Dodaj do ulubionych

KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie??

07.03.08, 23:08
Dedykacja z życzeniami dla pań pl.youtube.com/watch?
v=Ui7fLJ0Y7ko&feature=related
Obserwuj wątek
    • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 07.03.08, 23:57
      wsk18 napisał:

ryplejpl.youtube.com/watch?v=I2wHnS2Pu2o&feature=related

• 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 08.03.08, 10:36
        Wsk18. Kto jest tą szczęściarą, której posłałeś te piękne
        romantyczne życzenia i śliczne kwiaty??? Możesz to zdradzić, czy to
        tajemnica???
        • arka.0 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 08.03.08, 14:55
          WSK. W imieniu wszystkich Kobiet, a w szczególności własnym, dziękuję za te piękne życzenia. Do życzeń dołożyłabym tylko- abyśmy spotykały na swej drodze jedynie takich dżentelmenów, jak TY!
          Pozdrawiam
          • 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 09.03.08, 17:53
            WSK. Ja też bardzo dziękuję za życzenia:-) Są naprawdę piękne!
            Piękne są też kwiaty i muzyka. Szczególnie podoba mi się piosenka
            podłożona do życzeń od "Radosan". Jest piękna i bardzo romantyczna i
            bardzo w moim guście. Nigdy jej nie słyszałam. Kto ją śpiewa?
            DZIĘKUJĘ !!! :-)))
          • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:52
            arka.0 napisała:

> WSK. W imieniu wszystkich Kobiet, a w szczególności własnym,
            dziękuję za te pię
            > kne życzenia.
            szczęśliwi nie myślą tylko o sobie, dzięki za uznanie
        • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:59
          2konwalia3 napisała:

> Wsk18. Kto jest tą szczęściarą, której posłałeś te piękne
          > romantyczne życzenia i śliczne kwiaty??? Możesz to zdradzić, czy
          to
          > tajemnica???
          czy jest szczęściarą nie wiem,a kim jest?podobno umiesz czytać
          między wierszami?? raczej niech zostanie tajemnicą?
          • 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 22:03
            WSk. Trudno powiedzieć. Życzeń i kwiatów było tak wiele, że mógłbyś
            obdarować nimi wszystkie kobiety tego portalu:_)))) W rozwiązaniu
            tej zagadki nie pomoże mi nawet moja umiejętność czytania między
            wierszami :-))))))))))
    • nowyxxl Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 09.03.08, 22:25
      Myślę że gorące,chociaż moją zaczyna już często głowa boleć.
      Jaka rada na to dziewczyny ??
      Kwiatki i kolacja były.
      A co do wsk-i to chyba traci niepodległość
      • 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 09.03.08, 22:42
        Nie bardzo rozumiem??? :-)
        • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:35
          2konwalia3 napisała:

> Nie bardzo rozumiem??? :-)
          nowy tak ma czasami trudno go zrozumieć on tu jest od zawsze chyba
      • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:39
        nowyxxl napisał:
        > A co do wsk-i to chyba traci niepodległość
        nowy jak to się nazywa utrata niepodległości to ja chce do niewoli
        jest fajowo
    • 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 08:53
      Wsk napisał: " ...kim jest? Podobno umiesz czytać między
      wierszami?..."

WSK. Trudno to rozgryźć:-)Życzeń i kwiatów było tak wiele, że
      mógłbyś obdarować nimi wszystkie kobiety tego portalu:-)))) W
      rozwiązaniu tej zagadki nie pomoże mi nawet moja umiejętność
      czytania między wierszami :-)))))))))) Może naprowadzisz mnie
      trochę? :-)))

• wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 19:24
        odemnie był tylko ten jeden, nie kazałem Ci oglądać wszystkich
        • 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 20:09
          Ale który był od Ciebie, bo nie napisałeś?
          • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 21:09
            2konwalia3 napisała:

> Ale który był od Ciebie, bo nie napisałeś?
            ale marudzisz (997) możesz zobaczyć wszystkie trzy
            tamte są z sylwka
            • 2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 12.03.08, 13:14
              Nadal nie mogę zgadnąć:-(
              Możesz mnie jakoś odpowiednio naprowadzisz??? :-)))
              • sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 15.03.08, 07:54
                Ty Wska, nie romanse, tylko żyto jechać siać w pole, by chlebka stało :)))
                • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 15.03.08, 20:04
                  sauber1 napisał:

> Ty Wska, nie romanse, tylko żyto jechać siać w pole, by chlebka
                  stało :)))
                  nie ma co się spieszyć i tak dwa razy się nie zkosi
                  • astryda7 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 18.03.08, 23:00
                    wsk18 napisał:

> nie ma co się spieszyć i tak dwa razy się nie zkosi

wsk, możesz LB, bo Ci cukrownię zamknęli
                    www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=564
                    • sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 18.03.08, 23:54
                      astryda7 napisała:

>
                      > wsk, możesz LB, bo Ci cukrownię zamknęli
                      > www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=564

Tu nie ma co sie śmiać ani z rolnika ani z tych co stracą pracę i tak część z
                      nich będzie pracować, a inni muszą im miejsca ustąpić, nie wiadomo na kogo
                      padnie, a to blisko jest, takie są niepewne czasy, ale to nie koniec jeszcze coś
                      da sie zlikwidować , zamknąć a potem i to co zostanie, jak wszystkich to
                      wszystkich...
                    • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 19.03.08, 22:15
                      astryda7 napisała:

> wsk, możesz LB, bo Ci cukrownię zamknęli
                      > www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=564
                      cukrownia to nie ten wątek,a nawet forum,chociaż kobiety też
                      potrafią być słodkie
                      zobaczymy może da się coś odkręcić??
                      • andreas077 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 13:18
                        wsk18 napisał:

>(...) chociaż kobiety też potrafią być słodkie

Słodkie jak słodkie, ale sprytne i gorące wyjątkowo, aura też sprzyja :)))
                        • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 14:22
                          gorące wyjątkowo ? - jak Saubera córka... z resztą sam go spytaj,
                          daleko nie masz :-)
                          • sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 15:25
                            jaktokolwiek napisał:

> gorące wyjątkowo ?

Czasem bardzo gorące i nie ważne czyje?:)
                          • stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 15:28
                            upodobałeś sobie cudze córki i próbujesz je ośmieszać???
                            Każdy ma jakąś matkę, siostrę, córkę - ty pewnie też. Facet z "jajami" nigdy nie
                            będzie wyśmiewał czy zniesławiał kobiety.Nawet jeżeli jest to kobieta
                            "wirtualna", bo może Sauber nie ma córki?
                            Facet, masz jakis defekt i próbujesz odreagować? Proponuję ci zaliczyć kanapę u
                            psychologa!
                            • sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 16:06
                              stanislaw0074 napisał:

> ... Nawet jeżeli jest to kobieta "wirtualna", bo może Sauber nie ma
                              > córki?
                              > Facet, masz jakis defekt i próbujesz odreagować? Proponuję ci
                              > zaliczyć kanapę u psychologa!

Wygląda na to że jest bardzo cięty na małoletnie cipeczki takie do 14 lat, a być
                              może jego matka się za często puszcza tylko? Trzeba próbować zrozumieć
                              człowieka, czasem to tylko okoliczności ludzi zmuszają, a każdy ma swoje
                              kółeczko zainteresowań i jego brocha jaką taczkę pcha.
                              Zresztą jakie to wszystko ma znaczenie? piękna słoneczna pogoda aż chce sie żyć,
                              radujmy się z Panem
                              • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 17:43
                                Spoko sauber. Nie kręcą mnie małolaty, nie jestem pedofilem. Moja
                                matka też się nie puszcza, bo nie żyje od 10 lat. Ale widzę,że jak
                                cię coś rusza, to nerwy ci puszczają i zaczynasz pokazywać swoje
                                prawdziwe oblicze. Laski uważajcie na niego nad jeziorem, bo z takim
                                nigdy nic nie wiadomo. Rozpoznacie go bez trudu - ma taki idiotyczny
                                wyraz twarzy i ślini się na widok każdej młodej dziewczyny :-))))))
                                • stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 18:26
                                  mówiłem ci, nie poniżaj kobiet, bo może ktoś również poniżyć kobietę tobie
                                  bliską.Pisząc w złosci sam poniżyłes swoją (nieżyjącą?) matkę - cytuję "matka
                                  też się nie puszcza, bo nie żyje od 10 lat". Czyli gdy/gdyby żyła, to ....?
                                  Widzisz co to znaczy nie ważyć słów!
                                  Nie poniżaj też swoich adwersaży. Przyrównując saubera do ściekłego psa /taki
                                  toczy ślinę z pyska /, ubliżasz sobie, bo ceniący się człowiek nie dyskutuje z
                                  kimś, kogo pogardza.
                                  Ja mniemam, że nie jesteś złym człowiekiem, tylko poniosła cię młodzieńcza
                                  zapalczywość i krewkość walecznego koguta.
                                  Na pocieszenie dodam, że z wiekiem z tego się wyrasta.
                                  • sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 18:43
                                    Słuszna uwaga, taka dyskusja dalej nie ma sensu i głupio tu wygląda. Może jak
                                    już to o czymś przyjemniejszym pod jakimś tematem porozmawiamy, co szkodzi
                                    zaryzykować - prawda?:)
                                  • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 20:22
                                    Stachu, a co ty adwokatem diabła jesteś czy co? Poza tym odezwał się
                                    ten, co nie poniża kobiet. Masz rację - nie jestem złym człowiekiem,
                                    ale ty i sauber, czyli dwa w jednym (ha ha ha) wkurzają mnie jak
                                    cholera i wielu forumowiczów również. Nikt cię tu nie chce. Jesteś,
                                    jak ten wrzód na dupie!!! W Dobrem mają cię już po dziurki w nosie.
                                    Wyrzywaj się do woli na swoim forum a nasz ogródek zostaw w spokoju
                                    koleś:-)))
                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=58421
                                    • stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:04
                                      nie gorączkuj się młody,podobno to kobiety sa gorące, a tobie jak
                                      widać też się udzieliło słupek rtęci poszybował...
                                      jak się chcesz wyżywać to rób to przez "ż"!
                                      z poważaniem!
                                      • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:13
                                        Stachu. Jak już koniecznie chcesz się bawić w polonistę, to popracuj
                                        nad stylem, bo paplesz nie po polskiemu :-))))
                                        "...ceniący się człowiek nie dyskutuje z kimś, kogo pogardza".
                                        Chciałeś chyba napisać "kim pogardza".
                                        • stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 22:02
                                          chciałaś napisać"paplasz nie po polsku" a wyszło "paplesz nie po
                                          polskiemu".Jesteś bystra i pewnie sama już to zauważyłaś .W moim
                                          przypadku faktycznie powinno być "kim" - słuszna uwaga.Wszystko to
                                          przez obfity obiad. Dziś żona mi zaserwowała śluski kląskie.Cóż
                                          poradzić- stół ma cztery nogi, a też się potknie, ale pamiętaj,że
                                          końskie oko pana tuczy.
                                    • stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:10
                                      moja intuicja mi podpowiada,że ty,jaktokolwiek nie zawsze chodzisz w
                                      spodniach.Jak każda kobieta nosisz czasem sukienki i lubisz podłubać
                                      w ogródku.I nie śmiej się tak szeroko, bo widać ci dziurawą czwórkę.
                                      • wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:20
                                        Ludzie trzymajcie mnie!! chłopy czyście wy o babieli czy co??
                                        nie bardzo kumam jak nie kobiety się drapją to faceci zaczynają
                                        nikt nie jest tu uprawniony do wyrzucania kogo kolwiek więc dajcie
                                        se luzu.
                                      • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:20
                                        Stachu. Z moimi zębami wszystko w porządku. Gorzej z twoimi, bo
                                        pewnie masz co drugi i w autobusach miejskich robisz
                                        za kasownik, albo w ogóle ich już nie masz:-))))
                                        • stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 22:09
                                          Mój dentysta jest odmiennego zdania.Dba o stan moich 32 zębów
                                          narazie tylko profilaktycznie.
                                          • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 23:02
                                            stanislaw0074 napisał:
                                            "Dba o stan moich 32 zębów narazie tylko profilaktycznie."

Niech żyją sztuczne szczęki!!! :-)))

• stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 23:16
                                              stuknij sie w coś pustego i niemalowanego, czyli we własną głowę.A
                                              tak wogóle, to czy wszyscy w domu zdrowi?
                                              Pozdrów teściową.
                                              • jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 23:29
                                                W ogóle pisze się rozdzielnie. Nie wiedziałeś o tym Stachu? A tak
                                                niedawno popisywałeś się dobrą znajomością gramatyki? :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka