muminka86 03.11.09, 15:54 POSZUKUJE NEUROCHIRURGA KTÓRY SPECJALIZUJE SIĘ W OPERACJACH GUZA MÓZGU? ?????????? PROSZĘ O POMOC I OPINIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogdanbn Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 03.11.09, 18:40 Siemanko ;) Nie napisałaś z jakich okolic jesteś. Ja miałem wprawdzie zabieg na grzbiet, ale widziałem i słyszałem opinie o zabiegach na mózgu. Zresztą bardziej się w tym specjalizują Spróbuj tu : Szpital Uniwersytecki w Krakowie. Klinika Neurochirurgii i Neurotraumatologii. Ul. Botaniczna 3 tel. do poradni 012 424-86-20 po 8.00 Rejestrujesz się na pierwszą wizytę telefonicznie. Skierowanie dajsz na pierwszej wizycie. Jak coś to pisz. Odpowiedz Link
muminka86 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 04.11.09, 12:52 jestem z okolic Warszawy ale już łapię sie wszystkiego tu chodzi o mojego tate już miał dwie operacje i operował go naparwde doskonały neurochirurg prof.Bolewski ale niestety już nie wykonuje swojego zawodu z powodu wieku pierwsza operacja odbyła się 14 lat temu natomiast druga 12 lat temu . Rok temu trafiliśmy znowu do tego samego szpitala z data wyznaczona na trzecią operacje jednak pewien pan doktor nie podjął się operacji( porobili badania już tata w piżamie był aż tu nagle wypisali go i wysłali tatę na radioterapie)..znowu inni lekarze mówią ze w taty przypadku radioterapia nic nie da..ahh w ogóle długo by o tym pisac co przeszlismy a ilu lekarzy tyle zdań na ten temat..i do tej pory nie trafilismy jeszce na dobrego neurochirurga który by konkretnie określił co dalej robić.Więc posłuchaliśmy doktora z warszawskiego szpitala i poszliśmy na radioterapie która trwała 3 miesiące. Radioterapia nie przyniosła dużych rezultatów bo guz nie zmalał ale tez i nie urósł a przy dużych jego rozmiarach to i to jest pocieszające..no ale cóż teraz karzą czekać ale czy my mamy czas czekać?? dlatego chcę wsiąść sprawy w swoje ręce i poszukać pomocy jeszcze u innych lekarzy a więc będę wdzięczna na każde namiary na dobrego i kompetentnego specjalistę neurochirurga z całej Polski... Odpowiedz Link
elapl1 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 04.11.09, 21:27 W Zielonej Górze jest oddział neurochirurgii przy szpitalu- kieruje nim wspaniały lekarz neurochirurg dr. Jarmużek zadzwoń do szpitala i próbuj- trzymam kciuki- rozumie Twoją desperacje też walczyłam o życie swojej mamy. pozdrawiam Odpowiedz Link
bogdanbn Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 07.11.09, 08:55 Siemanko :) Nie wiem, czy próbowałaś się dowiadywać w Krakowie, ale myślę, że warto. Jak leżałem tam, to przywozili ludzi praktycznie z całej Polski. Wiem, że o trochę jest jak samochwalenie się, ale po prostu byłem tam i widziałem, a innych placówek nie znam. Jak przykład może służyć przypadek skoczka Mazocha, po wypadku na skoczni w Zakopanem, właśnie tam go wyciągnęli. Najlepiej mi się wydaje, że byłoby, jeśli byś się skontaktowała z nimi telefonicznie i umówiła sam na konsultację. Żeby nie ciągnąć Taty, mogłabyś sama z wynikami przyjechać. Tylko musiałabyś się dowiedzieć dokładnie co musiałabyś przywieść. Teraz nawet lepiej się opłaca pociągiem z W-wy, bo jesteś za 3 godziny prawie pod samym szpitalem - 5 min spacerkiem. Myślę, że warto spróbować. Jeśli byś się zdecydowała i potrzebowała jeszcze czegoś, to pisz śmiało. W razie czego emaila masz w profilu u mnie. Siemanko i Uszy do góry, będzie OKI :) Odpowiedz Link
mariolam35 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 03.04.13, 11:40 Witam czy ja mogę dostac namiary do tego neurochirurga. Jestem po dwoch nie udanych operacjach kregoslupa mam 35 lat i nie moge chodzic. Odpowiedz Link
hehth Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 17.04.13, 21:33 Miałem operacje Kregosłupa ledzwiowego w Piekarach Slaskich, bardzo polecam. Wykonuje sie tam bardzo trudne operacjie z powodzeniem. Jestem 4,5 miesiaca po operacji, czuje sie coraz lepiej , no i wreszcie chodze po 8 km dziennie. Szpital Urazowy w Piekatrach Slaskich, Oddział IV. W internecie wszystko znajdziesz o tym szpitalu. Pozdrawiam i zycze udanej operacji. Odpowiedz Link
mamaud Sosnowiec-szpital Św.Barbary 20.12.09, 20:29 Neurochirurgia pod dowództwem prof.Henryka Majchrzaka w Sosnowcu, szpital Św.Barbary-dawny tzw.górniczy. Byłam tam 2 m-ce, na kręgosłup, ale 80% to głowy, głównie guzy, reszta tętniaki. Mają tam nowoczesny sprzęt i "robią cuda" Kilka osób w czasie mojego pobytu też było z W-wy, i z całej Polski. 16tu neurochirurgów, super oddział i polecam szczerze, z doświadczenia. Odpowiedz Link
zawsze_renia Re: Sosnowiec-szpital Św.Barbary 06.02.11, 16:24 Wspaniali lekarze-cudotwórcy!!!! Odpowiedz Link
patysiak Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 04.02.10, 16:49 mialam oponiaka wyrostka pochylego, skomplikowane polozenie. odwiedzilam czolowke polskich neurochirurgow. operacji podjely sie 3 osrodki szaserow - prof. podgorki i doc. kozierski katowice - prof. bazowski banacha - doc. bojarski wybralam banacha. nie zaluje. Odpowiedz Link
monte.0 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 06.07.10, 08:43 Polecam: - szpital na Szaserów - dr Podgórskiego - szpital Bielański - dr Andrychowskiego Odpowiedz Link
mamaud Sosnowiec-szpital Św.Barbary 15.09.10, 22:40 Potwierdzam niesamowitych specjalistów w Sosnowcu-pod kierunkiem prof.Majchrzaka. Miałam tam 2 operacje guza kręgosłupa Th9-12, w ciągu 2 tyg.-2 lata temu. Były marne szanse, że będę chodzić. Udało się, jestem kosmicznym przypadkiem i kosmicznie się skończyło tzn.bardzo dobrze, zadziwiająco wręcz. Chodzę, nic nie uszkodzone, a mam 35 lat. A po 2 m -cach leżenia tam widziałam cuda, serio, no i głównie "mózgi" operują. Super sprzęt i super specjaliści. Na priv mogę podać nazwiska lekarzy, super lekarzy. Jestem z Dolnego Śląska i wybrałam właśnie ten oddział, a ludzie z całej Polski przyjeżdżają. Odpowiedz Link
gold_paula Wawa banacha 1a 29.12.11, 15:15 Warszawa ul. Banacha 1a prof. Andrzej Marchel Odpowiedz Link
puenta7 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 25.01.12, 00:49 W Warszawie jest taki lekarz, który nazywa się Paweł Nauman i facet zajmuje się takimi rzeczami. Domyślam się, że autor tematu już jakiś czas temu zadał pytanie i może nie skorzystać, ale w sumie może jakiś inny chory zajrzy na to forum i pójdzie do tego lekarza i może mu pomóc Odpowiedz Link
darkshrek1230 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 08.01.13, 19:53 Grzegorz. Miałem usuwanego guza miesiąc temu. Operował mnie syn prf.Majchrzaka z tego względu,że prof. już nie operuje ze względu na wiek ale zawsze konsultuje przypadki z synem i jest przy każdej operacji syna.Więcej informacji proszę dzwonić do mnie tel.534888234. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tiranisu Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 01.02.13, 13:12 muminka86 napisała: > POSZUKUJE NEUROCHIRURGA KTÓRY SPECJALIZUJE SIĘ W OPERACJACH GUZA MÓZGU? > ?????????? PROSZĘ O POMOC I OPINIE Witam moja córka 20-latka była operowana (z sukcesem) w grudniu w Białymstoku przez prof Mariaka. Guz pian mózgu - bardzo trudny przypadek. Profesor Marchel (ul.Banacha) miał operować, ale córka wolała Białystok. "Dobrą robotę- doskonałego operatora" potwierdził tez Dr Furtak z Bydgoszczy. Odpowiedz Link
tiranisu Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 03.04.13, 15:00 Polecam profesora Mariak - USK Białystok klinika neurochirurgi Odpowiedz Link
maradrok Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 06.01.17, 18:34 Neurochirurg Tomasz Łysoń (Białystok) jest bardzo dobry. Pracuje pod przewodnictwem Profesora Mariaka. Kontakt do niego jest na stronie www.lyson-neurochirurg.pl/ Marek. Odpowiedz Link
horror16 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 15.01.17, 16:50 poszukuję neurochirurga który usuwając oponiaka kręgosłupa międzypiersiowego nie bedzie łamał mi żeber ę Odpowiedz Link
sadi24 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 22.01.17, 11:44 Ja polecam Dr. Sławomira Barszcza z Warszawy. Operował mnie w sierpniu ubiegłym roku, co prawda była to stabilizacja kręgosłupa, ale jestem bardzo zadowolona, biegam już za autobusami :). Można go znaleźć na Znanym Lekarzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anna.maria8 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 15.03.17, 15:22 Ja korzystałam z usług Profesora Mandata. Wizyta odbyła się w przychodni na Ursynowie "Onkolmed". Profesor to młody lekarz jednak widać Jego olbrzymią wiedzę. Jest to bardzo konkretny fachowiec, nie mówi rzeczy zbędnych jednak przecież nie spotykamy się na kawę a żeby pomóc choremu. U nas to był guz prawego płata skroniowego. Profesor wszystko wyjaśnił i zaproponował leczenie. Pacjent czuje się bardzo dobrze. PRAWDZIWY SPECJALISTA. Odpowiedz Link
tojamielczarek Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 12.12.18, 15:33 A jaki jest prof.Podgórski czy on ogląda tomograf i kieruje na operację ? Odpowiedz Link
davt Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 29.09.20, 16:27 Polecam dra Chmielaka z Orthos w Komorowicach. Poświęcił mi mnóstwo uwagi, przemiły i w pełni skupiony na pacjencie. przeprowadizł mnie prze cały proces leczenia od diagnozy po przeprowadzenie operacji. Dzięki jego pomocy jestem dziś zdrowa Odpowiedz Link
iwonapol223 Re: SZUKAM JAK NAJLEPSZEGO NEUROCHIRURGA 23.10.20, 10:03 Ze swojej strony mogę serdecznie polecić doktora Krzysztofa Chmielaka. Świetny, empatyczny specjalista, bardzo miły i rzeczowy, pomógł mi z moim schorzeniem kręgosłupa. Przyjmuje w przychodni Orthos. Odpowiedz Link