Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej stadniny w Trójmieście lub okolicach

29.01.19, 20:30
Podpowiecie coś?
Zależy mi na profesjonaliźmie, bezpieczeństwi i dobrze ułożonych i zadbanych koniach. Podpowiecie jakieś sprawdzone miejsce?
Ważna też będzie uniwersalna oferta - chciałabym jeździć z dzieciakami, które są początkujące i jednocześnie (jeśli to możliwe) samodzielnie kontynuować moje jazdy (mam za sobą kilka lat nauki jazdy konnej)....
Obserwuj wątek
    • dzokejgdansk Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście lub okol 31.01.19, 21:13
      Początkującym mogę polecić Bystrą Stajnię (w pobliżu Przejazdowa), gdzie fajnie można zapewnić dobry czas dzieciakom. Jeśli szukasz szerszej oferty i prawdziwej jazdy konnej (skoki przez przeszkody, treningi sportowe) to najlepszy pomysł to OSK Lipce. To miejsce jest też popularne z powodu bardzo bliskiej odległości od centrum i ciekawych terenów zielonych, gdzie można jeździć konno...
      Jeszcze inny pomysł to Kawa i Konie w Rumi. Tam są też inne atrakcje oprócz jazdy konnej
      • julek3miasto Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście lub okol 28.02.19, 21:03
        Ja mam bardzo dobrą opinię na temat Ośrodka Sportów Konnych Lipce. Znajdziecie tam dobrą kadrę, bezpieczny i rozsądny program nauki i świetne tereny zielone do kłusowania...
        Polecam!
        • duzymarian Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście lub okol 17.03.19, 20:13
          A ja mogę polecić dwa sprawdzone i profesjonalne miejsca: Bystra Stajnia i OSK Lipce.
          Właśnie tam posyłam dzieciaki i jestem mocno zadowolony...
    • bozydar9 Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście lub okol 25.06.19, 20:40
      Spróbuj w Byster Stajni albo w OSK Lipce. Oba ta miejsce mają wyjątkowo dobrą ofertę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka