Dodaj do ulubionych

Nauczyciel hiszpańskiego dla 9-ciolatka

13.09.11, 10:32
Poszukuję nauczyciela hiszpańskiego dla 9-cioletniego chłopca z dojazdem do ucznia. Mieszkamy na bliskiej Białołęce niedaleko Trasy Toruńskiej i linii tramwajowej na Żerań Wschodni (tramwaj nr 4 i okresowo 1). Chodzi o naukę od zupełnych podstaw i dlatego bardziej niż na dyplomach z języka zależy mi na umiejętności pracy z dzieckiem, kontakcie, cierpliwości. Bardzo proszę o kontakt na adres mon.bad@interia.pl
Obserwuj wątek
    • e.kamcia82 Re: Nauczyciel hiszpańskiego dla 9-ciolatka 15.09.11, 11:07
      Jeśli nie uda Ci się znaleźć mobilnego nauczyciela dla dziecka to sprawdź może w Machinie Edukacyjnej. W ME są organizowane w soboty kursy dla dzieci właśnie w tym wieku. Zajęcia prowadzi Beatriz, która ma świetny kontakt z dziećmi (jest nativem, ale mówi też po polsku). Sama szkoła jest 4 minuty od Metra Centrum.

Pozdrawiam
      Kama
      • pazurek3 Re: Nauczyciel hiszpańskiego dla 9-ciolatka 16.09.11, 13:58
        O, bardzo dziękuję! Na razie nikt się nie odezwał, więc może się przydać!
    • cotti Re: Nauczyciel hiszpańskiego dla 9-ciolatka 20.09.11, 22:15
      W Instytucie Cervantesa mają też ofertę dla dzieciaków (czy 9-latków - nie wiem, ale interesowałam się dwulatkami i mieli :-)) - Instytut znajduje się blisko metra Centrum :-)
      • pazurek3 Re: Nauczyciel hiszpańskiego dla 9-ciolatka 23.09.11, 10:18
        Dziękuję za informacje. Znalazłam bardzo sympatyczną panią po Iberystyce, która specjalizuje się w nauczaniu dzieci. Po pierwszej lekcji Adaś jest zachwycony i nie może się doczekac kolejnej :-).
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka