Dodaj do ulubionych

Stalowe kraty wejściowe gdzie?

14.01.23, 22:46
Witam.
Poszukuję stalowych krat wejściowych które zbierają brud z obuwia do wejścia do budynku którego jestem administratorem najlepiej z okolicy. W Internecie natrafiłem na firmę z Gdańska. polentex.pl/produkty/wycieraczki-stalowe/ chętnie wysłucham opinii jeśli ktoś ma produkty od tej firmy.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sebi99 Re: Stalowe kraty wejściowe gdzie? 17.01.23, 20:46
      Polecam firmę polentex , ktora jest bardzo rzetelna. dawno nie spotkałam się z tak miłą oraz pomocną obsługą! pełen profesjonalizm, wiedza, doradztwo oraz uśmiech na twarzy. Ale co za tym idzie, idealnie czyste i zawsze na czas maty, zawsze mozna się dogadać co do terminu itd, bo Klient na pierwszym miejscu, a nie zarobek jak to niestety bywa w dużych firmach z matami. polecam
    • mirek_oko44 Re: Stalowe kraty wejściowe gdzie? 20.01.23, 20:23
      Ja również mogę polecić firmę polentex. Mamy od nich serwis mat na sklepie oraz kupiliśmy maty reklamowe super jakość polecamy oby więcej takich firm .
    • rysiekm2 Re: Stalowe kraty wejściowe gdzie? 23.01.23, 00:53
      Zależało mi na jakości wycieraczek do firmy które u nich zakupilem, nie zawiodłem się, cenowo też bardzo preferencyjnie. Metalowe wycieraczki mocne, solidne. polecam zajrzeć tu polentex.pl/produkty/wycieraczki-stalowe

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka