mamba30 27.12.06, 10:30 dostał pod choinkę mój synowiu..... kuźwa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:36 kurwa, nie mieści mi się to w głowie, rozszarpałabym gnoja, bez kitu! Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:40 niedzwiedzica_sousie napisała: > kurwa, nie mieści mi się to w głowie, rozszarpałabym gnoja, bez kitu! spokojnie, to od babci, do tego jeszcze bluza ze szmateksu, zmechacona, w której syn nie chce chodzic. Dała jeszcze co prawda 50 zł. ale te spodnie mogła sobie całkowicie carować. Gnój kupił helikopter zdalnie sterowany na allegro, który sie rozwalił w 1 podejściu, a przy 3 nie był juz zdolny w ogole latac. Zabawa trwała niecałe pół godz. i po ptokach. Rok temu dostał kokosa np. od rodziców czarnej zdziry narkomanki, bo tam niestety wywlekli syna na kawałek świąt. kurwa, kurwa, kurwa Odpowiedz Link
six_a Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:42 ale po co tak się denerwować, gówno wywalić, szmaty do pck i po kłopocie. Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:44 six_a napisała: > ale po co tak się denerwować, gówno wywalić, szmaty do pck i po kłopocie. > wiesz, sam fakt mnie kopnał. To jej jedyny wnuk, mogła się bardziej wysilic. Przed sądem robią z siebie Bog wie kogo, a w rzeczywistości są po prostu gnojami. Odpowiedz Link
six_a Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:48 nie przejmowałabym się, sami sobie grabią Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:52 six_a napisała: > nie przejmowałabym się, sami sobie grabią > > grabią, grabią.... Sebek był u baby w sobote na Wigilii, babsko dzwoniło potem, żeby przyszedł w 2 dzień świąt. Najpierw dzieciak mnie prosił, żebym skłamała że jeszcze od rodziców nie wrócilismy, po prostu nie chciał iść. Potem nie odbierał tel. bo ja powiedziałam, że kłamać nie będe. Wreszcie chyba coś do młodego dociera, rozmawiałam z nim i powiedziałam, żeby powiedzial babci, że po prostu nie ma ochoty przyjść, bo był w sobotę. Wiedziałam co potem nastapi, babsko zadzwoniło do synalka ze skarga (pewnie ja syna nabuntowałam) za chwilę gnida dzwoni do syna i mu doope ruje, żeby pojechał. W efekcie Sebek znowu przestał odbierać tel. Sixa, kuźwa, ostatnimi czasy ja mam non stop taką szopkę i nagonkę, to już jest na maxa męczące. Odpowiedz Link
six_a Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:10 no widzę z Twoich opisów, że ludziska są niemożliwe Ale pomyśl tak: to już nie Twoja rodzina, więc kij im w oko. Jeśli kontakty z byłym i ex-teściową szkodzą dziecku, ogranicz to. A dziecko ma już wystarczająco dużo lat, żeby powiedzieć babci, gdzie chce bywać, a gdzie nie. Pewnie się boi zrobić przykrość, ale w końcu będzie się musiał tego nauczyć, bo inaczej czeka Was piekiełko przez dłuższy czas. Porozmawiaj i postaraj się jakoś mu to wytłumaczyć, że jeśli nie ma ochoty, nie musi tam chodzić i już. Na Twoim miejscu notowałabym sobie wszystkie rzeczy (pewnie to robisz), które świadczą o tym, że ojca stać na większe alimenty dla syna i powiedziała o tym w sądzie, ale z tym fotografowaniem terenówek to bym sobie dała spokój. Wyjdziesz przed sądem na pazerną sukę zajętą przede wszystkim śledzeniem exa, a chyba nie o to chodzi? Nie odpisuj na maile, smsy i inne zaczepki. Nie bardzo wiem, jakie są tego intencje, ale wychodzi burdel i nerwówka. Masz nowe, fajniejsze życie, po co Ci stary burdel? Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:15 Powoli Sebek zaczyna grać w mojej druzynie, czyli zaczyna sie opowiadac po jakiejś stronie, do tej pory unikał konfrontacji, było jak piszesz, nie chciał sprawiać przykrości. Co do terenówki, to musiałam zrobić fotę, żeby mieć nr rej. inaczej bym nie sprawdziła czy to jego. Chce takie rzeczy udowadniać, bo on strasznie kłamie. Do tego ma adwokata i te 2 ruzry, a ja będe sama, nie zamierzam w to Pytona angazować bo i po co. Zobaczy w styczniu, chyba że nasz szanowny swąd znowu akt nie dostarczy. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:52 acha. no ale on też sie nie popisał Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:56 niedzwiedzica_sousie napisała: > acha. no ale on też sie nie popisał ano nie, zwłaszcza że ma od groma kasy. Sprawdziłam na allegro - kosztował ok. 120 zł. Jak coś może byc dobre w tej klasie za tak małe pieniądze, aby był dobry to musiałby kosztować ok 600-10000 zł. i nie byc z plastiku. Mógł za te 120 zł. kupić coś innego, albo zrobić jak w ub. roku. Złozyliśmy się i kupiliśmy synoi DS-a. Teraz marzy o PSP na które zbiera. Od nas dostał poza prezentem 100 zł. które sobie odkłada. Jakby ex dał tę kasę, to by można było sprzedać a allegro DS-a dodać kasę ze świąt i brakowałoby tylko 100 zł. do kupienia PSP. Jakoś by to uzbierał przecież szybko. Ale po co ex ma ze mna rozmawiać, przeciez jestem WRÓG!!! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:00 a co to jest DS i PSP???????? Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:02 To takie przenośne konsole do grania www.pcworld.pl/news/66528.html www.pcworld.pl/news/73406.html Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:09 no wiesz, młody ma prawie 13 lat, już się zabawkami nie bawi )) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 12:08 no tak, tak. ja nie jestem jeszcze w temacie Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 12:09 za kilka/naście lat już będziesz )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach sie ciesz 27.12.06, 18:01 przynajmniej syn wyrobi sobie zdanie o babci i tatunciu. swoja droga niezla wiocha. Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:36 a ja dorobiłam się nowej sygnaturki Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:39 he he, dobre, a cóż uczyniła jadowita matrona? Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:40 nie powiem dokładnie, ale jedno nie ulega wątpliwości: w konkursie na najbardziej p.o.j.e.b.a.n.ą teściową moja byłaby faworytką. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:54 no to współczuję. Moja teściowa sie w tym roku "poróżniła" z siostrą mojego męża, więc ja byłam faworytką z braku laku i jakoś te święta minęły w spokoju. Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:57 ja jest be synową, ale drugi syn nie zamierza się żenić i matkę swoją ma tam, gdzie i ja ją mam. Jedno ci zdradzę: w pierwszy dzień świąt moja teściowa zadzwoniła do mojej mamy i zrobiła jej awanturę, że córka źle wychowana!!! Dobrze, że moja teściowa jest tak dobrze wychowana, że zaprosiła syna i wnuczkę na wigilię. Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:00 nieźle miałaś przeboje, mam wrażenie że ludzie z roku na rok są co raz podlejsi... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:04 no tak, koszmar. a co na to szanowny ślubny? opowiedział się po którejś stronie? Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:12 w sumie nie wiem. Uznał, że telefon do mojej mamy to przegięcie, ale najwidoczniej nie widział nic niestosownego w zaproszeniu swojej matki. Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:40 alpepe napisała: > a ja dorobiłam się nowej sygnaturki he he.... wiesz, super jest, pasuje do mojej ex rodziny, też bym wolała opcje wścieklizny Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:43 od razu się domyśliłam, że ten prezent to od byłej teściowej, dlatego wyskoczyłam ze swoją sygnaturką . Nie musiałaś nic pisać Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:45 alpepe napisała: > od razu się domyśliłam, że ten prezent to od byłej teściowej, dlatego > wyskoczyłam ze swoją sygnaturką . Nie musiałaś nic pisać he he.... )) Alpepe, kurcze, jak ja bym się cieszyła, gdyby ta terenówka była exa, w sądzie miałby przegwizdane. Pojechałam pod blok teściowej i zrobiłam zdjęcia samochodu )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:43 nie mogę się doczekac informacji, czy ta terenówka jest exa. Ale w sumie to bardziej niż pewne, bo jeździ nią od 2 połowy listopada. Nikt by na tyle nie pozyczył komuś samochodu, zwłaszcza że widziałam jak się czaił pod blokiem, żebym nie przylukała Odpowiedz Link
alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:45 możesz zrobić tak: jak będzie błoto, to pójść na policję, że cię gnój w takim samochodzie zachlapał, miał taką rejestrację i że chcesz by ci opłacił czyszczenie chemiczne, wtedy się dowiesz, kto jest właścicielem auta, tylko przygotuj sobie lepiej zachlapany płaszcz. Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:46 w ostateczności tak zrobię, na razie czekam na info od tych, którzy sie zadeklarowali. Mam troszkę czasu, sprawa jest 10 stycznia ) Odpowiedz Link
reniatoja Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:49 hehe, to je dobre, jeszcze go narazisz na koszty pralni Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:56 he he, dobra jesteś. powinnaś zostać agentką wywiadu! Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:59 nie miałam wyjścia, spod bloku zawinał się w kilkanaście sek. dzwonił do syna jak podjeżdżał, żeby już szybko schodził na dół i tam czekał. Do ex rury teściowej mam blisko, więc podjechałam i mam foty. Jak się okaże że jego, to na sprawie zdjęcia przedstawię, bo inaczwej by sie wypierał w zywe oczy. Biedny tatuś, w sądzie zeznał, że w listopadzie, grudniu zarabia tylko ok. 700 zł. ale kurwa Oplem frontiera jeździ, twierdzi pozyczona, znaczy mercedes stoi pod blokiem.... he he... Odpowiedz Link
aguszak Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:54 Ale! To już chyba byłoby lepiej, gdyby, poza życzeniami, nic nie dostał... Ludzie to jakieś takie dziwne są, bo nie wiem, jak to zakwalifikować...? Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:57 aguszak napisała: > Ale! To już chyba byłoby lepiej, gdyby, poza życzeniami, nic nie dostał... > Ludzie to jakieś takie dziwne są, bo nie wiem, jak to zakwalifikować...? > wiesz, ja nie mam nic przeciwko uzywanym spodniom, ale nie na gwiazdkę. Do tego sa dziewczęce, Sebek im to mówił, ale oni twierdzili że nie. Przeciez kuźwa to widac po kroju i po zapięciu, guzik jest na damska stronę. Odpowiedz Link
aguszak Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:07 No to też i ja sobie pomyślałam: nie damskie i nie na Gwiazdkę! Jak można dzieciakowi taką ściemę wciskać i to jeszcze w święta?! Załamka normalnie (( Wierzę, że musisz się czuć podle wobec syna, ale on jest mądry chłopak i sobie wszystko zakonotuje i rodzinie ex'a się to odbije czkawką w przyszłości! Szkoda tylko wspomnień Seba z dzieciństwa związanych z jego własnym ojcem, ale wierzę, że godnie mu to rekompensujecie razem z Pytonem, boście dobrzy i wrażliwi ludzie )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:12 Dzięki za ciepłe słowa, ano było tak, że baba dzwoniła, żeby syn przyszedl do niej we wtorek, ale nie chciał, powiedział, że przeciez juz byłem w sobotę )))) Od nas tez dostał spodnie między innymi, ale takie superowe jakie są modne z Reserved. Na ogół nie ma wszystkich ciuchów markowych, ale raz na jakis czas mu takie kupuję, a juz zwłaszcza na gwiazdkę. Jest w takim wieku, że już byle czego nie załozy, bo by się inni śmiali. Odpowiedz Link
baba_krk no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:29 ja po cichu liczę na to, że wkrótce (w miarę szybko) nadejdzie taki dzień, że radośnie obwieścisz na forum, że już masz ich z głowy nie psuj sobie nerwów tymi gnidkami, a młody niech wyciąga stosowne wnioski Odpowiedz Link
mamba30 Re: no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:31 oby, oby..... uchlam się wtedy tak, że na 2 dzień będe mieć kaca giganta ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:37 ja mam taki plan jak tylko odstawię antybiotyki )))))))) mam nadzieję, że gdy już skończysz opijać wygraną (bo wierzę, że tak będzie) to pomyślisz o wycieczce na południe P Odpowiedz Link
mamba30 Re: no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:45 pomyslimy w stosownym czasie )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:47 tego to nie zrobię, no coś Ty Odpowiedz Link
mmagi Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:52 ale ze soba mozesc je zabrac i jak sad nie uwierzy to powiesz ze zaraz mozesz je pokazac Odpowiedz Link
mamba30 Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:58 ja to mam ochotę je zwrócić babci niech sobie sama w nich pochodzi Odpowiedz Link
khaki3 Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:59 A dlaczego nie?Udowodnisz ile maja kasy, i jak dziecko kochaja,ze kupuja mu ciuchy ze szmatexu dla dziewczynek. Sknera taka,ze jeszcze w zyciu nie widzialam tego typu. Na swieta, wlasnemu dzieciowiu pozalowac kasy i nie kupic nic porzadnego. to juz by sie nie wysilali i nic by nie kupowali Odpowiedz Link