Dodaj do ulubionych

Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu

23.06.11, 20:07
Z pewnością wątki dotyczące tego zagadnienia pojawiły się wcześniej, ale chciałabym poznać informacje najbardziej aktualne.

A konkretnie - chciałabym się dowiedzieć, czy (i gdzie) w Pruszczu jest jakaś przyjemna knajpa, gdzie na piwo może wpaść samotnie dziewczyna 25+ na poziomie. Oraz spotkać innych ludzi 25+ na poziomie, nie będących moimi rodzicami.

Pozdrawiam
Nowa mieszkanka Pruszcza
Obserwuj wątek
    • henryk_o Re: Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu 11.08.11, 10:46
      Dobre pytanie. Też chciałbym wiedzeć.
      Chyba nawet w 3mieście nie ma takiego miejsca, choć czasem fajna zabawa jest przy KARAOKE jak się fajna ekipa zbierze.
    • ppatrik Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu 03.01.12, 12:57
      w Trojmiescie jest sporo "przyjemnych knajp, gdzie na piwo może wpaść samotnie dziewczyna 25+" ale jak widze tutaj, ze nikt sie z Pruszczan nawet nie dopisal od pol roku, to widze ze mam myslec, ze takich w Pruszczu poprostu nie ma
    • bolo1990b Re: Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu 06.04.12, 17:23
      ja mogę polecić club27
      • ppatrik Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu 20.05.12, 01:13
        dzięki Bolo za propozycje - doświadczę na własnej skórze - może ktoś jeszcze coś poleci ??
        • incesto Re: Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu 18.07.12, 11:08
          Ja osobiście polecam restaurację Sevensports (obok stokrotki), fajny klimat, ciekawy wystrój i przede wszystkim dobra kuchnia. Nowe miejsce na mapie Pruszcza.
    • ppatrik Alternatywa dla deszczowych wieczorów w domu 04.10.12, 16:05
      lubicie gdzieś jeszcze wpadać i zasiedzieć się nie patrząc na zegarek jak czas miło zleciał ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka