dorota707 15.02.08, 20:14 RE-operacja kręgosłupa piersiowego.odezwijcie się .Dorota Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek321 Re: Szukam znajomych ze starego forum. 26.02.08, 21:01 Witaj .Mam nadzieję że nic mi się nie pomieszało ,rozmawialiśmy przed operacją Syna. Jaki stan zdrowia????? Przykro ale padł mi komp. i do tego nasze forum.... Proszę napisz co z Synem!!!! Pozdrawiam Waldek Odpowiedz Link
dorota707 Re: Szukam znajomych ze starego forum. 29.02.08, 17:58 Waldku w końcu się odezwałeś .Dzięki.Próbowałam Cię odnależć wszystkimi możliwymi sposobami .Jesteśmy w domu udało się .Doktor Michalski to cudotwórca .Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za namiary .Napiszę więcej jutro wieczorem , zaraz wychodzę do pracy ..Czy możesz mi podać swoje GG będzie nam łatwiej rozmawiać .Mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku .pozdrowienia .Dorota .Czy masz kontakt z Iwną i Kasiula . Odpowiedz Link
waldek321 Re: Szukam znajomych ze starego forum. 29.02.08, 18:24 Witam. Ogromnie się cieszę że wszystko poszło po naszej myśli i operacja się udała!!!! Bardzo się bałem czy to że mnie się udało, to tylko szczęście czy umiejętność "operatora".Czekam na szczegóły i jaki jest stan zdrowia.O mnie potem sobie pogadamy,bardzo powoli ale robi się lepiej! Pozdrawiam. GG3546030 Kasiula 5705629 Odpowiedz Link