Dodaj do ulubionych

Jaka piękna sobota :)))

11.03.06, 15:22
może wreszcie nadejdzie wiosna. Pozdrawiam wszystkich smile)))
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 15:25
      Ło matko bosko To ty?
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 15:33
        he he we własnej skórce smile)) klaptoka se podłączyłam i jestem..... ostatnio
        zarobiona byłam. Witaj Morfi, co słychować????
        • morfeusz_1 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 15:37
          mamba30 napisała:

> he he we własnej skórce smile)) klaptoka se podłączyłam i jestem..... ostatnio
          > zarobiona byłam. Witaj Morfi, co słychować????

Ano wiesny nie widać,a poza tym w porządku idę obiadek zjeść później przyjdę
          bo jeszcze do Zakopca jadę na forum bo tam ważny temat poruszam.....
          Aha..mam nadzieję że Ty nie palisz....bo jak mię napiszesz że palisz to się
          zeźlę wink
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 15:40
            ja sobie teraz jem zupkę ogórkową wlasnoręcznie ugotowaną, a o to drugie to
            lepiej nie pytaj.... sad( Bedę na forum wchodziła od czasu do czasu, więc się
            zgadamy jeszczesmile
    • morfeusz_1 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 15:29

na cześć mamby up.up.up. smile
    • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 16:02
      o matko!!!!Matka założycielkasmile)) paliszsuspicious niedobrze....
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 16:04
        ciiiiii..... sad((( mam dzisiaj lekkiego doła sad( a właściwie to lej po bombie
        • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 16:08
          ło matko!!!!! mooof o co chodzi... napisz na priva...bo ide na zakupyuncertain
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 16:09
            może później, na razie nie mogie sad((
            • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:27
              Mambuś jezdem... cio się dzieje...bom zmartwionasad
              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:34
                już spoko, nie martw się, chyba hormony daja znać o sobie
                • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:36
                  na pewno już spoko? serio-serio? to gitsmile))
                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:43
                    no serio smile))) juz mi lepiej na całe szczęście smile)) a co u Ciebie?
                    • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:45
                      noo wiesz...supersmile) jak zawszesmile) jestem w szale zakupowym bo dostałam nową
                      lodówę 187 cm wysokosci i usiłuję ją zapełnić chociaż do połowyuncertain ciężko
                      będzietongue_outP ale straram sięsmile)) na razie wygrywa piffko bo zajmuje dużo
                      miejsca...zwłaszcza w zgrzewkachbig_grinD

supeer że praca ci się podobawink)) to tak fajnie nie? bo chyba najgorsze co
                      moze być to jak robisz coś czego nie znosiszsmile)
                      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:47
                        oj jak ja bym się bronka napiła.... ale nie mogie, bo muszę jechać o 21.30
                        samochodem sad(( a z praca masz rację smile)
                        • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:49
                          no ale jak wrócisz...to już za nie dlugowink))

no wiem..ja swoją uwielbiam chociaż mnie wkurwia jak malo co na tym świecietongue_out
                          ale bez niej życ bym cha nie mogłasmile))
                          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:50
                            zaczynać pić o 22 wieczorem???? Zobaczymy, może lampkę wina czerwonego...
                            • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:51
                              ło matko!!!! o to nie wolno po 22-giej w sobotę??? to jakiś tutejszy zwyczaj???
                              o do diabła....to ja jestem skalanatongue_outP
                              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:52
                                he he... nie, tylko jestem sama dzisiaj i tak zaczynać wieczorem do
                                lusterka? smile)))
                                • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:07
                                  uffftongue_out się zlękłam..big_grinD nie no ...a co to szkodzi? przeciez nie robisz tego na
                                  codzień prawda? a od czasu do czasu to i do lusterla możnabig_grinD
                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:07
                                    a pewnie, lustro całkiem miły kompan.... gorzej jak w nie spojrze i sie
                                    wystraszę smile))
                                    • pszczolaasia no weź!!!!!! bez jaj!!!!!! :-)))) 11.03.06, 19:08

• mamba30 Re: no weź!!!!!! bez jaj!!!!!! :-)))) 11.03.06, 19:16
                                        no bez jaj, jak se porządnie chlapnę to może kompanka z lustra wyda się
                                        milsza smile
                                        • pszczolaasia Re: no weź!!!!!! bez jaj!!!!!! :-)))) 11.03.06, 19:20
                                          ?????? ciotka!!! gadaj natentychmiast co cię boli!!! smile) coś ci leży na
                                          wontrobie... co?
                                          • mamba30 Re: no weź!!!!!! bez jaj!!!!!! :-)))) 11.03.06, 19:22
                                            nie, tak ogólnie..... przeca ja nigdy nie miałam jakiegoś pozytywnego stosunku
                                            do własnego wyglądu
                                            • pszczolaasia no nie żartuj..... czemu na Boga?? 11.03.06, 19:25
                                              ja rozumiem, ze każdy ma jakieś tam kompleksy...ale, ale przecież ty jesteś
                                              fajowa... o ile obiektywnie jako babka mogę to ocenićbig_grinD
                                              • mamba30 Re: no nie żartuj..... czemu na Boga?? 11.03.06, 19:33
                                                eee, no mam te ścierwiaste kompleksy i nic na to nie poradzę sad
                                                • pszczolaasia Re: no nie żartuj..... czemu na Boga?? 11.03.06, 19:50
                                                  no wiemuncertain na to tak naprawde nie ma rady...ale powiem ci że wedlug mnie
                                                  całkiwem niepotrzebnie masz te kompleksysmile)) pisze to przez zaciśnięte zeby
                                                  pamiętając ciągle o twoich czadowych oczach. zeby zaciśnięte są z zawiści big_grinD
                                                  zeby nie bylo- sczerze ci mowiębig_grinDD
                                                  • mamba30 Re: no nie żartuj..... czemu na Boga?? 11.03.06, 19:52
                                                    nie zaciskaj tak klawiatury, bo sie jeszcze uszkodzi smile))) dzięki za miłe słowa
                                                    Pszczółko smile
                                                  • pszczolaasia Re: no nie żartuj..... czemu na Boga?? 11.03.06, 19:56
                                                    klawiaturka zaprawiona w bojachbig_grinD proszę bardzo, ale nie ma potrzeby
                                                    dziękowac, kiedy prawde mówięsmile)
                                                  • mamba30 Re: no nie żartuj..... czemu na Boga?? 11.03.06, 20:03
                                                    moja tez zaprawiona, ponoć w nocy zgrzytam zębami smile))
    • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:02
      o! widzę że mamy nową koleżankęsmile
      może się przedstawisz nam tu na forum.
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:14
        jestem kijanką, mam 5 lat i krzywe zęby smile))
        • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:17
          Witaj kijankosmile))

No łaskawie odwiedziłaś nas na analkusmile
          A tu ważne decyzje podejmowaliśmy,
          Admin nas wywalił z Kobiety.....

Jak robota?
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:20
            słyszałam, maja nas w zadzie już, robotę odwaliliśmy ..... praca jak praca,
            duzo jeżdżę samochodem i dlatego nie mam czasu na forum. Jak juz klapne w
            biurze, to musze odwalić robotę papierkową i klapa
            • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:25
              taaa, zad to najlepsze określenie....
              Ale jesteś zadowolona? Szeryf wporządalu?
              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:26
                w porzo kolo smile))) na razie jestem zadowolona, a co bedzie dalej, to czas
                pokaże smile))) cos sie ciekawego działo??? widze kilka nowych nicków...
                • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:31
                  czy ciekawego? hmmmm zawsze jest ciekawiesmile)
                  nowe nicki są, ale spokojne i towarzyskiesmile)))
                  już wiesz kim jest pazerny?
                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:34
                    tak sad((((
                    • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:35
                      to skrobnij @ bo ja nie wiemsad(
                      • mamba30 leć na @ n/t 11.03.06, 17:40

• browanx Re: leć na @ n/t 11.03.06, 17:42
                          Dzięks, już wiemsmile))
                          • mamba30 Re: leć na @ n/t 11.03.06, 17:43
                            nie za ma co smile)
                      • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:40
                        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                        słyszałem że palimy już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                        • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:42
                          buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sad((( a Ty?????????
                          • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:45
                            no to ładniesad stres w pracy wygrał?

A aaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile))))))
                            piwko piję już spokojniesmile
                            wiadomo czasami mam ssaniesmile))) ale wytrzymuję
                            • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:47
                              nie, tylko jakieś ogólne napięcie, szkodea gadać.... za to jestem z Was dumna
                              Towarzyszu i w nagrodę przyznaje order Wiertury- Wiertary smile)))
                              • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:52
                                hehehe za oldel dzięki, przypnę go na klatęsmile)))
                                to kiedy noworoczna powtórka?
                                • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:55
                                  myślę, że jakoś przed latem smile))) a przytyliście coś z M.???
                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:06
                                    M chyba nie, a ja może troszkęsmile)) ale biorę się za siebie.
                                    najgorsze już minęło...
                                    Na wagę nie wchodzę, bo po cotongue_outP
                                    • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:36
                                      z wiosną zgubisz miszelinki smile))))
                                      • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:39
                                        polatam na rowerku i po miszelinkachsmile))
                                        te miszelinki to takie tyći, tyćitongue_out
                                        • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:44
                                          he he, schaby sobie zapuściłeś po bokach, ale nie martw się, kochanego ciałka
                                          nigdy dość smile))
                                          • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:46
                                            oj tam, od razu schabybig_grin fileciki z kurczaczka, takie małetongue_outP
                                            • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:48
                                              tia, może jeszcze powiesz że przepiórcze, hę? smile))
                                              • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:57
                                                noooo trafne określeniesmile))))
                                                poradzę sobie jak zawsze po zimiesmile)))))
                                                • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:58
                                                  też bym chciała mieć tyle wiary w cuda, ale w moim przypadku, ech.... sad(
                                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:20
                                                    a Ty co, toć laska jesteś.
                                                    pijesz cośsmile
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:21
                                                    sraska a nie laska..... nic nie piję, o suchym pysku siedzę, o 21.30 muszę
                                                    jechać samochodem....
                                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:27
                                                    uuuu no tak posttongue_outPPPP
                                                    znaczy dopiero po 22 z P dasz czadusmile)
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:34
                                                    e tam, nie mogę bronka pić sad(( może winko czerwone
                                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:35
                                                    proffffanacja, gdzież winko brrrrrsmile
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:37
                                                    ale w przyszłym tyg. zaszaleję z browarkiem smile)))))) juz bedę mogła smile)
                                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:39
                                                    ja w przyszły łikend też dam czadu, oj damsmile)))
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:39
                                                    ja tam nie zamierzam czekać do przyszłego łikenda smile))))
                                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:49
                                                    ja teraz browarka popijam, w tygodniu już (na razie) nie piję,
                                                    co za dużo to.... jeszcze w alkoholizm wpadnętongue_out i co będzie?
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:53
                                                    wredota, a ja musze o suchym siedzieć, ale winko stoi w kuchni, tylko kto mi je
                                                    otworzy???? Jestem słomiana wdowa dzisiaj, buuuuuuuuu sad((
                                                  • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:55
                                                    a dzie masz swojego?
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 20:02
                                                    pojechał do teściów, wraca jutro
                                                  • pszczolaasia Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 20:19
                                                    aaaaa kumamsmile) ale wróci jutrosmile))
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 20:22
                                                    ano wróci i mnie wymłóci smile))
                                                  • pszczolaasia :DDD cóż...przyjemnosci życzę:DDD 11.03.06, 20:27

• mamba30 Re: :DDD cóż...przyjemnosci życzę:DDD 11.03.06, 20:29
                                                    a dziękuję, póki co będę zmykała za jakieś pół godzinki, musze jechać do Lux
                                                    Medu na zastrzyk i to domięśniowy, brrrrr..... będzie bolało, aj aj.....
                                                  • pszczolaasia Re: :DDD cóż...przyjemnosci życzę:DDD 11.03.06, 20:30
                                                    a ja letę na film...smile) daaaahsmile))))
                                                  • mamba30 Re: :DDD cóż...przyjemnosci życzę:DDD 11.03.06, 20:35
                                                    papapapapapa
                                                  • browanx Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 20:01
                                                    uuu to cienizna, ale wraca dzisiaj?
                                                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 20:03
                                                    właśnie nie, dopiero jutro.... dopiero co skończyłam z Nim rozmawiać
    • juleczka4 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:18
      Mamba to naprawdę Ty?? smile)

Co słychać??
      Jak będziesz na siłach to mów co się stało!

A u mnie dziś pogoda beznadziejna sad(
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:21
        a wswzystko po staremu. widzę, że i na analu nic się nie zmieniło. Nie przejmuj
        sie, w wawie też za oknem nfatalnie. Niech juz ta wiosna przyjdzie, bo złapałam
        normalnie awersje do białego koloru
        • juleczka4 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:29
          U mnie leje deszcz co chwile sad wrrr

A na analu pare nowych nicków i nic więcej szczególnego się nie zmieniło ,
          tyle , że ty bardzo żadko bywaszsad

Ja też ostatnio mam kupe na głowie i mniej czasu na forum sad(
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:32
            ano jestem sporadycznie, bo dużo pracuję w terenie. A po pracy nie mam czasu z
            kolei, bo sie szwendam po lekarzach i takie tam...
            • juleczka4 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:38
              Ja też mam iść na jakieś tam badania , ale zebrać się nie mogę uncertain

A jak z paleniem???

I jak możesz to napisz mi kto to ten pazerny , bo nie wiem sad(
              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:41
                zaczęłam ostatnio palić sad((((((((( tylko nie ślij gromów...... i leć na @
                • juleczka4 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:52
                  mamba30 napisała:

> zaczęłam ostatnio palić sad(((((((((

Kurde sad( szkoda!
                  Ale chociaż postaraj się palić minimum dziennie, i może jakieś Irysy (ja się na
                  tym nie zanam :p)

>>i leć na @

Dzięki smile
                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:03
                    postaram się smile palę słomki i to super lighty
    • margie Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:42
      No,nienajgorszasmile zakupy zroboilam,bylam na basenie, sprztanelam i teraz
      terroryzuje psa, araczej on mniesmile
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:45
        dzielna dziewczynka, ja mam dzisiaj lenia koło zadu.... wyciągnęłam rano
        odkurzacz i sprzątnęłam..... he he sypialnię, a cała reszta jeszcze czeka na
        zmiłowanie |smile)
        • margie Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:47
          ja dostaje pierdolca jak widze tony klakow na tej czarnej podlodzesmile) Jka
          praca? W porzo? u mnie stara bida... ale nie jest zlesmile kupilam Mamie
          mieszkanie na bemowie, czeka mnie kolejna palma z urzadzaniem na jesienismile ja
          to se wakacje umiem zalatwic, nie? A poza tym brat zaraz dostanie zielona
          karte smile)
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:50
            na całe szczęście Zygmunt tak nie kudli.... nie narzekaj, przecież lubisz
            urządzać smile)) rozumiem, że wylatujesz za wielką wodę????? a jak tam sprawy
            sercowe, wszystko w porządku z Sz????
            • margie Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:51
              Nie, ja nie wylatuje, bo urzadzam kolejen:0 ale brat bedzie mogl tu
              przyleciecsmile szykuja sie swieta BN calorodzinne nareszciesmile Z Sz. wszystko OK,
              we wtorek stuka nam 2 lata.... Kuwra, kiedy to pzrelecialo?! Chyba terroryzm
              zrobil swoje i musze z gnojkiem wyjscsmile)
              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 17:58
                to się bardzo cieszę smile)) wyjdź z psem, bo jeszcze robotę będziesz miala
                dodatkową...
    • roman_tyczka ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:35
      jest dzisiaj tak zimno,ze caly czas nie moge sie rozgrzac po powrocie z miasta.
      • pszczolaasia Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:37
        a to i prawda...dzisiaj jest tutaj cholernie zimno i nieprzyjemnie. ale za to w
        duszy majsmile)
        • browanx Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:41
          koorffa... tutaj też piścisad
      • mamba30 Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:44
        no fakt, po południu sie jakoś psio zrobiło
        • roman_tyczka Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:46
          mamba30 napisała:

> no fakt, po południu sie jakoś psio zrobiło

u mnie tak od rana. nawet w mieszkaniu chlodno. a co u ciebie? jak praca?
          • mamba30 Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:48
            roman_tyczka napisała:

> u mnie tak od rana. nawet w mieszkaniu chlodno. a co u ciebie? jak praca?

powoli do przodu, tylko czasu na neta nie mam niestety... jak przymiarki do
            wiosennego remontu?
            • roman_tyczka Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:52
              mamba30 napisała:

> roman_tyczka napisała:
              >
              > > u mnie tak od rana. nawet w mieszkaniu chlodno. a co u ciebie? jak praca?
              >
              > powoli do przodu, tylko czasu na neta nie mam niestety... jak przymiarki do
              > wiosennego remontu?

he he. na razie tylko wymieniam okna. na wiecej nie mam pieniedzy. gdzies jest
              moj watek o pracy. od grudnia mi nie placa. et
              jak cos sie nie zmieni w moim zyciu to pojde na molo w sopocie, jak jedna
              kobieta tydzien temu. ciagle mi siada albo klawiatura albo mysz, kurde!
              • mamba30 Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:53
                przestań pieprzyć trzy po trzy z tym molo.... na molo to se możesz iść latem,
                ale na spacer w mordę
                • roman_tyczka Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:55
                  mamba30 napisała:

> przestań pieprzyć trzy po trzy z tym molo.... na molo to se możesz iść latem,
                  > ale na spacer w mordę

siada mi psychika. zmuszam sie zeby rano wstac i pojsc ogladac tego oszusta,
                  mojego szefa.
                  • mamba30 Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:57
                    roman_tyczka napisała:

> siada mi psychika. zmuszam sie zeby rano wstac i pojsc ogladac tego oszusta,
                    > mojego szefa.

domyslam się, że jest Ci z tym cięzko i przykro mi bardzo. Rozglądasz się za
                    jakąś inną pracą?
                    • roman_tyczka Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 18:59
                      mamba30 napisała:

> domyslam się, że jest Ci z tym cięzko i przykro mi bardzo. Rozglądasz się za
                      > jakąś inną pracą?

tak.przgladam co tyudzien ogloszenia w prasie i internecie, ale nie ma dla mnie
                      nic. albo jestem za stara, albo nie znam jezykow, albo nie takie wyksztalcenie,
                      albo nie mam prawa jazdy.ciezko jest...
                      • mamba30 Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 19:04
                        wiem, ale przeglądaj regularnie.... nigdy nie wiesz, co będzie jutro. Bedę
                        trzymała kciuki
                        • roman_tyczka Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 19:07
                          mamba30 napisała:

> wiem, ale przeglądaj regularnie.... nigdy nie wiesz, co będzie jutro. Bedę
                          > trzymała kciuki

tiaaaaa. mnie juz to, co czeka wiem. kiedys mnie intrygowala przyszlosc, ale
                          teraz juz coraz mniej. jak napisalam w innym watku "zycie stalo sie zbyt
                          przewidywalne".
                          • mamba30 Re: ludzie, o czym wy mowicie!!!? 11.03.06, 19:08
                            roman_tyczka napisała:

> mamba30 napisała:
                            >
                            > > wiem, ale przeglądaj regularnie.... nigdy nie wiesz, co będzie jutro. Bed
                            > ę
                            > > trzymała kciuki
                            >
                            > tiaaaaa. mnie juz to, co czeka wiem. kiedys mnie intrygowala przyszlosc, ale
                            > teraz juz coraz mniej. jak napisalam w innym watku "zycie stalo sie zbyt
                            > przewidywalne".

w takich czasach niestety zyjemy sad((
    • veeto1 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:48
      Ooooo, jakbym ducha zobaczyła wink. A sobota do poopy. Wczoraj bolała mnie ucho,
      dziś już spox, ale za to mam temperaturę bez żadnego powodu.
      Fajnie, że w robocie masz w miarę fajnie, szkoda tylko, że już na forum nie
      masz czasu.
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:50
        jak bez powodu.... może tfu tfu zapalenia ucha się dorabiasz????
        a na forum tez bym chciała sie więcej udzielać, ale jakoś nie mogę póki co
        sobie czasu zorganizować
        • veeto1 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:55
          Przeżyję, wirusom mówię stanowcze nie! A z brakiem czasu, to sama wiem jak
          jest. W pracy nie mam kiedy, nawet nie wchodzę na forum, bo ani nie zdążę
          poczytać, ani nic napisać. Korzystam, jak chopa w domu nie ma, bo wtedy nie
          muszę mu komputera odawać w użytkowanie i obiadów gotować. Ech, życie takie.
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 18:59
            no właśnie, ja w domu niby mogę, bo są dwa stacjonarne kompy i teraz laptop
            służbowy, ale z cxzasem gorzej... ostatnio trochę do gina i stomatologa
            zaglądałam, poza tym są jeszcze obowiązki domowe i koniec z końcem z resztą
            jest doopa
            • veeto1 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:06
              Ale patrz, jak Twoje pojawienie się rozruszało forum. Nowe wątki, dyskusje,
              ruch, gwar. Warto było zajrzeć na swoje stare śmieci. smile
              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:07
                e tam od razu moje..... ale cieszę się, nże zajrzałam smile))
    • gres81 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:06
      eee taka zwykła,nic w niej szczególego.

pozdrawiasmile
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:08
        dla mnie cos jest, w końcu na foruma wlazłam smile)))
        • gres81 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:10
          w końcu to Twoje forumsmile)
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:16
            i wypadaloby czasami na nie luknąć smile)))
    • pietrek666 Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:22
      Tylko dlaczego łeb mnie napierdala i mam ponad 38°C sad
      • pszczolaasia Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:25
        ale wziąłeś coś??????
        • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:28
          Na razie scorbolamid i codipar. I łykam flegaminkę, bo mam głosik, jak zawiasy
          starej szafy sad
          • veeto1 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:30
            O, a nie słychać. tongue_outPPP
            • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:34
              Może nosisz w uszach Tampax-y ;PPP
          • pszczolaasia Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:31
            czyli anginka bracie hę? sad(
            • pietrek666 ChGW? :) 11.03.06, 19:36
              Anginka, bronchicik, nieżycik... Jak zwał, tak zwał, a łeb mnie boli. Chociaż
              bardziej mi to na GRYPĘ wygląda. Ale obejrzałem przed chwilą ptaka i chyba jest
              Ok wink
              • mamba30 Re: ChGW? :) 11.03.06, 19:38
                to koniecznie umyj teraz rece smile))) tak na wszelki wypadek, strzyżonego Pan Bóg
                strzyże smile))
                • pietrek666 Re: ChGW? :) 11.03.06, 19:43
                  Sugerujesz, żebym sobie ptaka też ostrzygł? ;P
                  • mamba30 Re: ChGW? :) 11.03.06, 19:46
                    he he fryzura na Cure'a np.smile))
                    • pietrek666 Oi!!! Najlepsza, albo na Bill'a Duff'y'iego ;P n/t 11.03.06, 19:56

• pszczolaasia Re: ChGW? :) 11.03.06, 19:45
                to najważniejszesmile)) big_grinD dobry jesteś..tongue_outP
      • mamba30 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:34
        pietrek666 napisał:

> Tylko dlaczego łeb mnie napierdala i mam ponad 38°C sad

co jest Pietrucha????? Moze angina cie bierze.... a jak tamte sprawy????
        Wszystko ok???
        • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:37
          Które tamte? Pytasz się, czy mam problemy z erekcją? ;PPP
          • mamba30 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:38
            zboczeniec.....smile no wiesz o co mi chodzi.....
            • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:42
              Aaaaaa! Ja już nic nie wiem...
              Przez trzy tygodnie przygotowywali mnie do radioterapii, miałem ją 7-ego
              zacząć. Później popieprzyli moje wyniki z laboratorium. A w poniedziałek ma być
              podjęta ponoć decyzja o chemii sad
              Ale jak mi włosy wypadną, to fotę Ci wyślę big_grinDD
              • pszczolaasia Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:46
                a ja mogie z włosami Somsiedzie prosić? big_grin
                • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:59
                  No nie wiem?... Wstydzem siem ;DDDDDDDDDDDD
                  • pszczolaasia Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 20:12
                    mój Boshe...tongue_out Somsiedzie...czego??? big_grinD
                    • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 20:14
                      Dekonspiry w real'u ;P
                      Masz na priv'ie big_grinDD
                      • pszczolaasia Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 20:20
                        lece!!!!
                        • pszczolaasia Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 20:27
                          dziękujesmile)) fajowy jesteśsmile)) już ci puszczam małego rewanżatongue_out obiecuje, ze
                          jak cie spotkam postaram sie nie rzucić Ci na szyję, tylko spokojnie podejde i
                          powiem- cześć Pietrekbig_grinDD
              • mamba30 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:48
                Pietrek, pisz na @ co się z Tobą dzieje, martwię się. Maila prędzej odczytam,
                niż jakąś informascję na forum. Obiecujesz????? Będę trzymała kciuki.
                • pietrek666 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 19:57
                  Cuś skrobnę wieczorkiem. Ok smile
                  • mamba30 Re: Piękna, qrwq piękna :( 11.03.06, 20:04
                    będę czekała smile)
    • yebbur Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:36
      Dla kogo piekna, dla tego piekna. Rtz pewnie została rzucona z powodu palenia
      trawysmile
      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:39
        yebbur napisał:

> Dla kogo piekna, dla tego piekna. Rtz pewnie została rzucona z powodu palenia
        > trawysmile

a czytałam że rtz to Ty.......
        • yebbur Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:40
          Ja tylko obserwuje i komentujesmile
          • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:42
            yebbur napisał:

> Ja tylko obserwuje i komentujesmile

znaczy sie Ty to nie Ona????? qrteczka, mam już mętlik... takie są skutki
            sporadycznego włażenia na forum, co sie u mnie ostatnio zdarza sad(
            • yebbur Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:43
              Nie ona. rtz podobno czasem dostaje bana. Tak przynajmniej mowismile
              • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:49
                a może banana..... do łapki tudziez do buźki? smile)
                • yebbur Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:49
                  Ale z tym banem wcale nie kłamiesmile
                  • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:54
                    no cóż, wierzę..... znam xy2 z forum i wiem, że często była dość
                    kontrowersyjna smile
                    • yebbur Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 19:57
                      Jak ktos nie potrafi ugryść się w jęzor, trudno
                      • mamba30 Re: Jaka piękna sobota :))) 11.03.06, 20:04
                        he he.... ja to nawet czasami w ogon muszę się ugryźć smile