Dodaj do ulubionych

Mycie elewacji domu ktoś?

11.01.23, 23:50
Na wiosnę planuje umyć elewację domu.
Czy jest możliwość by zabezpieczyć elewację domu przez zabrudzeniami i w zacienionych miejscach obrastaniem mchem? Rok temu wykonywałem mycie elewacji wtedy korzystałem z usług firmy specjalistyczniej. Mają bardzo dobrą ofertę - tetonclean.pl/oferta/mycie-elewacji i faktycznie bardzo dobrze wykonali zlecenie. Jednak po zimie musze zrobić to na nowo, znacie jakieś dobre preparaty?
Obserwuj wątek
    • cezar.oksy Re: Mycie elewacji domu ktoś? 30.01.23, 22:28
      JA również korzystałem z firmy tetonclean i jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług. Skorzystałem z czyszczenia narożnika i tarasu - elewacja + płytki. Przy okazji Pan Artur poinstruował mnie co robić/czego nie robić z tapicerką. A taras wygląda obłędnie! Elewacja czyściutka, a płytki już nie wspomnę, wyglądają jak świeżo położone. Będę polecać, dzięki za wykonanie świetnej roboty! smile
      • linkaalinka Re: Mycie elewacji domu ktoś? 28.02.23, 07:31
        A może warto samemu umyć elewację? O samodzielnym czyszczeniu elewacji karcherem można szerzej przeczytać tutaj www.odomach.pl/czy-czyszczenie-elewacji-karcherem-jest-skuteczne/ ja tak robię i jestem zadowolona smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka