Dodaj do ulubionych

Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzycha

13.02.08, 15:36
Witam pytanie takie jak w temacie. Poszukuje dobrego neurochirurga z Wałbrzycha i okolic. Odpowiedzi prosze pisac na forum badz na PW. Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • kasiul-a24 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 12.04.08, 22:07
      witaj, ja jestem z wałbrzycha i moge ci polecic nawet super neurochirurga, wiem
      bo mnie leczy i dzieki niemu chodze. Jesli jest to nadal aktualne to daj
      znac.Pozdrawiam kasia
      • ewawa5 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 23.04.08, 21:19
        Mnie również interesuje czy jest w Walbrzychu dobry neurochirurg
        Prosze o podanie namiarow
        Ewa W
        Dziękuje
        • kasiul-a24 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 24.04.08, 21:23
          Witaj Ewciu znam dobrego a wrecz wspanialego i bardzo oddanego pacjentowi neurochirurga. Napisz mi czy interesuje cie kregoslup czy głowa. Wtedy bede mogla bardziej doradzic
          Pozdrawiam Kasia
      • alicyjka11 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 27.08.08, 18:55

Poproszę również namiary na tego neurochirurga.Czy ktoś orientuje się może cz w
        Wałbrzychu wykonywane są laserowe zabiegi leczenia dyskopatii?proszę o
        wiadomość na maila alderan11@vp.pl dziękuję
        • makowalscy Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 24.09.08, 19:57
          Witam
          prosze o blizsze informacje- ewentualnie kontakt do tego neurochirurga. Mam problemy z nerwem strzałkowym i łydkowym uszkodzonym po zabiegu usunięcia torbiela z uda.
          Moj mail to: makowalscy@wp.pl
          pozdrawiam
          • kasiul-a24 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 25.09.08, 21:30
            Dr Adam Druszcz przyjuje prywatnie ul. Klonowa 6 a tel. 074 841 44 44. Super lekarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka