Dodaj do ulubionych

UWAGA Zarząd znowu lobbuje za tą fikcyjną ochroną

12.07.17, 20:24
Zarząd właśnie przygotował uchwałę by przemycić podwyżkę za pseudo ochronę do 42 zł argumentując że ten wzrost kosztów to jednak nie wzrost bo wzrost będzie jak nie podwyższymy opłaty przy eksploatacji drogi przez którą i tak wszyscy jeżdżą jak chcą.....kompletnie odjechana argumentacja. Niech Zarząd przestanie lobbować za niby ochroną i podejmie uchwałę za rezygnacją z tej fikcji i pozwoli ludziom zaoszczędzić te pieniądze które dziś są wywalają w błoto. Proszę trzymać te karty do głosowania bo razem z sąsiadami będziemy chcieli zobaczyć jak ludzie głosowali bo podejrzewamy w sprawie tej ochrony przewał. Zresztą ta firma jest podejrzana bo jak wynika z listu przewodniego zarządu nie odprowadzała podatku VAT- to podejrzana sprawa.
Obserwuj wątek
    • mh.78 Re: UWAGA Zarząd znowu lobbuje za tą fikcyjną och 17.07.17, 13:16
      No właśnie... Zamiast pchać pieniądze w d... firmie pseudo ochroniarskiej może szanowny zarząd (z resztą przez duże "z") zacznie główkować jak rozwiązać ten problem. Pieniądze mieszkańców z naszego osiedla przeznaczone na ochronę są po prostu wyrzucane w błoto.
      Bardzo jestem ciekaw za co w ogóle firma ochroniarska jest odpowiedzialna.
      Ciekawi mnie bardzo czy firma ta odpowiadała za włamy do piwnic chociażby (mnie to akurat ominęło ale jestem bardzo ciekaw jak zostały rozwiązane kwestie poszkodowanych lokatorów).
      Z innej beczki: na uliczkach burdel z parkującymi samochodami jak był tak jest i ochrona też ma to najwyraźniej w głębokim poważaniu.
      Tak szczerze powiedziawszy to nawet w otwieraniu szlabanów przez tyle czasu nie doszli do perfekcji. smile
      Może zarząd niech pomyśli o tym żeby dla członków zarządu wynająć firmę ochroniarską bo może się zdarzyć że jeden z drugim dostanie po pysku od jakiegoś zniesmaczonego ich postępowaniem mieszkańca... Tak właśnie by chyba należało zrobić.
      Pozdrawiam mieszkańców.
    • puffettina Re: UWAGA Zarząd znowu lobbuje za tą fikcyjną och 25.07.17, 20:41
      przyłączam się do postu też wysłałam on line bo uważam że przeglosują jak sami będą chcieli, też już poprosiłam odministrację o informację kiedy będą znane wyniki i o ich jawność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka