wsk18 07.03.08, 23:08 Dedykacja z życzeniami dla pań pl.youtube.com/watch? v=Ui7fLJ0Y7ko&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 07.03.08, 23:57 wsk18 napisał: ryplejpl.youtube.com/watch?v=I2wHnS2Pu2o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 08.03.08, 10:36 Wsk18. Kto jest tą szczęściarą, której posłałeś te piękne romantyczne życzenia i śliczne kwiaty??? Możesz to zdradzić, czy to tajemnica??? Odpowiedz Link Zgłoś
arka.0 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 08.03.08, 14:55 WSK. W imieniu wszystkich Kobiet, a w szczególności własnym, dziękuję za te piękne życzenia. Do życzeń dołożyłabym tylko- abyśmy spotykały na swej drodze jedynie takich dżentelmenów, jak TY! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 09.03.08, 17:53 WSK. Ja też bardzo dziękuję za życzenia:-) Są naprawdę piękne! Piękne są też kwiaty i muzyka. Szczególnie podoba mi się piosenka podłożona do życzeń od "Radosan". Jest piękna i bardzo romantyczna i bardzo w moim guście. Nigdy jej nie słyszałam. Kto ją śpiewa? DZIĘKUJĘ !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:52 arka.0 napisała: > WSK. W imieniu wszystkich Kobiet, a w szczególności własnym, dziękuję za te pię > kne życzenia. szczęśliwi nie myślą tylko o sobie, dzięki za uznanie Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:59 2konwalia3 napisała: > Wsk18. Kto jest tą szczęściarą, której posłałeś te piękne > romantyczne życzenia i śliczne kwiaty??? Możesz to zdradzić, czy to > tajemnica??? czy jest szczęściarą nie wiem,a kim jest?podobno umiesz czytać między wierszami?? raczej niech zostanie tajemnicą? Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 22:03 WSk. Trudno powiedzieć. Życzeń i kwiatów było tak wiele, że mógłbyś obdarować nimi wszystkie kobiety tego portalu:_)))) W rozwiązaniu tej zagadki nie pomoże mi nawet moja umiejętność czytania między wierszami :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 09.03.08, 22:25 Myślę że gorące,chociaż moją zaczyna już często głowa boleć. Jaka rada na to dziewczyny ?? Kwiatki i kolacja były. A co do wsk-i to chyba traci niepodległość Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 09.03.08, 22:42 Nie bardzo rozumiem??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:35 2konwalia3 napisała: > Nie bardzo rozumiem??? :-) nowy tak ma czasami trudno go zrozumieć on tu jest od zawsze chyba Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.03.08, 20:39 nowyxxl napisał: > A co do wsk-i to chyba traci niepodległość nowy jak to się nazywa utrata niepodległości to ja chce do niewoli jest fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 08:53 Wsk napisał: " ...kim jest? Podobno umiesz czytać między wierszami?..." WSK. Trudno to rozgryźć:-)Życzeń i kwiatów było tak wiele, że mógłbyś obdarować nimi wszystkie kobiety tego portalu:-)))) W rozwiązaniu tej zagadki nie pomoże mi nawet moja umiejętność czytania między wierszami :-)))))))))) Może naprowadzisz mnie trochę? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 19:24 odemnie był tylko ten jeden, nie kazałem Ci oglądać wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 20:09 Ale który był od Ciebie, bo nie napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 11.03.08, 21:09 2konwalia3 napisała: > Ale który był od Ciebie, bo nie napisałeś? ale marudzisz (997) możesz zobaczyć wszystkie trzy tamte są z sylwka Odpowiedz Link Zgłoś
2konwalia3 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 12.03.08, 13:14 Nadal nie mogę zgadnąć:-( Możesz mnie jakoś odpowiednio naprowadzisz??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 15.03.08, 07:54 Ty Wska, nie romanse, tylko żyto jechać siać w pole, by chlebka stało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 15.03.08, 20:04 sauber1 napisał: > Ty Wska, nie romanse, tylko żyto jechać siać w pole, by chlebka stało :))) nie ma co się spieszyć i tak dwa razy się nie zkosi Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 18.03.08, 23:00 wsk18 napisał: > nie ma co się spieszyć i tak dwa razy się nie zkosi wsk, możesz LB, bo Ci cukrownię zamknęli www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=564 Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 18.03.08, 23:54 astryda7 napisała: > > wsk, możesz LB, bo Ci cukrownię zamknęli > www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=564 Tu nie ma co sie śmiać ani z rolnika ani z tych co stracą pracę i tak część z nich będzie pracować, a inni muszą im miejsca ustąpić, nie wiadomo na kogo padnie, a to blisko jest, takie są niepewne czasy, ale to nie koniec jeszcze coś da sie zlikwidować , zamknąć a potem i to co zostanie, jak wszystkich to wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 19.03.08, 22:15 astryda7 napisała: > wsk, możesz LB, bo Ci cukrownię zamknęli > www.radziejowkujawski.vgh.pl/news.php?readmore=564 cukrownia to nie ten wątek,a nawet forum,chociaż kobiety też potrafią być słodkie zobaczymy może da się coś odkręcić?? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 13:18 wsk18 napisał: >(...) chociaż kobiety też potrafią być słodkie Słodkie jak słodkie, ale sprytne i gorące wyjątkowo, aura też sprzyja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 14:22 gorące wyjątkowo ? - jak Saubera córka... z resztą sam go spytaj, daleko nie masz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 15:25 jaktokolwiek napisał: > gorące wyjątkowo ? Czasem bardzo gorące i nie ważne czyje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 15:28 upodobałeś sobie cudze córki i próbujesz je ośmieszać??? Każdy ma jakąś matkę, siostrę, córkę - ty pewnie też. Facet z "jajami" nigdy nie będzie wyśmiewał czy zniesławiał kobiety.Nawet jeżeli jest to kobieta "wirtualna", bo może Sauber nie ma córki? Facet, masz jakis defekt i próbujesz odreagować? Proponuję ci zaliczyć kanapę u psychologa! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 16:06 stanislaw0074 napisał: > ... Nawet jeżeli jest to kobieta "wirtualna", bo może Sauber nie ma > córki? > Facet, masz jakis defekt i próbujesz odreagować? Proponuję ci > zaliczyć kanapę u psychologa! Wygląda na to że jest bardzo cięty na małoletnie cipeczki takie do 14 lat, a być może jego matka się za często puszcza tylko? Trzeba próbować zrozumieć człowieka, czasem to tylko okoliczności ludzi zmuszają, a każdy ma swoje kółeczko zainteresowań i jego brocha jaką taczkę pcha. Zresztą jakie to wszystko ma znaczenie? piękna słoneczna pogoda aż chce sie żyć, radujmy się z Panem Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 17:43 Spoko sauber. Nie kręcą mnie małolaty, nie jestem pedofilem. Moja matka też się nie puszcza, bo nie żyje od 10 lat. Ale widzę,że jak cię coś rusza, to nerwy ci puszczają i zaczynasz pokazywać swoje prawdziwe oblicze. Laski uważajcie na niego nad jeziorem, bo z takim nigdy nic nie wiadomo. Rozpoznacie go bez trudu - ma taki idiotyczny wyraz twarzy i ślini się na widok każdej młodej dziewczyny :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 18:26 mówiłem ci, nie poniżaj kobiet, bo może ktoś również poniżyć kobietę tobie bliską.Pisząc w złosci sam poniżyłes swoją (nieżyjącą?) matkę - cytuję "matka też się nie puszcza, bo nie żyje od 10 lat". Czyli gdy/gdyby żyła, to ....? Widzisz co to znaczy nie ważyć słów! Nie poniżaj też swoich adwersaży. Przyrównując saubera do ściekłego psa /taki toczy ślinę z pyska /, ubliżasz sobie, bo ceniący się człowiek nie dyskutuje z kimś, kogo pogardza. Ja mniemam, że nie jesteś złym człowiekiem, tylko poniosła cię młodzieńcza zapalczywość i krewkość walecznego koguta. Na pocieszenie dodam, że z wiekiem z tego się wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 18:43 Słuszna uwaga, taka dyskusja dalej nie ma sensu i głupio tu wygląda. Może jak już to o czymś przyjemniejszym pod jakimś tematem porozmawiamy, co szkodzi zaryzykować - prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 20:22 Stachu, a co ty adwokatem diabła jesteś czy co? Poza tym odezwał się ten, co nie poniża kobiet. Masz rację - nie jestem złym człowiekiem, ale ty i sauber, czyli dwa w jednym (ha ha ha) wkurzają mnie jak cholera i wielu forumowiczów również. Nikt cię tu nie chce. Jesteś, jak ten wrzód na dupie!!! W Dobrem mają cię już po dziurki w nosie. Wyrzywaj się do woli na swoim forum a nasz ogródek zostaw w spokoju koleś:-))) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=58421 Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:04 nie gorączkuj się młody,podobno to kobiety sa gorące, a tobie jak widać też się udzieliło słupek rtęci poszybował... jak się chcesz wyżywać to rób to przez "ż"! z poważaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:13 Stachu. Jak już koniecznie chcesz się bawić w polonistę, to popracuj nad stylem, bo paplesz nie po polskiemu :-)))) "...ceniący się człowiek nie dyskutuje z kimś, kogo pogardza". Chciałeś chyba napisać "kim pogardza". Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 22:02 chciałaś napisać"paplasz nie po polsku" a wyszło "paplesz nie po polskiemu".Jesteś bystra i pewnie sama już to zauważyłaś .W moim przypadku faktycznie powinno być "kim" - słuszna uwaga.Wszystko to przez obfity obiad. Dziś żona mi zaserwowała śluski kląskie.Cóż poradzić- stół ma cztery nogi, a też się potknie, ale pamiętaj,że końskie oko pana tuczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:10 moja intuicja mi podpowiada,że ty,jaktokolwiek nie zawsze chodzisz w spodniach.Jak każda kobieta nosisz czasem sukienki i lubisz podłubać w ogródku.I nie śmiej się tak szeroko, bo widać ci dziurawą czwórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:20 Ludzie trzymajcie mnie!! chłopy czyście wy o babieli czy co?? nie bardzo kumam jak nie kobiety się drapją to faceci zaczynają nikt nie jest tu uprawniony do wyrzucania kogo kolwiek więc dajcie se luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 21:20 Stachu. Z moimi zębami wszystko w porządku. Gorzej z twoimi, bo pewnie masz co drugi i w autobusach miejskich robisz za kasownik, albo w ogóle ich już nie masz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 22:09 Mój dentysta jest odmiennego zdania.Dba o stan moich 32 zębów narazie tylko profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 23:02 stanislaw0074 napisał: "Dba o stan moich 32 zębów narazie tylko profilaktycznie." Niech żyją sztuczne szczęki!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw0074 Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 23:16 stuknij sie w coś pustego i niemalowanego, czyli we własną głowę.A tak wogóle, to czy wszyscy w domu zdrowi? Pozdrów teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: KOBIETY SĄ GORĄCE ?czy nie?? 10.06.08, 23:29 W ogóle pisze się rozdzielnie. Nie wiedziałeś o tym Stachu? A tak niedawno popisywałeś się dobrą znajomością gramatyki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś