Dodaj do ulubionych

Kebab Pasibrzuch - opinie???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 13:14
Witam, proszę o opinie o Pasibrzuchu, widziałam dzisiaj ich stronę, menu
wygląda zachęcająco i co najważniejsze jest dostawa do domu.
Mama zamiar w tym tygodniu wypróbować barana na grubym. Jestem ciekaw waszych
opinii na temat jedzenia tam serwowanego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prahnitz Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 212.244.73.* 30.11.09, 15:26
      Generalnie OK. Zdarza mi się kupować na Książkowej. Miła obsługa, szybko i
      prawnie, a jedzenie dobre.
      Razi opłata 2 zł za doniesienie do domu, o której się zamawiającego nie
      informuje przy przyjęciu zamówienia przez telefon.
      • Gość: Andzia Re: Kebab Pasibrzuch jest najlepszym jaki jadłam! IP: *.jmdi.pl 14.11.10, 22:17
        na mojej ulotce jest napisane 2zł za dostawę i 1zł za opakowanie do zestawu obiadowego zresztą przy tej jakości kebabu to i 5zł zapłaciłabym bez mrugnięcia okiem. oczywiście minusem jest to,że czasem i 50 minut trzeba czekać ale chociaż jest gorące i jak zawsze przesmaczne. polecam wszystkim. mój typ cienki mieszany sos średnio ostry. koszt 9zł, tortilla grilowana,chrupiąca a kebab pachnący. mniam.
        • Gość: pożeracz kebabuff Re: Kebab Pasibrzuch jest najlepszym jaki jadłam! IP: *.jmdi.pl 14.11.10, 22:22
          podzielam zdanie Andzi. Wol jednak kupować na miejscu- prosto z grilla. Zestawem za 14zł na miejscu, można sie do pełna najeść. Obsługa miła i co najważniejsze uczciwa bo zapomniałem wziąść 26zł reszty i dostałem ją przy zwrocie talerza. Mam ogromny szacunek. Pozdrawiam i życzę pełnych brzuchów po wizycie w Pasibrzuchu.
          • Gość: Anita - Odkryta 48 Re: Kebab Pasibrzuch jest najlepszym jaki jadłam! IP: *.jmdi.pl 17.11.10, 23:14
            moje zdanie jest podobne. To nie jest jakiś śmierdzący i suchy kebab z budy na kołach. Kultura, porządek i swietny smak. Jak dla mnie - najlepszy
            • Gość: Joins na plus jest wielkość kebaba i fakt,że zastawem IP: *.jmdi.pl 07.12.10, 09:44
              można się naprawdę najeść. Napoje w cenach sklepowych dodatkowo mnie zachęcają bo np. w da grasso 0,5 pepsi 6zł !!! i dowóz minimum 3 zeta. Teraz maja promocję dwie puszki za 3 Pln
      • Gość: ANATOL Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 07.02.11, 14:44
        zamówiłem telefonicznie mega zestaw mieszany i po 30 minutach już był u mnie !!! Mega na raz sam nie zjadłem, zostawiam na później... bardzo smaczny, będę zamawiał częściej.
      • Gość: były pracownik Kebab czystość pod psem!!!!!!!- opinie??? IP: *.jmdi.pl 05.01.12, 16:46
        Nie polecam jedzenia w tym lokalu, brak podstawowych zasad higieny, brudne naczynia w których jest przygotowana żywność, brak nawyków mycia rąk, szczur w lokalu ,własciciel siedzi nocami by go upolować, nieświeży zapach w lokalu brak wentylacji, Zapraszam do lokalu na Światowida a poznacie Państwo jakie powinno być przygotowane jedzenie i prowadzony lokal
        • Gość: Mahmud były pracownik hahahahaa IP: *.jmdi.pl 23.02.12, 10:24
          hahahaha smiszne co konkurencia potrafi wymyslic... ja pracowal w pasibruch i powiem kebab 1 klassa niestety ja musial wyjechac na 2 miesiac
    • Gość: gość Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.aster.pl 30.11.09, 18:54
      Ja w dostawie dostałam takie trochę rozmiękłe, upchane w pojemniku
      na siłę, więc smak też się rozmazał. Być może na miejscu jest
      wspaniałe, a ja miałam pecha z dostawą.
      W każdym razie na pewno najlepiej spróbować samemu.
      • Gość: antonon za duże porcje!!! IP: *.jmdi.pl 27.01.11, 23:24
        popieram słowa przedmówcy...takie porcje nie mieszczą się w pojemnikach obiadowych, zdecydowanie to są za duże porcje!!! na całe szczęście ja takie tylko zjadam. :) Uwielbiam Pasibrzucha
    • Gość: Zapałka Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.polsat.net.pl 01.12.09, 08:39
      Kebab smaczny, jadałam lepsze ale też i dużo gorsze.Pasibrzuch w skali 1-10
      oceniam na 7 :-)
    • Gość: mik Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 195.187.93.* 01.12.09, 10:01
      zamówiłem już kilka razy danie z ryżem baranina lub kurczak. za
      kazdym razem coraz gorzej. nie dobre sosy chyba z marketu, mięso
      grubo krojone , ryż bez smaku skawalony klejący. nie polecam.
      • Gość: kika Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.warszawa.mm.pl 01.12.09, 22:29
        Faktycznie - sosy maja nie dobre - takie "z Biedronki'...niczego nie ujmując
        biedronce:-)...kiedyś tam był lepszy kebab jak był inny właściciel
      • Gość: Ania i Piotr Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.chello.pl 29.05.10, 10:25
        Było dużo lepiej, było idealnie ale chyba za dużo klientów i nie przykładają
        wagi do jakości , wielkości i smaku, sosy kiepskie- ostry smakował ok 2 tyg
        temu jak koncentrat rozrobiony z wodą i chilli, bułka zapieczona na kamień że z
        konieczności jadło się tylko środek.
        Poza tym te bułki są teraz małe a kiedyś jak startowali ok rok temu to mieli
        bułki 2 razy większe i tańsze o złotówkę.

Zawiedliśmy się kilka razy z rzędu u nich i już tam nie kupię.
        Liczymy że kebab nowo otwierany na Picassa zrobi trwałe wrażenie pozytywne.
    • Gość: błe Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.centertel.pl 29.05.10, 10:49
      na kilometr nie podchodze do takich cudacznych jadłodajni, śmierdzi
      z daleka. nie ma to jak polska kuchnia. swego nie znata a cudze
      chwalita.
    • Gość: Anna Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.polsat.net.pl 31.05.10, 15:57
      Wie ktoś może czy punkt przy Mehoffera skończył się już remontować??
      • Gość: konsument Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 11.06.10, 18:11
        witam,
        ostatnio miałem okazję bliżej zapoznać się z tym przybytkiem i z pewnością mogę
        powiedzieć, że jest to najwolniejszy kebab w warszawie. na zestaw czekałem
        wczoraj 30 minut, mimo iż przygotowanie takiego zestawu to nie jest jakaś
        filozofia. Obsługa rusza się bardzo wolno, wręcz leniwie, sami nie do końca
        wiedzą co robią. Dochodzą do tego zamówienia telefoniczne, które mają widocznie
        priorytet i wychodzi, że tyle czasu można czekać na kebab. Jeśli mają jakieś
        opóźnienia to powinni przy zakupie poinformować o tym, że to chwile potrwa(czego
        oczywiście nie uczynili). Jeśli chodzi o jakość to ich kebab normalny, bez
        żadnych rewelacji, od taki żeby na "szybko" się posilić. Jeśli chodzi o ten
        dawny kebab, to prowadził go Pan Józef i robił najlepsze kebaby jakie w życiu
        jadłem. Mięso było delikatne, sosy i surówka również. Swego czasu stołowałem się
        u niego 2 razy w tygodniu. Szkoda, że jakieś 3 lata temu zwinął się z
        książkowej:( więcej już o nim nie słyszałem. Reasumując, nie polecam nikomu tego
        przybytku, można stracić dużo czasu a jakość produktu jest przeciętna.
        • Gość: K0pytko Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 195.22.119.* 12.06.10, 21:25
          Gość portalu: konsument napisał(a):

> witam,
          > ostatnio miałem okazję bliżej zapoznać się z tym przybytkiem i z pewnością mogę
          > powiedzieć, że jest to najwolniejszy kebab w warszawie. na zestaw czekałem
          > wczoraj 30 minut, mimo iż przygotowanie takiego zestawu to nie jest jakaś
          > filozofia. Obsługa rusza się bardzo wolno, wręcz leniwie, sami nie do końca
          > wiedzą co robią. Dochodzą do tego zamówienia telefoniczne, które mają widocznie
          > priorytet i wychodzi, że tyle czasu można czekać na kebab. Jeśli mają jakieś
          > opóźnienia to powinni przy zakupie poinformować o tym, że to chwile potrwa(czeg
          > o
          > oczywiście nie uczynili). Jeśli chodzi o jakość to ich kebab normalny, bez
          > żadnych rewelacji, od taki żeby na "szybko" się posilić. Jeśli chodzi o ten
          > dawny kebab, to prowadził go Pan Józef i robił najlepsze kebaby jakie w życiu
          > jadłem. Mięso było delikatne, sosy i surówka również. Swego czasu stołowałem si
          > ę
          > u niego 2 razy w tygodniu. Szkoda, że jakieś 3 lata temu zwinął się z
          > książkowej:( więcej już o nim nie słyszałem. Reasumując, nie polecam nikomu teg
          > o
          > przybytku, można stracić dużo czasu a jakość produktu jest przeciętna.

Dokładnie - to jest absurd, że tam leniwie porusza się dwóch gostków w czasie
          kiedy miałoby co robić czterech gości pracujących na full. I jeszcze te paniusie
          z zaplecza i gostkowie od dostawy, którzy rozpraszają tych co klecą te
          nieszczęsne kebaby, które zresztą kiedyś były dużo lepsze. Przydałby się tam
          jakiś kierownik. Jedyny plus to, że jest kebab z baraniny. Tylko dlatego jeszcze
          tam zaglądam...
          • Gość: Gość Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.acn.waw.pl 14.06.10, 08:38
            > Jedyny plus to, że jest kebab z baraniny. Tylko dlatego jeszcze
            > tam zaglądam...

I naprawdę myślisz, że to baranina tylko dlatego, że tak jest napisane? :) W 99%
            kebabowni w kraju to nie żadna baranina tylko mielona wołowina albo wieprzowina
            mix. Wystarczy wejść na stronę www.mbmkebab.pl - oni zaopatrują większość takich
            lokali - widzisz tu gdzieś mięso z baraniny?
            • Gość: Mati Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 213.17.161.* 14.06.10, 12:22
              Tak czy inaczej jak poprzednicy napisali pogorszyło się i to dużo.
              Byłem ostatnio w piatek i jestem zawiedziony
              Długość oczekiwania i jakoś pozostawiają dużo do życzenia.
              Trzeba będzie znów jeździć do centrum
              • Gość: jaaaaKsiązkowa Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 80.50.137.* 14.07.10, 12:34
                Ja w pasibrzuchu jestem dosc czesto,przynajmniej raz w
                tygodniu.Zawsze biore kuraka na cienkim i w smaku praktycznie zawsze
                jest w porzadku,wielkosc zalezy od tego kto go robil,najgorzej jak
                robi taki starszy wychudzony gostek,wtedy jest najmniej
                jedzenia:/RAz wzialem talerz kurczka ryzem to szału nie było:)i to
                prawda ze czasem sie długo czeka ale czasem dostaje sie kebsa
                praktycznie od reki.Ale generalnie polecam!
                • Gość: janek nie polecam złodziejskiego Kinga, małego i za 11zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 18:10
                  ten chudy siwy chyba już na szczęście nie pracuje. widziałem jak ten ich szef opier..ala gdy robią za małe kebaby...
    • Gość: adam Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 23.09.10, 11:53
      własnie jem-mega kebab na cienki-mieso ma dziwny posmak coałosc nie ma smaku-ostatni raz kupilem ten wynalazek-ocena 0-10: 1-ale tylko dlatego ze jest blisko
      • Gość: Boone Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 178.73.49.* 23.09.10, 20:36
        Ostatnio kupuję kebaby w ABRAKEBABRA , taka budka koło TESCO. IMO niezłe...
        • Gość: Matti Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.spray.net.pl 26.09.10, 18:50
          Właśnie wróciłem jadłem cienkiego z kurczakiem z sosem mieszanym i powiem kiszka ciasto za bardzo spieczone sos taki nijaki i kurak taki sobie.
          Daleko do dobrego kebabu, lepiej pojechać parę kilometeów dalej i zjeść dobrego kebaba.
          Kiedyś był lepszy
          • Gość: potwór kebabowy Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 46.113.18.* 18.11.10, 23:43
            teraz najlepszy kebab jest przy BOMI,potwierdzone.
            • Gość: Rurecki Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 195.117.162.* 07.12.10, 11:25
              > teraz najlepszy kebab jest przy BOMI,potwierdzone.

Z budy urągającej warunkom sanitarnym bez bieżącej wody? Nie, dziękuję.
              • Gość: gosc Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.devs.futuro.pl 07.12.10, 12:48
                > Z budy urągającej warunkom sanitarnym bez bieżącej wody? Nie, dziękuję.

dokladnie! radze szerooookim łukiem tamtędy chodzic
                • Gość: kebabowy Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 46.112.236.* 08.12.10, 17:31

-tak z budy może i urągającej twoim warunkom ale i tak jest najlepszy,narobiliście mi smaka zaraz idę po jednego,mam blisko,mniam...Radzę spróbować a potem gadać.
                  • Gość: pamplemousse1 Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 19:55
                    kiedyś był pyszny! ostatnio porażka totalna i ten czas oczekiwania....
                  • Gość: Gość Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.home.aster.pl 11.12.10, 16:43
                    Obok Bomi? Nie radzę próbować. Chyba, że na własne ryzyko.
                    A co do Pasibrzucha - kiedyś było ok ale teraz podczas oczekiwania na kebab zauważyłem już nieraz, że do kebabów na wynos dodawane jest mięso z jakiegoś białego pojemnika a nie to, które się odkrawa. Zresztą ostatnio mi przeszła ochota na kebab w tym miejscu - po tym jak trafiłem na kawał tłustej skóry od kurczaka.
                    • Gość: Anna Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 28.01.11, 00:39
                      z tego co wiem to kurczak ma to do siebie,że ma opierzoną skórę. Zresztą skóra z kurczaka jest jadalna a kawał skóry to musiał być chyba z 20 kilowego kurczaka skoro był taki ogromny hahahahaha.
                      • Gość: Max Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.etop.pl 31.01.11, 12:49
                        > z tego co wiem to kurczak ma to do siebie,że ma opierzoną skórę.

Taaa - szczególnie z rożna albo do kebabu. Piersi z kurczaka tez pewnie kupujesz opierzone?
                  • Gość: Rychu Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.spray.net.pl 12.12.10, 23:18
                    > zaraz idę po jednego,mam blisko,mniam...

Wiesz, że arszenik też dobrze smakuje? Tyle, że potem zabija.
                    • Gość: X Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.home.aster.pl 26.04.11, 10:13
                      Każdy kiedyś umrze. Myślisz, że jesteś wyjątkiem?
    • Gość: raf Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 18.02.11, 20:12
      Witam,
      pasibrzuch jest naprawdę dobry, jeden z lepszych jakie jadłem. Mogło by go być troszkę więcej i dostawa powinna być szybsza, ale smak to rekompensuje :)
    • Gość: Lukasz Tarchomin Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.play-internet.pl 08.04.11, 20:05
      ...przez pewien czas bylo OK... ALE ostatnio oszczedzaja na miesie, same frytki i sufrowka... szkoda ich strata...
      • Gość: Janek powiedzmy obiektywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 18:06
        świrujesz, byłem w czwartek to gostek mi takiego kebsa zrobił,że byłem w szoku. Myślałem,że się pomylił i zrobił mi mega ale koleś uświadomił mi,ze takie sa w standardzie. Widziałem zestawy które tam jedli ludzie i powiem krótko, nigdzie tyle nie dają i na dodatek za taką cenę
        • Gość: Adam Re: powiedzmy obiektywnie IP: *.jmdi.pl 24.06.11, 23:26
          No co do ceny to nie byłbym takim optymistą bo ostatnio zaczęli oszukiwać wydając reszty. Trzeba się tam pilnować.
          • Gość: bzyyyyk do wszystkich pozytywnie nastawionych.. IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.07.11, 19:53
            ...Każdy kto wypowiada się pozytywnie o tym co tam zjadł powinien wejść na zaplecze tego lokalu brud syf i robaczki białej kapuście, sosy robione są własnoręcznie nie kupowane w "biedronce" właściciel zaczął ostro oszczędzać na wszystkim jeszcze dodatkowo podnosząc ceny od 1lipca, tak od tego dnia za wszystko zapłacicie 1zł drożej może i kiedyś ten kebab był super ale teraz to wszystko porównywane jest z bajką w picie mięsa trzeba szukać między surówkami które i tak nie należą do najlepszych.
            • Gość: Ewa Re: do wszystkich pozytywnie nastawionych.. IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.11, 16:18
              W pełni się zgadzam. Miejsce jest średnio czyste. Klientów zapraszam do obejrzenia i podziwiania mega wielkiej pajęczyny na zakurzałej palmie przy wejściu, która jest tam od kilku miesięcy - odbiera apetyt. Dodatkowo, kucharz, który kasuje za jedzenie przed przyszykowaniem go nie myje rąk. Może jak by otwarto jakąś konkurencję Pasibrzuch wziął by nogi za pas i się poprawił.
              Zdecydowanie odradzam, są o wiele lepsze miejsca z takim jedzeniem.
            • Gość: przepyszne zestawy Re: do wszystkich pozytywnie nastawionych.. IP: *.jmdi.pl 19.08.11, 12:08
              śmieszna prowokacja !!! żenującym trolej internetowym jesteś...
          • Gość: Piła Re: powiedzmy obiektywnie IP: *.jmdi.pl 03.06.13, 18:04
            Kiedyś jadałem w tym miejscu, jednak pewnego dnia znalazłem w kanapce WŁOS! CZARNY PASKUDNY WŁOS - RZYGAĆ MI SIĘ CHCIAŁO! Po miesiacu wróciłem i co ZNOWU CZARNY WŁOS!
            Pozatym nie chce mi się tam przychodzic nie tylko ze względu na kiepska jakość obsługi, ale też na podejrzane towarzystwo przesiadujące tam dosyć często!
      • Gość: Kinga 25 Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 19:16
        Mięsa było sporo,frytek dużo i do tego dwie surówki.Dla mnie dla kobiety to b.duża porcja. Myslę,że dla mężczyzn to wsam raz porcja.
      • Gość: Maro Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 25.01.14, 15:41
        Swieta prawda byli super a teraz totalna masakra same frytki i zielenina
    • Gość: Romek Ale sąsiedzi ich chyba nie lubią... IP: 195.136.33.* 19.08.11, 12:35
      I jest to obopólne - ochlapane fasady i balkony cazrną farbą, pan strzepujący śmiecie na gości Spasibrzucha....
      • Gość: bartlomiej Re: Ale sąsiedzi ich chyba nie lubią... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 18:19
        Zawsze "sąsiedzi"nie lubia czegos pod nosem co innym daje korzysc a im nie. Nasza narodowa przypadlosc zatruc zycie tym co maja na nie pomysl. Ja uwielbiam jedzenie z Pasibrzucha,duzo miesa i to swierzego, dobre surowki i jak ktos wczesniej napisal ze nie kupuja sosow w "biedronce" tylko sami robia uwazam to za duzy plus.
        • rysio.ochucki Dawno nie czytałem takich bredni :)))) 23.02.12, 12:37
          Normalnie zaaaazdrość :)

Znając zasady budowlane JWC, robienia wentylacji, doprawdy strasznie żałuję że tam nie mieszkam :)
          Chciałbym mieszkać np. piętro wyżej, albo dwa piętra wyżej nad lokalem pasibrzuch. Śniadaniowe aromaty kebaba na gwiazdkę, wielkanoc, w piątek, w niedzielę i w dzień wolny to podstawa dobrego samopoczucia i wydzielania pozytywnych endorfin na cały dzień :)

Dodatkowo bardzo kulturalni i porządni klienci przychodzący tylko w krawatach. I nie prawdą jest że walą alkohol pod oknami, wszczynają bójki w godzinach wieczornych i drą mordy w niebogłosy. Wszyscy którzy tak twierdzą są zawistnymi polaczkami zazdroszczącymi sukcesu tej wspaniałej sieci lokali gastronomicznych. Jak podało Radio Erewań "w najbliższym kwartale holding "pasibrzuch" wchodzi na Warszawską Giełdę. Głównym akcjonariuszem ma być podobno jeden z działaczy piłkarskich popularnie nazywany przez stronnicze media "staruchem"."

Radiu Erewań holding nie zdradza swoich planów biznesowych na najbliższą dekadę. Rynek spekuluje jednak że spółka w planach ma otworzenie nowej linii kosmetyków "e'au de pasibrzuch" oraz badania nad nowymi nad ekologicznie garbowaną skórą do celów spożywczych.
        • Gość: walter Re: Ale sąsiedzi ich chyba nie lubią... IP: *.wide-net.pl 03.05.12, 18:37
          sosy mają zajebiste... Zresztą,mięso, frytki i surówki ma wg mnie doskonały smak.
        • Gość: waldek Re: Ale sąsiedzi ich chyba nie lubią... IP: *.wide-net.pl 03.05.12, 18:38
          sosy mają zaje..ste... Zresztą,mięso, frytki i surówki ma wg mnie doskonały smak.
    • Gość: asdf Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.12.11, 22:50
      Nie polecam - po godzinie 22.00 wielką łaskę robią że przywiozą zamówienie. Ciekawe, jak będzie smakować kebab...
      • Gość: były Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.jmdi.pl 05.01.12, 16:51
        Nie polecam jedzenia w tym lokalu, brak podstawowych zasad higieny, brudne naczynia w których jest przygotowana żywność, brak nawyków mycia rąk, szczur w lokalu ,własciciel siedzi nocami by go upolować, nieświeży zapach w lokalu brak wentylacji, Zapraszam do lokalu na Światowida a poznacie Państwo jakie powinno być przygotowane jedzenie i prowadzony lokal
        • jurek_dzbonie Witamy konkurencję??? 05.01.12, 16:52
        • Gość: aaaa Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: *.home.aster.pl 08.02.12, 13:35
          Brawo za pomysl ze szczurem! Usmialam sie i gratuluje inwencji tworczej! Konkurencja nie spi...jak i licho nie spi.
          • Gość: Walterek przyznam szczerze,że z Bródna jeżdżę na kebsa do IP: *.wide-net.pl 03.05.12, 18:33
            Pasibrzucha, szczury, muchy, robaki i inne insekty wymieniane przez konkurencję na tym forum do mnie nie przemawiają gdyż dotychczas nie widziałem lokalu w którym tak bardzo kładziony jest nacisk na jakość, świeżość i czystość jak tu.
            zresztą po ilości klientów widać,że robią to dobrze...
            • anna.kwiatek czy był tam sanepid? 07.05.12, 14:32
              jak nie to ja nie jem
              • jurek_dzbonie Wejdź i zapytaj się. 07.05.12, 14:38
                Albo zadzwoń do SANEPiD-u.
                • Gość: ANKA Z KSIĄŻKOWEJ Re: Wejdź i zapytaj się. IP: *.jmdi.pl 08.05.12, 23:48
                  Z tego co wiem, to kontrolnie Sanepid co 2 miesiące tam zagląda z powodu dużej ilości klientów. Jadam w Pasi od roku i ani razu nie miałam przygody. polecam.
                  • Gość: ozzi Re: Wejdź i zapytaj się. IP: *.devs.futuro.pl 09.05.12, 00:18
                    Ja raz zjadłem u byłego pracownika Pasi tego co niby działał 24/h kto z okolicy wie o kim mowa ,dwa dni chorowałem .
                    Ale i tak teraz wolę Pasibrzucha od pizzy
                    • Gość: Monika Pomocy!! Mój mąż nie chce jeść w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 09:51
                      odkąd zjadł tego głupiego kebaba. Gości nawet tam zaprowadza a moich obiadów jeść nie chce.
                      Co robić? Przeprowadzić się ??
          • Gość: Kinga 25 Re: Kebab Pasibrzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 19:14
            Zamówiłam dla siebie ZESTAW OBIADOWY PASIBRZUCH kebab z kurczaka,a moja siostra
            Kebab z kurczaka na cienkim cieście.Porcja zestawu obiadowego b.duża i jedzenie dobre.Minus to koszt dostawy 3zł + 2zł za opakowania to dodatkowo 5zł płatne do jedzenia.
    • Gość: Oliwka Re: Kebab Pasibrzuch - opinie??? IP: 94.75.84.* 07.10.13, 12:57
      Knajpa zmieniła chyba właściciela, bo jedzenie jest okropne!!!!!!!!! Mięso słone (wzięłam mieszane) sos strasznie kwaśny nie dało się tego zjeść!!!!!!!!!!!!! Nie polecam i ostrzegam......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka