wsk18 09.09.07, 22:38 Trzy prawdy IV RP... prawdziwa prawda p. ministra uczciwa prawda p.premiera nie uczciwa prawda opozycji staram się ale nic z tego nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 10.09.07, 16:36 wsk18 napisał: > staram się ale nic z tego nie rozumiem Mój dziadek śp, zwykł mawiać, że polityka jak kur.a, raz da temu raz tamtemu, ale tylko za pieniądze, też nie wiem co miał na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Śmiesznie, że aż smutno - 13.09.07, 21:29 Prawda mojej babci bije wszystkie prawdy. " niech skunum jak to nie jest najprowdziwszo prowda" Tak uwiarygadniała swoje plotki staruszka Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 16.09.07, 22:38 nowyxxl napisał: > Prawda mojej babci bije wszystkie prawdy. > " niech skunum jak to nie jest najprowdziwszo prowda" > Tak uwiarygadniała swoje plotki staruszka dobrze że nasi wielcy tak nie mówją,bo gdyby to się spełniało nie wielu by ich zostało Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 25.09.07, 23:15 dziś usłyszałem w radio,że sukcesem sejmu jest to ,że się rozwiązał ? no tak-bo mógł się?... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 30.09.07, 22:49 wsk18 napisał: > dziś usłyszałem w radio,że sukcesem sejmu jest to ,że się rozwiązał ? > no tak-bo mógł się?... Wsk-a, zawsze tak było przed i po, tym nie ma co się przejmować, wykopki idą, będziem robić wino z kartofli, tylko niech dadzą przepis mocny, Jakoś to będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 09.04.08, 23:44 czy naprawdę trzeba umrzeć by być wielkim i docenionym mam na myśli Zagajewskiego kiedyś widziałem Go na mieście wyglondał jak kloszard,a może nim był? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 11.04.08, 00:33 wsk18 napisał: > czy naprawdę trzeba umrzeć by być wielkim i docenionym > mam na myśli Zagajewskiego > kiedyś widziałem Go na mieście wyglondał jak kloszard,a może nim > był? Dość że był podrzutkiem to nietęgiego polotu, ale uznawanym prymitywistą, całe życie na śmietniku i w poniewierce, taki żywot artysty widocznie, jak zwykle doceniony potem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 30.10.07, 15:20 wsk18 napisał: > Trzy prawdy IV RP... Jak wszyscy wielcy podróżnicy, widziałem więcej niż pamiętam i pamiętam więcej niż widziałem. - Benjamin Disraeli Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ... aż smutno - 09.11.07, 15:12 To fakt, ostatnio bardzo tu na forum posmutniało. Raz na pięć dni brama otwarta, ktoś wskoczy coś napisze, ale po wykopkach penie radość tu znowu nastanie. "Pogodna wesołość jest nagrodą uczciwego życia" - Ernest Renan. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: ... aż smutno - 12.11.07, 21:06 sauber1 napisał: > To fakt, ostatnio bardzo tu na forum posmutniało. Raz na pięć dni brama > otwarta, ktoś wskoczy coś napisze, ale po wykopkach penie radość tu znowu nasta > nie. > > "Pogodna wesołość jest nagrodą uczciwego życia" - Ernest Renan. Smutno-listopad tak ma,nawet niebo płacze zapaliłem znicze,powiesiłem flagę, obejrzałem Katyń i jak tu się cieszyć.Chociaż jak pomyślę że ludzie mają gorzej zwłaszcza ci na ławeczkach od razu mi lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: ... aż smutno -no nie koniecznie 18.11.07, 19:21 Teściowa z wizytą u zięcia,któremu urodził się syn. Wchodzi i przygląda się dziecku-WYKAPANY TATUŚ WYKAPANY? Słysząc to zięć-jaki wykapany?jakiwykapany?Pełny wytrysk był babciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 10.02.08, 23:09 I znowu zaczyna być smiesznie ciekawe która to RP?? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 10.02.08, 23:16 wsk18 napisał: > I znowu zaczyna być smiesznie > ciekawe która to RP?? Jak to która? to kolejna Od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: I po wyborach?? 04.03.08, 21:27 Putin wydał dekret by nie fałszować wyborów i co ? nie sfałszowali wygrał ten co miał wygrać głosowali jak chcieli a nie to co unas wygrał nie ten co trzeba i się poobrażali Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: I po wyborach?? 28.03.08, 22:08 Prezydent swojm orędziem przekonał społeczeństwo że traktat trzeba,a wręcz konieczne jest ratyfikowanie go,teraz musi jeszcze przekonać siebie i swojego brata i jak to powiedział prezydent "Polska będzie woj.Europy" Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: I po wyborach?? 29.03.08, 02:04 wsk18 napisał: > Prezydent swojm orędziem przekonał społeczeństwo że traktat > trzeba,a wręcz konieczne jest ratyfikowanie go,teraz musi jeszcze > przekonać siebie i swojego brata i jak to powiedział > prezydent "Polska będzie woj.Europy" Wystarczy poczytać wiadomości nam prezentowane na pierwszych stronach czołowych portali, dla mnie czasem to żenada i kpina ze społeczeństwa, ale skoro nikomu to nie wadzi, to widocznie zgodne jest to z oczekiwaniami??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: I po wyborach?? 02.04.08, 01:12 wsk18 napisał: > Putin wydał dekret by nie fałszować wyborów > i co ? nie sfałszowali > wygrał ten co miał wygrać > głosowali jak chcieli a nie to co unas > wygrał nie ten co trzeba i się poobrażali To tam gdzieś, ale u nas wiele kultury i obyczaju wprowadził ten medialny człowiek, szkoda było by zapomnieć, a to wzorzec który szybko chwycił i nie widać końca, tak dla przypomnienia tylko, a może i ku przestrodze ...??? :))) pl.youtube.com/watch?v=by1tDntA3Yo&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 11.07.08, 21:29 wsk18 napisał: > I znowu zaczyna być smiesznie > ciekawe która to RP?? a już myślałem że w sejmie będzie inaczej,a jest normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 12.07.08, 16:49 wsk18 napisał: > > I znowu zaczyna być smiesznie Nie jest źle wsk-a, może i trochę śmiesznie, filmowo, groteskowo, ale da się żyć. A w Toruniu pięknie, normalnie europejsko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 12.07.08, 22:09 sauber1 napisał: > wsk18 napisał: > > > > > I znowu zaczyna być smiesznie > > Nie jest źle wsk-a, może i trochę śmiesznie, filmowo, groteskowo, ale da się > żyć. A w Toruniu pięknie, normalnie europejsko :))) pochwalony!zakosiłem babci beret):Ja chce do Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 12.07.08, 23:19 wsk18 napisał: > pochwalony!zakosiłem babci beret):Ja chce do Torunia? Nie kombinuj, tam na 7 kobiet 1 facet konkretny przypada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 13.07.08, 23:26 sauber1 napisał: > wsk18 napisał: > > > > pochwalony!zakosiłem babci beret):Ja chce do Torunia? > > Nie kombinuj, tam na 7 kobiet 1 facet konkretny przypada :))) Dzięki za ostrzeżenie,zostaje u nas Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 14.07.08, 00:36 wsk18 napisał: > Dzięki za ostrzeżenie,zostaje u nas Być może nawet nie wiesz co tracisz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 14.07.08, 21:18 sauber1 napisał: > Być może nawet nie wiesz co tracisz?:))) Wiem,ojciec zawsze sobie kiedyś nucił,ja to nazywam starym disco polo,a leci to jakoś tak:"rarujcie mnie ludzie orety,za męczą mnie te kobiety,jeść mi nie dają,spać mi nie dają,a kochać się wciąż pozwalają"itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 14.07.08, 22:48 wsk18 napisał: >..."ratujcie mnie ludzie orety, zamęczą mnie > te kobiety,jeść mi nie dają,spać mi nie dają,a kochać się wciąż > pozwalają"itd. no, no, ciepło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 14.07.08, 01:43 wsk18 napisał: > Trzy prawdy IV RP... > prawdziwa prawda p. ministra > uczciwa prawda p.premiera > nie uczciwa prawda opozycji > staram się ale nic z tego nie rozumię Ale tez są jeszcze inni, co tylko "prawdy" głoszą ... Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Śmiesznie, że aż smutno - 22.10.08, 20:41 Do tej pory myślałem że tylko umnie w domu rządzi ten kto ma pilota,a okazało się że na szczytach władzy też tak jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 23.11.08, 18:28 Incydent w Gruzi wyglądał bardzo poważnie, a ktoś skomentował że to sezonem polowania na kaczki. ciekawe komentarze wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Do-kolumny-samochodow-z-Lechem-Kaczynskim-strzelali-Rosjanie,wid,10595770,wiadomosc.html? ticaid=1704b Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 23.11.08, 21:53 To wcale nie jest śmieszne, głowę państwa nam postraszono i będą zapewne próbować wymóc czegoś więcej, to już terroryzm jak by nie patrzył - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 23.11.08, 21:57 www.echo.msk.ru/news/555256-echo.html Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 28.12.08, 01:29 wsk18 napisał: > Trzy prawdy IV RP... > prawdziwa prawda p. ministra > uczciwa prawda p.premiera > nie uczciwa prawda opozycji > staram się ale nic z tego nie rozumię To brzmi bardzo znajomo i kojarzy sie z kolejną "Odnową", ale polityka ma chyba do sie jak historia podobnie i czasem, a szukac nie trzeba daleko - prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 13.01.09, 21:13 Coś mi się zdaje że Rosja pobiła nas poraz kolejny,ale tym razem głupotą polityczną, a może oni wiedzą co robią, tylko od nas to tak widać i jeszcze jedno może zakontraktowali tyle gazu że go im w końcu brakuje, bo przecie żadna gra nie warta jest strat sięgających miliardów.?????? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 14.01.09, 12:57 Nie trzeba wcale słuchać prywatnych niezależnych: radia, czy telewizji Księstwa Gazpromu, tu lokalnie czasem też jest śmiesznie, że aż smutno, a tym razem o co chodzi, czy ktoś coś słyszał??? W niezależnym podają ...www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=1229 Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 09.03.09, 21:46 Zaspokoiłem swoją ciekawość o Gabonie:) mroczne-kalesony.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14151186 Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Śmiesznie, że aż smutno - 26.05.09, 23:10 A już myślałem , że powstał popis studio.wp.pl/i,Kaczynski-popiera-PO-w-wyborach,mid,615127,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
iplex.pl Re: Śmiesznie, że aż smutno - 07.02.10, 14:55 Oglądaj filmy za darmo! www.iplex.pl Odpowiedz Link Zgłoś