Dodaj do ulubionych

tylko ja i chinskie :)

15.07.13, 16:12
pod parasolami popitalamy w ten upal po miescie big_grin ckli mi sie za deszczem sad)
Obserwuj wątek
    • kukorica.aratas Re: tylko ja i chinskie :) 15.07.13, 21:14
      Chińskie to wiem, ale ty bo co? suspicious Na słoneczku dziura po stroke ucieknie, czy jak? tongue_out
      • marzenie_ciapatego Re: tylko ja i chinskie :) 16.07.13, 09:54
        bo mam krwiaka podtwardowkowego czy jakos tak po polsku to sie nazywa i neurolog zabronil beret nagrzewac tongue_out najwazniejsze, ze sexic sie wolno big_grin
        • anus-hka Re: tylko ja i chinskie :) 16.07.13, 12:25
          no to własciwie nic Ci nie jest - seksic sie możnawink
          • marzenie_ciapatego Re: tylko ja i chinskie :) 16.07.13, 13:21
            ano big_grin
        • kukorica.aratas Re: tylko ja i chinskie :) 16.07.13, 13:56
          Dawno temu w jakieś Święta przy stole baby zaczęły strasznie drzeć ryja, żeby włączyć telewizor, gdyż mósowo serial oglądać, co się akurat zaczynał. Wtedy pierwszy raz usłyszałem z telewizora o krwiaku podtwardówkowym, i że jest natychmiast operacyjny.
          No i teraz niewię, czyja neuroscience lepsza - czy na jakiejś śmiesznej wysepce (i to w przysiółku Woli Bród tongue_out), czy polska serialowa (i to z samej Warszawy). suspicious

Awogle to nie peniaj, gdyż suntan jest dobry dla plebsó. smile
          • marzenie_ciapatego Re: tylko ja i chinskie :) 16.07.13, 15:41
            wierz mi, trafilam do najlepszego szpitala w uk nawet moze w europie smile a przewleklego krwiaka podtwardowkowego mam dlatego, ze mi nie otworzyli glowy jak mi tetniaka latali, wiec nie mieli jak oczyscic krwi ktora sie wylala z zyly, zdecydowali sie na embolizacje gdyz im schodzilam, bo bym nie przezyla normalnej operacji,bali sie mi zrobic nawet ct z kontrastem bo mialam takie wysokie cisnienie w czaszce, ze skrzepow utworzyl sie krwiak, ktorego oczywiscie mozna usunac ale jakby tro nie bylo to nastepna operacja glowy i niepotrzebne ryzyko, a on sie wczesniej czy pozniej sam wchlonie
            • kukorica.aratas Re: tylko ja i chinskie :) 18.07.13, 10:41
              Wierzę, Edzia. smile
              To, że staram się robić jak najwięcej ortów w moich głupich wpisach, wcale nie znaczy, że nie pamiętam, co ty pisałaś pół roku temu. tongue_out

A w temacie szybszego wchłaniania moja (nieomylna, zasadniczo tongue_out) intuicja doradza jak najwięcej się gzić. suspicious Mósowo pomoże. tongue_out
              • marzenie_ciapatego Re: tylko ja i chinskie :) 18.07.13, 12:05
                gdzdzic sie trza smirkD gorzy jak moj stary nie wyrobi to trza bedzie szukac nowego big_grin
                • kukorica.aratas Re: tylko ja i chinskie :) 18.07.13, 12:47
                  Nie da się ukryć - w te tematy młody lepszy od starego. tongue_out
                  • marzenie_ciapatego Re: tylko ja i chinskie :) 18.07.13, 12:49
                    i nie da sie ukryc, ze moj stary jest mlodszy ode mnie big_grin ale trza byc przygotowanym na kazda okolicznosc jednak wink
                    • kukorica.aratas Re: tylko ja i chinskie :) 18.07.13, 13:03
                      Dobra, to niech jeszcze zostanie. Na razie mu się upiekło. smile
                      • marzenie_ciapatego Re: tylko ja i chinskie :) 22.07.13, 11:14
                        Bo w Banff jest wroci to go sprawdze, czy wszystko funguje? wink
    • sebcioo upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 09:26
      upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ??
      no tak, ale ty sie w koncu leczylas na glowe ;p
      • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 10:36
        +32 jest sad na glowe caly czas sie lecze i nic z tego nie wynika big_grin moja siostra twierdzi, ze ja zawsze niehalo bylam big_grin lol
        • anus-hka Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 10:52
          ej no ze robaczek w głowie toż nie znaczy ze od razu muzgojadwink
          • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 16:51
            muzgojad to by u mnie z glodu padl big_grin lol
            • raduch Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 19:25
              Eetam, co najwyżej byłby ciągle na haju. wink
              • anus-hka Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 22:20
                raduch napisał:

> Eetam, co najwyżej byłby ciągle na haju. wink

z ust żeś mnie to wyjąłbig_grin
                • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:01
                  a czym nahajowany? surprised
                  • raduch Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 16:47
                    Oparami absurdu.
                    • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 22.07.13, 11:15
                      no chiba big_grin
        • niedzwiedzica_sousie Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 22:09
          jak pisałaś o ciśnieniu w czaszce, to też od razu mi się nasunęło, że zawsze miałaś jakby nieco za duże hehehe wink
          • raduch Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 22:58
            niedzwiedzica_sousie napisała:

> jak pisałaś o ciśnieniu w czaszce, to też od razu mi się nasunęło, że zawsze mi
            > ałaś jakby nieco za duże hehehe wink

I za to ją lubimy smile
      • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 17.07.13, 23:27
        Ω*, dobrzy ludzie. smile

Właśnie tak mówią na to coś, co właśnie zaczyna się nad jukejem kształtować i w pełnym rozkwicie będzie wyglądać tak:

https://www.metoffice.gov.uk/public/data/CoreProductCache/SurfacePressureChart/Item/ProductId/7550749

To coś, czyli oficjalnie wyżowa blokada cyrkulacji strefowej, pozwalająca Alfredzie zgrywać damulkę. Za to nam, po wschodniej stronie wyżu, zapewniająca - z przeproszeniem - spływ powietrza atlantyckiego średnich (!) szerokości, które w drodze do Polaczkowa zahacza jednak aż o Arktykę.
        Nie zdarza się to codziennie, ale - przepraszam łowców perwersji - żadną anomalią też nie jest. tongue_out

• anus-hka Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 00:12
          kukorica.aratas chce cie zamiast Kreta
          • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 10:34
            Zanim zadzwonisz, spróbuj jeszcze stężonym NaOH. tongue_out
            • sebcioo Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 10:43
              wyż czy niż - uj to nic wiecej
              klina klinem - nawet jesli jest atmosferyczny
              • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:43
                oraz ciążowe rajtki
            • anus-hka Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:50
              kukorica.aratas napisał(a):

> Zanim zadzwonisz, spróbuj jeszcze stężonym NaOH. tongue_out
              >
              mam sobie ze stężonego roztworu pogode odczytac? a to coś nowego...
              • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:57
                Myślałem, że chcesz mną kibel przepychać. tongue_out
                • anus-hka Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 19.07.13, 07:05
                  kukorica.aratas napisał(a):

> Myślałem, że chcesz mną kibel przepychać. tongue_out
                  >

Do przepychania kibla już mam kogośwink
        • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:04
          ze jak ? big_grin
          • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:42
            Właśnie tak. suspicious Że Alfreda może pod parasoleczką szyku zadawać. tongue_out
            • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:50
              to nie bedzie padac? sad
              • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 12:55
                Zasadniczo, not yet. uncertain
                • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 13:03
                  oj to niedobrze
                  • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 13:22
                    Ojtam niedobrze. Wsiorawno - w deszczu też pod parasolką musiałabyś popylać. smile
                    • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 14:20
                      nie wsirawno, bo teraz w klapkach chodze a w deszcz w kaloszkach bym se wyszla tongue_out
                      • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 18.07.13, 23:10
                        > w kaloszkach bym se wyszla tongue_out

Gdyż pewnie masz nowe gumokanwersy (pewnie nabyte mimochodem podczas katorżniczej pracy suspicious).
                        W różowe groszki. Albo w panterkę. Albo w chavską kratkę, 'naczy Burberry. tongue_out
                        • marzenie_ciapatego Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 22.07.13, 11:07
                          kaloszki hunter obowiazkowo muszom byc big_grin a w chavską kratkę plaszcz i kurtka pikowana w ktorej sie wyglada jak 60-letnia turystka z niemiec na wycieczce do Wroclawia big_grin nic sie na modzie nie rozeznajesz normalnie wink
                          • kukorica.aratas Re: upał? w jukeju?? rotfl tzn 25 stopni ?? 25.07.13, 15:46
                            Sama sie nie rozeznajesz! tongue_out
                            Ja się znam i grosza nie skąpię. Ostatnio się nawet na prawdziwe Kuboty wykosztowałem! Orginały, nie jakieś fajansiarskie podróby Kubaty czy Kyboty za 5 zeta. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka