Dodaj do ulubionych

Kursy hiszpańskiego w Andaluzji - gdzie?

10.05.13, 00:33
Szukam jakiegoś ciekawego kursu języka hiszpańskiego w Andaluzji. Macie do polecenia jakieś strony, gdzie mogę znaleźć takie kursy, bądź konkretne szkoły? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • zosia.1986 Re: Kursy hiszpańskiego w Andaluzji - gdzie? 19.05.13, 19:47
      Ja sie zapisalam na intensywny kurs do Alhambra Instituto w Maladze. Juz drugi raz jade tam w wakacje. Malaga to super miasto, spotkasz tutaj wielu studentow z calego swiata, bedziesz miala okazje poznac dobrze to miasto, wygrzac sie na plazy, pozwiedzac inne miale miasteczka niedaleko malagii. Pieknie jest tam, nie tak goraco jak np w Cordobie, Granadzie czy Sevilli. Polecam tez bardzo Alhambra Instituto. Oprocz kursow organizuja wyjazdy weekendowe, kulturalne zajecia popoludniowe. Nauczyciele sa bardzo dobrzy i kurs przebiega bardzo sprawnie. Ja juz po kilku tygodniach nauki doszlam do poziomu B1. Ceny tez maja bardzo bardzo dobre.
    • testman Re: Kursy hiszpańskiego w Andaluzji - gdzie? 29.05.13, 18:07
      www.hiszpanskiwandaluzji.pl/
    • moniczkapuk Re: Kursy hiszpańskiego w Andaluzji - gdzie? 23.04.14, 16:34
      Hej!
      Polecam Malage i Granade! Cadiz rowniez swietny! Na stronie www.ibericalanguages.com mozesz znalezc szeroki wybow kursow w Hiszpanii, obecnie daja sspecjalne znizki! :)

maariolka321 napisała:

> Szukam jakiegoś ciekawego kursu języka hiszpańskiego w Andaluzji. Macie do pole
      > cenia jakieś strony, gdzie mogę znaleźć takie kursy, bądź konkretne szkoły? Poz
      > drawiam!
    • ibericalanguages Iberica 18.09.14, 10:40
      www.ibericalanguages.com/pl UCZ SIĘ HISZPAŃSKIEGO W HISZPANII! STUDIUJ PORTUGALSKI W PORTUGALII! 10% zniżki
    • magdamadryt Re: Kursy hiszpańskiego w Andaluzji - gdzie? 22.07.15, 15:22
      Polecam z całego serca Academia CILE. Uczyłam się tam ja, mój mąż, moja siostra, męża siostrzenica i bóg wie ilu przyjaciół. W samym sercu Malagi, tuż obok katedry. To wielki plus, bo całe życie towarzyskie się tutaj toczy. A do plaży i tak blizuitko.
      email: info@academia-malaga.com

A gdybyście chcieli kiedyś wpaść do Madrytu na kurs, to zapraszam do Academia Contacto. Prowadzę o nich blog :)

kurshiszpanskiegomadryt.wordpress.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka