baba_krk 17.10.06, 19:05 i nadszedł czas na rewanż i obiecane wieki temu fotki, zatem: - Maretina, AnnaJustyna i Raduch dostaną moją twarz - Mona i Morfik zdjęcia ze stadionu - Szwagier otrzyma zdjęcia drzwi a kto chce zdjęcia młodego???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:07 ja chce hiszpanie PP Odpowiedz Link
baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:08 to mam Ci podesłać jakieś stare fotki z Barcelony??? widoczki i te sprawy? Odpowiedz Link
vandikia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:13 nie widoczki, tylko Ciebie chce widoczki to ja dostalam P Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:07 Prawde powiedziawszy, to juz w miejscu przytupuje z niecierpliwosci i beret mne w spracowanych lapach. Wedrowne drzwi to w zoologii budowlanej rzadkosc. Odpowiedz Link
baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:09 no to już idę robić zdjęcia )) Odpowiedz Link
bubasio Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:09 a ja to co?????? moją podobiznę masz ,więc ja chcę Twoją Odpowiedz Link
baba_krk tak tak - Ty ofkors też :))))))))))))) 17.10.06, 19:15 pisząc tego posta tak właśnie czułam, że jeszcze mi kogoś zabrakło )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no mam nadzieję ,że to tylko chwilowa skleroz 17.10.06, 19:26 skleroza połączona z pomrocznością i gorączką, mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone )) Odpowiedz Link
sjena1 Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:11 ja chce Twoje i młodego obiecuję rewanż jeśli chcesz Odpowiedz Link
maretina Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:11 dawaj mlodego i wysylaj swoje Odpowiedz Link
dziewice Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:11 ja bym poprosil zlewozmywak Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:13 ja tam mogę wziąć co najwyżej młode cycki Odpowiedz Link
baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:16 a nie mogłeś sie zgłosić 5 lat temu???? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:20 łody to ten co myslę? taki sliczniak cudak z gumeczką/spineczką? zdjecia ze stadionu to ja tyż poprosze!!!!!! i twarz jesli masz nowsze niz widziałam to chętnie...) Odpowiedz Link
baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:27 ten sam młody DDD a twarz mam nowszą bo trochę fryza zmieniłam ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:50 a!! zmiana fryzury!!! dawaj!!!) Odpowiedz Link
baba_krk jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszcza 17.10.06, 19:31 zdjęcia na tej stronce imageshack czy jakoś tak, to będzie bosko )) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:33 Aha, idziesz na www.imageshack.us Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:34 Potem dlugo czekasz az ci sie raczy zaladowac. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:35 Potem cie biora diabli. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:36 Jak juz sie zaladuje to wciskasz "przegladaj" przy upload. Wyswietla ci sie twoj komputer, zawartosc zanczy. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:37 Wybiersza z sobie np. z My pictures obrazek i kliaksz "Host it" Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:37 Znowu cie biora diabli bo cholera chodzi jak serwerGW. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:38 Dostaejsz ze "polaczenie zsotalo zresetowane" i zaczynasz znowu. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:39 No ale juz masz. i widzisz sowj obrazek w imageshacku. Teraz kopiuejsze jeden z linkow na dole. I wklejasz. W moim przypadku: img177.imageshack.us/img177/1098/najezdzcaokobietachma2.jpg I juz masz. Odpowiedz Link
dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:40 roarem w Babe_Krk? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:44 Przyklad dydaktyczny, taki w pamiec zapadajacy, no co? Odpowiedz Link
dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:46 lepszy jest z kioskiem ruchu Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:47 Nie znam. Podrzuc, prosze. Odpowiedz Link
dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:49 rroarr.blog.pl/archiwum/?rok=2004&miesiac=10 Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:51 ))) W stylu dowcipu o "wodzie mineralnej". Dzieki. Odpowiedz Link
dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 20:30 spoko, musimy sobie pomagac Odpowiedz Link
baba_krk Szwagrze help!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 19:44 pewnie wyjdę na blondino vulcano, ale nie wiem, którego mam Wam linka skopiować, bo przy 1 jest napisane Thumbnail for Websites, przy 2 Thumbnail for forums (1) a przy 3 Thumbnail for forums (2) Nie kumam o co biega, ale mam wrażenie, że linki trochę się różnią między sobą Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze help!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 19:47 Przerost formy nad trescia. Zrob Ctrl-C temu ostatniemu na dole i juz. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Szwagrze help!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 19:48 bo ja w ogóle tych na dole nie widziałam PPP ale już zakumałam na czym myk polega i zaczynam wklejać zdjęcia D Odpowiedz Link
baba_krk Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:40 dzięki Szwagrze ))))))) właśnie czekam aż się załadują zdjęcia i w pierwszej kolejności pójdzie to co mogę upublicznić czyli drzwi, stadion i młody )) Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaaaaaa udało się - UWAGA mój młody 17.10.06, 19:47 w kilku odsłonach ))) img412.imageshack.us/my.php?image=s4020103by4.jpg Odpowiedz Link
aguszak Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:48 ja poproszę grzecznie, nóżką dygając Odpowiedz Link
baba_krk c.d. młodego :))) 17.10.06, 19:53 tu pozuje jeszcze w "starej" fatalnej kuchni img160.imageshack.us/my.php?image=s4020502xh9.jpg tu pozować już nie chciał, ale nie ma lekko - trzeba się przygotować dobrze przed meczem )) img160.imageshack.us/my.php?image=s4020812zv6.jpg img178.imageshack.us/my.php?image=s4020817ty6.jpg Odpowiedz Link
baba_krk Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:12 Wandzia, AnnaJustyna i Raduch mogą udać się na @ mam cichą nadzieję, że te linki działają )))) Odpowiedz Link
aguszak Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:16 wysłałam i ja Tobie Odpowiedz Link
baba_krk Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:24 bardzo Ci dziękuję za śliczne zdjęcia )) cieszę się jak dziecko jak tylko uda mi się zobaczyć, chociaż na zdjęciu, kto ukrywa się za danym nickiem i potem wychodzi, że same fajne kobitki )))) super synek Ci rośnie, wygląda na małego psotnika PP Odpowiedz Link
aguszak Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:29 potem może jeszcze wyślę jakieś wyraźniejsze A Tobie pięknie jest w krótszych włosach. Trafiasz na moją listę piękności forumowych! Kurcze same laski na AOL! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:48 dzięki dzięki, wezmę Twój głos ZA krótkimi włosami pod uwagę przy kolejnym cięciu, bo rosną jak szalone )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:56 dzięki Aguszaku również- zajefajne!!!!)))) ten twoj amły...uch nie będe sie powatarzać...prosto do pożarcia))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:54 dzięki!!!! faaaajnie Ci w tych krótkich choć zupełnie inaczej)) Odpowiedz Link
baba_krk nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:03 ale ja za każdym razem wyglądam inaczej... teraz posłałam zdjęcia zrobione w krótkim okresie czasu (2 tyg. od pierwszego do ostatniego), ale gdyby miała być różnica np. 2 miesięcy to już zupełnie inna baba ze mnie PP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:11 czad normalnie...zupełnie inna osoba) fajne są takie metamorfozy)) ja żeby zauwazyć u siebie taką róznice musiałam wlosy z długosci do pasa sciąc na jeża takie dluższego na 6 mm rozważam własnie czy nie wrócić do tej dlugosci bo ta teraz mnie drażni) Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:27 koleżanka opitoliła się ostatnio na jeża i niestety z ładnej kobiety zamieniła się w nastoletniego chłopca (( zatem zastanów się 2 razy PP jak możesz to podeślij mi jakąś współczesną swą fotkę ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:31 ide z kundlem i zara wroce i wtedy Ci wysle)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:37 miłego sikania PP czekam z niecierpliwością )) Odpowiedz Link
baba_krk doszły :))) 17.10.06, 22:54 i wnioskuję o zakaz obcinania na 6 mm! o! jak Cię kusi to podetnij trochę, albo zrób sobie grzywkę, ale wg mnie dobrze jest jak jest DD Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: doszły :))) 17.10.06, 23:16 myślisz? mysle własnie o grzwyce...albo o 6 mm;-DD Odpowiedz Link
baba_krk Re: doszły :))) 17.10.06, 23:24 to lepiej grzywkę!!!!!!!!!!!!!! wydaje mi się, że będzie Ci do twarzy )) ja np. zawsze chciałam taką jaką ma Sjena, ale niestety włosy mi się kręcą i nawet jak wyjdę z domu z idealnie wyprostowaną to i tak wracam z poupinaną spinkami hehe poza tym w 6 mm jest bardzo ryzykowne... u mnie np. byłoby widać bliznę, którą mam od bliskiego spotkania z glebą 20 lat temu PP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: doszły :))) 17.10.06, 23:29 Sjena ma świetną fryzure to fakt..odważną i świetną, ale moje wlosy sie do niej nie nadają. musialabym z walkami codzien rano je prostować a to nie dla mnie. mam tak jak ty, tyle że tobie sie kręca a ja wyglądam jakby mnie piorun trafił, dlatego przewaznie sie upinam, albo w opasce chodze) nooo porpóbuje z ta grzywą. przekonalas mnie) idem ziuźkać..branoc ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: doszły :))) 17.10.06, 23:33 weź jakiś kosmyk i opuść na czoło, żebyś mogła się przekonać jak potencjalnie będziesz wyglądała... a fryzjerka i tak zrobi Ci coś innego PPP słodkich snów Asiu )) Odpowiedz Link
baba_krk specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:01 moje tyle czasu wyczekiwane drzwi (obfotografowane chyba ze wszystkich możliwych stron) o szybkach, które zwą się kroplą deszczu P img78.imageshack.us/my.php?image=s4020819fs6.jpg img78.imageshack.us/my.php?image=s4020825ne4.jpg img291.imageshack.us/my.php?image=s4020830vz9.jpg img291.imageshack.us/my.php?image=s4020832yj4.jpg img291.imageshack.us/my.php?image=s4020834vw6.jpg to by było na tyle - misja "the doors" dobiegła do końca PP Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:03 eh, nie na wszystkich drzwiach mozesz sie teraz kochac, Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:04 aż taką akrobatką nie jestem PP to już wolałabym na zlewozmywaku, o którym wspominałeś )) Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:06 hehe jeszcze sie urwie i mi stopki polamie, teraz sa jakies takie, ze bym nie zawierzyl Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:10 jak jest elegancko wbudowany to nie ma prawa się urwać DD jeśli nadal chcesz zlewozmywak, to mogę Ci go podesłać w zamian za Twoje zdjęcie... wydaje mi się, że propozycja jest uczciwa )))))))))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:12 w zamian za Twoj zlewozmywak moge Ci wyslac zdjecie mojego zlewozmywaka + dorzuce zdjecie lodowki MNHCK 16, OK? Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:14 ech... nie tak miało być w mojej bajce, ale lepszy rydz niż nic D zatem ślij, a ja grzecznie odwdzięczę się tym samym... ... sprzętem ))))))))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:20 niemozliwe, takze masz MNHCK 16? ja sie juz do swojej przyzwyczailem, trudno bedzie sie rozstac, gdy padnie postawie ja w ogrodku Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:24 nie, ja mam Boscha i w dodatku tak zabudowanego, że pomyślałbyś, że to kolejne drzwi PP Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:28 drzwi to nie tylko jakby sie komus moglo wydawac tylko drzwi, to bardzo wazny symbol kazdego domu, moze miec takze wiele praktycznych zastosowan o ktorych producenci nie zawsze wiedza, a czasem je nieswiadomie przewiduja, tak wiec to symbol ktory trudno wyrazic slowami, a jednak w kazdym prostym domu taki symbol istnieje, swiadomie badz nieswiadomie, ale jednak jest. Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:35 zatem wyobraź Sobie co ja przeżywałam gdy przez 7 tyg. byłam ich całkowicie pozbawiona... Szwagier był wtedy dla mnie ogromnym oparciem PPP Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:42 to ja moze o szczegoly pytal nie bede wierze Ci Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:54 w postach na forum mnie wspierał, a Ty zboczeńcu o czym pomyślałeś? ))) Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:55 ze wspieral Cie w postach na forum Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 22:06 bardzo dobra odpowiedź - jedyna i najprawdziwsza )) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 07:23 No, dzieki, Babo_krk. Piekne drzwi, warto bylo czekac jak sadze. I wedrowka po swiecie dobrze im zrobila. Teraz mozna sobie spokojnie Doorsow sluchac. Lepiej bez drzwi niz bez okien (nie mowie o Windows), w koncu . Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:25 teraz mam i The Doors i Windows i jestem w końcu zadowolona ))) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:30 O, Baba_poranna, jak milo Ale jak przyjdzie jakis akwizytor budowlany i zacznie zachecac zeby okna zmienic na Linuxy (te w scianie) to gonic) I tych drugich co beda chcieli okna na jablka tez. Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:40 już nikt nie przyjdzie (poza panem od stolika), okna wymienione 5 lat temu i chyba tylko z tego powodu nie zamarzłam, bo piździ tutaj niemiłosiernie PP Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:45 Przyjda, przyjda. Beda ciagnac tabunami, tylko sie troche koniunktura ochlodzi. Jak teraz drzwi po swiecie hulaja, na okna trza czekac a na cement w hurotwni listy spoleczne to i nie chodza. Piździ ci? Juz tesknota za cieplejszym klimatem basenu kultury Morza Srodziemnomorskiego bierze? Dobra, Babo_krk, mozna tak dlugo, ale betoniarka na mnie czeka. Do milego przeczytania! Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:54 no tęskno mi, tęskno... nic na to nie poradzę, że tu mi jest wiecznie zimno PP miłej pracy Szwagrze, ja spadam na zajęcia Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 23:08 w sumie moze nie powienienem, tak sobie myslalem wczoraj Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 23:10 a czego nie powinieneś, hę? Odpowiedz Link
dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 23:12 mam powiedziec, wszystko czego nie powinienem? o nie Odpowiedz Link
baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 19.10.06, 19:27 mam błagać, żebyś powiedział? o nie Odpowiedz Link
baba_krk zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowanych 17.10.06, 21:08 jeśli się okaże, że jeszcze ktoś jest fanem BARÇY to wołać PP Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:09 kicha, jak przegladalem zdjecia to pajak, nie bedzie mial swojego kacika, to straszne po prostu, pozbawilas go domu, wyrzucilas na ulice bidulka! na zime! Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:13 Ty mi nawet nie wspominaj o pająkach bo panicznie się ich boję brrr a mam przeczucie, że jakiś się u mnie zjawi w ramach przeczekania zimy P Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:16 wyobraz sobie zmutne oczka malego p. ktory na progu stoi z tobolkiem, ma lzy w oczach i bedzie musial isc w swiat, zimny swiat Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:16 zmutne / smutne Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:25 są 2 możliwe reakcje: albo rozdygotana zaczynam wołać o pomoc kogoś kto jest w pobliżu, a jak jestem sama to biorę buta i walę z całej siły prosto w oczy!!! nie weźmie mnie żaden pająk na litość! o nie! PP Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:30 a moze byl bez bucikow i bylo mu zimno, na tyle nozek miec buciki to nie takie proste, eh Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:39 kij mu w nery! nie wzbudzisz we mnie wyrzutów sumienia )) no po prostu nie ma takiej możliwości Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:40 pewnie byl sierota i nikt i tak o nim nie bedzie pamietal, zapomnijmy o nim Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:55 ja już zapomniałam!!! ale jak w nocy będę miała koszmary to Ci złoję dupsko! oświadczam Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:56 to moze bede spal w kalesonach Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:08 jeśli tylko masz sprawne kaloryfery i nie ma ryzyka odmrożenia klejnotów to możesz spać bez )) a o potencjalnym dupobiciu dowiesz się jak już się obudzę Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:09 wiedzialem, ze moje stringi kiedys sie do czegos przydadza, o yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:13 i nie mów mi, że są czerwone koronkowe aaaaaaaaaaaaaaaa fantazja zadziałała hehehe Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:20 rozumiem, że to nie był świadomy zakup tylko po prostu wyprałeś czerwone z białymi i stąd ten róż DDDDDDDD tak to sobie będę tłumaczyć Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:34 to dluga historia Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:51 mam Cię za język ciągnąć?? Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 23:02 tak tak + klapsy, dobranoc Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 23:09 różowe stringi, klapsy, kalesony, rozmowy o lodówkach i pająkach... słowo daję jakiś perwers z Ciebie PP śpij dobrze Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 18.10.06, 23:07 perwol uprany w perwolu dziekuje spalem wysmienicie, chcialem Ci powiedziec, ale ok 11 dopiero zaczalem qmac do sie dzieje, po 2giej kawie Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 18.10.06, 23:12 mnie się też coś za dobrze spało, bo aż zaspałam na pierwsze zajęcia... co oznacza, że pająki mi się nie śniły, więc Twoj tyłek pozostanie cały i zdrowy )) grunt, że w końcu skumałeś )) Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 19.10.06, 19:34 jest jakis powazny problem z qmaniem miedzy 9ta a 15ta, cos jest nie halo. czyli dwa dni lazilem zimno w tylek i nici z klapsikow, wiii Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 19.10.06, 21:31 kumata byłam, a zasnęłam dzisiaj na filozofii - dowcip polega na tym, że siedziałam perwersyjnie w pierwszej ławce gdybyś był pod ręką to byś klapsa zarobił, no bo przecież nie wyładuję negatywnych emocji na psie ))) Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 17:11 oj z usypianiem to po przeczytaniu Twojej przygoty przypomnialo mi sie gdy kiedys usypialem na szkoleniu, a takze siedzialem w pierwszej lawce, gosc mowil tak jednostajnie, ze po godzinie nie moglem juz wytrzymac. hehe, no zawsze moge sie do czegos przydac ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 19:58 ale najgorsze było to, że ta moja minutowa drzemka zakończyła się nerwowym przebudzeniem i lekkim podskokiem hehe, widzieli to wszyscy poza prowadzącą wykład, bo ona sama jak mówi to zamyka oczy i odlatuje w świat Platona, Sokratesa i innych ufoludków P zgłaszasz się na ochotnika? ) Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 20:23 zatem gdybysmy chodzili razem na zajecia moglibysmy podsypiac na przemian wzajemnie sie w odpowiednich chwilach budzac, swiat jest niesprawiedliwy z taka lekka doza niesmialosci, poprosilbym Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 20:37 ale i tak najzabawniejszy jest fakt, że nawet jak już zasypiam to nie przestaję notować wykładu PPPPPPPPP i potem spokojnie patrząc na notatki mogę policzyć ile razy mi się przysnęło bo to widać - zaczynam notować w miejscu - słowo nakłada mi się na słowo i nie kumam co chciałam napisać ))) moglibyśmy mieć wspólne notatki )) faktycznie - świat bywa niesprawiedliwy proście a będzie Wam dane... np. prawy sierpowy w oko PS: chyba się na serio wczoraj uszkodziłam Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 21:03 oj, to ja musze siedziec w pozycji zapartej aby sie nie obsunac z biodrami wysunietymi do przodu przyjmujac mine gleboko zamyslonego ew. gleboko zaczytanego, delikatnie stekajac, moze wiecej szczegolow zachowam dla siebie taa ltralala bylyby tez same plusy, jedna gumka, temperowka i linijka jak juz mnie trafisz w jedno to jeszcze Ci sie spodoba i dopiero bedzie nie lubie chodzic w ciemnych okularach , mlody by sie jeszcze zestresowal i mogloby go to zabolec w sensie moje cierpienie, ech mam doswiadczenie z krk lekarzami, zszywali mi kiedys brode gdy wylecialem na progu takze, nie ma sie czego obawiac, kilka pstykniec, mila rozmowa i bedziesz jak nowa sobota rano to dobry moment, na taka wizyte Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 21:23 a myślisz, że jak ja siedzę??? i jakie miny robię? hehe staram się też usilnie mieć żywe i bystre spojrzenie, no ale wiesz jak jest PP akurat wymieniłeś gadżety, których nie używam ))) w ciemnych okularach wyglądałbyś tajemniczo mógłbyś to wykorzystać jako wabik na niewiasty a młodego to nic nie stresuje, dzisiaj wiercili 2 metry od niego, a ten spał w najlepsze hehe a co do tych nieszczęsnych siniaków to myślałam, że mam 2, ale dzisiaj w świetle dziennym nastąpiło ich cudowne rozmnożenie DDDDDD a w sobotę rano to ja planuję spać mać! Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 22:18 kiedys w pracy gdy zaczynalem, siedzialem biurko w biurko z gosciem ktory w openspace z dluzszej chwili letniej ciszy w pewnym momencie przysnal i tak radosnie mialy mu dni, przeszedlem wtedy kryzys, na szczescie obecnie siedze sam, choc pewnie teraz trudno bedzie mi sie przyzwyczaic do wspolzycia w grupie, nie robienia wszystkich tych cudownych rzeczy ktore mozna robic bedac samemu - to tak w ramach wrazen w sumie z drugiej strony ja uzywam tylko czystych kartek z drukarki/xero i mam dwa dlugopisy jezeli to tak dziala to moze wloze trzy pary na raz , ale chyba przydalby sie jeszcze modny irokez =, dzisiaj zgolilem brode - takze nic juz mi nie jest wstanie pomoc )))))))))), chyba ze gesta mgla )))))))))))))))))))))) a mlody tak dlugo, da rade? , bo jak jestem sobie wstanie wyobrazic to pewnie od 5am siedzi przed Toba wpatrzony z nadzieja w oczach sobota jest dluuuuga do 15tej powinien byc luzik - wysle Ci wizyte domowa anyway, widzialas moze Lisbon Story lub Miasto Boga? A Vaca de Fogo www.youtube.com/watch?v=wuAGTN9rGnw Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 22:55 fajna historia )) a co do pracy w grupie to skoro ja dałam radę, to Ty też dasz zrobiłam zapas zeszytów i kolorowych cienkopisów więc szaleję na całego jedne dobre wystarczą, wszak nie ilość a jakość ma nadrzędne znaczenie D no i przestań kokietować to co młody najdłużej potrafi robić to spać... i pod tym względem jesteśmy do siebie niesamowicie podobni po co mi wizyta domowa, skoro rodzicielka pracuje w służbie zdrowia ) jeśli chodzi o filmy to widziałam i jestem na TAK Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 23:46 z praca to mam obecnie tak, ze jednak trzymanie sie w grupie to wychodzi na to, ze za grupe pozniej trzeba jendnak zrobic, wiec lepiej samemu i jest jasna sytuacja chcialem ostatnio sobie za 0,50gr kupic na poczcie plan lekcji i taki ladny zeszyt do religii nikt takiego by nie mial , hmmm szczerze to mam problemy z rozczytaniem wlasnych notatek, wiec jezeli ich elektronicznie nie przepisze w ciagu kilku dziesieciu minut, to pozniej nie ma szansy abym z nich mogl korzystac to mnie zgasilas , eeee yyy uuu eee aaaa az trudno jest mi w to uwierzyc mi mlody kojarzy sie tylko z wiszeniem rano nad twarza z oczami wlepionymi w Twoje oczy i czekajacy az Ty otworzysz swoje, jakas sekretna metoda wychowawcza mlodego to moze wymienimy sie zdjeciami rodzicielek, moja takze w sluzbie zdrowia )))) buuu bez linku hmmm a w takim razie Syn Panny Mlodej? Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 21.10.06, 10:07 ja to bym najchętniej sama sobie szefem była... mam nadzieję, że kiedyś uda mi się to zrealizować ))) a z notatkami mam dokładnie tak samo jak Ty (( chwilowo mam 1 zeszyt do wszystkich przedmiotów i już mam strach w oczach na myśl, że w końcu będę musiała założyć zeszyty do wszystkiego i przepisać notatki... prawda jest taka, że jak to teraz czytam to już nie wiem o co mi chodziło bo ja lubię gasić ludzi DD bo młody wisi rano... zwłaszcza jak go pęcherz przyciśnie to wskakuje na łóżko i jak to ładnie ująłeś "wisi mi nad twarzą" w oczekiwaniu aż zaryzykuję otworzenie chociaż jednego oka P potem następuje buzi buzi, szybkie głaski no i trza iść bestię wysikać bo inaczej zacznie skuczeć )) najpierw zlewozmywak, potem rodzicielka... ciekawe co będzie następne P Syna Panny Młodej nie kojarzę, co to? z kim to? )) Odpowiedz Link
dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 22.10.06, 15:23 to ja z kolei w PieL, z lekka nuta niesmialosci podszedlbym do tego polisz "biznes" jest cifny to tak delikatnie mowiac czasem mam tez male karteczki z zapisanymi haslami, ale jezeli nie przepisze w jakims sensownym czasie tego o co mi chodzilo to to pewnie nie mialo to znaczenia ))))))))))), smieje sie bo w roznych miesjach i sytuacjach na szybko czasami cos klece i wesolo nie jest to Ci sie udalo , o biedny ja zwierzak fajny jest, kiedys kiedys takze moze sie skusze, na razie mam kaktusa hmmm byla jeszcze lodowka , wlasnie moga byc lodowka )))) to bylby super blog czy cos wymiana zdjec lodowek z zawartoscia Hijo de la novia, El www.imdb.com/title/tt0292542/ a co do poczatku, to chyba jednak wolalbym kopac ziemniaki gdziekolwiek niz w PieL miec firme to nie dla mnie Odpowiedz Link
baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 22.10.06, 16:40 bo to wszystko zależy od tego co konkretnie chcesz otworzyć, jakimi funduszami dysponujesz itd. ja miałam dobry pomysł, niestety powrót na studia uniemożliwił mi chwilowo jego realizację... niestety doba nietrwa 48h ) karteczki też zapisuję na potęgę, ale zazwyczaj pełnymi zdaniami, więc wiem co miałam na myśli )) jak mi się uda jeszcze kilka razy to będzie fajnie ) z tym kaktusem to dowaliłeś PP ja u siebie w pokoju mam anturium, a w pozostałych kolekcję paproci zatem może wymienimy się zdjęciami roślnek zamiast zawartości lodówki ))))) a fi zaczyna mi powoli świtać... nie przypominam sobie, żebym go oglądała, ale ktoś na pewno już mi go wcześniej polecał ))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:12 nic nie mam!!!!!! Odpowiedz Link
baba_krk już masz :PPPP 17.10.06, 21:18 zdjęcia i wzruszającą historię zaginionego aparatu Odpowiedz Link
raduch Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 21:12 Dziękuję, ładne masz czoło. ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 21:15 spadłam z krzesła....;-DDD wisisz mi drugie piwo!!!! Odpowiedz Link
baba_krk luknij na linka, a będziesz wiedziała o co chodzi 17.10.06, 21:22 z czołem PP forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=50264407&a=50267077 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 21:29 no tak;-/ to jest to, ze nie czytam wszystkiego i nie ma mnie zawsze;-/ ale tekst i tak zajebisty;-DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 21:30 no bo ileż można słuchać o ładnych oczach P ale najoryginalniejszy komplement jaki usłyszałam na żywo to było o ładnych kolanach hehe )))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 22:08 mój były powiedzial mi kiedyś jak tak stałam i patrzalam na niego takim zakochanym wzrokiem, takim wiesz rozmarzonym i on na to..jakie ty masz piękne krowie oczy.... zatkalo mnie dokumentnie;-D - Nobodies Odpowiedz Link
baba_krk Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 22:14 o kurde!!! dobre dobre, nieźle "dowalił" ))))))))))))))) Odpowiedz Link
raduch Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 21:30 Parę lat pracy mnie kosztowało przekonanie żony: jak czegoś chcesz, powiedz to w kilku słowach. ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 21:19 o raajuuuuu Raduch, na taki komplement skrycie liczyłam )))))))))) Odpowiedz Link
bubasio dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 21:52 kurcze mam coraz wiecej waszych fotek i stwierdzam że wyobraźnia a rzeczywistość to dwie różne sprawy Odpowiedz Link
baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 21:56 a jak sobie mnie wyobrażałaś??? jako 40latkę, której hobby jest wypas trzody chlewnej? )))))))))) Odpowiedz Link
bubasio Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:05 no że 40 nie masz to wiedziałam ale myślałam że jesteś taką roztrzepaną blondynką-łamaczka męskich serduch-a tu taka niewinna dziewczynka z pięknymi oczami Odpowiedz Link
baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:11 roztrzepana bywam, ale z tym walczę )) blondynka? fryzjerka twierdzi, że to ciemny blond, ale ja twierdzę, żem szatynka )))) męskich serc nie łamię, oni sami robią sobie krzywdę PP ale za niewinność będę Cię wielbić do ostatniego dnia forum, bo jakoś nikt nie chce tego zauważyć Odpowiedz Link
bubasio Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:14 no ja ją zauważyłam na fotach ale w rzeczywistości (po Twoich wypowiedziach sądząc) ta niewinność to wyparowała he he :p Odpowiedz Link
baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:22 tam od razu wyparowała P jest tylko głęboko skrywana przed światem )) a czy widziałaś mojego młodego-kibica? moja wielka duma, a nikt go pochwalić nie chce Odpowiedz Link
bubasio Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:26 a kibica to mi wysyłałas jeszcze przed wyjazdem na wakacje ale co mi tam ,jesazcze raz powiem że fajowy jakbym miała miec kiedyś piesa ,to coś w ten deseń Odpowiedz Link
baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:30 bo 2 pierwsze zdjęcia są z początku roku, a 2 ostatnie zrobione dzisiaj na potrzeby zbliżającego się meczu ))) ja osobiście polecam, bo pałam do niego ogromnym uczuciem, pomimo tego, że ma niesamowicie ciężki charakter hehe Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:31 nononono!!! napisalam Ci już dawno temu, ze zajefajny!!! ta gumeczka mnie zauroczyła...;-DDD Odpowiedz Link
baba_krk tylko bez takich mi tu!!!! 17.10.06, 22:05 bo zaraz wyjdę na największą niespodziankę, albo raczej największe rozczarowanie AO PPP Odpowiedz Link
raduch Re: tylko bez takich mi tu!!!! 17.10.06, 22:10 Mówię za siebie. Tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link