Dodaj do ulubionych

myjnia samochodowa na Tarchominie?

28.11.09, 12:20
Co polecacie? Wiem że jest car wash w sensie automatyczna przy
stacjach benzynowych, niedaleko mam myjnię ręczną (blisko
skrzyżowania światowida/Myśliborska), i jeszcze niebieski słoń.
Ktoś mył autko sam w tym niebieskim słoniu?
Gdzie co i za ile godnego polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: korfanty Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.acn.waw.pl 29.11.09, 21:13
      z ręcznych, samoobsługowych masz Słonia (Swiatowida) i Karchera
      (Mehoffera/Strumykowa), a jak chcesz dać do umycia to jest myjnia przy Serwisie
      Ogumienia (PIMADO) - ul. Światowida 75 (przy Barei). Koszt pełnego mycia
      (zewnątrz + wewnątrz) PLN 80. Robią faktycznie bardzo dokładnie.
      • Gość: xx Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.era.pl 30.11.09, 13:02
        ZDECYDOWANIE nie polecam Karchera (Mehoffera/Strumykowa) przy myciu
        jest bardzo słabe ciśnienie i trzeba wtedy włączyć to mocniejsze -
        tylko że wtedy ci czas biegnie dużo szybciej.
        • Gość: Prahnitz Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: 212.244.73.* 30.11.09, 15:27
          > ZDECYDOWANIE nie polecam Karchera (Mehoffera/Strumykowa) przy myciu
          > jest bardzo słabe ciśnienie i trzeba wtedy włączyć to mocniejsze

Wystarczy po zmoczeniu przejechać szczotką z pianą.
          • Gość: luna333 Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 02.12.09, 12:12
            Dzięki za opinie, miałam właśnie jechać tam na Mehoffera bo mi
            słonia odradzano, że niby drogo. Myjnia ręczna na światowida (koło
            pizzy) bierze 25zł za samo mycie. Odkurzyć to sobie już sama mogę.
            Chodzi mi o coś w miarę taniego bo dzieciak mi się o samochód
            wyciera i mam wkółko kurtki do prania, więc muszę często samochód
            przynajmniej opłukać
            • maklik Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? 03.12.09, 14:30
              Myjnia obok Carrefour Express - 1 zł za 45 sekund mycia i obfita
              piana leci ;)
          • Gość: gość Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.acn.waw.pl 11.12.09, 20:02
            Ta szczotką osobiście widziałem jak myją dostawczaki z takiego syfu, że strach
            tym myć parking, a co dopiero samochód. Chyba, że masz służbówkę i w dodatku
            srebrną :) Jak już musisz to radzę taką szczotkę porządnie spłukać zanim
            uzyjesz. Poza tym myjnia daje radę po godzinach pracy budowy, która jest obok.
            Inaczej masz na samochodzie piach z budowy w momencie wyjazdu.
            • Gość: Nessa Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: 217.17.47.* 08.02.10, 13:39
              Ja również mam pytanie o myjnię. Czy na Tarchominie jest myjnia ręczna
              bezdotykowa, ale nie samoobsługowa? Dzięki za odpowiedź!
              Pozdrawiam :)
              • Gość: ozzi Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.10, 02:00
                Witam wszystkich chciałbym się podzielic nową informacją na temat myjni, przy ul H Ordonówny róg Leśnej Polanki właśnie rozpoczyna się budowa nowej myjni .Ma ktoś informację jaka to będzie ??????
                • Gość: aaa Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:59
                  hiszpańska cienizna
      • lkan Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? 19.05.11, 22:56
        Skorzystałem z myjni na Światowida, bo pamiętałem, że Korfanty ją polecał. Umówiłem się na konkretną godzinę, a dopiero po powrocie do domu sprawdziłem, że miała ona być na ul. Światowida 75, a ja byłem na Światowida 36. Jak już się umówiłem, to słowo się rzekło. Kompleksowe czyszczenie, mycie z alufelgami + wosk trwało 67 minut i kosztowało 108 zł. Chyba trochę drogo, ale odszorowali wszystko.
    • Gość: Stasgrze Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: 217.17.40.* 30.10.10, 22:31
      Zajrzyj tutaj

www.nasztarchomin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=390&Itemid=88
    • Gość: GOSC Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 11:31
      JEST FAJNA MYJNIA PRZY PLOCHOCINSKIEJ PRZY MODLIŃSKIEJ - EHRLE
      NARESZCIE EUROPEJSKA JAKOŚĆ ZA MALE PIENIĄDZE - POLECAM
      I NIE MA KOLEJEK 1 ZL 45 SEKUND I MAJĄ DUŻE CIŚNIENIE
      TAM SIĘ TAKSÓWKI MYJĄ WIĘC JEST OK
      • Gość: kierowca bmw Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 11:34
        myjnie ehrle to najlepsze myjnie na rynku i warto z nich korzystać a różnicę widzę na swoim samochodzie gdzie mam lakier na bazie wody i nic się z nim nie dzieje
        • Gość: gość Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 11:39
          Potwierdzam ze myjnie ehrle są najlepsze, Ehrle na tarchominie nie ma ale jest na plochocińskiej przy modlińskiej Coś w tym musi być, że taksówki się tam myją

• Gość: zbynio Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.ip.netia.com.pl 23.11.10, 01:32
            Ee tam nie przesadzajcie z tym Erhle konkurencja już dawno wyprzedziła technologicznie Erlówki .A to że taksiaże się tam akurat myją to kwestia lokalizacji umyć się i siup na miasto
            • programistajava Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? 23.11.10, 07:56
              Tu nie chodzi o technologię tylko o to na ile cię tnie własciciel myjni.
              Byłem w weekend na Słoniku na Tarchominie i się wkurzyłem, zmniejszyli ciśnienie.
              Chrzanie te myjnie będę szukał alternatywy jakiejś w innej lokalizacji.
              • luna333 Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? 23.11.10, 08:04
                Ja w końcu opłukuję autkę przy carrefour express, jak na moje wymagania jest w miarę ok, acz nie korzystałam tam z ichniejszej szczoty do szorowania. Przerób mają niesamowity, w ładne weekendowe dni nie sposób się dopchać ;))
                • Gość: Fragles Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.10, 23:07
                  Niebieski słon się już kończy myjnia jest dokładnie na trasie nowej lini tranwajowej ,pewnie im już nie zależy na utrzymanieu klienteli .Szykuje się nowa myjnia przy Ordonówny może ta będzie niezłą alternatywą dla naszych autek ,może nie będą oszczędzać na ciśnieniu i środkach .
                  • Gość: Zosia Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.11, 22:32
                    Wiecie kiedy ruszy ta nowa myjnia przy Ordonówny ?? Jestem ciekawa bo mam trzy samochody i jest bliżiutko .
                    • Gość: Daniel Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.04.11, 00:10
                      Jezdzicie ludzie na te bezdotyki i myjecie sobie te samochody za pare zl ale jak juz lakier zrobi sie matowy to wtedy placzecie tak? Nawet najgorsza reczna myjnia jest lepsza od najlepszej samoobslugowej !!!
                      • Gość: Gość Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 25.04.11, 12:47
                        Lakier robi się matowy i słaby a blachy zaczynają rdzewieć.
                        Chemia w bezdotykowych nie jest dobra dla samochodu.
                        Lepiej pojechać rzadziej ale do myjni ręcznej gdzie stosuje się normalne środki.
                        • Gość: Arek Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.opera-mini.net 25.04.11, 21:28
                          Witam
                          Myjnia Plochocinska przy Modlinskiej ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.

Mylem ostatnio i najpierw facet sie do mnie czepnal zebym co jakis czas nie wylaczal i wlaczal strumienia wody bo jak powiedzial wtedy psuje sie pompa ktora kosztuje 3 tys Euro (tylko co mnie to interesuje) oraz ze zawiedza sie komputer oraz co ciekawe ze jak woda nie leci to czas ucieka trzy razy szybciej... A to mysle ze juz jest zlodziejstwo (moja opinia)
                          Tej myjni wiec nie polecam

I tu mam do was pytanie - czy nie wiecie np. W niebieskim sloniu tez jak nie leci woda to czas normalnie leci czy szybciej?

• Gość: kierowca Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 11:17
                            Myjnia na plochocińskiej jest ok a że dbają o sprzęt to chyba dobrze, wrzuć 8 zł i się umyj a nie kombinujesz jak tu wydać 4 zl i mieć czyste auto. Czas nie ucieka szybciej tylko tak Ci powiedzieli bo pewnie była kolejka a ty gadałeś przez telefon. Ja tą myjnie polecam bo lubię jeździć czystym samochodem
                          • Gość: janek Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 18:05
                            Ta myjnia na Płochocińskiej jest ok. Umyłem swoje auto i porządnie spłukałem.,wydałem na to 10 zł . Mają przyzwoity czas, gorącą wodę i po nabłyszczaniu nie ma plam
                            Zdecydowanie polecam
                        • Gość: Leszek Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.centertel.pl 19.04.12, 22:00
                          Polecam myjnie ręczną na ul.Świderskiej 115 ,super dokładność ,WARTO pojechać.
                          • Gość: Pawel Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.12, 02:07
                            Na Świderskiej robią dobrze ale właściciel to wyłudzający pieniądze CWANIACZEK.
                • Gość: Romek Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: 195.136.33.* 29.04.11, 11:12
                  > acz nie korzystałam tam z ichniejszej szczoty do szorowania.

A ja tak - myję nią koła :) Świetnie brud złazi z dekli.
        • Gość: leo Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.subscribers.sferia.net 22.06.11, 10:45
          Jedynie karcher jest myjnią opartą w całym swoim cyklu na wodzie wszystkie inne mają w użyciu proszki to takie małe piaskowanie karoserii
    • Gość: klaudiusz Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 20:10
      polecam myjnię na światowida (chyba 75) PIMADO - naprawdę sprawnie i profesjonalnie podchodzą chłopaki do tematu.
    • Gość: rec Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: 194.54.86.* 03.05.11, 08:10
      NIE POLECAM myjni na Świderskiej 115. Niestety, ale właściciel to oszust. Zadzwoniłem tam i spytałem ile kosztuje mycie kompleksowe po zimie i powiedziano mi, że 75 złotych. Zajechałem wstawiłem na kanał i zaczęli myć, za późno spytałem jeszcze raz "właściciela" i odparł mi, że 105 zł. Trudno, zapłaciłem ale więcej do oszusta nie pojadę. Również za 75 zł. jest myjnia nie daleko na Światowida i tam wisi wyraźny cennik.
      • Gość: ED Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 13.05.11, 23:38
        Zgadzam się ta ns Świderskiej to oszuści zostawiłem samochód na kompleksowe mycie ręczne i woskowanie jak odbierałem na masce były plamy jak po zwykłym Karcherze bo tak wygląda u nich mycie ręczne i dodatek nie dokładnie spłukany wosk . Chłopaczki szybko ręcznie poprawili i było ok ale nie smak pozostał , właściciel to chyba ma gdzieś klientów i dobrze konkurencja nie śpi .
      • Gość: Czesław z Tarcho Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: 212.160.172.* 19.05.11, 11:57
        do tego goscia to nie wiem kto jezdzi ;)
        ceny ma z d... za przeproszeniem
        mi kiedys wymyslil pozycje w cenniku: odmrazanie kol kiedy pojechalem na zmiane opon na zimowe
        podal cene przy ktorej usiadlem
        zmienilem gdzie indziej za 30 zl;)
        • Gość: Mark Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:19
          Robo Wash Center miał promocje we środy i można było umyć auto za 10 zł w tunetlu na automacie. Mają szczotki gąbkowe więc nie rysują jak na Statoil czy Orlenie i innych ramkowych.
          Auto myte wstępnie karczerkiem, więc super domyte.
    • Gość: leszcz Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.182.30.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 11:37

Myjnia przy Ordonówny już otwarta. Polecam mają długie czasy i ekstra wosk
      • Gość: zosia Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.182.30.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 23:22

I rowerki prosto lasu można umyć. Miodzio
    • Gość: dominika Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 15:07
      NIE POLECAM myjni koło carrefoura samoobsługowej, nabijanie w butelkę, słaba chemia, drogo, odkurzacz połyka monety, pracownik myjni odmawia ich oddania, domaga się prowizji za rozmianę pieniędzy,
      • Gość: ford mondeo Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 20:20
        Myjnia na płochocińskiej ma wszystko ok. Jeżdżę tam od dwóch lat i widzę że dbają o parametry. Zauważyłem że centrum marywilska ( wietnamczyki ) też się tam myje. Kupiłem u nich płyn do felg - rewelacja i mam srebrne felgi . każdemu polecam kto ma na mycie 8-10 zł
      • Gość: gość Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 20:29
        Koleżanko polecam ehrle na płochocińskiej mają rozmieniarkę i miła obsługa
        Zauważyłem że mają czyste stanowiska co się rzadko spotyka na innych myjniach
        Czułem się jak bym był na myjni w Austrii - życzliwie miło i wesoło
        Płacić za mycie i tak trzeba a tu jeszcze się uśmiechają. Zdecydowanie polecam dla klientów którzy myją a nie oszczędzają 2 zł do skarbonki
        • Gość: k l i e n t Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 14:40
          Człowieku co Ty za bzdury wypisujesz o tej myjni ehrle przy Płochocińskiej? Właściciel to oszust. Zmierz sobie czas zegarkiem i porównaj z tym co jest napisane. Jedno wielkie kłamstwo. Obsługa owszem bardzo miła, ale właściciel to namolny typek i zapewne krętacz. Wszyscy moi znajomi już zrezygnowali z tej myjni. Nie ma sensu tutaj przepłacać skoro np. przy ratuszu Białołęki przy stacji bp za 1zł masz pełną minute.
          • Gość: volvo Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 17:26
            A ja polecam nową myjnię przy rondzie H.Ordonówy/Pasłęcka taką niebieską. Parametry w porządku, rozmieniarka jest, wiem że będą okurzacze. Piana i chemia też ok. i czas odpowiedni. Myłem kilkakrotnie i moje auto długo jest naprawdę dobrze umyte - błyszczy się jak " coś psu ....".
            • Gość: klient Myjnia przy rondzie László O'svátha IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.13, 20:21
              Myjnia przy rondzie László O'svátha jest OK, ale ostatnio właściciel postanowił dorobić na boku i urządził tam parking dla jak wiadomo osiedla barcu, przez co wjazd na myjnię jest wyjątkowo utrudniony, trzeba się "łamać" aby wjechać na stanowisko no i wyjazd też nie jest prosty.
              Jak dalej tam będzie taki burdel wrócę na myjnię przy Leśnej Polanki.
              Nie rozumiem tej zachłanności na pieniąchy...
              • Gość: mip Re: Myjnia przy rondzie László O'svátha IP: 212.160.172.* 29.03.13, 12:58
                A to nie jest parkowanko na dziko?
                • Gość: sas Re: Myjnia przy rondzie László O'svátha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 13:19
                  oczywiście że właściciel nie pobiera żadnych opłat. Samochody parkują na dziko i niszczą zieleń. Niedługo będzie następne błotko. Wredny ten nasz naród z tymi pomówieniami.
              • Gość: obiektywna Re: Myjnia przy rondzie László O'svátha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 13:30
                Nosi mnie jak czytam takie bzdury jakie wypisuje klient nt opłat za parking na myjni przy pomniku i rondzie H.Ordonówny?pasłęcka. Wypisałam się wcześniej ale jakoś nie widzę mojego tekstu. Otóż kliencie jeżeli czegoś nie wiesz - to nie pomawiaj nikogo i nie przypinaj łaty. Najpierw się upewnij a potem oczerniaj. Myjnia jest bardzo ok. Polecam ją każdemu. Młody właściciel jest bardzo pomocny i uprzejmy, na moje pytanie czy mam coś płacić za parkowanie odpowiedział że dokóki są miejsca mogę parkowac. Nie chciał żadnych opłat. Więc nie wypisuj kłamst. Co do wjazdu istotnie nie jest najwygodniej ale wiem że to ma być poprawione. Kliencie/oczerniaczu a dlaczego nie piszesz nić nt. rozjeżdzonych trawników na ten myjni ??? Przecież same się nie zniszczyły.
              • Gość: opel Re: Myjnia przy rondzie László O'svátha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 11:05
                Ale głupoty wypisujesz "klient". Sprawdziłeś że pobiera oplaty ? Po co wypisujesz brednie. Coś ci się w głowie zlasowało. Myjnia jest bardzo dobra i przyjazna ... dla tego bydła które rozjeżdza zagospodarowany teren wokół. Wjeżdzają na trawnik, łamią gałęzie i zasadzoną roślinność. Wiem bo widzę. Często korzystam z tej myjni. Dziwi mnie przychylność właściciela że nie przegonił towarzystwa niszczącego cudze mienie.
            • Gość: mix Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 10:57
              Potwierdzam - myjnia bezdotykowa przy pomniku na rondzie Ordonówny/Pasłęcka jest spoko. Dobrze i tanio myje. Czas wystarczający. I ja i auto jesteśmy zadowoleni. tanio i dobrze co w dzisiejszych czasach jest żadnoscią. POLECAM - już mają rozmieniarkę !
              • Gość: hahaha Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 07.04.13, 19:44
                do gościa Sas & obiektywna & opel & mix - jak tak czytam twoje wpisy bo pisała to jedna osoba pewnie właściciel to przynajmniej zmień sobie adres IP i czasy odpowiedzi bo to nie smaczne tak się reklamować .
                • Gość: dohaha Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.13, 13:25
                  Zapewniam Cię że nie mam nic wspólnego ani z obiektem ani z właścicielem. Choć pewnie w to... i tak nie uwierzysz. Zwtóciłam uwagę na Twój IP - i wszystko zrobiło się dla mnie jasne ... jesteś z branży stąd te niesmaczne wpisy. Niszczyć konkurencje za wszelką cenę , nawet oczerniając. Na tym temat kończę. Pozdrawiam Cię.
              • Gość: klient Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 20:09
                no właśnie @Sas & obiektywna & opel & mix = właściciel myjni, oczywiście to twój biznes więc możesz i masz prawo robić co ci się żywnie podoba, możesz pozwalać parkować za darmo albo za kasę,
                ale jeżeli ja mam wybór albo myjnia przy rondzie László O'svátha z utrudnionym wjazdem i wyjazdem albo myjnia 300 m. dalej przy Leśnej Polanki z normalnym wjazdem i wyjazdem to wybieram tą drugą.
                Dlaczego mam sobie utrudniać życie jak mogę ułatwić?
                Swoją drogą nie pisz, że nie pobierasz kasy za parkowanie... ;) wiem coś na ten temat ale oczywiście twój cyrk twoje małpy ;)
                • Gość: bmw Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.146.34.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.04.13, 21:37
                  Uprzejmy właściciel szkoda że go nie było w zime jak myjnia kase połykała i nawet nie zadziałała ..a wjazd i wyjazd żenada totalna .
              • Gość: fachowiec Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 08.04.13, 11:40
                Co z tego,że czas dobry skoro ciśnienie kiepskie, zimna woda i fatalna chemia. Dodatkowo przy płukaniu na 5 programie leci woda z piaskiem. Młody i sympatyczny właściciel zamiast reklamować się na forum powinien częściej odwiedzać swoją myjnię i częściej sprzątać, brud roznosi się na całą okolicę.
                • Gość: buaha Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.13, 10:58
                  HEHE co za bzdury KOkurecjo Spac NiE Mozesz
                  • Gość: Kokurencja Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 10.04.13, 21:14
                    Straszna konkurencja-pięciu klientów dziennie, z czego trzech zrezygnuje po jednym myciu, a czwarty myje samochód swoim szamponem. Obciach i totalna żenada. Ciekawe, kiedy zwróci się ten bakszysz co go władowaliście.
                    • Gość: buaha Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.13, 12:07
                      ta faktycznie totalna zenada boli aj jak boli
                      • Gość: adam taxi Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.182.209.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.14, 14:44
                        Widzieliście mową rozmienarkę na czerwonej myjni przy ordonówny ale wypas rozmienia na wszystkie nominały 1/2/5 i to w rożnych kombinacjach normalnie ameryka
                        • Gość: ania Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.centertel.pl 23.01.14, 15:59
                          Najwyższy czas
                          Przynajmniej nie trzeba będzie tego gburowatego tłuściocha oglądać :)
                          • Gość: ciekawski Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 23.01.14, 19:59
                            A tam był jakiś gburowaty tłuścioch?
                            • Gość: ania Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.centertel.pl 07.02.14, 00:43
                              A co nigdy tam Nie byłeś ?
                              • Gość: ciekawski Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 07.02.14, 13:52
                                Byłem, ale nie widziałem żadnego grubasa. A może ty spodziewałaś się jakiegoś Justina Bibera?
                                • Gość: Donia Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 22:58
                                  Biber nie Biber ale przynajmniej przystojny :)
                                  • Gość: ola Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.free.aero2.net.pl 23.02.14, 09:31
                                    Rozwalić jak najszybciej tę budę szpecącą Tarchomin.
                                    • Gość: wkurzona Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 07.03.14, 12:50
                                      Mówisz o rozwaleniu tej niebieskiej przy rondzie Osvata jestem za ...
                                      ostatnio tam zajechałam umyć auto (bo u konkurencji byla kolejka) i to był
                                      błąd -nie dość że stanowiska utytłane w błocie, szczotka w piachu,to do szamponu dodają
                                      jakiegoś syfu którego nie można zmyć. Samochód był cały w tłuste
                                      plamy. Masakra jakaś, wszystkim będę odradzała tą myjnie. Korzystałam już z różnych
                                      myjni i nigdy nie miałam takich problemów. Właściciele pewnie nie zarabiają na interesie
                                      więc trzeba oszczędzać na czym się da - a przy okazji niszczyc samochody klientów.
                                      Myjnia przy rondzie Osvata - NIE, NIE, JESZCZE RAZ NIE ludzie nie korzystajcie z ich usług
                                      szkoda samochodu!!!
                                      • Gość: były_klient Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.14, 18:57
                                        Dawno już o tym pisałem, że tam jest syf. Teraz się zastanawiam czy myjnia spełnia normy ochrony środowiska.
                                        Dodatkowo cwaniak zarabia na parkujących na terenie myjni samochodach... wiadomo okolice syfnego barcu, przez co aby tam podjechać trzeba się nieźle nakręcić a nie jeżdżę małym samochodem. Na szczęście chciwość ćwoka jak widać uchroniła mnie przed zniszczeniem lakieru...
                                        • Gość: ozzi Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.devs.futuro.pl 08.03.14, 00:19
                                          NIe spełnia warunków środowiskowych i nie będzie spełniać ...... a dla czego ???? bo to nie jest myjnia tak przynajmniej wynikało z pozwolenia na budowę gdzie jak wół jest napisane PARKING ZE STANOWISKAMI DO MYCIA CIŚNIENIOWEGO a przecież parking nie musi spełniać norm środowiskowych takich jak prawdziwa myjnia ? co wy na to ........
                                      • Gość: gza do wkurzonej Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.14, 10:45
                                        A ja jestem BARDZO ZADOWOLONA ! Zarówno moi sąsiedzi jak i znajomi korzystamy z tej myjni - i wszystko jest ok. Takie bezpodstawne opluwanie pachnie mi konkurencją. Mamy wolny rynek, nie chcesz nie myj ... ale po co oczerniasz. No coż nasz naród z tego słynie. A szkoda.
                                        • Gość: Wkurzona Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 10.03.14, 15:41
                                          Jak jeździsz jakimś popowodziowym gratem sprowadzanym z Niemiec to masz to gdzieś czy sobie zniszczysz lakier czy nie. A ja swojego samochodu więcej tam nie umyje. Mamy wolny kraj i każdy ma prawo do swojego zdania i oceny moje jest negatywne (zresztą nie tylko moje). Do tego właśnie służy forum aby wypowiadać swoje zdanie na kazdy temat.
                                          • Gość: gza do wkurzonej Oda do Narodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.14, 16:17
                                            - czy to słoik czy warszawiak mniejszość chętnie podpowiada ... jak tu zgnoić, jak dokuczyć ... komu w WŁASNY kamyk wrzucić.
                                            Och narodzie mój kochany miewam nieraz takie plany - że napiszę coś składnego- coś co zmieni nastawienie ... co ukróci przedstawienie.
                                            Idzie wiosna idzie nowe - zostawcie te zgryżliwości, te pomówienia - zmieńcie swoje nastawienia.
                                            Wiem,wiem kiepskiej jakości ta rymowanka - ale pisana tak na "gorąco". Mam postulat: NIE OPLUWAJMY SIĘ JADEM - szkoda naszego zdrowia.
                                            Pozdrawiam Cię wkurzona. I kończę ten głupi stronniczy konkurencyjny wątek.
                                            ps. co do samochodu to pewnie masz siebie na myśli - nie muszę sprowadzać auta z Niemiec, stać mnie na salon w Polsce.
                                            • Gość: Dogza Re: Oda do Narodu IP: *.jmdi.pl 10.03.14, 16:25
                                              Czas najwyższy nauczyć się czytać ze zrozumieniem pozdrawiam
                                        • Gość: ciekawski Re: myjnia samochodowa na Tarchominie? IP: *.jmdi.pl 10.03.14, 16:19
                                          Z pewnością konkurencja podrzuciła błoto na stanowiska i zmusza do stosowania kiepskiego proszku. Jeżeli lubicie brudzić się podczas mycia samochodu i nie przeszkadzają wam plamy na karoserii to wasza sprawa. Widocznie ty, twoi znajomi, sąsiedzi i przyjaciele króliczka są przyzwyczajeni do brudu i wam to nie przeszkadza. Nie napisałaś tylko,czy myjecie samochody,czy korzystacie w inny sposób.
    • Gość: Pebek myjnie Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 21:25
      Nie widzę, żadnego komentarza KARCHER'a na Strumykowej przy Mehoffera, jakie wrażenia ?
    • Gość: Szyman89 marywilska 44 ECO WASH Polecam IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.14, 11:22
      ELo wszsytkim
      Właśnie wróciłem z myjni koło marywilskiej 44 ECO WASH i powiem szczerze szacun..
      Do dej pory Korzystałem z automatycznej BP (koło macka) ale zaczęło Mnie drażnić że felgi w moim aucie są nie domyte. a na bezdotykowej totalna porażka zacieki i krople auto ciąle matowe a mam czarny kolor więc widać jak cholera. Postanowiłem pierwszy raz skorzystać z myjni ręcznej i powiem tak. Extra! Auto czyste do granic możliwości błyszczy się super, a felgi czyściutkie a to wszystko za jedyne 25zł a i w 30 minut było po wszytkim!! Szok ! Szczerze mogę polecić chłopaków.
      • Gość: Wash&GO Re: marywilska 44 ECO WASH Polecam IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.15, 10:29
        Zapraszam wszystkich do nowo otwartej myjni ręcznej na Modlinskiej 229. Ceny takie jak na myjniach bezdotykowych a jakoś nie do porównania. Zapraszam do zapoznania się z cennikiem na washandgo.waw.pl

POLECAM
    • Gość: lechu A przy Światowida 36 ? IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.15, 22:48
      Czy wróci myjnia przy Światowida, chyba 36 ?
      Zamknięta została przed budową torów tramwajowych, ale może znów otworzą?
      Coś tam ostatnio robili.
      • Gość: Wash&GO Re: A przy Światowida 36 ? IP: *.play-internet.pl 03.06.15, 00:24
        Po co czekać? Lepiej jechać na Modlinska 229
      • andywasher Re: A przy Światowida 36 ? 30.07.15, 08:58
        Myjnia przy Światowida 36 jest znów otwarta i znana Klientom ekipa czeka na auta do mycia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka