mmagi 02.07.08, 15:56 wyborcza.pl/1,75476,5415379,Klucz_do_alkoholizmu.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spazmusek Re: Spazmek cos dla Ciebie:DDDD 04.07.08, 10:01 Hehe a więc tak wszyscy moi znajomi chleją na potęgę ile widzą tyle piją i przy każdej okazji nie ma to na mnie raczej żadnego wpływu ), natomiast w mojej rodzinie mój dziadek chlał jak opętany, moja babka na imprezce jakiś kieliszek albo piwko lub winko walnęła, moja matka jak widzi ajerkoniak to się ślini fakt że mój ojciec jak walnął sobie dwa głębsze to brał ponoć strzelbę i szedł w świat ale po dwóch był nawalony jak meserszmit a ja w ogóle nie piję i po kim ? po kolegach ? po rodzinie ? nawet moja baba jakiego drina czy winka se walnie a ja jak kupię butelke piwa to wypije co najwyżej łyka i na tym się kończy . Odpowiedz Link
anus-hka Re: Spazmek cos dla Ciebie:DDDD 04.07.08, 13:39 He, he to ja juz mam większe predyspozycje niż Ty Odpowiedz Link
spazmusek Re: Spazmek cos dla Ciebie:DDDD 04.07.08, 13:47 No widzisz zawstydzaj mnie jeszcze )). Odpowiedz Link
spazmusek Re: masz jaks wade genetyczna:DDDD nt 07.07.08, 14:58 Poza tym że szybki zanik mózgu we wczesnym stadium rozwoju to też tak sądzę hehe. Odpowiedz Link
zoofka Re: Spazmek cos dla Ciebie:DDDD 05.07.08, 18:03 mój ojciec to alkoholik, ja też jestem alkoholik, co już na tym forumie byłam obrabiałam Odpowiedz Link