praceiberystyka 05.09.10, 20:33 Absolwentki iberystyki UW- sekcji hiszpanskiej i portugalskiej- chetnie pomoga w pisaniu prac zaliczeniowych, licencjackich i magisterskich. Kontakt na maila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
una1 Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 12.09.10, 21:52 Za friko? ;-) Bo mam pare wyrazow tylko... Moze sie najpierw dajcie poznac...? ---- Jak bedzie po polsku: PRELACADO PARAGRAVAS RASILLÓN MACHIHEMBRADO i jeszcze BOVEDILLA céramica.... ? Z gory DZIEKI! ;-) Odpowiedz Link
realangel86 Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 16.02.11, 13:50 jaka jesty cena napisania takiej pracy? w gre wchodza 3 rozdzialy. zalezy mi na b.szybkiej odpowiedzi! :) pozdrawiam Odpowiedz Link
kiki344 Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 19.04.12, 20:56 proszę o kontakt na maila jesli to jeszcze aktualne haha6@o2.pl Odpowiedz Link
beatrice1994 Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 23.01.16, 16:10 Witam, jestem zainteresowana napisaniem pracy licencjackiej w języku hiszpańskim. Proszę o szybki kontakt na meila beatakowal4@wp.pl Odpowiedz Link
beatrice1994 Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 23.01.16, 16:11 Witam , jestem zainteresowana napisaniem pracy licencjackiej w jezyku hiszpanskim. porosze o kontakt na meila beatakowal4@wp.pl Odpowiedz Link
perlikower Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 29.09.17, 07:56 Potrzebuje pomocy przy pisaniu pracy na temat: Gramaticalización de las intrerjecciones , los casos ge vamos, vaya, ojo .perlikow@wp.pl Odpowiedz Link
perlikower Re: Iberystyka- prace licencjackie, magisterkie 29.09.17, 07:57 perlikow@wp Odpowiedz Link