ewi-ta6 25.11.09, 14:16 Witam, czy ktoś jest może poinformowany, co będzie w budynku bilard klubu VIP na Zimowej? Widziałam, że robią tam remont - czy to tylko remont klubu, czy może będzie coś nowego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonia30 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 26.11.09, 12:33 też sie zastanawiam. Przydałby sie fajny spożywczy bo czasem nie chce mi się latać do Auchan czy na Łabędzią czy Krasickiego Oczywiście pamiętam że już spożywczy tam był ale jakoś nie mieli nigdy towaru a i ceny były z kosmosu. Odpowiedz Link
jedynyposzukiwacz4 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 26.11.09, 13:18 ponoć Pufę tam przenoszą... Odpowiedz Link
ewi-ta6 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 26.11.09, 15:57 Też marzy mi się tu dobry sklep spożywczy z dobtym towarem i cenami dla ludzi Odpowiedz Link
owrank Re: budynek klubu VIP na Zimowej 27.11.09, 12:26 2 lata temu pisali mieszkańcy że przydałaby się knajpka, która na to wygląda, że pada :) czy juz padła, teraz piszemy, że przydałby się spożywczy chociaż ten wczesniej już upadł :) az jestem ciekaw co rzeczywiście powstanie i ...kiedy padnie :) (oby nie) Odpowiedz Link
zonia30 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 28.11.09, 09:02 W sklepie nigdy nic nie było i zawsze musiałam iść dalej. Jak ktoś nie ma kasy na towar i narzuca gigantyczną marże by sobie od razu zarobić to niech się nie dziwi że traci klientów. A knajpka...ja tam chodziłam na lody z dziećmi :D Odpowiedz Link
owrank Re: budynek klubu VIP na Zimowej 28.11.09, 17:29 to fakt, że delikatesy przy różanej/krasickiego w NI pokazują, że jak jest jakiś wybór to nawet wysokie ceny nie odstraszają :) i klientów jest sporo - dzisiaj jak spytałem o ogórki konserwowe to były 3 rodzaje od trzech producentów :) Odpowiedz Link
mnemonka Re: budynek klubu VIP na Zimowej 28.11.09, 10:20 Witam, Chciałabym Państwa poinformowac, iż w budynku po bilard clubie powstanie Sala Zabaw dla dzieci i młodziezy PUFA z zajęciami pozalekcyjnymi takimi jak judo, angielski czy ceramika. Oprócz tego chciałybysmy ruszyc z aerobikiem, tancem i joga dla dorosłych. Jestesmy otwarte na wszelkie propozycje nowych form aktywności na które znajdze sie tu zapotrzebowanie, więc zapraszamy do kontaktu z nami. Chcemy równiez stworzyc miejsce spotkań dla mam jak zaczna sie pochmurne dni. Reszta zajęc bedzie działała tak samo jak w Pufie w Mysiadle w tych samych godzinach i dniach. Serdecznie zapraszamy od wtorku :) Patrycja Chojecka Małgorzata Zmysłowska PUFA Odpowiedz Link
mrs_ziec Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 12:26 To ja jestem zainteresowana aerobikiem!! Ale żeby zajęcia odbywały się o lub po 21, inaczej nie dam rady... I z tego co wiem, wielu kobitkom też by to pasowało! Jeśli coś takiego powstanie, będę pierwszą i stałą klientka :) Odpowiedz Link
mnemonka Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 12:49 Witam, Jesli bedzie zapotrzebowanie na aerobik po 21 to zrobimy :) Sporo osób mówiło, ze w takich godzinach brakuje im mozliwości form aktywności fizycznej, wiec mysle, że od połowy grudnia ruszymy pełna para. Serdecznie zapraszam na miejsce stworzymy grupe i zaczniemy jak najszybciej. Jesli jest jeszcze cos co chciałyby Panie i Panowie żeby stworzyc równiez zapraszam do kontaktu z nami postaramy sie spełnic oczekiwania :) Pzdr Patrycja Chojecka Odpowiedz Link
ewi-ta6 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 15:03 ja też chętnie skorzystam z zajęć aerobiku, obojętnie, o której godzinie Odpowiedz Link
zonia30 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 30.11.09, 22:53 fiu fiu :D to lepsze niż sklep :D Na wieczorne ćwiczenia to i ja się chętnie zapiszę. Dzieciarnia o tej godzinie już śpi więc chętnie wyskoczę bo blisko. No i mąż dziś był z pytaniem bo córka chętna na balet i może ceramikę. Bardzo się cieszę że coś takiego powstało bo do wawy dziecko wozić w te korki to strata czasu. Odpowiedz Link
ewi-ta6 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 15:02 Witam, byłoby wspaniale, gdyby można było zorganizować zajęcia taneczne dla starszych dzieci - taniec nowoczesny lub towarzyski Odpowiedz Link
mnemonka Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 19:15 Witam, A jakie dzieci ma Pani na mysli? Jesli określiłaby Pani wiek byłoby nam łatwiej zebrac grupę i ustalic grafik. Pzdr Patrycja Chojecka Odpowiedz Link
ewi-ta6 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 22:27 Mam na myśli 11-12 latki lub starsze. Odpowiedz Link
a.klara Re: budynek klubu VIP na Zimowej 29.11.09, 22:01 A ja chętnie zapisałabym się na zajęcia jogi, w godzinach wieczornych albo w sobotę rano. Odpowiedz Link
agpa_30 Re: budynek klubu VIP na Zimowej 01.12.09, 06:51 Witam Piszę się na aerobic, ale w weekendy Odpowiedz Link
mnemonka aerobik 04.12.09, 15:11 Witam, Zapraszam wszytskich zainteresowanych do zapisów na aerobik. Grupa została juz prawie utworzona. Wstępny grafik to wtorki i czwrartki godz. 21.00. Zostało juz niewiele miejsc. Zapraszamy!!! Pozdrawiam, Patrycja Chojecka www.pufa-piaseczno.pl Odpowiedz Link
mrs_ziec Re: aerobik 04.12.09, 15:28 A jak się można zapisać? Proszę o rezerwację miejsca, dziś będę przejeżdżać to sprawdzę, czy jest ktoś w środku i zapisze się osobiście :) Odpowiedz Link
mnemonka Re: aerobik 05.12.09, 09:57 Witam, Serdecznie zapraszam do osobistego zapisu w Sali od godz. 10-19.00 lub telefonicznego pod numerem 504 124 917 lub 608 333 123 pzdr Patrycja Chojecka Odpowiedz Link
mrs_ziec Re: aerobik 11.12.09, 12:34 Byłam i polecam! Pan Tomek przesympatyczny i daje w kość. Do zobaczenia we wtorek :) Odpowiedz Link
mnemonka Re: aerobik 11.12.09, 16:06 Bardzo serdecznie dziekujemy :) Zadowolenie i zmęczenie klientki to dla nas największy komplement :) Patrycja Chojecka i Małgorzata Zmysłowska Sala Zabaw PUFA www.pufa-piaseczno.pl Odpowiedz Link
zonia30 Re: aerobik 12.12.09, 22:24 To fakt byłyśmy bardzo zmęczone ale jeszcze bardziej zadowolone :D Do wtorku! Odpowiedz Link