Dodaj do ulubionych

Policja zbiera "haki" na ekologów

23.02.07, 09:08

Piątek, 23 lutego 2007

Do walki z obrońcami doliny Rospudy włączyła się policja. Komendant główny
Konrad Kornatowski polecił policjantom rejestrować i rozpracowywać ekologów na
terenie całego kraju - dowiedział się "Dziennik". (cytat z WP)
A my tu też dużo piszemy o ekologi nad Naszym Jeziorem Głuszyńskim, nigdy nic
nie wiadomo???
Obserwuj wątek
    • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 11:38
      Pisałam o niebezpieczeństwach w internecie.Ktoś powiedział:
      Szarotka boisz się? Nie,nie boję się . Wiem,że w necie są różne osoby
      niewidzialne a spełniające swoją rolę.
      A Zieloni z Sadłoga? z doliną Rospudy nie maja nic wspólnego,
      mogą spać,ale czy dość mocnym snem? Raczej nie.
      • chlopzkujaw Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 14:10
        Trzeba powiedzieć jasno że na wybudowanie chlewni w sadłogu nie ma szans.
        Sprawy budowy będą się przewalały z urzędu do urzędu, decyzje, odwołania,
        uchylenia aż inwestor się wkurzy i zrezygnuje.Przecież ta sprawa jeszcze nie
        wyszła z gminy a gdzie tu jeszcze do pozwolenia na budowę.Ostatnio Protestujący
        na czele z samozwańczym adwokatem Panem K. byli u starosty i podobno przyjął
        ich życzliwie i obiecał wnikliwie przyjrzeć się sprawie.
        • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 15:48
          chlopzkujaw napisał:

> Trzeba powiedzieć jasno że na wybudowanie chlewni w sadłogu nie ma szans.
          > Sprawy budowy będą się przewalały z urzędu do urzędu, decyzje, odwołania,
          > uchylenia aż inwestor się wkurzy i zrezygnuje.Przecież ta sprawa jeszcze nie
          > wyszła z gminy a gdzie tu jeszcze do pozwolenia na budowę.Ostatnio Protestujący
          >
          > na czele z samozwańczym adwokatem Panem K. byli u starosty i podobno przyjął
          > ich życzliwie i obiecał wnikliwie przyjrzeć się sprawie.

Tak masz chłopie rację, ale też znamy życie i wiemy jak pewne sprawy mogą
          wyglądać, czym bardziej są zagmatwane, tym łatwiej przechylić szalę zwycięstwa,
          a ten kto ma pieniąchy i nie ważne w jaki sposób pozyskane, ten panicho i w kozi
          róg nagna każdego, nawet potrafi zniszczyć tych co próbowali pomóc, mrużąć oko
          na pewne detale. Myślę że w tym konkretnym przypadku zwycięży rozsądek i gmina
          pozostanie ostoją piękna przyrody, nie pozwolimy sobie spaskudzić powiatu.....
          • km251 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 16:16
            oj zaraz sie znudzi "ekologom" protestowanie w Raspudzie. Dzisiaj w nocy
            będzie 21 stopni gradusow poniżej kreski. , a na drzewach to jedynie bażanty
            zimą siedzą.
            • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 16:23
              km251 napisała:

> oj zaraz sie znudzi "ekologom" protestowanie w Raspudzie. Dzisiaj w nocy
              > będzie 21 stopni gradusow poniżej kreski. , a na drzewach to jedynie bażanty
              > zimą siedzą.

Nie mów tak dziewczyno, może dobrze czasem ludziska czynią, kiedy chodzi o
              nasze środowisko, nie zawsze ekolodzy występują tylko przeciwko globalistom........
              • km251 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 17:00
                ciekawa jestem czy wśród tych obrońców natury jest choć jeden mieszkaniec
                Augustowa najłatwiej bronić jest czegoś co absolutnie ciebie nie dotyczy a
                bronić na złość innym bo taka moda. Ci obrońcy przyrody i środowiska pewnie są
                tam pierwszy raz i więcej tam nie pojadą nawet nie porozmawiali z mieszkańcami
                tylko od razy weszlina drzewa. Ich kłopot Ciekawe kto ich finansuje Nie
                pomyślałeś o tym?
                • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 17:37
                  km251 napisała:

> ciekawa jestem czy wśród tych obrońców natury jest choć jeden mieszkaniec
                  > Augustowa najłatwiej bronić jest czegoś co absolutnie ciebie nie dotyczy a
                  > bronić na złość innym bo taka moda.

POLSKA to NASZ KRAJ i mamy pełne prawo do własnej ojczyzny, nie będzie Marsjanin
                  pluł nam w twarz...
                • sisi76 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 22.04.07, 20:16
                • sisi76 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 22.04.07, 20:17
                  km251 napisała:

> ciekawa jestem czy wśród tych obrońców natury jest choć jeden mieszkaniec
                  > Augustowa najłatwiej bronić jest czegoś co absolutnie ciebie nie dotyczy a
                  > bronić na złość innym bo taka moda. Ci obrońcy przyrody i środowiska pewnie

> tam pierwszy raz i więcej tam nie pojadą nawet nie porozmawiali z
                  mieszkańcami
                  > tylko od razy weszlina drzewa. Ich kłopot Ciekawe kto ich finansuje Nie
                  > pomyślałeś o tym? może nie kto finansuje ale kto księguje
          • sisi76 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 22.04.07, 20:14
            jak ty chlopie cały dzień siedzisz w internecie to ty sie pieniąchów nigdy nie
            dorobisz
            • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 22.04.07, 21:01
              sisi76 napisał:

> jak ty chlopie cały dzień siedzisz w internecie to ty sie pieniąchów nigdy nie
              > dorobisz

Sisi Miła Kobieto ja w swoim życiu pieniąchów miałem w pip,"Pieniądze to nie
              wszystko", dziś mnie to nie bawi, to jest tylko chciejstwo, inne uroki życia też
              są ważne, mam się całkiem dobrze ;)))
    • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 18:37
      Szanowni internałci jeśli ktoś był w Puszczy Ałgustowskiej,to napewno poznał
      uroki Rospudy.Co to jest Dolina Rospudy?-Jedyna w Polsce,a jwdna z nielicznych
      rzek na świecie zachowana w sposób nienaruszony przez człowieka-czyli dzika
      rzeka.Dolina porośnięta jest kilkuset gatunkami drzew i krzewów.Setki gatunków
      roślin,a także nie powtarzalny naturalny ogród około 20tu odmian storczyków.
      Jedyna w swoim rodzaju oaza dla zeierzątek wodno-błotnych nie spotykanych
      nigdzie na świecie.I wreszciedolinajest rajem dla rysi,wilków,orłów i
      głuśców.Zachęcam do wiedzenia Doliny Rospudy kiedy zakwitną storczyki jest tam
      bajecznie.***Bronmy Rospudy puki jeszcze można(chlewnia-to tylko śmierdzący
      interes dwóch stron)XXl
      • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 19:39
        Nowy, a co Ty się tak rozpisałeś,to nie w Twoim stylu?
        Chętnie się tam z Tobą wybiorę ,uwielbiam storczyki.
        Okoliczni mieszkańcy nie chcą autostrady.
        Wiadomo,że gdy powstanie ,to zniszczą przyrodę.
        Będzie referendum.Czy my nie mamy swoich spraw ,aby zajmować
        się Doliną Rospudy?
        • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 20:48
          Poprostu ciekawy temat
          • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 20:55
            nowyxxl napisał:

> Poprostu ciekawy temat

Nie tylko że ciekawy, ale też nie można myśleć tylko lokalnie, może przyjdzie
            czas, że inni pomogą nam jak zajdzie taka potrzeba, a "smród" w powietrzu wisi......
            • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 21:07
              Autostradę chcą lokalni rządzący,po jakimś czasie odejdą,
              a beton pozostanie.Ja nie chce żadnej autostrady w tej pięknej
              dolinie,uwielbiam przyrodę i naturę .
              JESTEM PRZECIW bezmyślnemu niszczeniu naszej polskiej przyrody,
              fauny i flory. Szarotka72.
              • km251 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 21:13
                ciekawe szarotka czy ty wiesz gdzie to jest. A co ty powiesz o spuszczaniu
                szamb do doliny zgłowiączki w Topólce. Mówię ci że Rospuda przy naszej rzece to
                pikuś U nas są Bobry wszelkie ptactwo itp gadziny. ale jakoś nie wchodzisz na
                drzewa by protestować No spróbój a to takie prost wystarczy wieczorem prześć
                się wzdłóż rzeki smród jaw w chlewni . Patrzmy blisko na swoje. Oni sobie
                poradzą. a tam ludzie giną.
                • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 21:18
                  Mieszkam trochę dalej od tej Waszej rzeczki,ale może kiedyś sprawdzę.
                  To chyba tam Hamberg był ze mną na moście,jak to ktoś jeszcze pamięta.
                • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 21:28
                  KM-przez jakiś czas byłeś blisko władzy trzeba było zatkać te krótkie
                  rury,jak również odcjąć szamba od deszczówki,a teras nie wypominaj nam zwykłym
                  ludziom.Poprostu zacznij działać
                  • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 23.02.07, 21:33
                    nowyxxl napisał:

> KM-przez jakiś czas byłeś blisko władzy trzeba było zatkać te krótkie
                    > rury,jak również odcjąć szamba od deszczówki,a teras nie wypominaj nam zwykłym
                    > ludziom.Poprostu zacznij działać

Km, to kobieta,nie facet.
                    No właśnie mogłaś albo mogłeś zabetonować te rury od szamb,
                    teraz to musztarda po obiedzie.
                    Teraz km może delektować się zapachem razem z nami.
                    • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 09:10
                      Oby tego ekologicznego nie przyćmił aferalny wątek, (znowu zmieniłem postać na
                      tapecie)
                      • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 12:16
                        sauber1 napisał:

> Oby tego ekologicznego nie przyćmił aferalny wątek, (znowu zmieniłem postać na
                        > tapecie)

Czy to jest ta *Dama Blond* - obiekt zainteresowań panów
                        z Wielkiej Aglomeracji (WAR)?
                        • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 12:55
                          szarotka72 napisała:

> sauber1 napisał:
                          >
                          > > Oby tego ekologicznego nie przyćmił aferalny wątek, (znowu zmieniłem post
                          > ać na
                          > > tapecie)
                          >
                          > Czy to jest ta *Dama Blond* - obiekt zainteresowań panów
                          > z Wielkiej Aglomeracji (WAR)?
                          nie, ostatnio miałem L.D. a teraz wstawiłem R.K. tylko polityków wstawiam sobie,
                          czasem tych lokalnych też, a nie wiszą długo i nie wiem dlaczego???
                          • km251 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 17:06
                            Proszę proszę nowy też dokonał odkrycia, km, czyli ja, jestem facetem i byłam
                            przy władzy. To może ja jestem byłym wójtem? bo to on był władzą Kurcze nie
                            wiedziałam że miałam taką władzę Nowy a ty czasem nie byłes moim zastępcą? tak
                            widzę cie jak przez mgłę twoje rysy, twój blask bijący z twarzy i ten szczery
                            do bólu uśmiech Nie mówiąc o innych zaletach. Nowy jak to jest Innych
                            demaskujesz a sam pozostajesz w uktyciu? czyżbyś i ty Brutusie był agentem?
                            Podobno Curie- Skłodowska też była facetem
                            • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 18:25
                              km251 napisała:

czyżbyś i ty Brutusie był agentem?
                              > Podobno Curie- Skłodowska też była facetem

Co misja seksualna , czy obsesja, choć słyszałem że ta droga to sesja nad rzeką OB
                            • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 19:27
                              km251 napisała:

> Proszę proszę nowy też dokonał odkrycia, km, czyli ja, jestem facetem i byłam
                              > przy władzy. To może ja jestem byłym wójtem? bo to on był władzą Kurcze nie
                              > wiedziałam że miałam taką władzę Nowy a ty czasem nie byłes moim zastępcą?
                              tak
                              > widzę cie jak przez mgłę twoje rysy, twój blask bijący z twarzy i ten szczery
                              > do bólu uśmiech Nie mówiąc o innych zaletach. Nowy jak to jest Innych
                              No cóż czasami się ma władzę niewiedząc i żle się ją wykorzystuje.
                              Wójtem chciałbyś p. chciałabyś być,ale mój głos to za mało.
                              Czy chcę kogoś zdemaskować??Nie
                              Nie lubię tylko,jak się ktoś klonuje,albo twierdzi,że jego wykształcenie
                              pozwala mu na takie działanie.Szyderczo nie śmieje się z ludzi,chyba,że z
                              samego siebie jak stanę obok.Człowiek dla mnie to brzmi dumnie,bez wzglendu
                              na jego głupote.
                              Z szacunkiem dla człowieka xxl
                              > demaskujesz a sam pozostajesz w uktyciu? czyżbyś i ty Brutusie był agentem?
                              > Podobno Curie- Skłodowska też była facetem
                              • km251 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 20:34
                                Niewiele rozumię z tego co napisałeś, ale niech tak będzie że jestem facetem.
                                Wytłumacz jednak o co chodzi z tym wykształceniem bo tu to już zupełnie nie
                                rozumię. a tak serio to ja serio jestem kobietą , jeśli chcesz możemy się
                                spotkać i zobaczysz. Chcesz? to napisz a ja podam ci sposób spotkania się Nowy
                                twój róh sorki ruch
                                • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 22:15
                                  Wybacz,ale zdradzona żona chce się pocieszyć sąsiadem
                                  i afera większa niż ta oczyszczalnia 4 RP.
                                  (sie narobiło 28-01-07-23,00)
                                  • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 22:29
                                    Nowy, jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz kim jest km.
                                    Jeżeli sąsiad sie nie sprawdził, to może masz szansę.
                                    Tylko uważaj,bo jest jeszcze *ten trzeci*-czyli mąż.
                                    • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 23:04
                                      No to jak Nowy,już sprawdziłeś czy km to on czy ona?
    • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 23:17
      Szarotka-jak się ma dziewczyny w domu to zawsze można jedną wysłać
      No ale idę spać-miłej nocki# szczury asio****
      • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 23:24
        Ale jesteś tajemniczy,szarych szczurków do poduszki.
        Już ja tego dopilnuję aby Ci sie przyśniły choćby białe myszki.
        • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 26.02.07, 23:54
          szarotka72 napisała:

> Ale jesteś tajemniczy,szarych szczurków do poduszki.
          > Już ja tego dopilnuję aby Ci sie przyśniły choćby białe myszki.

A może się komuś przyśnią konie, bez czytania tego???
        • nowyxxl Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 27.02.07, 23:16
          szarotka72 napisała:

> Ale jesteś tajemniczy,szarych szczurków do poduszki.
          > Już ja tego dopilnuję aby Ci sie przyśniły choćby białe myszki.
          Zwierządka mi się nie śniły,ale "km"
          Czy to prawda że sen jest odwrotnością na jawie??
          • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 27.02.07, 23:34
            nowyxxl napisał:

> Zwierządka mi się nie śniły,ale "km"
            > Czy to prawda że sen jest odwrotnością na jawie??

A to ciekawe? Skąd wiedziałeś,że to km,przecież jej nie znałeś?
            I co dziewczyna ,czy chłopak?
            A tak serio, miałeś sen na zamówienie,jak to zrobiłeś?
            A co do snów, to nie takie proste,aby jednoznacznie powiedzieć
            czy są odwrotnością? To sprawa indywidualna każdego.
            Ja wiem o moich snach co oznaczają,ale nie będę o tym pisać.
            • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 27.02.07, 23:47
              szarotka72 napisała:

> Ja wiem o moich snach co oznaczają,ale nie będę o tym pisać.

Interpretacja snów to sztuka, ale warto znać to, tylko co poradzić jak się ich
              rano nie pamięta i nie sposób po przebudzeniu zapisać ))))))))
      • szarotka72 Re: Policja zbiera "haki" na ekologów 27.02.07, 21:02
        nowyxxl napisał:

> Szarotka-jak się ma dziewczyny w domu to zawsze można jedną wysłać
        > No ale idę spać-miłej nocki# szczury asio****

Chyba Cię szczury pogryzły)))))))
        • sauber1 Re: Policja zbiera "haki" na ... 24.12.07, 11:37
          www.paperboy.nl/?PID1=%3B%3A%25%3A%27F9%2A%25%5F%2436JN%203F%40%2E%5CSK06%3B4%29IY%258%2A57R%2C%0A

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka