Dodaj do ulubionych

Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przeszczepu

12.11.06, 17:53
włosów.
takie maleńkie przeswity mi sie pojawiły i sądze ze chyba im wczesniej sobie
wszczepie tym lepiej.
jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • raduch Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 12.11.06, 18:31
      Taktak, spiesz się póki masz co przeszczepiać. Bo później pozostanie tylko
      przeszczepić te z miejsc, z których nigdy nie wypadają. ;-P
      • dr.verte Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 12.11.06, 18:51

przeszczepia się włosy głównie z karku,one mają inną strukturę stąd często
        zdarzają się operacje nieudane np.włosy normalne są takie "przylizane" a ten
        fragment przeszczepionych sterczy pionowo jak w szczotce drucianej,poza tym
        to widać że był przeszczep,przeszczepione nie są tak blisko siebie jak
        normalnie roznące,robi się taką sporą dzuirkę w głowie i w nią wsadza kępkę
        przeszczepów,fryzjer zorientuje się w 0,5 sekundy
    • mmagi a nie mozgu:O? 12.11.06, 19:47

• niedzwiedzica_sousie Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 15:12
      widzialam kiedyś wywiad z pawłem stasiakiem, który sobie przeszczepił i
      powiedział że to tak boli, ciągle, że strasznie żaluje
    • grogreg Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 15:13
      Zapusc brwi i zaczesuj je do gory.
      Wyjdzie taniej.
    • lajton Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 15:31
      Dzisiaj na jakimś zdjęciu widziałam Stasiaka z tym kudłem przeszczepionym na
      głowie. Takie blond włoski zawinięte nad uszami miał i niezlą szopęna całym
      łbie. Wygląda gorzej niż bez włosów.
      A swoją drogą - jakie mocne komopleksy musi mieć facet, by zdecydowac się na
      coś takiego. U kobity to jeszcze rozumiem, ale facet goli glacę i cześć.
      • pink.freud Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 15:45
        Niektórym w firmie nie pozwalają, muszą wyglądać na dupków, bo stracą pracęsad
        • lajton Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 15:46
          i co, partycypują w kosztach przeszczepu? wink)
          • pink.freud Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 15:58
            Hehe.. znałem jednego gościa, który sobie przeszczepiał. Skubali go po sztuce z boku i dawali na przód. Ale z włosami czy bez był strasznym dupkiemwink)
    • kryzysowa_narzeczona75 a ja slyszalam, ze tupeciki sa znow modne 13.11.06, 15:37

• reniatoja Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 16:12
      koniecznie przeszczep sobie teraz gdy ubytki sa niewielkie i na bieżąco
      uzupełniaj nowe prześwity, to jedyny sposób żeby ci mózg nie wypadł przez te
      puste miejsca.
    • pinup Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 13.11.06, 16:15
      ale pasemka bedzesz sobie od razu robil czy wszczepisz takiego koloru jak swoje?
    • xpati Re: Nie przypuszczałem ze bede zmuszony do przesz 11.10.19, 09:19
      Włosy pobierają z karku. Najlepiej zacząć od konsultacji w klinice oraz od badań u trychologa, żeby sprawdzić jaki to rodzaj łysienia. Naszukałam się ostatnio info na ten temat i duzo wiadomości masz na stronce www.Meditravel.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka