Dodaj do ulubionych

z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okoliczn.

23.02.06, 13:20
prosze sie nie pchac
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:20
      pfffffffff

i co to ma być? bo nic nie widac ;pp
      • lajton ni mo tom nic;-) 23.02.06, 13:21
        • lajton ja mam ciastko z dziurka, ale to nie okolicznoscio 23.02.06, 13:21
          wo, ale stalesmile
          • baba_krk mniam mniam 23.02.06, 13:25
            a czy Ty wiesz jak one tuczą???
            w ramach akcji "przytyjmy razem" przez ponad 3 miesiące jadłam takie dzień w
            dzień, a efekty było już widać po 2 tygodniach smile))))
            • lajton czyli jestes slodka:))) 23.02.06, 13:31
              • baba_krk załóżmy :PP 23.02.06, 13:33
                albo po prostu mam słabość do niektórych słodkości wink))))
                • lajton Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:39
                  ja jestem wlasnie w trakcie odmawiania sobie i az mnie skreca, gdy wszyscy
                  wokol pochlaniaja te fawory, paczuchy itd.
                  ale jak se obiecalam to se obiecalamsad((
                  • baba_krk Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:42
                    oj bidulko sad(( ja to nie umiem i nie lubię sobie niczego odmawiać smile))
                    no ale przecież od 1 pączka czy kilku faworków krzywda Ci się nie stanie big_grinD
                    • lajton Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:52
                      nie stanie, ale ja nie poprzestalabym na jednym, bo zachlanne ze mnie zwierze:
                      ((
                      nie umiem byc umiarkowana, ze skrajnosci w skrajnosc, echhhwink
                      • baba_krk Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:54
                        mnie jest może o tyle łatwiej, że nigdy nie byłam na żadnej diecie tylko po
                        prostu nie miałam apetytu... mam go dopiero od kilku miesięcy, zatem teraz
                        jestem na etapie nadrabiania zaległości smile)))
                        • ticoqp Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:55
                          7 ego zjadłem a jeszcze tyle do końca dniasmile))))))
                          • baba_krk Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:58
                            ja kurde od rana bułki z jagodami jem, zapomniałam wczoraj o tłustym czwartku i
                            tyle tego napiekłam, że szok sad(((
                            zaraz pójdę do sklepu to i zapas pączków zrobię smile))))))))))))
                        • lajton Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:58
                          ja tez nie dietuje, nie nadaje sie do tego, ale slodyczy jem za duzo i
                          postanowilam zrobic przerwe
                          a ze wypadl mi akurat kurna tlusty czwartek to siedze i obgryzam se lape do
                          lokcia wink
                          • baba_krk Re: załóżmy :PP 23.02.06, 13:59
                            ze szczerego serca radzę Ci, żebyś sobie ulżyła i jakiegoś pączusia zjadła smile))
                            a słodyczową przerwę zaczniesz od jutra big_grinDD
                            • lajton Re: załóżmy :PP 23.02.06, 14:03
                              baba_krk napisała:

> ze szczerego serca radzę Ci, żebyś sobie ulżyła i jakiegoś pączusia
                              zjadła smile))
                              > a słodyczową przerwę zaczniesz od jutra big_grinDD

ojjjjjjjjjjjjjjjjjj, nie kus lakomczucha, nie kussmile))
                              • baba_krk Re: załóżmy :PP 23.02.06, 14:06
                                jutro to Cię mogę nawet przypilnować!!! no ale dzisiaj to chyba grzech tak
                                sobie przyjemności odmawiać big_grinD
                                • lajton Re: załóżmy :PP 23.02.06, 14:11
                                  ło matko, szefy mi dawaly paczki, ale nie zzaarlam
                                  moze jeszcze sa na stole te trzy? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

jestes niepoprawna babo jedna!smile))
                                  • baba_krk Re: załóżmy :PP 23.02.06, 14:35
                                    a co z zasadą "jak dają to bierz, jak biją to uciekaj"???
                                    biegnij szybciutko to może coś jeszcze dla Ciebie zostało smile)))
    • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:24
      no było i nie ma? zara zobaczem
      • vandikia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:24
        ściemniacz wink
        • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:30
          a tera?
          • baba_krk teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:30
            • ticoqp Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:35
              czego świńtuchu? ze takie małe?
              • baba_krk Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:37
                że takie pikantne i w dodatku kilka sztuk smile))
                • ticoqp Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:40
                  no pikantne bo czylismile)))))
                  a co będe załował ?
                  • baba_krk Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:43
                    zaraz żałować to będę ja, że mieszkasz tak daleko tongue_outPPP
                    pizzę bym zjadła smile)))
                    • ticoqp Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:46
                      czyli dupizzy?smile)))
                      • baba_krk Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:47
                        przejrzałeś mnie wink))
                        • ticoqp Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:52
                          przez dziure w pizzysmile
                          • baba_krk Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 13:55
                            raczej dziurę w lukrowanym ciachu lajtonki tongue_outP
                            • ticoqp Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 14:05
                              jakos mi sie odwrotnie kojarzywink))))))))
                              • baba_krk Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 14:07
                                bo Ty ciągle o tych seksach, a ja uczciwie o jedzeniu wink)))
                                • ticoqp Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 14:09
                                  a ja nieuczciwie?smile
                                  no takie dostałem to sie podzieliłem
                                  mogie jutro cos z jedzenia przygotować?smile
                                  • baba_krk Re: teraz działa świntuchu :PPP nt. 23.02.06, 14:36
                                    w sumie też uczciwie tongue_out
                                    i chwała Ci za to, że dzielisz się z forumkami smile
                                    czyliii co jutro szef kuchni poleca?
                                    • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:42
                                      z pączków?smile idę po 8 gosmile))))
                                      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:43
                                        sorry to do dzikoozki miało byc ale cholera wie czemu nie posżło jak szedłem po
                                        8 go paczka?smile))))))
                                        • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:45
                                          tak Cię ciągnie do tej dzikiej, ale przypominam, że to mnie obiecałeś cosik
                                          ugotować tongue_outP
                                          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:47
                                            bo dzikie chodzom na golasasmile
                                            pamietam cos bedziesmile
                                            • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:11
                                              ale ta dzika jest chyba wyjątkiem big_grinD
                                              no to czekam smile))
                                              piąty pączek, robię przerwę...
                                              • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:21
                                                czemu?
                                                a moze być na pocztę jak mi cenzura nie pusci?smile
                                                ja tez na razie pas
                                                • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:27
                                                  mam o niej wybitnie dobre zdanie smile))
                                                  skoro nie da się inaczej to pewnie, że możesz słać na @ tongue_outP
                                                  no to spasowaliśmy...
                                                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:33
                                                    ze wzgledu na ubranie?smile
                                                    nie wiem czy sie nie da? ale może tak byc? jak sie da to o.k. a jak nie?
                                                    tak czuje, ze na razie wystarczy 8 ale wieczorem jeszcze cos zjem
                                                  • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:37
                                                    za całokształt smile)
                                                    a jak się nie da to przecież krzwydy Ci nie zrobię, najwyżej odrobisz w polu big_grin
                                                    ja jeszcze po obiedzie spróbuję powalczyć, pewnie Cię dzisiaj dogonię wink)))
                                                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:46
                                                    a jak za to to rozumiemsmile
                                                    u was tak sie mówi jak ktos na dwór wychodzi?smile
                                                    no ja chyba tez bo imprezka jest zaplanowana to niekoniecznie dogoniszsmile
                                                  • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:53
                                                    odkąd sięgam pamięcia u nas wychodzi się na pole, co odróżnia nas od
                                                    warszawiaków czy poznaniaków smile))) mam nadzieję, że Cię to nie dziwi tongue_outPP
                                                    jaka imprezka? pączusiowe party? big_grinD tak czy siak coś nie doceniasz moich
                                                    możliwości smile)))
                                                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:59
                                                    tez jak sięgam pamiecią tak sie u was mówiłosmile)))))) nie dziwi
                                                    a takie tam - jest okazja to trzeba cos "zjeść"wink
                                                    no jak pójdziesz na rekord to może i tak ale jutro uzgodnimy?
                                                  • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:04
                                                    bo u nas tak ogólnie jest dosyć fajnie smile)
                                                    faktycznie - zmarnować taką okazję to byłby grzech tongue_outP tylko pamiętaj nie pij
                                                    tequilli bo to się zawsze źle kończy big_grinD
                                                    teraz idę na przdkonkursową drzemkę, żeby się te pączki w brzuszku ułożyły, bo
                                                    chwilowo brak miejsca na kolejną partię wink)))
                                                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:11
                                                    na polu? czy w domu?wink
                                                    nie lubie to nie pije dziśiaj delikatnie będzie sobota się kroi ostrosmile
                                                    połknij pare kamieni i pobiegaj to się ułoża - dinozaury tak robiły
                                                  • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:17
                                                    w domu to bajka, na polu jak nie ma dresów to też jest nieźle smile)
                                                    ja też się soboty obawiam, a raczej tego bólu głowy w niedzielę... ale co tam,
                                                    do odważnych świat należy smile))
                                                    na razie to łykam jednodniowy marchewkowy tongue_outP
                                                    dinozaury łykały kamienie i pewnie dlatego wyginęły wink)))
                                                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:25
                                                    bajka z 1001 i jednej nocysmile
                                                    ale d. będzie lżejsmile na brąz twarzowy ta marchewka????wink))))))
                                                    nie musiały duzo zrec a nie mołgły trawic takiej ilosci
                                                  • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 17:34
                                                    nieustająca bajka smile))
                                                    kolor twarzy mi się zmienił, więc coś oszukują z tą marchewką tongue_outP
                                                    jak dobrze, że ja nie mam takich problemów big_grin (szósty pączek)
                                      • baba_krk Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:44
                                        ja zakupiłam na razie 5, ale sądzę że na tym się nie skończy i mama mi coś
                                        jeszcze podrzuci smile))
                                        tak więc jutro zjem wszystko poza pączkami, musisz się bardziej postarać big_grinDD
          • vandikia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:31
            teraz jest.....

ostreeee smile)))))))))
            • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:35
              czyliiiiiiiiii?
              • vandikia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:10
                nie lubieeeeeee ;p co najwyzej przetworzone do wściekłych psów ;p
                • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:12
                  wsciekłych czy gorących?
                  • vandikia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:23
                    toć przeca napisałam jakich ;ppp

eh zaraz bede robić badania z frajerem z pracy, musze poki co zniknac ;p żałuję
                    • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:25
                      myślałem, ze do hot dogówsmile
                      a kto będzie doktorem? frajer czy Tysmile
    • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 13:42
      oooostre smile
      • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 13:45
        nie ten to duzy, mały został w domusmile
        • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 13:48
          wziąłeś kopię zapasową do roboty? smile
          • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 13:53
            to implanty - dałas się nabracsmile
            • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 13:59
              cóś nieudane? i farbom malowane smile
              • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:00
                czemu nieudane?
                to nie farba;
                • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:02
                  no bo chyba majom powiększać, a nie miniaturyzować smile
                  lakier metalik?
                  • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:06
                    to wersja analnasmile
                    ba - sie wiesmile
                    • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:08
                      aaaaa, sie wie, jak dogodzić forumstwu pci obojga? smile))
                      a nie wygląda wink))
                      • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:10
                        aaaaaa - pomysłowy dobromirsmile))))
                        a skąd wiesz jak powinien wygladać?smile))))
                        • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:48
                          i jeszcze se popieprzyć można, takie ostre smile
                          no opalizować powinien chiiiba?
                          • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 14:53
                            Cipo pieprzyć?smile
                            opal opalizuje a opiłki to tylko opijająsmile
                            • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:02
                              mówiłeź, że analny wynalazek smile
                              lizuje? no wiesz?! byś się wstydził smile
                              • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:07
                                nie wynalazek tylko implantsmile
                                a myślisz, ze co robie? wstydze się - od rana 8 pączków i jeszcze końca nie
                                widacsmile
                                • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:18
                                  smile dobra, niech będzie że gadżet smile
                                  a jedz se, kościsty jakiś taki jesteś, to na zdrowie Ci wyjdzie wink))))
                                  a bez oblizywania się zjesz całego?
                                  smile
                                  • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:25
                                    inspektor?
                                    ja kościsty? skad wiesz?
                                    zjem a Ty?smile))))))
                                    • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:28
                                      inspektor to nie ten co pomidory w folii hoduje? smile
                                      aaaaa, prowadzi siem rejestr, to wie sie co sie ma wink
                                      nooo, nie - wogle nie zjem, bo mi sie nie chce
                                      • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:36
                                        ten to podinspektor mylisz pojecia
                                        prawie jak zywiecsmile
                                        Ty weź chora jaka jesteś czy Cie sekta opanowała? chyba, ze ta fundacja z
                                        rana ?
                                        • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:40
                                          podinspektor to jak się prześpi z inspektorem smile
                                          no prawie smile
                                          na szczęście za rogiem stoi żubr.
                                          niiie, no idę zaraz po te gópie pączki, ale tak mi się nie chce, że jeść nie
                                          bedem. pić mi się chce, postawiłam sobie całe półtora litra żywca truskawkowego
                                          i resztka została. może na mróż idzie czy co?
                                          • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:49
                                            a nadinspektor?
                                            nie stoi tylko jest kojarzy sie co?smile)))))
                                            wyslij psa niech przyniesie jak taki madrysmile))))
                                            jak cycki swędza to na mróz idzie
                                            • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 15:57
                                              nadinspektor na górze, a pod na dole - niekumaty jakiś jesteś, to od nadmiaru
                                              cukru smile
                                              jeeeest? a powinien stać smile
                                              a napisz: słońce smile
                                              • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 16:03
                                                inspektor miał byc na górze?
                                                za rogiem? to chyba dziwki?smile nie zubr
                                                słoń chce - no i co?
                                                • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 16:32
                                                  może był pośrodku?
                                                  smile
                                                  słońce - masz cyce goronce
                                                  mądrość przedszkolna smile
                                                  • ticoqp Re: To Twój mały? 23.02.06, 16:36
                                                    czekoladowy przekładaniec?smile
                                                    powiedz kropkasmile
                                                  • six_a Re: To Twój mały? 23.02.06, 17:56
                                                    to musiałby być murzynem smile
                                                    kropka smile
    • reniatoja Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:55
      Te odlewy to robiłeś w stanie pełnej gotowości, czy w spoczynku? Bo z kształtu
      wnioskuję, że na baczność. z rozmiaru zas, że to w spoczynku. Wiec co to ma
      qfa w końcu być?
      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:59
        jakie odlewy? normalnie z dzialkismile
        znasz kawał jak babkka wali dziadka w łeb że ma małego? a potem on ja ze ma
        skale porównawczą - to uważajsmile
    • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:56
      eeee tam wcale nie są tłuste wink)
      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:01
        ale czwartkowewink
        • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:04
          w każdym razie urocze wink)
          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:06
            i jak tu dzisiaj usnąć?smile
            • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:18
              mnie się pytasz czy siebie?
              • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:20
                a zapomniałem z tego wszystkiego, a usniesz?wink
                • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:27
                  spox. a jak nie będę mogła spać, zrobie leczo wink)
                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:45
                    z pączków?smile idę po 8 gosmile)))) <nie wiem czemu to nie doszło?>
                    • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:04
                      nie z czilowych siurków wink)) Zjadłam 6....sad(
                      co nie doszło?
                      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:10
                        a z czego?
                        tez nieźlesmile i planujesz następne?
                        no ta odpowiedx poprzednia szedłem zjeść i chyba mnie wylogowało bo jak wóciłem
                        to u baby wyszłosmile
                        • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:17
                          no z siurków czilowych smile
                          Nieee juz chce coś normalneog zjeść smile)
                          Ciungnie cie do baby ;PPPP
                          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:24
                            kiełbasy z chlebem?
                            no popatrz jak to dziwnie jest? ale chyba przez ten czwartek chłopów muszę
                            dzaniedbacsmile
                            • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:27
                              no na przykład big_grinDD
                              taaa przez czwartek ;PP
                              • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:34
                                a przez co? dzis nie piatek chyba?smile))))
                                • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:40
                                  przez pączki tongue_outPPPPPPPP
                                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:50
                                    taaaa chyba końskietongue_outPPPPP
                                    • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:51
                                      albo te z miseczki B, C, D big_grinDDD
                                      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:00
                                        te z wypustkami?
                                        • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:01
                                          jakimi wypustkami?? z wisienkami smile))
                                          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:04
                                            brązowymi
                                            • dzikoozka Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:12
                                              różowymi big_grinD
                                              • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:26
                                                a to nie znamsmile
    • pszczolaasia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 13:58
      śliczne, rozkoszne, smakowite...;D
      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:01
        smacznegosmile
        • pszczolaasia Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:05
          a dziękujewink))
          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:07
            a co dzisiaj trzeba smile
            • grubaska20 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 14:16
              hehe, no rzeczywiście tematyczna ta wizytóweczka heheh
    • mmagi ach jakie cudne,az dodałam Cie do przyjaciół;-)wez 23.02.06, 15:16
      wejdz w wizytówke i mnie kliknijwink))
      • ticoqp Re: ach jakie cudne,az dodałam Cie do przyjaciół; 23.02.06, 15:26
        co to znaczy kliknij w Twoim języku?wink
    • zosia500 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:19
      tłuste paluchy w tłusty czwarteksmile
      a te papryczki są z nadzieniem?wink
      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:26
        nie one sa do nadzianiasmile
        • zosia500 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:29
          a na co się je nadziewa?smile
          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:36
            raczej co się nimi nadziewa?
            • zosia500 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:38
              no to po co im ta dziurka?smile
              • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:47
                to tylko Twoja wyobraźnia a nie dziurkasmile)))))
                • zosia500 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:03
                  ściemniasz, no chyba widzę, że dziurka?smile
                  • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:14
                    widzisz bo chcesz widzieć - z dziurka to by zgniła od podlewaniasmile
                    • zosia500 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:18
                      widzę bo jestwink
                      a po co podlewać jak już są zerwane?smile))
                      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:27
                        a jaka ma fi?smile
                        zeby nie zwiędły
                        • zosia500 Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:28
                          phi, takie fismile))
                          teraz to już tylko konserwować trzebawink
                          • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:38
                            kazda by chciałasmile))))
                            na pocżatek podlewanie wystarczy jak zwiędnie to sie izotopem potraktuje
    • ocean.niespokojny Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:26
      ależ ostry interes na takich papryczkach musi być wink
      ja tez pasującą do czwartku mam wizytówke bo...tłustą
      • ticoqp Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 15:38
        na czy po?
        no faktycznie i do papryczek pasujesmile
    • rachela180 Ostre! nt. 23.02.06, 15:50

• ticoqp Re: Ostre! nt. 23.02.06, 15:51
        ale czerwonesmile
        • rachela180 Re: Ostre! nt. 23.02.06, 15:54
          Red hot penis
          • ticoqp Re: Ostre! nt. 23.02.06, 16:01
            a wygladaja jak papryczki ? no ale cóz kazdy to inaczej widzismile
            • rachela180 Re: Ostre! nt. 23.02.06, 16:02
              wyobraźnia rozpustnej kobiety nie zna granic wink
              • ticoqp Re: Ostre! nt. 23.02.06, 16:12
                a potrzeby to juz lepiej nie mówicsmile
    • setorika Re: z okazji czwartku se zrobiłem wiztytówkę okol 23.02.06, 16:25
      Boska! smile
      • tina122 Jezu,krótkie,czerwone i do tego ma coś zielonego 23.02.06, 17:36

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka