zarządem 22.11.14, 14:28
          Lepszy, bo co mu podpowiedzą to zrobi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka