Dodaj do ulubionych

dziewczęce spodnie ze szmateksu

27.12.06, 10:30
dostał pod choinkę mój synowiu..... kuźwa!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:36
      kurwa, nie mieści mi się to w głowie, rozszarpałabym gnoja, bez kitu!
      • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:40
        niedzwiedzica_sousie napisała:

> kurwa, nie mieści mi się to w głowie, rozszarpałabym gnoja, bez kitu!

spokojnie, to od babci, do tego jeszcze bluza ze szmateksu, zmechacona, w
        której syn nie chce chodzic. Dała jeszcze co prawda 50 zł. ale te spodnie mogła
        sobie całkowicie carować. Gnój kupił helikopter zdalnie sterowany na allegro,
        który sie rozwalił w 1 podejściu, a przy 3 nie był juz zdolny w ogole latac.
        Zabawa trwała niecałe pół godz. i po ptokach. Rok temu dostał kokosa np. od
        rodziców czarnej zdziry narkomanki, bo tam niestety wywlekli syna na kawałek
        świąt. kurwa, kurwa, kurwa
        • six_a Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:42
          ale po co tak się denerwować, gówno wywalić, szmaty do pck i po kłopocie.
          • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:44
            six_a napisała:

> ale po co tak się denerwować, gówno wywalić, szmaty do pck i po kłopocie.
            >

wiesz, sam fakt mnie kopnał. To jej jedyny wnuk, mogła się bardziej wysilic.
            Przed sądem robią z siebie Bog wie kogo, a w rzeczywistości są po prostu
            gnojami.
            • six_a Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:48
              nie przejmowałabym się, sami sobie grabią smile
              • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:52
                six_a napisała:

> nie przejmowałabym się, sami sobie grabią smile
                >
                >

grabią, grabią.... Sebek był u baby w sobote na Wigilii, babsko dzwoniło potem,
                żeby przyszedł w 2 dzień świąt. Najpierw dzieciak mnie prosił, żebym skłamała
                że jeszcze od rodziców nie wrócilismy, po prostu nie chciał iść. Potem nie
                odbierał tel. bo ja powiedziałam, że kłamać nie będe. Wreszcie chyba coś do
                młodego dociera, rozmawiałam z nim i powiedziałam, żeby powiedzial babci, że po
                prostu nie ma ochoty przyjść, bo był w sobotę. Wiedziałam co potem nastapi,
                babsko zadzwoniło do synalka ze skarga (pewnie ja syna nabuntowałam) za chwilę
                gnida dzwoni do syna i mu doope ruje, żeby pojechał. W efekcie Sebek znowu
                przestał odbierać tel. Sixa, kuźwa, ostatnimi czasy ja mam non stop taką szopkę
                i nagonkę, to już jest na maxa męczące.
                • six_a Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:10
                  no widzę z Twoich opisów, że ludziska są niemożliwe smile
                  Ale pomyśl tak: to już nie Twoja rodzina, więc kij im w oko. Jeśli kontakty z
                  byłym i ex-teściową szkodzą dziecku, ogranicz to. A dziecko ma już
                  wystarczająco dużo lat, żeby powiedzieć babci, gdzie chce bywać, a gdzie nie.
                  Pewnie się boi zrobić przykrość, ale w końcu będzie się musiał tego nauczyć, bo
                  inaczej czeka Was piekiełko przez dłuższy czas. Porozmawiaj i postaraj się
                  jakoś mu to wytłumaczyć, że jeśli nie ma ochoty, nie musi tam chodzić i już.

Na Twoim miejscu notowałabym sobie wszystkie rzeczy (pewnie to robisz), które
                  świadczą o tym, że ojca stać na większe alimenty dla syna i powiedziała o tym w
                  sądzie, ale z tym fotografowaniem terenówek to bym sobie dała spokój. Wyjdziesz
                  przed sądem na pazerną sukę zajętą przede wszystkim śledzeniem exa, a chyba nie
                  o to chodzi?
                  Nie odpisuj na maile, smsy i inne zaczepki. Nie bardzo wiem, jakie są tego
                  intencje, ale wychodzi burdel i nerwówka. Masz nowe, fajniejsze życie, po co Ci
                  stary burdel?
                  • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:15
                    Powoli Sebek zaczyna grać w mojej druzynie, czyli zaczyna sie opowiadac po
                    jakiejś stronie, do tej pory unikał konfrontacji, było jak piszesz, nie chciał
                    sprawiać przykrości. Co do terenówki, to musiałam zrobić fotę, żeby mieć nr
                    rej. inaczej bym nie sprawdziła czy to jego. Chce takie rzeczy udowadniać, bo
                    on strasznie kłamie. Do tego ma adwokata i te 2 ruzry, a ja będe sama, nie
                    zamierzam w to Pytona angazować bo i po co. Zobaczy w styczniu, chyba że nasz
                    szanowny swąd znowu akt nie dostarczy.
        • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:52
          acha. no ale on też sie nie popisał sad
          • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:56
            niedzwiedzica_sousie napisała:

> acha. no ale on też sie nie popisał sad

ano nie, zwłaszcza że ma od groma kasy. Sprawdziłam na allegro - kosztował ok.
            120 zł. Jak coś może byc dobre w tej klasie za tak małe pieniądze, aby był
            dobry to musiałby kosztować ok 600-10000 zł. i nie byc z plastiku. Mógł za te
            120 zł. kupić coś innego, albo zrobić jak w ub. roku. Złozyliśmy się i
            kupiliśmy synoi DS-a. Teraz marzy o PSP na które zbiera. Od nas dostał poza
            prezentem 100 zł. które sobie odkłada. Jakby ex dał tę kasę, to by można było
            sprzedać a allegro DS-a dodać kasę ze świąt i brakowałoby tylko 100 zł. do
            kupienia PSP. Jakoś by to uzbierał przecież szybko. Ale po co ex ma ze mna
            rozmawiać, przeciez jestem WRÓG!!!
            • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:00
              a co to jest DS i PSP????????
              • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:02
                To takie przenośne konsole do grania

www.pcworld.pl/news/66528.html
                www.pcworld.pl/news/73406.html
                • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:05
                  łe kurde smile
                  • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:09
                    no wiesz, młody ma prawie 13 lat, już się zabawkami nie bawi smile))
                    • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 12:08
                      no tak, tak. ja nie jestem jeszcze w temacie smile
                      • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 12:09
                        za kilka/naście lat już będziesz smile))
        • kobieta_na_pasach sie ciesz 27.12.06, 18:01
          przynajmniej syn wyrobi sobie zdanie o babci i tatunciu. swoja droga niezla wiocha.
    • alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:36
      a ja dorobiłam się nowej sygnaturki smile
      • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:39
        he he, dobre, a cóż uczyniła jadowita matrona?
        • alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:40
          nie powiem dokładnie, ale jedno nie ulega wątpliwości: w konkursie na
          najbardziej p.o.j.e.b.a.n.ą teściową moja byłaby faworytką.
          • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:54
            no to współczuję. Moja teściowa sie w tym roku "poróżniła" z siostrą mojego
            męża, więc ja byłam faworytką z braku laku i jakoś te święta minęły w spokoju.
            • alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:57
              ja jest be synową, ale drugi syn nie zamierza się żenić i matkę swoją ma tam,
              gdzie i ja ją mam. Jedno ci zdradzę: w pierwszy dzień świąt moja teściowa
              zadzwoniła do mojej mamy i zrobiła jej awanturę, że córka źle wychowana!!!
              Dobrze, że moja teściowa jest tak dobrze wychowana, że zaprosiła syna i wnuczkę
              na wigilię.
              • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:00
                nieźle miałaś przeboje, mam wrażenie że ludzie z roku na rok są co raz
                podlejsi...
              • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:04
                no tak, koszmar. a co na to szanowny ślubny? opowiedział się po którejś stronie?
                • alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:12
                  w sumie nie wiem. Uznał, że telefon do mojej mamy to przegięcie, ale
                  najwidoczniej nie widział nic niestosownego w zaproszeniu swojej matki.
      • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:40
        alpepe napisała:

> a ja dorobiłam się nowej sygnaturki smile

he he.... wiesz, super jest, pasuje do mojej ex rodziny, też bym wolała opcje
        wścieklizny
        • alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:43
          od razu się domyśliłam, że ten prezent to od byłej teściowej, dlatego
          wyskoczyłam ze swoją sygnaturką big_grin. Nie musiałaś nic pisać big_grin
          • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:45
            alpepe napisała:

> od razu się domyśliłam, że ten prezent to od byłej teściowej, dlatego
            > wyskoczyłam ze swoją sygnaturką big_grin. Nie musiałaś nic pisać big_grin

he he.... smile)) Alpepe, kurcze, jak ja bym się cieszyła, gdyby ta terenówka była
            exa, w sądzie miałby przegwizdane. Pojechałam pod blok teściowej i zrobiłam
            zdjęcia samochodu smile))
    • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:43
      nie mogę się doczekac informacji, czy ta terenówka jest exa. Ale w sumie to
      bardziej niż pewne, bo jeździ nią od 2 połowy listopada. Nikt by na tyle nie
      pozyczył komuś samochodu, zwłaszcza że widziałam jak się czaił pod blokiem,
      żebym nie przylukała
      • alpepe Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:45
        możesz zrobić tak: jak będzie błoto, to pójść na policję, że cię gnój w takim
        samochodzie zachlapał, miał taką rejestrację i że chcesz by ci opłacił
        czyszczenie chemiczne, wtedy się dowiesz, kto jest właścicielem auta, tylko
        przygotuj sobie lepiej zachlapany płaszcz.
        • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:46
          w ostateczności tak zrobię, na razie czekam na info od tych, którzy sie
          zadeklarowali. Mam troszkę czasu, sprawa jest 10 stycznia smile)
          • reniatoja Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:49
            hehe, to je dobre, jeszcze go narazisz na koszty pralni smile
        • niedzwiedzica_sousie Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:56
          he he, dobra jesteś. powinnaś zostać agentką wywiadu!
          • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:59
            nie miałam wyjścia, spod bloku zawinał się w kilkanaście sek. dzwonił do syna
            jak podjeżdżał, żeby już szybko schodził na dół i tam czekał. Do ex rury
            teściowej mam blisko, więc podjechałam i mam foty. Jak się okaże że jego, to na
            sprawie zdjęcia przedstawię, bo inaczwej by sie wypierał w zywe oczy. Biedny
            tatuś, w sądzie zeznał, że w listopadzie, grudniu zarabia tylko ok. 700 zł. ale
            kurwa Oplem frontiera jeździ, twierdzi pozyczona, znaczy mercedes stoi pod
            blokiem.... he he...
    • aguszak Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:54
      Ale! To już chyba byłoby lepiej, gdyby, poza życzeniami, nic nie dostał...
      Ludzie to jakieś takie dziwne są, bo nie wiem, jak to zakwalifikować...?
      • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 10:57
        aguszak napisała:

> Ale! To już chyba byłoby lepiej, gdyby, poza życzeniami, nic nie dostał...
        > Ludzie to jakieś takie dziwne są, bo nie wiem, jak to zakwalifikować...?
        >

wiesz, ja nie mam nic przeciwko uzywanym spodniom, ale nie na gwiazdkę. Do tego
        sa dziewczęce, Sebek im to mówił, ale oni twierdzili że nie. Przeciez kuźwa to
        widac po kroju i po zapięciu, guzik jest na damska stronę.
        • aguszak Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:07
          No to też i ja sobie pomyślałam: nie damskie i nie na Gwiazdkę!
          Jak można dzieciakowi taką ściemę wciskać i to jeszcze w święta?!
          Załamka normalnie sad((
          Wierzę, że musisz się czuć podle wobec syna, ale on jest mądry chłopak i sobie
          wszystko zakonotuje i rodzinie ex'a się to odbije czkawką w przyszłości!
          Szkoda tylko wspomnień Seba z dzieciństwa związanych z jego własnym ojcem, ale
          wierzę, że godnie mu to rekompensujecie razem z Pytonem, boście dobrzy i
          wrażliwi ludzie smile))
          • mamba30 Re: dziewczęce spodnie ze szmateksu 27.12.06, 11:12
            Dzięki za ciepłe słowa, ano było tak, że baba dzwoniła, żeby syn przyszedl do
            niej we wtorek, ale nie chciał, powiedział, że przeciez juz byłem w
            sobotę smile)))) Od nas tez dostał spodnie między innymi, ale takie superowe jakie
            są modne z Reserved. Na ogół nie ma wszystkich ciuchów markowych, ale raz na
            jakis czas mu takie kupuję, a juz zwłaszcza na gwiazdkę. Jest w takim wieku, że
            już byle czego nie załozy, bo by się inni śmiali.
    • baba_krk no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:29
      ja po cichu liczę na to, że wkrótce (w miarę szybko) nadejdzie taki dzień, że
      radośnie obwieścisz na forum, że już masz ich z głowy
      nie psuj sobie nerwów tymi gnidkami, a młody niech wyciąga stosowne wnioski
      • mamba30 Re: no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:31
        oby, oby..... uchlam się wtedy tak, że na 2 dzień będe mieć kaca giganta smile)
        • baba_krk Re: no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:37
          ja mam taki plan jak tylko odstawię antybiotyki smile))))))))
          mam nadzieję, że gdy już skończysz opijać wygraną (bo wierzę, że tak będzie) to
          pomyślisz o wycieczce na południe tongue_outP
          • mamba30 Re: no różnych Bozia ma lokatorów :(((( 27.12.06, 11:45
            pomyslimy w stosownym czasie smile))
    • mmagi no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:46

• mamba30 Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:47
        tego to nie zrobię, no coś Ty
        • mmagi Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:52
          ale ze soba mozesc je zabrac i jak sad nie uwierzy to powiesz ze zaraz mozesz
          je pokazacsmile
          • mamba30 Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:58
            ja to mam ochotę je zwrócić babci niech sobie sama w nich pochodzi tongue_out
            • mmagi eeee tam,za gupia i nie załapie:-) 27.12.06, 12:04

• mamba30 Re: eeee tam,za gupia i nie załapie:-) 27.12.06, 12:09
                może i tak smile)))
        • khaki3 Re: no co?to i dobrze,pokażesz je w sadzie:-) 27.12.06, 11:59
          A dlaczego nie?Udowodnisz ile maja kasy, i jak dziecko kochaja,ze kupuja mu
          ciuchy ze szmatexu dla dziewczynek. Sknera taka,ze jeszcze w zyciu nie widzialam
          tego typu. Na swieta, wlasnemu dzieciowiu pozalowac kasy i nie kupic nic
          porzadnego. to juz by sie nie wysilali i nic by nie kupowaliuncertain

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka