Dodaj do ulubionych

lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od spodu?

08.01.07, 12:49
Obserwuj wątek
    • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 12:56
      Te, dziwczynka, weź no sie wylegitymuj bo nie wiem czy to nie trollowizna?
      • mamba30 Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 12:58
        dzikoozka napisała:

> Te, dziwczynka, weź no sie wylegitymuj bo nie wiem czy to nie trollowizna?

to Łonda smile
        • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 12:59
          mamba30 napisała:

> dzikoozka napisała:
          >
          > > Te, dziwczynka, weź no sie wylegitymuj bo nie wiem czy to nie trollowizna
          > ?
          >
          > to Łonda smile

te, śledcza, ja żadnej łondy nie znam tongue_outP
      • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 12:59
        te, a co taka ciekawa? smile))
        lizana czy nielizana? smile))
        • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:19
          umarłabym ze śmiechu smile mam łąskotki
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:21
            hehe ja tez mam laskotki smile)
            • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:27
              wiśniaro dzie zes sie z murzynami prowadzała? wink)
              • vandikia Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:31
                sie jeszcze nie prowadzalam i raczej sie nie zanosi, chyba ze mnie monż rzuci,
                to wtedy moze dla odmiany jakiegos kolorowego se wezme?smile)))
                • dziewczynka_dla_murzynka madafaka no :)))))))))) 08.01.07, 13:31
                  • dzikoozka haahahahaah czkawki ze śmiechu dostałam :DDDDD 08.01.07, 13:34

• dziewczynka_dla_murzynka Re: haahahahaah czkawki ze śmiechu dostałam :DDDD 08.01.07, 13:39
                      musze isc na kurs tuszowania chyba smile)))
    • raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 12:59
      Tak, pies. ;-P
      • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:00
        fajnie było? wink))))
        • raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:04
          Dostał kopniaczka.
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:17
            ok to teraz na poważnie, chociaz może niezbyt estetyczne - ostrzegam...

psy wylizują choroby z czlowieka, kolezanki ojciec ma łuszczyce, pies mu tak
            skutecznie lizal stopy, ze go z łuszczycy na stopach wyleczyl smile
            • raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:19
              A koty kładą się przy naszych chorych organach. A łuszczycę można wyleczyć.
              Oczywiście. tongue_out
              • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:23
                i dlatego koty czasem zdychaja mlodo sad
                łuszczyce sie bardzo trudno leczy, mozna chyba zaleczyć tylko, ale do konca to
                raczej nie. jej ojciec duzo na naswietlania lampami chodzi, ale to starcza
                tylko na jakis czas.
                • raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:27
                  Jeeej, to o kotach to chyba piszesz poważnie? suspicious
                  • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:32
                    serio czytalam artykuly na ten temat smile i slyszalam sporo smile
                    • raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:34
                      No weeeź przestań. Koty śpią ze mną, w którym miejscu im się podoba, często
                      przy głowie. tongue_out
                      Ale to dlatego, że się najmniej wiercę. smile
                      • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:40
                        wet powiedzial mojej tesciowej, ktora ma chora tarczyce i kot polegiwal na
                        niej, ze przez to zdechl - ale ile w tym prawdy to nie wiem smile
                        • raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:50
                          Jakby tak powiedział mojej to też bym nie oponował. suspicious
                          Tobie powiem: pierdoły. Kot-altruista - doooobre. smile)))
                          • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:54
                            a tio?
                            "Kot natomiast ma tę właściwość, że zbiera z powietrza jony dodatnie-szkodliwe
                            dla układu nerwowego człowieka. Niezależnie od tego potrafi on skutecznie
                            neutralizować szkodliwe promieniowania żył wodnych, a kładąc się na chorym
                            miejscu na ciele człowieka(skądś wie gdzie boli), przeprowadza swoistą
                            termoterapię, która niejednokrotnie okazuje się o wiele bardziej skuteczna od
                            farmakoterapii. Takie właściwości lecznicze ma tylko i wyłącznie żywy kot,
                            ponieważ posiada odmienną niż człowiek jonizację. Ciągle jeszcze funkcjonuje
                            bzdurna rodem z średniowiecz teoria, jakoby kocie skórki miały lecznicze
                            właściwości. Martwy kot, czyli jego skórka, ma dokładnie takie same walory
                            lecznicze jak wełniany szalik, albo jak ręce nieżywego bioenergoterapeuty,
                            przyłożone do bolącego miejsca. Nieszczęsne koty giną z powodu ludzkiej
                            niewiedzy, gdyż wciąż ten proceder handlem skórek kocich trwa. "

ze stronki:
                            www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/lek.php
                            smile

• raduch Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:08
                              No tu jest napisane, że futo z kota nie leczy, żywy kot owszem, może robić za
                              terapeutę. Ale nie popełnia przy tym samobójstwa. Wrecz przeciwnie. smile
                              • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:10
                                no wiem, ze zywy smile))
                                mam nadzieje, ze to tylko plotka, czy przesad jakis smile
    • ticoqp jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:03

• dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:17
        fajnie bylo? smile)))
        • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:21
          z włosem jeszcze jako tako ale pod włos to gorzejsmile
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:23
            to Ty masz wlosy na jajkach?????????????????????????

a fe smile))))))
            • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:26
              ale rudesmile
              • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:32
                <rzyg>

smile))
              • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:36
                a jaki kolor jest teraz na topie?smile
                • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:40
                  na topie są łyse jaja smile))))
                  • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:45
                    a załozysz top?smile))))))))))
                    • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:48
                      chyba s top tongue_outPP
                      • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:51
                        stop to mieszanka np 2 metalismile
                        • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:54
                          z z top
                          • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:56
                            to 20smile
                          • mirabe1ka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 15:03
                            niedzwiedzica_sousie napisała:

> z z top

to jest zespol dlugobrodychsmile
                        • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:55
                          ale bedzie to top sikret? smile)))
                          • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:56
                            dla top managementusmile
                            • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:57
                              dobrze, ze nie dla melanżerii smile))))
                              • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:57
                                albo menelżeriismile
                                • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:58
                                  no dobra, w kazdym razie menelstwo sie nie dowie smile)))
                                  • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:00
                                    będzie za stopowane?smile
                                    • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:04
                                      no, niektore rzeczy stopują smile
                                      • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:12
                                        np stoperansmile
                                        • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:13
                                          raz sie nażarłam tego - nie polecam smile)))
                                          • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:16
                                            a ja niesmile więc dzieki za radęsmile
                                            • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:16
                                              spoko, masz jeszcze moze jakis problemik, to zaraz wyprostujemy ?smile)))
                                              jakies migacze Ci chyba dzis przeszkadzaly na aparacie ?? smile)
                                              • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:18
                                                ????? w jakim aparacie?smile
                                                • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:52
                                                  no przeciez nie dentystycznym smile
                                                  • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:59
                                                    gębowym?smile
                                                  • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 15:01
                                                    geba to mi sie ze zdziwienia otworzyla smile
                                                  • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 15:04
                                                    w sprawie?
                                                  • dziewczynka_dla_murzynka Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 15:07
                                                    juz po sprawie, wracam do pracy smile
      • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:17
        musiałeś się wygadać?!
        • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:22
          a co to sekret?smile
          • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:25
            prosiłam, żebyś nikomu nie mowil!
            • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:30
              bilobilu dzisiaj zapomnialemsad
              • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:34
                kurde, a prostamol chociaż wziąłeś?
                • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:44
                  a na co to?
                  • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:47
                    na Wacława
                    • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:49
                      na prostośc czy kuśki stajanie?smile
                      ale ch nie brałem i taksad
                      • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:53
                        może pora zacząć smile
                        • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 13:55
                          jak bedzie pora to zacznę;PPPPPPPPPP
                          • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:00
                            może zapomniałeś, że już pora smile
                            • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:01
                              moze tak bo bilobilu nie brałemsmile))))))))
                              • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:17
                                no właśnie o to chodzi! smile
                                • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:20
                                  to moze trza zacząć od bilobilu?smile a potem się zobaczy?smile
                                  • niedzwiedzica_sousie Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:23
                                    jak ma się zobaczyć, to może jeszcze visine?
                                    • ticoqp Re: jajka tylko:))))))) 08.01.07, 14:57
                                      albo denaturat?smile
      • dzikoozka od spodu???? 08.01.07, 13:21

• ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 13:22
          od środkasmile))))))))
          • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 13:26
            eee plemnik Cie ogonkiem łaskotał wink)
            • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 13:30
              Ciplemniksmile
              • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 13:33
                to ten z chromosomem X? wink)
                • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 13:45
                  i dwoma jajkamismile
                  • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 13:47
                    jajka w jajku to lepsze niż Kinder-jajko-niespodzianka??
                    Ten z chromosomem X bedzie dziwczynkom smile
                    • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 13:50
                      2 w 1smile
                      czyli cyckami laskocze?smile
                      • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 13:54
                        hipotetycznymi? wink)))))))
                        • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 13:57
                          a nie wiem? moze już jakies są?smile
                          • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 14:00
                            Chciałbyś;PPP
                            pod mikroskopem widac tylko ogonki wink)
                            • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 14:02
                              no w stanikach najlepiejsmile
                              a pod skaningowym?wink
                              • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 14:03
                                hyhy dlaczego w stanikach?????? lubisz jak koronka drapiecie? wink)
                                nie paczyłam smile)
                                • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 14:13
                                  żeby było sexismile
                                  aaa widziszsmile ja patrzylemsmile
                                  • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 14:15
                                    w chomącie na koniu? ;PP
                                    gdzie?
                                    • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 14:16
                                      perwersjasmile
                                      na studiachsmile
                                      • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 14:18
                                        jaka znów perwersja? a łaskotki to nie perwersja? jeszcze gorsza smile)
                                        a materiał do badań skąd braliscie? big_grinD
                                        • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 14:21
                                          jak lizanie stóp od spodusmile
                                          • dzikoozka Re: od spodu???? 08.01.07, 14:25
                                            jak łaskotki wink)
                                            • ticoqp Re: od spodu???? 08.01.07, 14:58
                                              no mówiesmile
    • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:33
      no, ale wtedy jeszcze stópeczki miałam
      • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:41
        a moze stupiczki>? wink))

fajnie? czy niefajnie wink
        • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:53
          no tez może być
          i łaskotalo, tak pamiętam
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:58
            czyli jednak portfel lepsza strefa erogenna? smile)))
            • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:03
              nie, lepsze wnętrze udwink))
              • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:05
                uhuhuh prawda smile))
                a do udek dodaje karczek i piekna kolacja wychodzi smile))
                • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:06
                  ojj karczek, tak tak tak!
                  i normalnie kolacja przy świecach ze śniadankiemsmile))
                  • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:07
                    az zglodnialam...wink)))
                    • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:10
                      się mówi: "chcica mi się odezwała", jakbyś nie wiedziała wink))
                      • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:11
                        niech ta chcica da se lepiej na wstrzymanie smile))
                        • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:12
                          daleko do domu? wink)
                          • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:13
                            no daleko i jeszcze roboty troche, a tu umysł zmącony jak cholera smile))))
                            • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:15
                              scisnij udka i przjedzie
                              aaaaaaaa!
                              • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:17
                                hahaha i plama na fotelu? smile)))
                                wole nie smile))
                                • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:33
                                  Ty masz zatrzymaź pożądanie, a nie je wzniecać!
                                  no wiesz!
                                  • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:53
                                    hehe od ściskania ud to sie nie zatrzymuje smile)))
      • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:41
        a teraz co masz??????
        • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:53
          dzikoozka napisała:

> a teraz co masz??????

giry wielgachnewink
          • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:54
            jeszcze Ci rosnom? wink)
            • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 13:56
              mam wrażenie, że tak
              albo te buty coraz mniejsze produkująwink
              • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:00
                qrna zeby to cycki tak przez całe życie rosły sad(
                • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:02
                  ee, cycki olewam
                  ale dupa też mogłaby czasami nie rosnąć, jak już widzi, że jest blisko progu
                  krytycznego
                  • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:04
                    Nie olewaj nie olewaj, drugorzędne cechy pciowe są istotnym elementem
                    czegobądż smile)
                    • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:05
                      olewam, bo jestem zadowolniona
                      a dupy wielkie faceci podobno lubia, nie? to ide sie nazreć
                      • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:06
                        aaaa fajnieci
                        Murzyni lubiom big_grinDDDD serio big_grinDDD
                        • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:08
                          a ja bym z Murzynem nie kciała chyba, to lepiej żreć nie będę
                          a Ty co masz z cyckami? nie lubisz bo co?
                          • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:09
                            ja też jakoś niespecjalnie
                            nie no mam całkiem zgrabne, MAŁE cycki aaaaaaaaaaaaaaa wink))
                            • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:11
                              ważne, że zgrabne
                              po co Ci większe?
                              • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:12
                                Bo mam biodra raczej mało chłopięce i proporcje byłyby duzo lepsze, a tak muszę
                                uważać żeby nie przytyć smile)
                                • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:16
                                  a ramionka masz szerokie?
                                  bo jak tak to spokojna Twoja rozczochrana - dobrze wyglądasz
                                  • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:27
                                    właśnie nie mam szerokich, mam delikatne ramiona, długą szyję, mały biust i
                                    solidne biodra oraz uda, teraz jest w miarę, ale nie mogę przytyć bo będzie
                                    fatalnie. Jakbym miała bardziej okazałe cycki, to byłoby super, lubię kobiece
                                    kształty.
                                    • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:33
                                      no to juz wiem jaką masz figurę
                                      ja mam w miarę proporcjonalną, ale nie lubię u siebie tzw. kobiecych kształtów
                                      (okrągła pupa, większe cycki)
                                      dlatego wolę nie żreć i być tylko 75Bsmile)
                                      • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:49
                                        no widzisz, ja byłabym szczęśliwa z 75 B big_grinDD a mam 70 B, całe szczęście że
                                        trzymają się bez zarzutu wink)
                                        a majtasy M -ki kupuje zeby mi sie nie wcinały bo nie lubie wink))
                                        takie 36/38 a wolałabym na odwrót smile) 38 na 36 dół, ehhhhh,,, czasami myślę,
                                        że jakbym miała kasę to bym sobie dorobiła smile
                • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:05
                  dzikoozka napisała:

> qrna zeby to cycki tak przez całe życie rosły sad(

mi przez 3 ostatnie dni tak urosly, ze wszystko mnie boliiiiii, pies je ganial,
                  niech juz beda mniejsze smile)
                  • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:07
                    a Ty co? @ będziesz miała?
                    • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:07
                      ano... ale juz skokow cyckowych mam dosyc, co miesiac mi sie normalnie rozmiar
                      zmienia sad
                      • lajton Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:09
                        ehehe, mnie też
                        ale ja wolę te mniejsze
                        • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:09
                          ja chyba szczerze mowiac tez. wieksza mozliwosc ruchowa smile)
                  • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:07
                    Bp masz PMS, mi tez tak urosły i bolą, ale zaraz po opadnom sad
                    • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:08
                      niech opadają, tym razem plakac nie bede smile)))
                      • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:10
                        bolom kurcze jak w wieku dojrzewania, te hormony wariata z człowieka robią,
                        wczoraj miałam wqrwa że drzazgi leciały/.
                        • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:12
                          synchronizacja zegarow biologicznych znaczy sie smile
                          ja tez mialam niedzielke pod znakiem ostrego podminowania smile
                          • dzikoozka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:14
                            no zebyś wiedziała smile
                            do dzisiaj mnie trzęsie w sumie niepotrzebnie, ale ja nie mogę byc za dobra wink)
                            • dziewczynka_dla_murzynka Re: lizał wam ktoś kiedykolwiek wasze stopy od sp 08.01.07, 14:15
                              ja sie uspokoilam cale szczescie, najlepsze jest to, ze wczoraj wiedzialam co
                              jest grane i czym spowodowane i ni cholery sobie nie umialam tego
                              przetlumaczyc smile)
    • mmagi a fuj,Ty brzydka,blee:/ 08.01.07, 14:10

• dziewczynka_dla_murzynka zadbana i czyste - sama przyjemnosc :) 08.01.07, 14:10
        • mmagi Re: zadbana i czyste - sama przyjemnosc :) 08.01.07, 14:13
          nigdy bym sobie nie dała lizac stóp,błeeeeeeee,ani brudnych ani czystychsmile
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: zadbana i czyste - sama przyjemnosc :) 08.01.07, 14:14
            łeee to żałuj, żaałuj smile
            • mmagi Re: zadbana i czyste - sama przyjemnosc :) 08.01.07, 14:16
              nieee,dziękuje postoje i wiec co mówiesmile
      • dzikoozka Re: a fuj,Ty brzydka,blee:/ 08.01.07, 14:11
        a czemu?
        Przeca jak kobieta ma zadbane stopy, to chyba się podobają facetom nie? I to
        może być przyjemne.
        • mmagi nie i juz,bez czemu:/:P 08.01.07, 14:14

• dzikoozka Re: nie i juz,bez czemu:/:P 08.01.07, 14:14
            ale wstydzisz sie czy jak?
            • mmagi Re: nie i juz,bez czemu:/:P 08.01.07, 14:17
              uszu oslinionych tez nie lubietongue_out
    • kobieta_na_pasach nie,ale odbyt tak nt 08.01.07, 14:18
      • kobieta_na_pasach Re: nie,ale odbyt tak nt 08.01.07, 14:19
        kobieta_na_pasach napisał:

tylko sie teraz zastanawiam czy to bylo od spodu...
        • mmagi noo i co,stary lize:O? 08.01.07, 14:20

• kobieta_na_pasach Re: noo i co,stary lize:O? 08.01.07, 14:22
            tak, on bardzo lubi lizac tylki. szczegolnie w pracy.
            • niedzwiedzica_sousie Re: noo i co,stary lize:O? 08.01.07, 14:26
              a ty się boisz, że robotę straci!