iwona181 13.02.08, 15:36 Witam pytanie takie jak w temacie. Poszukuje dobrego neurochirurga z Wałbrzycha i okolic. Odpowiedzi prosze pisac na forum badz na PW. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiul-a24 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 12.04.08, 22:07 witaj, ja jestem z wałbrzycha i moge ci polecic nawet super neurochirurga, wiem bo mnie leczy i dzieki niemu chodze. Jesli jest to nadal aktualne to daj znac.Pozdrawiam kasia Odpowiedz Link
ewawa5 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 23.04.08, 21:19 Mnie również interesuje czy jest w Walbrzychu dobry neurochirurg Prosze o podanie namiarow Ewa W Dziękuje Odpowiedz Link
kasiul-a24 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 24.04.08, 21:23 Witaj Ewciu znam dobrego a wrecz wspanialego i bardzo oddanego pacjentowi neurochirurga. Napisz mi czy interesuje cie kregoslup czy głowa. Wtedy bede mogla bardziej doradzic Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
alicyjka11 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 27.08.08, 18:55 Poproszę również namiary na tego neurochirurga.Czy ktoś orientuje się może cz w Wałbrzychu wykonywane są laserowe zabiegi leczenia dyskopatii?proszę o wiadomość na maila alderan11@vp.pl dziękuję Odpowiedz Link
makowalscy Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 24.09.08, 19:57 Witam prosze o blizsze informacje- ewentualnie kontakt do tego neurochirurga. Mam problemy z nerwem strzałkowym i łydkowym uszkodzonym po zabiegu usunięcia torbiela z uda. Moj mail to: makowalscy@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiul-a24 Re: Może mi ktoś polecić neurochirurga z Wałbrzyc 25.09.08, 21:30 Dr Adam Druszcz przyjuje prywatnie ul. Klonowa 6 a tel. 074 841 44 44. Super lekarz. Odpowiedz Link