Dodaj do ulubionych

Apeluję o spokój przedwyborczy....

07.11.10, 22:27
Ja rozumiem, że jest kampania przed wyborami samorządowymi.
Ja rozumiem, że każdy chce się zaprezentować deprecjonując kontrkandydatów.
Ale proszę o kulturalną dyskusję na argumenty, a nie nawalankę z atakami osobistymi.

Nie zmuszajcie mnie Państwo, żebym musiał wycinać jakieś posty....
Obserwuj wątek
    • lkan Re: Apeluję o spokój przedwyborczy.... 07.11.10, 23:47
      A ja dodatkowo o merytoryczne wypowiedzi, wnoszące coś istotnego dla mieszkańców. I bez powielania wyświechtanych tematów. Na przykład wszyscy kandydaci śpiewają w jednym chórze: ulice, chodniki, przedszkola, szkoły, oczywiście podstawowe. A gdzie, pytam, będzie uczyła się młodzież po ukończeniu gimnazjum - znowu zapełni środki komunikacji jadąc do prawdziwej Warszawy? Który kandydat o tym pomyślał, że Białołęka nie ma żadnej szkoły średniej, to niech się pochwali. To nie sztuka ciągle narzekać na korki, zamiast myśleć z wyprzedzeniem o możliwych do przewidzenia problemach. Ile kadencji można tylko rozdawać ulotki ze swoją podobizną. Przydałoby się włożyć trochę wysiłku, jeśli rzeczywiście czuje się powołanie do reprezentowania społeczności lokalnej.
    • piojawor Re: Apeluję o spokój przedwyborczy.... 08.11.10, 12:45
      misiekka napisał:

> Ja rozumiem, że jest kampania przed wyborami samorządowymi.
      > Ja rozumiem, że każdy chce się zaprezentować deprecjonując kontrkandydatów.
      > Ale proszę o kulturalną dyskusję na argumenty, a nie nawalankę z atakami osobis
      > tymi.
      >
      > Nie zmuszajcie mnie Państwo, żebym musiał wycinać jakieś posty....

forum.gazeta.pl/forum/w,356,118446229,118446229,PO_gowna_warta.html-- polecam merytoryczną dyskusję.

Piotr Jaworski
      www.piotrjaworski.waw.pl
      Okręg nr 4 Platforma Obywatelska
      • lkan Re: Apeluję o spokój przedwyborczy.... 08.11.10, 22:03
        Akurat:

Nie znaleziono strony o podanym adresie.
        Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl

Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej.

Page not found.
        We are sorry, but the page you requested cannot be found. The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Check the page address or open www.gazeta.pl home page and look for links to the information you want.

We also recommend using Internet Archive of Gazeta Wyborcza.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka