niedzwiedzica_sousie Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 10:24 a jadłaś całą ośmironicę? Odpowiedz Link
mmagi Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 10:27 a w zestawie nie było)))) kurde a moze ten pysk mam taki po surowej rybie? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 10:55 bardzo niewykluczone Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach wyjmij to mleczko ze smietnika i.... 25.01.07, 10:56 zrob jeszcze raz eksperyment. najlepeij jutro wieczorem to sie dowiesz, bo na serio mozesz byc uczulona na swieza rybe. a moze ona byla nieswieza? Odpowiedz Link
mmagi Re: wyjmij to mleczko ze smietnika i.... 25.01.07, 11:07 nie zajezdzała i dobrze smakowała Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a ta wizyta w knajpie to nie z okazji urodzin?:) 25.01.07, 11:10 bo jestes Wodniczka , a nie widze cie w watku uodzinowym. Odpowiedz Link
mmagi Re: a ta wizyta w knajpie to nie z okazji urodzin 25.01.07, 11:12 tak ,bo kazałam sie skasowac,uwazam ze raz była dobra zabawa z zyczeniami,drugi raz juz mnie nie kreci niby urodzinowe ale zaległe z listopada,moja bratowa zaprosiła mnie i córkę:- )))) Odpowiedz Link
mmagi aaa i jeszcze,podali zielona herbatę..........cudo 25.01.07, 11:13 najpierw wachnełam czy nie wali szmata)) była słabiutka i pływał w niej prazony ryz,dzieki temu i smak i zapach był wspaniały)) Odpowiedz Link
mmagi Re: Mnie też od wczoraj suszi :) 25.01.07, 11:19 jasssne,cza było tyle nie chlac)))))))))))) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 11:25 brr! niestety moje czarne, kaszubskie podniebienie nie toleruje surowizny, brr! za to andżul uwielbia. jak byłam w ciąży, kiedy jeżdziliśmy na sushi, najpierw zachaczalismy o kino. on jadł to swoje sushi, a ja pałeczkami pożerałam popcorn heh Odpowiedz Link
mmagi Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 11:58 wiesz to sa tak cienkie płatki tej rybki ze nawet sie nie czuje ze jest surowa:- ))),wcale nie ma smaku surowej ryby Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 12:48 mmagi napisała: > wiesz to sa tak cienkie płatki tej rybki ze nawet sie nie czuje ze jest surowa: > - > ))),wcale nie ma smaku surowej ryby jak nie ma smaku to po co jesc? tym bardziej, ze ostatnio duco pisza o szkodliwosci ryb.zawieraja w sobie sporo toksyn. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 12:47 grubaska20 napisała: > brr! niestety moje czarne, kaszubskie podniebienie nie toleruje surowizny, brr! to co z ciebie za kaszubka? raczej podrabiana. a czernina? Odpowiedz Link
hatige Re: Byłam wczoraj w japońskiej knajpie na sushi,k 25.01.07, 17:50 brrr!! jadlam rok temu, gdy mielismy spotkanie integracyjne i kazdy przygotowywal narodowa potrawe. Koreanczycy zrobili sushi i sajgonki badjze. Brrr!! jeszcze czuje jak mi w gardle to stoi i zejsc nie umie No ale skoro Cipo smakowalo, to dobrze )) Odpowiedz Link