Dodaj do ulubionych

Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?!

06.10.14, 18:01
jw.?!
Obserwuj wątek
    • mazgalis Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 07.10.14, 12:30
      Nie. Bo co? tongue_out
      • annajustyna Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 07.10.14, 18:30
        To zmienmy nazwe na Trupiarnia tongue_out.
        • raduch Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 07.10.14, 19:24
          Taaaa... A kto by miał to zrobić?
          • vandikia Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 10.10.14, 18:15
            jak kto, królowa matka, rozmawiałam wczoraj z mambą, głos dwudziestolatki, humor też, także spoko, forum jeszcze pociągnie wink
            • raduch Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 16.10.14, 18:49
              Taktak. Dawno się oduczyłem polegać na dwudziestolatkach. tongue_out
              • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 16.10.14, 19:36
                Ech Wandzia, to trzeba się jeszcze zoobaczyć big_grin

Raduch, jam dwudziestolatka dwadzieścia lat po terminie ważności :big_grin
                • weruchna710 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 16:52
                  oj dycham dycham
                  • weruchna710 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 16:53
                    nawet na dwie dychy dycham..
                    • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 21:17
                      Kto zacz? big_grin
    • anus-hka Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 18.10.14, 16:27
      Cztery dychy😊
      • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 15:22
        mam tak samo jak Ty big_grin
        • annajustyna Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 20:44
          A ja jeszcze nie tongue_out.
          • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 21:16
            Ja miałam być rycząca a zostałlam sypiąca się, ale co tam, liczy się licznik big_grin
            • annajustyna Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 20.10.14, 21:51
              A ja sylwetke jak szprycha odzyskalam, tylko sie cieszyc tongue_out. Za to leb siwy, ale co ta, farby w koncu juz ludzkosc wymyslila...
              • anus-hka Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 00:26
                Człek sie miesci ciagle w ten sam rozmiar co 20 lat temu to chyba nie jest żle...
                • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 09:02
                  Ty siwulcami się martwisz a ja tym, żeby mi do cna ze łba nie powypadały. Ale co tam, w końcu peruki też wymyślono. Rudą zakupię, już postanowione smile
                  • anus-hka Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 13:24
                    Mambusia - herbatkie z pokrzywy dwa razy dziennie polecam - sprawdziłam na sobie i podziałało...a perukie i tak mozna nabyc smile
                    • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 15:04
                      Biorę już różne specyfiki od lekarza dermatologa. Obawiam się jednak, że to skutki uboczne terapii sad
                      • annajustyna Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 17:12
                        I stresu na pewno tesz. A antyki jakis bierzesz? Moze to one?
                        • anus-hka Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 17:29
                          Spróbuj najprostszą terapie pod słońcem: zaparz herbatkę z pokrzywy i pij...nie zaszkodzi a pomoże. Mnie pomogłasmile
                          • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 17:33
                            Laski, mam twora, herbatka raczej nie pomoże.
                            • anus-hka Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 21:47
                              No tak herbatka pomaga w środowisku bez twora przepraszam nie wiedziałam
                            • annajustyna Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 22:11
                              Co masz?! Chyba nie to, co mysle?!
                              • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 22:22

• annajustyna Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 22.10.14, 08:08
                                  Postaram sie zadwonic po poludniu - i tak nosilam sie juz z tym od jakiegos czasu.
                            • raduch Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 22:32
                              O cholera... Dużo pozytywnych myśli posyłam.
                              • immer.sonne Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 21.10.14, 23:32
                                Mambunia,Ty tego gada zwalczysz.Przesyłam Ci dużo,bardzo duzo sił do walki z tym tworem wrednym.
                                • mamba30 Re: Hop, hop, ktos tu jeszcze dycha?! 22.10.14, 10:23
                                  Spoko, ładnie się nazywa, tak całkiem w moim stylu - Desmoid - i nie daje przerzutów. Jest złośliwy miejscowo i minus taki, że w wujowym miejscu jest. W lipcu wycięli, ile mogli, za 2 tyg. mam Tk i zobaczymy, ile odrósł. Jeszcze dycham, ale dzięki za dobre słowa.

To jeden z rzadszych tworów, a połozony tam, gdzie ja mam to juz w ogóle. Zatem jesli pominę fakt, że nie wiedzą, jak leczyć, mogę czuć się wyjątkowa big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka