swojchlop8 31.10.18, 22:56 Długo myślałem nad tą kwestią i mam! 1. Obydwoje są żywi! 2. 🤔🤔🤔🤔🤔.....🤔🤔 Proszę o pomoc🙏🙏 Warunek jest jeden - zero krytyki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanana Re: Dobre strony kandydatów:) 01.11.18, 08:46 Swojchlopie8, ten wątek już był, sama go zainicjowałam pod hasłem "Dobre strony kandydatów na Wójta Gminy Topólka 2018", więc chyba niezbyt dokładnie czytasz forum i dlatego powielasz te same tematy ;) Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
swojchlop8 Re: Dobre strony kandydatów:) 01.11.18, 14:40 Widziałem, mi chodzi raczej o rzeczywiste dobre strony, nawet vardzo prozaiczne, nie takie uszczypliwie dobre. Cały czas myślę, co wrzucić pod punktem nr 2🤔 Dzień rzeczywiście jest ładny, tylko psy z butów i nowej kurtki wnuczki zrobiły szatę na halloween 😎 Ubaw był tego wart. Wieczorem dostanę od żony i córki niezły opr😁 Ciekawe czy wtedy też będę uważał, że warto było tak poszaleć na łąkach z naszymi europejczykami 😎😂 Odpowiedz Link Zgłoś
czarny232 Re: Dobre strony kandydatów:) 02.11.18, 00:12 Harem nałożnic utrzymać zaje..... rzecz hehe pozytyw Odpowiedz Link Zgłoś
swojchlop8 Re: Dobre strony kandydatów:) 02.11.18, 23:04 Lecz się " czarny" ,czy ty masz 14 lat i zmazy nocne że tak o seksie innych marzysz? UJ ci do tego, co ktoś robi, dorosły, ze swoim życiem prywatnym. Jak dojrzejes, to zrozumiesz tę kwestię, mentalny dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
4asdfgh Re: Dobre strony kandydatów:) 03.11.18, 21:47 Wszyscy tu to naprawdę ludzie chorzy módlcie się o zdrowie bo o rozum już za póżno Odpowiedz Link Zgłoś