Dodaj do ulubionych

Zapraszam do odsłuchania mojego utworu

11.03.14, 21:48
Witam szanownych forumowiczów,

od jakiegoś czasu komponuję, trochę wokalę i gram. To jeden z utworów demo. Będę wdzięczny za odsłuchanie i komentarz tutaj albo na YouTube. Oczywiście lajkiem czy udostępnieniem na takim czy innym portau też nie pogardzę;)

www.youtube.com/watch?v=Ill7jlIDjCo
Pozdrawiam,
Marcin
Obserwuj wątek
    • charmingvillain Re: Zapraszam do odsłuchania mojego utworu 10.04.14, 18:25
      Mógłbyś przygotować wersję z samą ścieżką dźwiękową? Wokal gdybyś podciągnął to byłoby już naprawdę dobrze :) Sama muza ciekawa :)
      • marcinbabelek Re: Zapraszam do odsłuchania mojego utworu 18.04.14, 23:47
        dzięki za komentarz, no wokal faktycznie trochę spieprzylem - za jakiś czas mam zamiar nagrać go jeszcze raz lepiej:) cieszę się, że sama kompozycja Ci się podoba. Samego podkładu raczej nie będę wrzucać, bo wymagałoby to osobnej obróbki, a w tym odpłatnie pomaga mi ktoś inny;) dzięki i pozdrawiam:)
        • mscis Re: Zapraszam do odsłuchania mojego utworu 16.05.14, 14:31
          ja bym sobie zafundowal lekki remastering na Twoim miejscu.
          • marcinbabelek Re: Zapraszam do odsłuchania mojego utworu 24.05.14, 00:10
            Dzięki za odpowiedź. mam zamiar gruntownie poprawić ten kawałek już na poziomie miksu, bo masterowany był przez profesjonalistę, ale wiadomo, że niektórych błędów miksu nie mógł poprawić;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka