Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego przedszkola na Białołęce.

07.03.16, 07:22
Witam Was wszystkie. Szukam dobrego przedszkola na Białołęce. Tylko bardzo proszę nie piszcie mi jakie są złe ( według Was ) bo nie o to proszę, nie chce czytać opinii jednego przedszkola o innych. Po prostu poproszę o info o dobrych przedszkolach w miarę cenowo normalnych i merytoryczne uzasadnienie. Bardzo proszę bo to dla mnie ważne.
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Szukam dobrego przedszkola na Białołęce. IP: 193.46.186.* 10.03.16, 12:48
      polecam przedszkole progresja na Erazma
    • dagoska Re: Szukam dobrego przedszkola na Białołęce. 21.03.16, 12:30
      Polecam MIŚ na Topolowej. Czesne 600 zł w tym dwa języki angielski i hiszpański, taniec, pełne wyżywienie - własna kuchnia. Co miesiąc dzieci maja wycieczki, teatrzyki i mnóstwo trakcji. Dwa razy do roku impreza z rodzicami gdzie dzieci przygotowują przedstawienie. Jedynym dodatkowym kosztem je ubezpieczenie płacone we wrześniu.
      • vxy92 Re: Szukam dobrego przedszkola na Białołęce. 23.12.22, 10:49
        Polecam przedszkole Progresja. Dziecko ma bardzo dobrze zorganizowany czas. Posiłki bardzo smaczne, a ciocie opiekuńcze oraz troskliwe. Nie mam zarzutów
    • Gość: mieszkaniec Re: Szukam dobrego przedszkola na Białołęce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.16, 13:42
      No właśnie kluczowe gdzie na Białołęce:-), ale :przeszłam dwa (dwoje dzieci)- jedno z nich zdecydowanie do polecenia- Przedszkolaki, ul. świderska, bdb organizacja, zajęcia na wysokim poziomie, bdb posiłki, bdb opieka, córka skończyła przedszkole w 2014

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka