Dodaj do ulubionych

Czy faceci oceniają kobietę po

18.09.06, 10:45
cycu? smile
Widziałam dzisiaj starszego pana w autobusie, który oceniał jedną nastolatkę
po analu, ale on nie miał wyboru, więc się nie liczy smile
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:48
      Zalezy po,ktorym cycu?czy prawym czy lewym?Jak wiadomo zawsze jeden cyc jest
      wiekszy odrobine od drugiego,wiec czy po tym wiekszym czy mniejszym?
      • raduch Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:50
        Najpiękniejszy cyc to ten w zasięgu ręki.
        To jest odpowiedź dla obu pań. smile
        • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:51
          Znaczy sie swoj wlasny,prywatny,osobisty,publiczny?Smiem stwierdzic,ze prywatny
          cyc mego Ukochanego nalezacy do niego jest mniej interesujacy niz moj cyc
          nalezacy do mniesmile
          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:53
            chopoki nie mają cyców ino krosty. One się ino pod oxykord nadają wink
            • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:55
              oxykordu szkoda na te krosty big_grin lepiej zostawic,moze same odpadnabig_grin
              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:56
                albo się wchłoną big_grin
                • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:58
                  wiesz jak sie wchlona to zawsze mozna sie przyssac i wyssac duze dd albo male csmile
                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:01
                    Ale wtedy będą sinoczerwone. Poza tym może Ci krzywo wyjść i wtedy to dziwnie
                    będzie wyglądało wink
                    • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:03
                      Sinoczerwone?Ajjjj kolor zejdzie po jakims czasie, a jak wyjda krzywo to sie
                      poprawi big_grin
                      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:04
                        kolor zejdzie razem z cycem (jak wyssany będzie) wink
                        • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:05
                          to sie przypudrujesmileAlbo staniora zalozy,zeby co nie opadal do kolanbig_grin i kolora
                          widac nie bedzie.
                          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:12
                            przypudrowanego ciężko byłoby lizać później, a opadać do kolan, to niedajbóg!
                            przecie by się z jajkami w spodniach nie zmieścił (przy tych kolanach
                            szczególnie wink)
                            • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:13
                              hmmmm moze ty i masz racje. no nic jak dopracuje plan wysysania to dam znac.jak
                              narazie poczatek planu dobry tylko wykonczenie slabowateuncertain
                              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:13
                                jeszcze silikon można wszczyknąć wink
                                Tylko ja osobiście wolę chłopa bez cyca smile))
                                • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:33
                                  nuu lepiej zeby nie mial cyca niz zeby nie mial czego innego.

np. ucha smile
                                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:38
                                    surprised A do czego Ci ucho poczebne? Przecie oni i tak nie słuchają, co się do nich
                                    mówi wink
    • grogreg Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:58
      Tak.
      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:00
        A jakie są zależności? Np. cyc a charakter smile
        • grogreg Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:01
          Zalezy od preferencji.
          Jedni ida w rozmiar, inni w ksztal.... sa nawet tacy, ale to juz zboczency,
          ktorzy bez silikonu cyca nie uznaja.
          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:04
            a silikonowy cyconosz wystarczy dla zboczeńców? smile
            • grogreg Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:14
              Erzatz nie przejdzie.
              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:17
                to i tak bez znaczenia jak dla mnie wink
          • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:10
            > sa nawet tacy, ale to juz zboczency,
            > ktorzy bez silikonu cyca nie uznaja.

Sa takie które bez latexu też nic nie uznają...
            • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:13
              ale to zboczenie też jest?
              • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:15
                "Bez" to jest dobra koncepcja. A "z" to jest jakaś.. anty czy wbrew-koncepcja.
                Nienaturalność wink
                • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:18
                  nienaturalnością jest stosunek nie w celu rozmnażania smile
                  • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:24
                    Stosunek JEST w celu rozmanżania.
                    To tylko łykanie piguły nie jest wink
                    • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:27
                      tak więc wszystie środki są nienaturalne tak samo jak lateks. Lateks tylko
                      mniej szkodzi. Wsio! smile
                      • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:31
                        > Lateks tylko mniej szkodzi.

Jak komu wink
                        • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:41
                          Jak każdemu smile
                          Nawet, jak uczula, to szkodzi mniej, niż piguły, albo dziecko :p
                          • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:42
                            szkodzi w odbiorze wrażeń. wink
                            • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:51
                              nie tylko Tobie. Trza wybierać mniejsze zło. Czyżbyś chciał zostać tatusiem? To
                              miłe smile
                              • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:54
                                kiedyś na pewno.
                                I nie wiem czy to jest akurat to mniejsze, tak BTW wink
                                • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:56
                                  hultaj78 napisał:

> I nie wiem czy to jest akurat to mniejsze, tak BTW wink
                                  a co zatem innego? smile
                                  • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:05
                                    Ten pomysł Cię nie przekonuje więc nie ma o czym mówić wink

Chociaż teraz chyba pigularstwo poczyniło pewne postępy i chyba jest dość
                                    bezpieczne, prawda to?
                                    • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:16
                                      Sztuczne hormony zawsze szkodzą. I tylko kobiecie w tym przypadku, podczas gdy
                                      facet się tylko dobrze bawi. Jeżeli nie uważasz gumy za dobry kompromis, to
                                      znaczy, że jesteś egoistą. Ja też wolę bez, ale mam już jedno dziecko dzięki
                                      temu. A tatuś pewnie robi następne (nie wiem, bo nie widziałam się z nim od 6
                                      lat). Nie potępiam Ciebie, Hultaj. Uważam tylko, że w takich sprawach należy
                                      się jakiś szacunek każdej ze stron. To że Tobie jest mniej przyjemnie nijak się
                                      ma do wątpliwej przyjemności samotnego wychowywania dziecka i stresu związanego
                                      z ew. ciążą (nie narzekam, ale nieużywanie gumy "bo nie" uważam za egoizm i
                                      już).
                                      • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:49
                                        1. od lat jadę na "oponach", ale to tak na marginesie. Nie dlatego że chcę, ale
                                        dlatego że to nie ja mogę zajść, więc w tej sprawie mam prawo głosu ale nie
                                        decyzji.
                                        2. egoizmem jest chyba kategoryczne stawianie sprawy z którejkolwiek strony,
                                        bez jakiegokolwiek dialogu. Z tym że zgadzam się, ze "egoizm" kobiety ma swoje
                                        o wiele lepsze i sensowniejsze uzasadnienie.
                                        3. pigułka nie tylko szkodzi. Wiele dziewczyn bierze, bo im one pomagają.
                                        Zmniejszeniue bólu przy miesiączce, skrócenie jej, uregularnienie owulacji,
                                        powiększone cycuszki, i takie tam. Tak, są czasami negatywne skutki uboczne jak
                                        choy podwyzszony cholesterol, ale nie można mówić że pigułka to jakieś wcielone
                                        zło.
                                        4. IMHO stres przy pigułce powinien być mniejszy niż przy gumie, choćby z tego
                                        powodu, że tak mówią statystyki skuteczności.
                                        • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:03
                                          Ja z kolei używałam piguły przez dwa lata. To że na coś pomagają, to nie
                                          znaczy, że nie szkodzą. Zaszłam w ciążę na hormonach (to ad. 4). Okazało się,
                                          że nie jestem żadnym cholernym wyjątkiem. Stres przy gumie jest tylko, gdy
                                          pęknie, lub zsunie się itd. Przez te 2 lata byłam z facetem, który też wolał
                                          bez, jednak sam mi proponował, żebym odstawiła tabletki, ponieważ miewałam
                                          obiawy, które mogły być skutkami ubocznymi. Nigdy nie protestował, zakładając
                                          gumę. Ja protestowałam częściej. Muszę przyznać, że on naprawdę jest kimś. Że
                                          potrafi myśleć nie tylko fiutem. Egoizm kobiety? Masz na myśli "załóż gumę"?
                                          Czyż nie pisałam, że wolę bez?
                                          Egoizmem dla mnie jest "nie używam, bo nie", a nie "wolałbym nie, ale
                                          zakładam". Więc tu się chyba zgadzamy poniekąd? smile
                                          Widać, że interesujesz się tylko pozytywnym wpływem hormonów na organizm.. No
                                          cóż mnie osobiście to nie przeszkadza, bo przez windowsa mi niczego nie
                                          wsadzisz :ppp
                                          • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:39
                                            Nigdy wcześniej ni espotkałem dziewczyny którą by pigułki zawiodły. Stres
                                            kobieta może mieć też taki, że "ojej, a co będzie jak pęknie?!", niekoniecznie
                                            dopiero PO fakcie. Ja też NIGDY nie protestowałem, to jest sprawa oczywista. Co
                                            nie znaczy że nie mam świadomości, że "bez" byłoby przyjemniej. Ale to jest
                                            kobiety ciało i kobiety zdrowie, więc decyzja jest oczywiście jej. Są takie
                                            które patrzą na pozytywy, są i takie które patrzą na negatywy pigułek. "Egoizm"
                                            bo to myślenie o sobie. Ale zdrowy, bo MUSI być o sobie pomyślane w tym
                                            wypadku. Naturlanie też musi być pomyślane o tej drugiej osobie, jeśli ona sama
                                            o tym zapomni.
                                            Nie tylko pozytywnymi, ja je tylko przytoczyłem, jako przeciwaga dla Twojej
                                            negtywnej o nich opini. Moja Pani przez jakiś czas używał piguł, ale przez
                                            negatywy odstawiła i nie było problemu, zaden konfikt się nie wywiązał, decyzja
                                            w pełni poparta. Ale ni e u kazdej kobiety występują nieporzadane skutki. A
                                            przynajmniej wierzę ginekologowi, który tak mi powiedział wink
    • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 10:59
      > ale on nie miał wyboru

Nikt mu nie kazał jej zachodzić od tyłu przeca.

Po cycu? Cyc rzecz nabyta, liczy się iloraz.

Dla nieobeznanych: iloraz = ile razy dziennie.
      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:01
        To ona mu tyłem przed oczmi stanęła smile
        Ile razy dziennie nabyta? smile
        • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:04
          > To ona mu tyłem przed oczmi stanęła smile

Ona - Dydek, on - prezydent? wink

> Ile razy dziennie nabyta? smile

"Na pyta" chyba wink
          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:05
            Nie wiem, nie chyba smile
            "Nabyta" jednak (sam tak napisałeś wyzej smile)
            • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:09
              AAAAAA! wiem! mister SIEDZIAŁ, ze tak na wysokiści zadania był wink

Nie chciąłem tak od razu wejśc do sedna. Przejść! PRZEJŚĆ do sedna! wink
              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:20
                Wyżej był trochę smile

Do sedna cyca? smile Ale ja swojego raz tylko nabyłam. To gorzej, czy lepiej? smile
                • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:27
                  A wywyższeni bedą poniżeni wink

I ile zapłaciłaś? No i czy szwy widać? wink
                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:29
                    Myślisz, ze przez Analną? smile

Moja mama z moim ociecem się wystarali. Robota miszcza! Nie dość, że szwów nie
                    widać, to implanty z biegiem czasu urosły do odpowiednich rozmiarów smile
                    • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:35
                      Nie wiem, to chyba zależy od tego jaką jej przyznał tę ocenę wink

aaak, takie implanty to bardzo PORĘCZNA rzecz, nie? wink
                      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:37
                        Nie mówił smile
                        Z czasem stanie się poDręczna, a teraz zdarza się tak, jak mówisz smile
                        • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:42
                          ZAniemowił? To chyba dobrą wystwił wink
                          POD? I to ma być ta robota miszcza? Dobra rękojmia by się przydała;
                          wiesz, "Radzio masował to urosły" wink
                          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:55
                            Nie wiem, co było powodem milczenia smile

Tak jest w umowie. Za rękojmię służy aktualnie triumph. Masaż niepotrzebny bo
                            są odpowiednio urośnięte smile
                            • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:59
                              Kołkiem mu stanął. Język wink

Triumph idei nad materią. Czy ideału nad ciałem... jakoś tak wink
                              Rozmiar to nie wszystko, it's the motion in the ocean that matters wink
                              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:21
                                Pewnie mu stanął, bo nic innego nie mógł zrobić. Stary był i brzydki.

Siku mi się chce, hehe. (Kieras ciągle powtarza, że ja taka romantyczna wink). To
                                idę. Później umyć rączki i do Bierdonki po pączka ;p
                                • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:00
                                  > Stary był i brzydki.

Język? wink

> Siku mi się chce, hehe. (Kieras ciągle powtarza, że ja taka romantyczna wink).
                                  > To idę.

OK, później opowiesz jak Ci leci wink

> Później umyć rączki i do Bierdonki po pączka ;p

A po udka do Żabki? wink
                                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:05
                                    Język zapewne też (choć nie widziałam)
                                    Pewnym strumieniem, prosto do dziury (deski nie olałam)
                                    Żabka za daleko smile
      • khaki3 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:01
        a naprzyklad na ten przyklad dajmy taki przyklad,ze 4 ilorazy to dobrze czy zle?
        • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:03
          No właśnie. Bo znam facetów, co iloraz tygodniowo liczą, albo miesięcznie nawet
          (niewiarygodne, wiem smile)
          • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:07
            Nie wierzę. Liczą to oni NA PEWNO na wiecej.
            wink
            • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:10
              właśnie, że nie!! Bo to ja na więcej liczyłam :p
              • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:11
                I skończyło sie na liczeniu na... palcach? wink
                • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:15
                  na dodatek na moich osobistych smile
                  • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:28
                    Trzeba było sobie coś wziąć w... lizing wink
                    • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:30
                      nie chciał dać. To jakiś wyjątkowy przypadek (być może potwierdza on regułę wink)
                      • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:36
                        Coś się niedogadaliście, jakieś rozbiezności językowe tu widać wink

Niefajnie, nie? A większość facetów ma to na codzień.
                        • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:39
                          Rozbieżności występowały nader często, ale to w innych dziedzinach smile
                          Co ja Ciporadzę? smile
                          • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:47
                            Czas przeszły, dobrze wink
                            No właśnie, co poradzisz? wink
                            • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:50
                              Niedobrze wcale ;p
                              Co ja Ci mogę poradzić... Agencję próbowałeś? smile
                              • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:52
                                No niby racja, "wcale" jest gorsze niż "stosunkowo rzadko", ale to zawsze etap
                                pośredni w drodze do "zadowalająco", nie?
                                Nie MI. Im. wink
                                • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:59
                                  "stosunkowo rzadko" nie używam (anal mnie nie przekonuje) smile
                                  Czyli należysz do grona szczęwśliwców? wink
                                  • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:02
                                    Jesteś zatwardziałą przeciwniczką? wink

Zaręczam że umiem sobie poradzić wink
                                    • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:10
                                      jeśli się zdarzy, to ksennę biorę wink

A to gratuluję, bo już się bałam, że Ty z tych "użalających się" smile
                                      • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:54
                                        > jeśli się zdarzy, to ksennę biorę wink

inaczej czekałaby Cię kupa roboty i potrzebowałabyś sporo samozaparcia wink

> A to gratuluję, bo już się bałam, że Ty z tych "użalających się" smile

Bywało, w końcu każdy ma czasem słabszy dzień. Ale to działać trzeba, nie
                                        narzekać wink
                                        • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:06
                                          smile)
        • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:06
          > a naprzyklad na ten przyklad dajmy taki przyklad,ze 4 ilorazy to dobrze czy
          > zle?

Jesli to są jak u poety "4 razy po 2 razy" to może być.
          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:10
            a 8 razy raz po raz to lepiej, czy gorzej? smile
            • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:13
              Nieważne czy lepiej czy gorzej, ważne żeby BYŁO przed albo po tamtych 4
              razach wink
              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:15
                ale chojrak z Ciebie! Ciekawe, czy dałbyś radę chociaż ten trzeci raz? ;>
                • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:30
                  Dobre pytanie. Chyba trzeba przeprowadzić jakiś seksperyment, nie? wink
                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:31
                    Trzeba. To nagraj i pokaż jako dowód ;p
                    • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:39
                      Tiaaa, jasne, i mnie zwiną za szerzenie pornografii, co? wink
                      A zresztą, skad pewność że to nie byłby fotomontaż? W dzisiejszych czasach to
                      ludziom nie wiara, trzeba pewne rzeczy osobiście sprawdzać wink
                      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:40
                        To sprawdź osobiście i mi powiedz. Wiesz przecież, że Ci ufam smile
                        • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:50
                          Myslałem ze potrzebujesz dowodu. Bo tak na zaufanie to nie musze nic sprawdzać,
                          wystarczy sobie przypomniec wink
                          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 11:56
                            aaa.. to dawno musiało być? Do tej pory się mogło dużo zmienić wink
                            • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:03
                              Po prostu mam krótką pamięć. Całe szczęście że tylko ją wink
                              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:09
                                długie uszy masz? smile
                                • hultaj78 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:57
                                  uszy normalne. Długi za to mam termin ważności wink
                                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:05
                                    ważności czego? smile
      • tictac11 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:27
        tak jak u faceta liczy się iloczyn wink
    • gres81 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:23
      czasem.
      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 12:24
        Też dobrze. Jakiś punkt oparcia musi być wink
        • gres81 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:45
          no plusem jest gdy jest duży ten punkt oparciabig_grin
          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:14
            gorzej, jak jest za duży, bo wtedy drogę zasłania (czy raczej zacyca) i o
            wypadek nietrudno big_grinDD
            • gres81 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:15
              gorzej dla posiadaczki nie obserwatorasmile
              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:17
                zależy, kto siedzi za kierownicą wink
                • gres81 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:18
                  a co do cycków ma kierownica??
                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:19
                    to, że decydować one mogą, w którą stronę ma się kręcić smile
                    • gres81 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:24
                      ??
                      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:27
                        ech... jakaś dzisiaj wyzuta jestem... Nie chce mi się nic.. Z braku seksu
                        może? uncertain
                        • gres81 Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:34
                          zminiejsz oczekiwanoia a kandydat sie znajdziewink
                          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:40
                            Nie chcę kandydata. Wystarczy, że się odzwyczaję wink
    • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 13:51
      Nie wiem, ale jeśli o mnie chodzi to dotąd 90% facetów gapiło się na mój biust,
      8% na tyłek a 2% patrzyło w oczy uncertain
      • raduch Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:10
        No ile można powtarzać, no?smile)
        Mężczyźni jako przeciętnie wyżsi mają anatomicznie przystosowany wzrok do
        patrzenia pod większym kątem w dół. Długie patrzenie w poziomie to zbyt duży
        wysiłek.
        • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:24
          Aaaaaaaaaa voczy takim razam tak sama niżej!! smile
          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:26
            no - wystarczy bliżej podejść i kąt będzie ten sam smile
            • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:28
              No właśnie...
              A nie tam - tylko cycki i cycki wink
              • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:29
                Z drugiej strony - ja facetów po fiucie oceniam, więc nie mogę mieć pretensji wink
                • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:31
                  Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... ale po umiejetnosciach czy po wielkości???
                  • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:32
                    po wielu cechach (lub ich braku) wink
                    • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:46
                      No tak, najważniejsza jest mobilność smile
                      • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:52
                        no wiesz, nie ma tak, że pierwszy lepszy. Jakiś wywinięty, krzywo-prosty,
                        jeszcze przykurczony... A co! Cycki muszą być jakieś, dupa jakaś, włosy gdzieś,
                        a gdzie indziej nie, a oni to se mogą z krzywym hujem w każdą dziurę wchodzić,
                        tak?? O nie!! My też oceniamy i mamy własne kryteria (ja mam takie akurat :p)
                        smile)))
                        • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:55
                          Eeeeeeeeee... każda mam krzywe i każdy ma krzywego... taka właściwość ludzkiego
                          organizmu smile
                          • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:57
                            Oj! Nie każdy, nie każdy! smile))))))))))))
          • raduch Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:27
            Eee? Popatrzyłem niżej, a tłumaczenia niet.
            • bzz_bzz Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:28
              jak nie ma, jak jest smile
            • krambambulia Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:28
              No mówię w bratnim języku - że jak facet wyższy, to damskie oczy niżej są? smile
              • raduch Re: Czy faceci oceniają kobietę po 18.09.06, 14:31
                Właśnie tak. smile
    • tictac11 Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:30
      nic o biuście smile)
      • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:31
        To się nie przyznawaj lepiej. Z wątku wynika, że nie warto wink
        • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:32
          pie....le
          mam za to ładny tyłek i nogi wink
          • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:35
            Się nie chwal, bo się zlecą wink
            • hultaj78 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:40
              i zadziobią wink
              • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:46
                obiecanki cacanki wink)
                • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:52
                  macanki chyba? smile
                  • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:54
                    a głupiemu staje big_grinDD
                    • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:56
                      hehehe, a głupiej stają wink
                      • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:56
                        75D? ;DDD
                        • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 15:00
                          żeby to rozmiar cyca miał znaczenie przy głupocie, to by człowiek wiedział
                          chociaż z którą się nie zadawać, hyhy smile
                          • hultaj78 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 15:18
                            żeby przypadkiem ze zbyt mądrą się nie zadać? wink
                            • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 15:23
                              też prawda wink
                            • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 15:46
                              Ze zbyt mądrą też. Myślę, że najbezpieczniej utrzymywać kontakt z osobami o
                              podobnym rozmiarze cyca smile))
                            • krambambulia Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 18:58
                              Przecież wszystkie jesteśmy mądre i ładne smile)
            • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:40
              ehhhh jak to fajnie tak wirutalnie przyszpanować wink)))
              • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:41
                wirtualnie, to i cycem przyszpanować możesz wink
                • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:45
                  Jakoś mi moja uczciwość wewnętrzna nie pozwala smile))))
                  ale mnie olśniłaś. Nie pwoem, zastanowie się... tylko muszę se rozmiar wybrać.
                  • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:53
                    hyhyhy, nie zdradzę Cię, jakby co wink
          • krambambulia Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:55
            a ja cyce. A i tak żaden mnie nie chce uncertain
            • tictac11 Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:58
              że cyce to już wszyscy wiedzą smile))))
              ale to ze Cie nie chca to chyba takie troche raczej marudzenie?
              • krambambulia Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 14:59
                Aaaaaa chcieć do ten tego to chcą, ale zeby cuś więcej to nie sad
                białorusin wyznał że jest załamany bo ja jakoś do siebie go zaprosić sie nie
                palę... tongue_out
                • bzz_bzz Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 15:02
                  A on Cię już zaprosił? surprised
                  PS. Nie boisz się tych Rusków, Rachela?
                  • krambambulia Re: Ja tam nie wiem 18.09.06, 15:51
                    Do hotelu robotniczego? Wedle jego słów "hasti w etawam miescie nieharaszo
                    sprasiwat'" - znaczy, że ich 10 w jednym pokoju uncertain
                    Zaczyna mi się go robic żal, bo wydzwania do mnie od ponad tygodnia smile może go z
                    koleżanką zeswatam? By przestała się seksić z żonatym starym dziadem tongue_out
    • tombeard ....czy przed? 18.09.06, 18:39
      smile
      • bzz_bzz Re: ....czy przed? 18.09.06, 18:41
        To właśnie? smile))
        • tombeard Najlepiej miec ciastko i zjesc ciastko 18.09.06, 18:55
          wink
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka