Dodaj do ulubionych

Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto?

26.11.20, 09:09
Pytałem na forum przedszkoli, ale może ktoś tu szybciej odpowie.
Chce przenieść syna z przedszkola publicznego do przedszkola Wiatr w Żagle, ale teraz przeczytałem negatywne opinie z przed dwóch lat, ale o placówce na ul. Siecznej. Było też kilka pozytywnych więc nie wiem co myśleć do końca.
Chodzi mi o placówkę na Małego Rycerza 25. Ktoś coś może powiedzieć o nich, albo o samym przedszkolu?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama_a Re: Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto? IP: *.jmdi.pl 27.11.20, 18:37
      Polecam to przedszkole z czystym sumieniem. Ma ciekawą formę, gdyż dzieci nie są podzielone na grupy wiekowe, potrafią współpracować, potrafią dbać o siebie wzajemnie (pomagać sobie - nie jak w przedszkolu publicznym na zasadzie konkurowania ze sobą). A mimo to do każdego z nich każdego dnia jest stosowane podeście indywidualne - dobra kadra to podstawa! Sporo jest też wymagane od rodziców i może to nie spotkało się z aprobatą stąd negatywne opinie. Ja uważam, że rodziców też trzeba trochę mobilizować, bo to co jest wpajane w przedszkolu (np. samodzielność) to w domu my rodzice potrafimy popsuć robieniem wszystkiego za dzieci. Reasumując - polecam!
      • mmar_ppie_123 Re: Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto? 09.12.20, 16:34
        Bardzo dziękuję!
    • Gość: Ada Re: Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto? IP: *.dynamic-2-waw-k-2-3-0.vectranet.pl 28.11.20, 11:58
      Odp
    • Gość: Ada Re: Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto? IP: *.dynamic-2-waw-k-2-3-0.vectranet.pl 28.11.20, 12:10
      Dzień dobry Panu, jak najbardziej polecam przedszkole Wiatr w Żagle na ul. Siecznej 5 jak i Małego Rycerza 25.Moja córka chodzi do tego przedszkola na ul. Sieczną 5 od 4 lat, obecnie jest w grupie Zerówkowiczów. Kadra pedagogiczna tworzy wyjątkową i wspaniałą atmosferę. Uczą dzieci nie tylko materiału MEN, ale również tworzą autorskie programy nauczania dostosowane do wieku i potrzeb dzieci. Ciocie uczą przedszkolaków zaradności, motywują i rozwijają dzieciom skrzydła. Po ponad 4 latach uczęszczania mojej córki do tego przedszkola mogę z całą odpowiedzialnością napisać taką opinię. Córka przez te lata z uśmiecham i radością chodzi do przedszkola, wiele się nauczyła, i je uwielbia tak zresztą jak i ja. Przedszkole na Małego Rycerza 25 również nastawione jest na jak najlepszą edukację i opiekę nad dziećmi, położone jest w zacisznym miejscu, sale przyjazne dzieciom, wspaniała Pani Dyrektor. Polecam oba przedszkola z całego serca, Adriana M.
      • mmar_ppie_123 Re: Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto? 09.12.20, 16:35
        Bardzo dziękuję! :)
    • Gość: MartaL Re: Przedszkole Wiatr w Żagle - Warto? IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.21, 10:26
      Polecam, jesteśmy od niedawna, jest bardzo sympatycznie i tak przyjaźnie. Ciocie poświęcają czas na rozmowę, wszystko wyjaśniają. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka