Dodaj do ulubionych

Renowacja mebli drewnanych

12.08.13, 23:44
Witam serdecznie, puszkuję kogoś kto przeprowadzi mi renowację mebli
drewnianych w Nowej Iwicznie lub Piasecznie. Oczywiście kogoś sprawdzonego i godnego
polecenia.
Obserwuj wątek
    • tadzik79 Re: Renowacja mebli drewnanych 22.08.13, 17:30
      tadzik79 napisał(a):

> Witam serdecznie, puszkuję kogoś kto przeprowadzi mi renowację mebli drewnianych w Nowej Iwicznie lub Piasecznie. Oczywiście kogoś sprawdzonego i godnego polecenia.

Może ktoś zna w okolicach Piaseczna, bądź w Warszawie?
      • bentleys Re: Renowacja mebli drewnanych 21.10.13, 15:59
        Witam serdecznie, znam jedną naprawdę godną polecenia firmę, ale z Opola. Mnie się opłaciło wysłać tam meble do renowacji z Zabrza (przyznam, że miałam okazyjną dostawę). Efekt przewyższył moje oczekiwania, nie sądziłam, że moja stara komoda jeszcze może zdobić moje mieszkanie a jednak ..... była w strasznie opłakanym stanie, a szkoda jej było bo to pamiątka rodzinna. Zresztą w chwili obecnej trudno o kogoś kto zrobi profesjonalnie politurę - wiem, bo się sama naszukałam. Jeśli nie przeraża Cię koszt dostawy, to sprawdź sam - szczerze polecam :) www.interakt-pracownia.pl/Meble1.html
    • bys2 Re: Renowacja mebli drewnanych 12.12.13, 07:15
      Witam, chętnie nawiaze kontakt proszę o maila
    • kars22 renowacja mebli drewnianych 28.05.14, 19:08
      witam mogę się podjąć renowacji mebli dam dobre ceny proszę o kontakt mejlowy oraz telefoniczny 668-242-523
    • kars22 Re: Renowacja mebli drewnanych 28.05.14, 19:12
      kontakt do mojej firmy www.meblotech.24tm.pl
    • prostaklasa Re: Renowacja mebli drewnanych 26.07.18, 12:56
      Może to nie jest dokładnie ta lokalizacja o której Pan wspomina, ale mysle że warto pofatygować się do Warszawy do salonu Stare na Nowe www.starenanowe.pl/. Nie bedzie Pan żałował, wielokrotnie korzystałam z ich uslug, czy to przy renowacji komody, czy przy odnowienu tapicerki, zawsze bylam zadowolona. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka