Dodaj do ulubionych

poczatkujacy-lepszy kurs czy indywidualne zajęcia?

19.03.12, 12:27
Witam, chce sie zapisac an hiszpanski i zastanawiam sie co lepsze na pocztek kurs w ilka osob czy indywidualne zajecie np. z native?
Szukam zajec najlepiej w Piasecznie lub okolicy, moze ktos cos polecic?
Obserwuj wątek
    • robrobins Re: poczatkujacy-lepszy kurs czy indywidualne zaj 09.07.12, 19:22
      Najlepiej przez skype.
      Uczy Hiszpan Javi, jego mail to spanishfspain@hotmail.com. Zna dobrze język angielski. Za godzinę bierze od 9 do 11 dolarów, myślę, że to niedrogo, sczególnie, że często przekracza czas lekcyjny :) To jest jego strona internetowa spanishfromspain.webmium.com/our-services
      Rob
    • mironka66 Re: poczatkujacy-lepszy kurs czy indywidualne zaj 12.03.13, 22:21
      ja sie ucze tez przez skypa ale nie z native
    • hiszpanna1 Re: poczatkujacy-lepszy kurs czy indywidualne zaj 17.06.15, 09:46
      Ja uczę hiszpańskiego do wybranego poziomu, sama jestem na poziomie C2. Zajęcia mogą odbywać się przez skype, wtedy jest spora zniżka. Skutecznie i szybko! Zapraszam do odwiedzenia mojej strony poświęconej Hiszpanii. :) hiszpanna.wix.com/hiszpanna
    • effciaster Re: poczatkujacy-lepszy kurs czy indywidualne zaj 15.02.16, 14:37
      Moim zdaniem kurs, ponieważ masz punkt odniesienia do innych: widzisz jakei robisz postępy, słyszysz jak inni coś wymawiają, a gdy się pomylą możesz wyłapać ich bład - to jest bardzo rozwijające. Ja się zapisałam 3 miesiące temu do redandblue.org.pl/ i uważam, że idzie mi bardzo dobrze ale to właśnie dzieki temu, że mam z kim konkurować. Zdarzało mi się chodzić na indywidualne zajęcia i niestety - przysypiałam albo nie skupiałam się za bardzo bo było to za duże obciążenie dla mojej uwagi. Teraz jest nas ośmioro i "ciągniemy" się nawzajem w swoich postępach.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka