aasiula1 12.03.07, 18:03 jakoś połapać się nie mogę i czuję się obco, zrestą o ile sobie przypominam to całkiem niedawno była zmieniana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiula1 Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 18:36 ja nawet nie wnikam, czy ona jest dobra, ładna itp chodzi o to, że się człowiek przyzwyczaja, a teraz muszę szukać wszystkiego Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 18:36 aasiula1 napisała: > jakoś połapać się nie mogę i czuję się obco, zrestą o ile sobie przypominam > to całkiem niedawno była zmieniana ja tez sie wkurzylam. do tego stopnia,ze zdezorientowana wyszlam, i jeszcze raz wpisalam w google gazeta.pl Odpowiedz Link
alpepe Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 19:10 okropna jest, kojarzy mi się z onetem Odpowiedz Link
raduch Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 19:36 Do bani, bo nie mieści się na szerokość. Odpowiedz Link
aasiula1 ale jedno jest dobre 12.03.07, 20:08 można se ustawić tak, żeby miec ńjusy z wlasnego miasta na głownej Odpowiedz Link
pink.freud Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 20:16 Czytanie GWna powoduje depresję Odkąd jest alternatywa wchodzę na dziennik.pl. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 20:18 a co? Tam tylko same wesołe wiadomości? Odpowiedz Link
pink.freud Re: niwa strona główna mnie wnerwia 12.03.07, 20:29 Poprostu wiadomości GW czy TVN to esbeckie media i zamiast informować prowadzą kampanie nienawiści do swoich wrogów. Informacje są nierzetelne i często świadomie posługuje się kłamstwem, szambo poprostu. Pamietasz nagonkę na Wassermana? Tu masz notatkę PAP na temat rury Wassermana "Dotychczasowe ustalenia śledztwa dotyczącego prowizorycznego gazociągu na krakowskim osiedlu Bielany wykluczają związek koordynatora ds. służb specjalnych Zbigniewa Wassermanna z tą samowolą budowlaną. [...] Jak ustaliła prokuratura, prowizoryczny gazociąg zamontowano w nocy z 23 na 24 stycznia. Tymczasem minister Wassermann interweniował w wojewódzkim sztabie kryzysowym 28 stycznia, ale w sprawie prądu. Interwencji ministra w sprawie gazu nie stwierdzono. [...] Do prokuratury dotarło w czwartek pismo radnych dzielnicy, podpisane przez 170 osób, reprezentujących - jak napisano - wszystkie domy na Bielanach, do których doprowadzono gaz (służący im m.in. do ogrzewania). W piśmie twierdzą oni, że - ich zdaniem - gazownia działała w stanie wyższej konieczności, ponieważ brak gazu w sieci przy temperaturze minus 27 stopni mógł doprowadzić do zagrożenia ich życia i zdrowia. Radni piszą także, iż są oburzeni tym, że do sprawy włącza się ministra Wassermanna, który nie miał z nią związku." I tak ze wszystkim, kompletny GWniany matrix. A ponieważ nie został wybrany jedyny słuszny, rekomendowany przez esbeków rząd PO-SLD to im gorsze i bardziej przygnebiające informacje tym lepiej. Szkoda czasu na szmatławca. Odpowiedz Link