bigblue77 05.11.08, 21:23 ...kogos grajacego , koncertujacego itd...Na bardzo wysokim poziomie:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cello.case Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 23.11.08, 12:57 Witam. Czy chodzi o granie w HOTELACH np. w duecie, czy tez o koncerty solowe? Prosze podac szczegoly. Pozdrawiam T. Odpowiedz Link
torun6 Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 24.11.08, 21:30 cześć klasyka czy rozrywka? Odpowiedz Link
bigblue77 Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 08.03.09, 22:06 Klasyka, może też byc np . Piazzolla, lub "klasyka rozrywki" .... Odpowiedz Link
bigblue77 Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 08.03.09, 22:03 Zdecydowanie nie w hotelach itd...Chodzi o zagranie recitalu na wysokim poziomie dla wymagającej publiczności. Odpowiedz Link
maddz2 Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 14.06.09, 11:27 Czesc, mam pytanie: Czy jestes zainteresowany zatrudnieniem profesjonalnego zespolu (skrzypce, altowka, flet)? Gralysmy juz w Japonii, mamy doswiadczenie. Pozdrawiam i prosze o kontakt na maila: maddz@wp.pl Odpowiedz Link
turbovinylator00 Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 13.04.14, 23:02 Witam ! Jestem absolwentem krakowskiej Akademii Muzycznej . W swojej historii kilka wygranych konkursów wiolonczelowych , ostatni w 2000 roku - Grand Prix "Virtuosi 2000 goda" St.Petersburg ,Rosja. Z chęcią dowiem się ,co to za przedsięwzięcie w Japonii :) Jeśli są jeszcze wolne miejsca oczywiście...... Serdecznie pozdrawiam Maciej Lisowski (32 l.) Odpowiedz Link
turbovinylator00 Re: szukam skrzypka lub wiolonczelisty w japonii 13.04.14, 23:03 Witam ! Jestem absolwentem krakowskiej Akademii Muzycznej . W swojej historii kilka wygranych konkursów wiolonczelowych , ostatni w 2000 roku - Grand Prix "Virtuosi 2000 goda" St.Petersburg ,Rosja. Z chęcią dowiem się ,co to za przedsięwzięcie w Japonii :) Jeśli są jeszcze wolne miejsca oczywiście...... Serdecznie pozdrawiam Maciej Lisowski (32 l.) turbovinylator@gmail.com Odpowiedz Link