Dodaj do ulubionych

zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :)))))

17.10.06, 19:05
i nadszedł czas na rewanż i obiecane wieki temu fotki, zatem:

- Maretina, AnnaJustyna i Raduch dostaną moją twarz tongue_out
- Mona i Morfik zdjęcia ze stadionu
- Szwagier otrzyma zdjęcia drzwi

a kto chce zdjęcia młodego????
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:07
      ja chce hiszpanie tongue_outPP
      • baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:08
        to mam Ci podesłać jakieś stare fotki z Barcelony???
        widoczki i te sprawy? tongue_out
        • vandikia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:13
          nie widoczki, tylko Ciebie chce big_grin widoczki to ja dostalam tongue_outP
    • szwagier_z_niemodlina Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:07
      Prawde powiedziawszy, to juz w miejscu przytupuje z niecierpliwosci i beret mne
      w spracowanych lapach. Wedrowne drzwi to w zoologii budowlanej rzadkosc.
      • baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:09
        no to już idę robić zdjęcia wink))
      • bubasio Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:09
        a ja to co??????
        moją podobiznę masz ,więc ja chcę Twoją
        • baba_krk tak tak - Ty ofkors też :))))))))))))) 17.10.06, 19:15
          pisząc tego posta tak właśnie czułam, że jeszcze mi kogoś zabrakło smile))
          • bubasio no mam nadzieję ,że to tylko chwilowa skleroza :p 17.10.06, 19:18

• baba_krk Re: no mam nadzieję ,że to tylko chwilowa skleroz 17.10.06, 19:26
              skleroza połączona z pomrocznością i gorączką, mam nadzieję, że zostanie mi to
              wybaczone smile))
    • sjena1 Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:11
      ja chce Twoje i młodego smile
      obiecuję rewanż jeśli chcesz
    • maretina Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:11
      dawaj mlodego i wysylaj swojesmile
    • dziewice Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:11
      ja bym poprosil zlewozmywaksmile
    • widokzmarsa Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:13
      ja tam mogę wziąć co najwyżej młode cyckismile
      • baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:16
        a nie mogłeś sie zgłosić 5 lat temu???? tongue_out
    • pszczolaasia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:20
      łody to ten co myslę? taki sliczniak cudak z gumeczką/spineczką?
      zdjecia ze stadionu to ja tyż poprosze!!!!!! i twarz jesli masz nowsze niz
      widziałam to chętnie...smile)
      • baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:27
        ten sam młody big_grinDDD
        a twarz mam nowszą bo trochę fryza zmieniłam smile)))
        • pszczolaasia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:50
          a!! zmiana fryzury!!! dawaj!!!smile)
    • baba_krk jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszcza 17.10.06, 19:31
      zdjęcia na tej stronce imageshack czy jakoś tak, to będzie bosko smile))
      • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:33
        Aha, idziesz na
        www.imageshack.us
        • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:34
          Potem dlugo czekasz az ci sie raczy zaladowac.
          • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:35
            Potem cie biora diabli.
            • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:36
              Jak juz sie zaladuje to wciskasz "przegladaj" przy upload. Wyswietla ci sie twoj
              komputer, zawartosc zanczy.
              • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:37
                Wybiersza z sobie np. z My pictures obrazek i kliaksz "Host it"
                • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:37
                  Znowu cie biora diabli bo cholera chodzi jak serwerGW.
                  • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:38
                    Dostaejsz ze "polaczenie zsotalo zresetowane" i zaczynasz znowu.
                    • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:39
                      No ale juz masz. i widzisz sowj obrazek w imageshacku.
                      Teraz kopiuejsze jeden z linkow na dole.
                      I wklejasz.
                      W moim przypadku:
                      img177.imageshack.us/img177/1098/najezdzcaokobietachma2.jpg
                      I juz masz.
                      • dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:40
                        roarem w Babe_Krk? tongue_out
                        • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:44
                          Przyklad dydaktyczny, taki w pamiec zapadajacy, no co? smile
                          • dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:46
                            lepszy jest z kioskiem ruchu smile
                            • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:47
                              Nie znam. Podrzuc, prosze.
                              • dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:49
                                rroarr.blog.pl/archiwum/?rok=2004&miesiac=10
                                • szwagier_z_niemodlina Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:51
                                  smile)))
                                  W stylu dowcipu o "wodzie mineralnej".
                                  Dzieki.
                                  • dziewice Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 20:30
                                    spoko, musimy sobie pomagac tongue_out
                                    • baba_krk umieszczając linki do minikomiksów?? 17.10.06, 20:50
                                      hehe niezła pomoc tongue_outPP
                      • baba_krk Szwagrze help!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 19:44
                        pewnie wyjdę na blondino vulcano, ale nie wiem, którego mam Wam linka
                        skopiować, bo przy 1 jest napisane Thumbnail for Websites, przy 2 Thumbnail
                        for forums (1) a przy 3 Thumbnail for forums (2)

Nie kumam o co biega, ale mam wrażenie, że linki trochę się różnią między
                        sobą tongue_out
                        • szwagier_z_niemodlina Re: Szwagrze help!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 19:47
                          Przerost formy nad trescia.
                          Zrob Ctrl-C temu ostatniemu na dole i juz.
                          • baba_krk Re: Szwagrze help!!!!!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 19:48
                            bo ja w ogóle tych na dole nie widziałam tongue_outPPP
                            ale już zakumałam na czym myk polega i zaczynam wklejać zdjęcia big_grinD
                  • baba_krk Re: jeśli mi jeszcze ktoś zdradzi jak się umieszc 17.10.06, 19:40
                    dzięki Szwagrze smile)))))))
                    właśnie czekam aż się załadują zdjęcia i w pierwszej kolejności pójdzie to co
                    mogę upublicznić czyli drzwi, stadion i młody smile))
    • baba_krk aaaaaaaaaaaaa udało się - UWAGA mój młody 17.10.06, 19:47
      w kilku odsłonach smile)))

img412.imageshack.us/my.php?image=s4020103by4.jpg
    • aguszak Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 19:48
      ja poproszę grzecznie, nóżką dygając smile
    • baba_krk c.d. młodego :))) 17.10.06, 19:53
      tu pozuje jeszcze w "starej" fatalnej kuchni
      img160.imageshack.us/my.php?image=s4020502xh9.jpg

tu pozować już nie chciał, ale nie ma lekko - trzeba się przygotować dobrze
      przed meczem smile))
      img160.imageshack.us/my.php?image=s4020812zv6.jpg
      img178.imageshack.us/my.php?image=s4020817ty6.jpg
    • baba_krk Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:12
      Wandzia, AnnaJustyna i Raduch mogą udać się na @

mam cichą nadzieję, że te linki działają wink))))
      • aguszak Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:16
        wysłałam i ja Tobie smile
        • baba_krk Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:24
          bardzo Ci dziękuję za śliczne zdjęcia smile))

cieszę się jak dziecko jak tylko uda mi się zobaczyć, chociaż na zdjęciu, kto
          ukrywa się za danym nickiem i potem wychodzi, że same fajne kobitki smile))))

super synek Ci rośnie, wygląda na małego psotnika tongue_outPP
          • aguszak Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:29
            potem może jeszcze wyślę jakieś wyraźniejsze wink
            A Tobie pięknie jest w krótszych włosach.
            Trafiasz na moją listę piękności forumowych! Kurcze same laski na AOL!
            • baba_krk Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:48
              dzięki dzięki, wezmę Twój głos ZA krótkimi włosami pod uwagę przy kolejnym
              cięciu, bo rosną jak szalone wink))
        • pszczolaasia Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:56
          dzięki Aguszaku również- zajefajne!!!!smile)))) ten twoj amły...uch nie będe sie
          powatarzać...prosto do pożarciasmile)))
      • pszczolaasia Re: Bubasio, Sjena, Maretina, Pszczoła, Aguszak, 17.10.06, 20:54
        dzięki!!!! faaaajnie Ci w tych krótkich choć zupełnie inaczejsmile))
        • baba_krk nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:03
          ale ja za każdym razem wyglądam inaczej...
          teraz posłałam zdjęcia zrobione w krótkim okresie czasu (2 tyg. od pierwszego
          do ostatniego), ale gdyby miała być różnica np. 2 miesięcy to już zupełnie inna
          baba ze mnie tongue_outPP
          • pszczolaasia Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:11
            czad normalnie...zupełnie inna osobasmile) fajne są takie metamorfozysmile)) ja
            żeby zauwazyć u siebie taką róznice musiałam wlosy z długosci do pasa sciąc na
            jeża takie dluższego na 6 mmwink rozważam własnie czy nie wrócić do tej dlugosci
            bo ta teraz mnie drażniwink)
            • baba_krk Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:27
              koleżanka opitoliła się ostatnio na jeża i niestety z ładnej kobiety zamieniła
              się w nastoletniego chłopca sad((
              zatem zastanów się 2 razy tongue_outPP

jak możesz to podeślij mi jakąś współczesną swą fotkę smile)
              • pszczolaasia Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:31
                ide z kundlem i zara wroce i wtedy Ci wyslewink))
                • baba_krk Re: nie wiem Pszczoła na czym myk polega, 17.10.06, 21:37
                  miłego sikania tongue_outPP
                  czekam z niecierpliwością smile))
                  • pszczolaasia poszły:-)) n/t 17.10.06, 22:03

• baba_krk doszły :))) 17.10.06, 22:54
                      i wnioskuję o zakaz obcinania na 6 mm! o!
                      jak Cię kusi to podetnij trochę, albo zrób sobie grzywkę, ale wg mnie dobrze
                      jest jak jest big_grinDD
                      • pszczolaasia Re: doszły :))) 17.10.06, 23:16
                        myślisz? mysle własnie o grzwyce...albo o 6 mm;-DD
                        • baba_krk Re: doszły :))) 17.10.06, 23:24
                          to lepiej grzywkę!!!!!!!!!!!!!! wydaje mi się, że będzie Ci do twarzy smile))
                          ja np. zawsze chciałam taką jaką ma Sjena, ale niestety włosy mi się kręcą i
                          nawet jak wyjdę z domu z idealnie wyprostowaną to i tak wracam z poupinaną
                          spinkami hehe

poza tym w 6 mm jest bardzo ryzykowne... u mnie np. byłoby widać bliznę, którą
                          mam od bliskiego spotkania z glebą 20 lat temu tongue_outPP
                          • pszczolaasia Re: doszły :))) 17.10.06, 23:29
                            Sjena ma świetną fryzure to fakt..odważną i świetną, ale moje wlosy sie do niej
                            nie nadają. musialabym z walkami codzien rano je prostować a to nie dla mnie.
                            mam tak jak ty, tyle że tobie sie kręca a ja wyglądam jakby mnie piorun trafił,
                            dlatego przewaznie sie upinam, albo w opasce chodzewink) nooo porpóbuje z ta
                            grzywą. przekonalas mniewink) idem ziuźkać..branoc smile)))
                            • baba_krk Re: doszły :))) 17.10.06, 23:33
                              weź jakiś kosmyk i opuść na czoło, żebyś mogła się przekonać jak potencjalnie
                              będziesz wyglądała... a fryzjerka i tak zrobi Ci coś innego tongue_outPPP

słodkich snów Asiu smile))
    • baba_krk specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:01
      moje tyle czasu wyczekiwane drzwi (obfotografowane chyba ze wszystkich
      możliwych stron) o szybkach, które zwą się kroplą deszczu tongue_outP

img78.imageshack.us/my.php?image=s4020819fs6.jpg
      img78.imageshack.us/my.php?image=s4020825ne4.jpg
      img291.imageshack.us/my.php?image=s4020830vz9.jpg
      img291.imageshack.us/my.php?image=s4020832yj4.jpg
      img291.imageshack.us/my.php?image=s4020834vw6.jpg
      to by było na tyle - misja "the doors" dobiegła do końca tongue_outPP

• dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:03
        eh, nie na wszystkich drzwiach mozesz sie teraz kochac, smile
        • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:04
          aż taką akrobatką nie jestem tongue_outPP
          to już wolałabym na zlewozmywaku, o którym wspominałeś wink))
          • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:06
            hehe jeszcze sie urwie i mi stopki polamie, teraz sa jakies takie, ze bym nie
            zawierzyl smile
            • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:10
              jak jest elegancko wbudowany to nie ma prawa się urwać big_grinDD

jeśli nadal chcesz zlewozmywak, to mogę Ci go podesłać w zamian za Twoje
              zdjęcie... wydaje mi się, że propozycja jest uczciwa wink))))))))))))
              • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:12
                w zamian za Twoj zlewozmywak moge Ci wyslac zdjecie mojego zlewozmywaka +
                dorzuce zdjecie lodowki MNHCK 16, OK?
                • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:14
                  ech... nie tak miało być w mojej bajce, ale lepszy rydz niż nic big_grinD
                  zatem ślij, a ja grzecznie odwdzięczę się tym samym...

... sprzętem smile)))))))))))
                  • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:20
                    niemozliwe, takze masz MNHCK 16? ja sie juz do swojej przyzwyczailem, trudno
                    bedzie sie rozstac, gdy padnie postawie ja w ogrodku
                    • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:24
                      nie, ja mam Boscha i w dodatku tak zabudowanego, że pomyślałbyś, że to kolejne
                      drzwi tongue_outPP
                      • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:28
                        drzwi to nie tylko jakby sie komus moglo wydawac tylko drzwi, to bardzo wazny
                        symbol kazdego domu, moze miec takze wiele praktycznych zastosowan o ktorych
                        producenci nie zawsze wiedza, a czasem je nieswiadomie przewiduja, tak wiec
                        to symbol ktory trudno wyrazic slowami, a jednak w kazdym prostym domu taki
                        symbol istnieje, swiadomie badz nieswiadomie, ale jednak jest.
                        • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:35
                          zatem wyobraź Sobie co ja przeżywałam gdy przez 7 tyg. byłam ich całkowicie
                          pozbawiona...
                          Szwagier był wtedy dla mnie ogromnym oparciem tongue_outPPP
                          • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:42
                            to ja moze o szczegoly pytal nie bede smile
                            wierze Ci smile
                            • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:54
                              w postach na forum mnie wspierał, a Ty zboczeńcu o czym pomyślałeś? wink)))
                              • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 21:55
                                ze wspieral Cie w postach na forum smile
                                • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 17.10.06, 22:06
                                  bardzo dobra odpowiedź - jedyna i najprawdziwsza smile))
                                  • szwagier_z_niemodlina Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 07:23
                                    No, dzieki, Babo_krk. Piekne drzwi, warto bylo czekac jak sadze. I wedrowka po
                                    swiecie dobrze im zrobila. Teraz mozna sobie spokojnie Doorsow sluchac. Lepiej
                                    bez drzwi niz bez okien (nie mowie o Windows), w koncu smile.
                                    • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:25
                                      teraz mam i The Doors i Windows tongue_out i jestem w końcu zadowolona smile)))
                                      • szwagier_z_niemodlina Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:30
                                        O, Baba_poranna, jak milo smile Ale jak przyjdzie jakis akwizytor budowlany i
                                        zacznie zachecac zeby okna zmienic na Linuxy (te w scianie) to gonicsmile) I tych
                                        drugich co beda chcieli okna na jablka tez.
                                        • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:40
                                          już nikt nie przyjdzie (poza panem od stolika), okna wymienione 5 lat temu i
                                          chyba tylko z tego powodu nie zamarzłam, bo piździ tutaj niemiłosiernie tongue_outPP
                                          • szwagier_z_niemodlina Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:45
                                            Przyjda, przyjda. Beda ciagnac tabunami, tylko sie troche koniunktura ochlodzi.
                                            Jak teraz drzwi po swiecie hulaja, na okna trza czekac a na cement w hurotwni
                                            listy spoleczne to i nie chodza.
                                            Piździ ci? Juz tesknota za cieplejszym klimatem basenu kultury Morza
                                            Srodziemnomorskiego bierze? smile

Dobra, Babo_krk, mozna tak dlugo, ale betoniarka na mnie czeka. Do milego
                                            przeczytania!
                                            • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 08:54
                                              no tęskno mi, tęskno... nic na to nie poradzę, że tu mi jest wiecznie zimno tongue_outPP
                                              miłej pracy Szwagrze, ja spadam na zajęcia smile
                                  • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 23:08
                                    w sumie moze nie powienienem, tak sobie myslalem wczoraj smile
                                    • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 23:10
                                      a czego nie powinieneś, hę? smile
                                      • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 18.10.06, 23:12
                                        mam powiedziec, wszystko czego nie powinienem? smile o nie smile
                                        • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 19.10.06, 19:27
                                          mam błagać, żebyś powiedział? smile o nie smile
                                          • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 19.10.06, 19:33
                                            o nie, co to to nie smile
                                            • baba_krk Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 19.10.06, 21:28
                                              jak nie jak tak wink))
                                              • dziewice Re: specjalnie dla Szwagra :))))) 20.10.06, 17:08
                                                tak jest smile
    • baba_krk zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowanych 17.10.06, 21:08
      jeśli się okaże, że jeszcze ktoś jest fanem BARÇY to wołać tongue_outPP
      • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:09
        kicha, jak przegladalem zdjecia to pajak, nie bedzie mial swojego kacika, to
        straszne po prostu, pozbawilas go domu, wyrzucilas na ulice bidulka! na zime!
        • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:13
          Ty mi nawet nie wspominaj o pająkach bo panicznie się ich boję brrr
          a mam przeczucie, że jakiś się u mnie zjawi w ramach przeczekania zimy tongue_outP
          • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:16
            wyobraz sobie zmutne oczka malego p. ktory na progu stoi z tobolkiem, ma lzy w
            oczach i bedzie musial isc w swiat, zimny swiat
            • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:16
              zmutne / smutne smile
              • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:25
                są 2 możliwe reakcje: albo rozdygotana zaczynam wołać o pomoc kogoś kto jest w
                pobliżu, a jak jestem sama to biorę buta i walę z całej siły prosto w oczy!!!

nie weźmie mnie żaden pająk na litość! o nie! tongue_outPP
                • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:30
                  a moze byl bez bucikow i bylo mu zimno, na tyle nozek miec buciki to nie takie
                  proste, eh
                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:39
                    kij mu w nery! nie wzbudzisz we mnie wyrzutów sumienia smile)) no po prostu nie ma
                    takiej możliwości tongue_out
                    • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:40
                      pewnie byl sierota i nikt i tak o nim nie bedzie pamietal, zapomnijmy o nim
                      • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:55
                        ja już zapomniałam!!!
                        ale jak w nocy będę miała koszmary to Ci złoję dupsko! oświadczam tongue_out
                        • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:56
                          to moze bede spal w kalesonach smile
                          • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:08
                            jeśli tylko masz sprawne kaloryfery i nie ma ryzyka odmrożenia klejnotów to
                            możesz spać bez wink))

a o potencjalnym dupobiciu dowiesz się jak już się obudzę tongue_out
                            • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:09
                              wiedzialem, ze moje stringi kiedys sie do czegos przydadza, o yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                              • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:13
                                i nie mów mi, że są czerwone koronkowe aaaaaaaaaaaaaaaa
                                fantazja zadziałała hehehe
                                • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:15
                                  rozowe smile
                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:20
                                    rozumiem, że to nie był świadomy zakup tylko po prostu wyprałeś czerwone z
                                    białymi i stąd ten róż big_grinDDDDDDDD
                                    tak to sobie będę tłumaczyć smile
                                    • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:34
                                      to dluga historia smile
                                      • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 22:51
                                        mam Cię za język ciągnąć?? tongue_out
                                        • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 23:02
                                          tak tak + klapsy, dobranoc wink
                                          • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 23:09
                                            różowe stringi, klapsy, kalesony, rozmowy o lodówkach i pająkach... słowo daję
                                            jakiś perwers z Ciebie tongue_outPP

śpij dobrze smile
                                            • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 18.10.06, 23:07
                                              perwol smile uprany w perwolu smile

dziekuje smile spalem wysmienicie, chcialem Ci powiedziec, ale ok 11 dopiero
                                              zaczalem qmac do sie dzieje, po 2giej kawie smile
                                              • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 18.10.06, 23:12
                                                mnie się też coś za dobrze spało, bo aż zaspałam na pierwsze zajęcia... co
                                                oznacza, że pająki mi się nie śniły, więc Twoj tyłek pozostanie cały i
                                                zdrowy smile))

grunt, że w końcu skumałeś smile))
                                                • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 19.10.06, 19:34
                                                  jest jakis powazny problem z qmaniem miedzy 9ta a 15ta, cos jest nie halo.

czyli dwa dni lazilem zimno w tylek i nici z klapsikow, wiii
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 19.10.06, 21:31
                                                    kumata byłam, a zasnęłam dzisiaj na filozofii - dowcip polega na tym, że
                                                    siedziałam perwersyjnie w pierwszej ławce tongue_out

gdybyś był pod ręką to byś klapsa zarobił, no bo przecież nie wyładuję
                                                    negatywnych emocji na psie smile)))
                                                  • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 17:11

oj z usypianiem to po przeczytaniu Twojej przygoty przypomnialo mi sie gdy
                                                    kiedys usypialem na szkoleniu, a takze siedzialem w pierwszej lawce, gosc
                                                    mowil tak jednostajnie, ze po godzinie nie moglem juz wytrzymac.

hehe, no zawsze moge sie do czegos przydac smile)))
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 19:58
                                                    ale najgorsze było to, że ta moja minutowa drzemka zakończyła się nerwowym
                                                    przebudzeniem i lekkim podskokiem hehe, widzieli to wszyscy poza prowadzącą
                                                    wykład, bo ona sama jak mówi to zamyka oczy i odlatuje w świat Platona,
                                                    Sokratesa i innych ufoludków tongue_outP

zgłaszasz się na ochotnika? wink)
                                                  • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 20:23

zatem gdybysmy chodzili razem na zajecia moglibysmy podsypiac na przemian
                                                    wzajemnie sie w odpowiednich chwilach budzac, swiat jest niesprawiedliwy smile

z taka lekka doza niesmialosci, poprosilbym smile
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 20:37
                                                    ale i tak najzabawniejszy jest fakt, że nawet jak już zasypiam to nie przestaję
                                                    notować wykładu tongue_outPPPPPPPPP i potem spokojnie patrząc na notatki mogę policzyć
                                                    ile razy mi się przysnęło bo to widać - zaczynam notować w miejscu - słowo
                                                    nakłada mi się na słowo i nie kumam co chciałam napisać wink)))

moglibyśmy mieć wspólne notatki wink)) faktycznie - świat bywa niesprawiedliwy smile

proście a będzie Wam dane...

np. prawy sierpowy w oko smile

PS: chyba się na serio wczoraj uszkodziłam tongue_out
                                                  • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 21:03
                                                    oj, to ja musze siedziec w pozycji zapartej aby sie nie obsunac z biodrami
                                                    wysunietymi do przodu przyjmujac mine gleboko zamyslonego ew. gleboko
                                                    zaczytanego, delikatnie stekajac, moze wiecej szczegolow zachowam dla siebie smile
                                                    taa ltralala

bylyby tez same plusy, jedna gumka, temperowka i linijka smile

jak juz mnie trafisz w jedno to jeszcze Ci sie spodoba i dopiero bedzie smile nie
                                                    lubie chodzic w ciemnych okularach smile, mlody by sie jeszcze zestresowal i
                                                    mogloby go to zabolec w sensie moje cierpienie, ech

mam doswiadczenie z krk lekarzami, zszywali mi kiedys brode gdy wylecialem na
                                                    progu takze, nie ma sie czego obawiac, kilka pstykniec, mila rozmowa i bedziesz
                                                    jak nowa smile

sobota rano to dobry moment, na taka wizyte smile
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 21:23
                                                    a myślisz, że jak ja siedzę??? i jakie miny robię? hehe staram się też usilnie
                                                    mieć żywe i bystre spojrzenie, no ale wiesz jak jest tongue_outPP

akurat wymieniłeś gadżety, których nie używam wink)))

w ciemnych okularach wyglądałbyś tajemniczo big_grin mógłbyś to wykorzystać jako
                                                    wabik na niewiasty smile a młodego to nic nie stresuje, dzisiaj wiercili 2 metry
                                                    od niego, a ten spał w najlepsze hehe

a co do tych nieszczęsnych siniaków to myślałam, że mam 2, ale dzisiaj w
                                                    świetle dziennym nastąpiło ich cudowne rozmnożenie big_grinDDDDDD a w sobotę rano to
                                                    ja planuję spać mać!
                                                  • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 22:18
                                                    kiedys w pracy gdy zaczynalem, siedzialem biurko w biurko z gosciem
                                                    ktory w openspace z dluzszej chwili letniej ciszy w pewnym momencie
                                                    przysnal i tak radosnie mialy mu dni, przeszedlem wtedy kryzys, na szczescie
                                                    obecnie siedze sam, choc pewnie teraz trudno bedzie mi sie przyzwyczaic
                                                    do wspolzycia w grupie, nie robienia wszystkich tych cudownych rzeczy
                                                    ktore mozna robic bedac samemu smile - to tak w ramach wrazen w sumie
                                                    z drugiej strony smile

ja uzywam tylko czystych kartek z drukarki/xero i mam dwa dlugopisy smile

jezeli to tak dziala to moze wloze trzy pary na raz smile, ale chyba przydalby
                                                    sie jeszcze modny irokez =smile, dzisiaj zgolilem brode - takze nic juz mi nie
                                                    jest wstanie pomoc smile)))))))))), chyba ze gesta mgla smile))))))))))))))))))))))

a mlody tak dlugo, da rade? smile, bo jak jestem sobie wstanie wyobrazic
                                                    to pewnie od 5am siedzi przed Toba wpatrzony z nadzieja w oczach smile

sobota jest dluuuuga do 15tej powinien byc luzik smile - wysle Ci wizyte domowa tongue_out

anyway, widzialas moze Lisbon Story lub Miasto Boga?

A Vaca de Fogo
                                                    www.youtube.com/watch?v=wuAGTN9rGnw
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 22:55
                                                    fajna historia smile)) a co do pracy w grupie to skoro ja dałam radę, to Ty też
                                                    dasz tongue_out

zrobiłam zapas zeszytów i kolorowych cienkopisów więc szaleję na całego smile

jedne dobre wystarczą, wszak nie ilość a jakość ma nadrzędne znaczenie big_grinD
                                                    no i przestań kokietować tongue_out

to co młody najdłużej potrafi robić to spać... i pod tym względem jesteśmy do
                                                    siebie niesamowicie podobni smile

po co mi wizyta domowa, skoro rodzicielka pracuje w służbie zdrowia smile)

jeśli chodzi o filmy to widziałam i jestem na TAK smile
                                                  • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 20.10.06, 23:46
                                                    z praca to mam obecnie tak, ze jednak trzymanie sie w grupie to wychodzi
                                                    na to, ze za grupe pozniej trzeba jendnak zrobic, wiec lepiej samemu i jest
                                                    jasna sytuacja smile

chcialem ostatnio sobie za 0,50gr kupic na poczcie plan lekcji i taki ladny
                                                    zeszyt do religii nikt takiego by nie mial smile, hmmm szczerze to mam problemy
                                                    z rozczytaniem wlasnych notatek, wiec jezeli ich elektronicznie nie przepisze
                                                    w ciagu kilku dziesieciu minut, to pozniej nie ma szansy abym z nich mogl
                                                    korzystac smile

to mnie zgasilas smile, eeee yyy uuu eee aaaa smile

az trudno jest mi w to uwierzyc mi mlody kojarzy sie tylko z wiszeniem rano
                                                    nad twarza z oczami wlepionymi w Twoje oczy i czekajacy az Ty otworzysz
                                                    swoje, jakas sekretna metoda wychowawcza mlodego smile

to moze wymienimy sie zdjeciami rodzicielek, moja takze w sluzbie zdrowia smile))))

buuu bez linku sad

hmmm a w takim razie Syn Panny Mlodej? smile
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 21.10.06, 10:07
                                                    ja to bym najchętniej sama sobie szefem była... mam nadzieję, że kiedyś uda mi
                                                    się to zrealizować smile)))

a z notatkami mam dokładnie tak samo jak Ty sad(( chwilowo mam 1 zeszyt do
                                                    wszystkich przedmiotów i już mam strach w oczach na myśl, że w końcu będę
                                                    musiała założyć zeszyty do wszystkiego i przepisać notatki... prawda jest taka,
                                                    że jak to teraz czytam to już nie wiem o co mi chodziło tongue_out

bo ja lubię gasić ludzi big_grinDD

bo młody wisi rano... zwłaszcza jak go pęcherz przyciśnie to wskakuje na łóżko
                                                    i jak to ładnie ująłeś "wisi mi nad twarzą" w oczekiwaniu aż zaryzykuję
                                                    otworzenie chociaż jednego oka tongue_outP potem następuje buzi buzi, szybkie głaski no
                                                    i trza iść bestię wysikać bo inaczej zacznie skuczeć wink))

najpierw zlewozmywak, potem rodzicielka... ciekawe co będzie następne tongue_outP

Syna Panny Młodej nie kojarzę, co to? z kim to? wink))
                                                  • dziewice Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 22.10.06, 15:23
                                                    to ja z kolei w PieL, z lekka nuta niesmialosci podszedlbym do tego smile
                                                    polisz "biznes" jest cifny smile to tak delikatnie mowiac smile smile smile smile smile

czasem mam tez male karteczki z zapisanymi haslami, ale jezeli
                                                    nie przepisze w jakims sensownym czasie tego o co mi chodzilo to smile
                                                    to pewnie nie mialo to znaczenia smile))))))))))), smieje sie bo w roznych
                                                    miesjach i sytuacjach na szybko czasami cos klece i wesolo nie jest smile

to Ci sie udalo smile, o biedny ja smile

zwierzak fajny jest, kiedys kiedys takze moze sie skusze, na razie mam
                                                    kaktusa smile

hmmm byla jeszcze lodowka smile, wlasnie moga byc lodowka smile))))
                                                    to bylby super blog czy cos wymiana zdjec lodowek
                                                    z zawartoscia smile

Hijo de la novia, El
                                                    www.imdb.com/title/tt0292542/
                                                    a co do poczatku, to chyba jednak wolalbym kopac ziemniaki
                                                    gdziekolwiek niz w PieL miec firme to nie dla mnie smile
                                                  • baba_krk Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 22.10.06, 16:40
                                                    bo to wszystko zależy od tego co konkretnie chcesz otworzyć, jakimi funduszami
                                                    dysponujesz itd. ja miałam dobry pomysł, niestety powrót na studia uniemożliwił
                                                    mi chwilowo jego realizację... niestety doba nietrwa 48h wink)

karteczki też zapisuję na potęgę, ale zazwyczaj pełnymi zdaniami, więc wiem co
                                                    miałam na myśli wink))

jak mi się uda jeszcze kilka razy to będzie fajnie wink)

z tym kaktusem to dowaliłeś tongue_outPP ja u siebie w pokoju mam anturium, a w
                                                    pozostałych kolekcję paproci smile zatem może wymienimy się zdjęciami roślnek
                                                    zamiast zawartości lodówki wink)))))

a fi zaczyna mi powoli świtać... nie przypominam sobie, żebym go oglądała, ale
                                                    ktoś na pewno już mi go wcześniej polecał wink)))))))
      • pszczolaasia Re: zdjęcia z Camp Nou już poszły do zainteresowa 17.10.06, 21:12
        nic nie mam!!!!!!
        • baba_krk już masz :PPPP 17.10.06, 21:18
          zdjęcia i wzruszającą historię zaginionego aparatu sad
    • raduch Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 21:12
      Dziękuję, ładne masz czoło. wink)))
      • pszczolaasia Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 21:15
        spadłam z krzesła....;-DDD wisisz mi drugie piwo!!!!
        • baba_krk luknij na linka, a będziesz wiedziała o co chodzi 17.10.06, 21:22
          z czołem tongue_outPP
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=50264407&a=50267077
          • pszczolaasia Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 21:29
            no tak;-/ to jest to, ze nie czytam wszystkiego i nie ma mnie zawsze;-/ ale
            tekst i tak zajebisty;-DDD
            • baba_krk Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 21:30
              no bo ileż można słuchać o ładnych oczach tongue_outP

ale najoryginalniejszy komplement jaki usłyszałam na żywo to było o ładnych
              kolanach hehe smile))))))))))))
              • pszczolaasia Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 22:08
                mój były powiedzial mi kiedyś jak tak stałam i patrzalam na niego takim
                zakochanym wzrokiem, takim wiesz rozmarzonym i on na to..jakie ty masz piękne
                krowie oczy.... zatkalo mnie dokumentnie;-D
                -
                Nobodies
                • baba_krk Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 22:14
                  o kurde!!! dobre dobre, nieźle "dowalił" smile)))))))))))))))
          • raduch Re: luknij na linka, a będziesz wiedziała o co ch 17.10.06, 21:30
            Parę lat pracy mnie kosztowało przekonanie żony: jak czegoś chcesz, powiedz to
            w kilku słowach. wink)))
      • baba_krk Re: zrobiłam w końcu porządek ze zdjęciami :))))) 17.10.06, 21:19
        o raajuuuuu Raduch, na taki komplement skrycie liczyłam smile))))))))))
    • bubasio dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 21:52
      kurcze mam coraz wiecej waszych fotek i stwierdzam że wyobraźnia a
      rzeczywistość to dwie różne sprawy big_grin
      • baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 21:56
        a jak sobie mnie wyobrażałaś???
        jako 40latkę, której hobby jest wypas trzody chlewnej? wink))))))))))
        • bubasio Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:05
          no że 40 nie masz to wiedziałam
          ale myślałam że jesteś taką roztrzepaną blondynką-łamaczka męskich serduch-a tu
          taka niewinna dziewczynka z pięknymi oczami smile
          • baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:11
            roztrzepana bywam, ale z tym walczę smile))
            blondynka? fryzjerka twierdzi, że to ciemny blond, ale ja twierdzę, żem
            szatynka smile))))
            męskich serc nie łamię, oni sami robią sobie krzywdę tongue_outPP

ale za niewinność będę Cię wielbić do ostatniego dnia forum, bo jakoś nikt nie
            chce tego zauważyć
            • bubasio Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:14
              no ja ją zauważyłam na fotach
              ale w rzeczywistości (po Twoich wypowiedziach sądząc) ta niewinność to
              wyparowała he he :p
              • baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:22
                tam od razu wyparowała tongue_outP
                jest tylko głęboko skrywana przed światem smile))

a czy widziałaś mojego młodego-kibica? moja wielka duma, a nikt go pochwalić
                nie chce tongue_out
                • bubasio Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:26
                  a kibica to mi wysyłałas jeszcze przed wyjazdem na wakacje tongue_out
                  ale co mi tam ,jesazcze raz powiem że fajowy smile
                  jakbym miała miec kiedyś piesa ,to coś w ten deseń smile
                  • baba_krk Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:30
                    bo 2 pierwsze zdjęcia są z początku roku, a 2 ostatnie zrobione dzisiaj na
                    potrzeby zbliżającego się meczu wink)))

ja osobiście polecam, bo pałam do niego ogromnym uczuciem, pomimo tego, że ma
                    niesamowicie ciężki charakter hehe
                • pszczolaasia Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 22:31
                  nononono!!! napisalam Ci już dawno temu, ze zajefajny!!! ta gumeczka mnie
                  zauroczyła...;-DDD
      • raduch Re: dziękuję ,dostałam foty :) 17.10.06, 21:58
        Trudno, co poradzić. wink))
        • baba_krk tylko bez takich mi tu!!!! 17.10.06, 22:05
          bo zaraz wyjdę na największą niespodziankę, albo raczej największe
          rozczarowanie AO tongue_outPPP
          • raduch Re: tylko bez takich mi tu!!!! 17.10.06, 22:10
            Mówię za siebie. Tylko i wyłącznie.smile