Dodaj do ulubionych

Pediatra - Białołęka (wizyty domowe)

IP: *.aster.com.pl 18.06.09, 14:37
Poszukuję pediatry, który jest dobry, w miarę tani, a przede
wszystkim przyjeżdża na wizyty domowe.
Obserwuj wątek
    • agaw32 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 19.06.09, 10:45
      Ja chodzę do dr Anny Sochoń
      Przyjmuje na Grzymalitów- żólte domki
      Wizyta 40 zł
      Domowe chyba też, ale tylko godzinach rannych

Pozdrawiam
      • olamala1 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 15.11.12, 17:58
        Czy ktoś zna namiary do pani doktor Anny Malinowskiej? Pracowała ostatnio w Medicover na Białołęce teraz już jej tam nie ma. Świetna lekarka, moje dzieci ją uwielbiają, spokojnie wszystko tłumaczy i naprawdę bardzo mi kiedyś pomogła.
        Może być na priv olamala1@gazeta.pl
        • Gość: mama Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 15.11.12, 20:52
          tu było podawane lekarzbialoleka.cokto.pl/
          • olamala1 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 16.11.12, 12:59
            dzięki
            • Gość: zaza Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 06.06.17, 17:20
              z tego co mi wiadomo, pani Doktor przeniosła gabinet do nowej lokalizacji, strona www.spl.waw.pl
      • Gość: julik Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.play-internet.pl 25.01.14, 09:44
        czy Anna Sochoń przychodzi na wizyty domowe w weekendy
        • Gość: gosc Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.14, 23:43
          Dostała Pani odp na to pytanie,potrzebuje pilnie dobrego pediatry a jest weekend.
    • malgo1999 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 22.06.09, 13:23
      Proszę bardzo, pediatradomowy.pl polecam ten serwis bo wszystko jest tu jasne i konkretne,

Gosia
      • zagatka Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 23.06.09, 14:56
        ja ostatnio dowiedziałam się o tym portalu - i co? i nic. lekarze wymienieni w
        zakładce Białołęka jeżdżą po prawie całej Warszawie (zatem pewnie w godzinę nie
        podjadą), a cenę wizyty jednego z lekarzy 200 zł - zostawię bez komentarza...
        • Gość: mamajasia Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 20.02.10, 21:10
          >a cenę wizyty jednego z lekarzy 200 zł - zostawię bez komentarza...
          >
          200 pln to normalna cena teraz (za wizyte domową), zwłaszcza w weekendy. A 150
          pln kosztuje wizyta w medicowerze jak się przyjedzie do poradni i są wolne
          terminy (nie zawsze)

a moja pani dr przyjmuje za 150 i ciesze sie ze tak tanio, bo jest warta wiecej
    • Gość: barnaba W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: 193.138.110.* 24.06.09, 11:35
      Najlepszy pediatra w okolicach Tarchomina to Renata Korzepska-
      Gawryluk. Mieszka na Tarchominie, przyjmuje równiez m.in. na
      Myśliborskiej w Medycynie Rodzinnej. Fantastyczna Osoba i przede
      wszystkim super lekarz. Wizyty domowe jak najbardziej (cena 90-100
      PLN).
      Zbieg okoliczności, że znam osobiście wielu lekarzy różnych
      dziedziń, którzy mają dzieci i również korzystają z jej usług,
      wysoko sobie je ceniąc.
      • dorek3 Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... 10.07.09, 09:08
        A masz telefon do dr Korzepskiej i możesz się podzielić? na pric. Tez od dłuższego czasu korzystam z jej usług w MR i jestem bardzo zbudowana jej podejściem.
        • martiks Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... 23.07.09, 16:22
          czy mozna poprosić o namiar na panią doktor Korzepską - na
          gazetowego ? martiks@gazeta.pl
          będe bardzo wdzięczna
      • Gość: wawap1 Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.rwe.com 10.09.09, 09:52
        Witam
        Ja też poproszę o namiary na Panią Doktor Renatę Korzepską-
        Gawryluk na priv wawap11@gazeta.pl
        Z góry wielkie dzięki
        • Gość: pychotka Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.jmdi.pl 10.09.09, 16:25
          ja też poproszę o telefon do tej pani na pysza8@wp.pl z góry wielkie dzięki
        • hyszkin Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... 17.10.09, 09:42
          witam ja tez nie będę oryginalny i pilnie potrzebuje jakis tel do p.
          Korzepskiej na P_hyszko@o2.pl albo jak ktoś chce, bo zależy mi na
          czasie na 784-677-618 z góry wielkie dzięki-pilne!!!
        • 1.asiax80 Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... 19.01.10, 23:02
          Witam.Wiem że nie jestem oryginalna ale proszę o kontakt do
          P.Dr.Renaty Korzepskiej-Gawryluk.Bardzo mi zależy....Z góry dziękuję
          i pozdrawiam.
      • Gość: katka Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 11:09
        bardzo proszę o telefon do dr Gawryluk jesli można to pilnie katka.ja@wp.pl
      • Gość: katka Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 11:23
        bardzo proszę o numer do dr Korzebskiej z gory dziękuje
        • Gość: katka Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 11:24
          katka.ja@wp.pl bardzo proszę o numer do dr Korzebskiej
      • Gość: sebek Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.iFiber.telenet-ops.be 12.10.09, 11:37
        Jeśli to możliwe to poproszę jakiś kontakt do Pani Renaty
        Korzepskiej-Gawryluk na mail sebek_11@poczta.fm

z góy dziękuję
      • 1.asiax80 Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... 19.01.10, 23:10
        Witam. Bardzo proszę o kontakt do P.Dr.Renaty Korzepskiej- Gawryluk
        na asiax80@wp.pl.Jeśli Ktoś ma to bardzo proszę prześlijcie.Z góry
        dziękuję i pozdrawiam.
      • Gość: ania Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.home.aster.pl 22.01.10, 19:26
        Bardzo proszę o telefon do dr Renaty Korzepskiej, ponieważ bardzo
        trudno znaleźć tu lekarza. A teraz mam dziecko chore . mój maila :
        kotlania@o2.pl
      • Gość: grzegorz_m Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.10, 17:02
        bardzo prosze o namiar na Dr. korzebską. Też ją pamiętam ,że była super
        mój mail g.marek@yakan.pl
      • Gość: Kazia Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.home.aster.pl 14.03.12, 07:53
        Witam
        Czy moglabym prosic o numer telefonu do dr Korzepskiej
      • Gość: Marzena Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 16:18
        Poprosze o namiary do doktor Korzepskiej Gawryluk na priv.
      • Gość: Pola Re: W mojej ocenie najlepszy pediatra to..... IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.16, 00:43
        Witam
        Czy rowniez mogłam bym prosić kontakt do tej Pani doktor. polab1@tlen.pl
        Bardzo prosze o pomoc
    • Gość: Matti Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 14:20
      My chodzimy do doktor Ewy Górnofluk wizyta 80 zł.
      W sumie nie mamy co narzekać, ale cos ostatnio nie bardzo trafiła z lekami
      ale to sie zdarza.
      Aczkolwiek kiedyś byliśmy 2 razy w ciągu 10 dni i dwie wizyty płatne po 80
      • Gość: asik Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 195.94.193.* 10.09.09, 11:07
        wspomniana Pani Sochoń jest świetna i niedroga, w porównaniu z innymi.Polecam
        • Gość: aga Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 10.09.09, 16:26
          a mogę dostać tel. do tej pani na magdalenapysz@wp.pl
          • luna333 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 10.09.09, 18:16
            te domowe wizyty to w ramach Medycyny Rodzinnej na NFZ czy też
            prywatnie?
            Znam ją z MD i faktycznie jest świetna i z podejściem do dzieci -
            Jeśli przyjmuje prywatnie, poza NFZ, to ja również bardzo bym
            prosiła o namiar na isbe@wp.pl
            • luna333 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 10.09.09, 18:17
              tzn. chodzi mi o Korzepską ;)
              • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 10.09.09, 22:54
                Dr Korzepska dojeżdża prywatnie, ale na Myśliborskiej tez można przyjść odpłatnie (ma godziny abonamentowe).
                • bienczak Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 25.09.09, 08:03
                  Witam,

niestety dr Korzepska juz nie pracuje w MR na Myśliborskiej,(a tam
                  chodziłam do niej z moimi dzieciakami) czy mogę prosić o przesłanie
                  jej nr telefonu na adres maila bienczak@gazeta.pl, skorzystam z
                  wizyt domowych

z góry dziękuję
                  • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 25.09.09, 12:01
                    Niestety. Świeża sprawa bo zakończyła pracę 23 września. Przechodzi do jakiejś prywatnej sieciówki, ale nie wiem jakiej.
                    • luna333 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 25.09.09, 14:56
                      zaraz mnie szlag trafi - co znajdę sensownego pediatrę w MR to on
                      zwiewa no właśnie - dokąd???? to już trzecia pediatra której ufałam
                      i ta również się zwinęła :( Dziś poszłam zapisać młodego bo
                      potrzebuję skierowania, on kaszle oskrzelowo a tu zonk - nie ma
                      korzepskiej :( chyba się pochlastam/ poprzednio była jeszcze taka
                      młoda dziewczyna - świetna moim zdaniem i z podejściem do dzieci -
                      dała mi dużo cennych wskazówek - nie wyśmiała moich urojeń co do
                      kaszlu który oczywiście pojawia się wszędzie tylko nie w przychodni -
                      no i też zwiała z MR a ja nawet jej nazwiska nie pamiętam a
                      poszłabym za nią na koniec świata/ jak nic muszę się wypisać z
                      Medycyny Rodzinnej bo już nie mam sił do tych lekarzy/
                      Krzycka fajna ale astmy się nie leczy syropem prawoślazowym,
                      Kołodziejczyk niby fajna ale rozkojarzona bardziej ode mnie i
                      ogólnie nie wiem czemu się jej boję/ Grodecka - ciężko powiedzieć -
                      nie chce leków wypisywać bo pyta o alergologa a do alergologa na
                      fundusz się czeka i czeka więc dzieć się zakaszle w tym czasie/
                      Łysa_cośtam - mam negatywne doświadczenia po pierwszej wizycie i
                      więcej nie skorzystam/ a reszta heh - wciąż ktoś nowy - zapisałam do
                      Czwojdzińskiej - ktoś u niej był z dzieckiem???
                      • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 25.09.09, 23:58
                        Jak dla mnie to tylko dr Adamczyk jest sensowna z pediatrów którzy zostali (dr Czwojdzińska, Łysakowska są rodzinnymi i często widziałam jak chodziły na konsultację do pediatrów właśnie; z Kołodziejczyk mam same złe doświadczenia; dr Krzycka to do leczenia kataru jest ok) choć nieco schematyczna i roztrzepana. Jak już dotrzesz do alergologa to poproś o pisemną informacje o lekach, które dziecko przyjmuje. Wpiszą w kartę i nie będzie żadnych problemów z receptą.
                        Też nie wiem co robić. Inna przychodnia tez nie gwarantuje sensownych lekarzy a ja do tej mam nieprzyzwoicie blisko.
                        • luna333 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 26.09.09, 12:37
                          no ja też mam pod domem tą MR ale chyba się przeniosę na Bemowo na
                          Wrocławską - usiłuję od ubiegłego roku ale wtedy już limit
                          pacjentów był wyczerpany - teraz znowu spróbuję/ była tam taka
                          jedna pediatra która mnie nie wyśmiała i kazała do alergologa szybko
                          walić i właśnie na Wrocławskiej do alergolog-pulmonolog młodego
                          zapisałam a z chęcią bym wogóle się tam przeniosła/ moja mama tam
                          mieszka więc w czasie choroby dzieciaka to i tak tam właśnie młody
                          przebywa/ tak więc coraz poważniej noszę się z zamiarem zwiania z
                          tego wariatkowa bo coś z tą przychodnią jest nie tak/ co do Adamczyk
                          to niestety moje koleżanki mają do niej zastrzeżenia poważne - nie
                          wykryła asymetrii u niemowlaka itd grunt że fakt czekania do niej
                          kilka dni z chorym dzieckiem też nie zachęcał do korzystania z
                          usług/ tak czy owak chyba się wyniosę - mam dość/ i tak cud że w
                          piątek zapisałam na poniedziałek na wizytę u tej czwojdzińskiej -
                          mam nadzieję że choćby skierowania da - bo na tym mi zależy
                        • Gość: mama Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.centertel.pl 28.10.09, 19:06
                          Co do Pani Kołodziejczyk podtrzymuję waszą opinię. Prócz tego, że
                          jest mało wyrozumiałą osobą, to dodatkowo brak jej kompetencji.
                          Pomijam fakt, że jest wyjątkowo bezczelna. Nie polecam, szczególnie
                          mamom malutkich dzieci.
                      • Gość: poacjętka Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 17.11.09, 19:58
                        >poprzednio była jeszcze taka
                        > młoda dziewczyna - świetna moim zdaniem i z podejściem do dzieci -
                        > dała mi dużo cennych wskazówek - nie wyśmiała moich urojeń co do
                        > kaszlu który oczywiście pojawia się wszędzie tylko nie w przychodni -
                        > no i też zwiała z MR a ja nawet jej nazwiska nie pamiętam a
                        > poszłabym za nią na koniec świata/

moze dr Anna Malinowska - rodzinny - ja też u niej byłam z dzieckiem i super
                        lekarka, swietne podejscie do dziecka - dał sie zbadac a normalnie to problem i
                        w ogóle
                    • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 02.10.09, 10:49
                      Dr Korzepska przyjmuje obecnie w LIMie. Jak komuś pasuje to bardzo polecam.
                      • Gość: Iza Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:51
                        Ja korzystam z usług przychodni przy ul.Leszczenowej,chodzę do dr.Gołaszewskiej
                        super lekarz polecam.
                      • Gość: katka Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 11:22
                        bardzo proszę o numer do dr Korzebskiej poszukuję go bardzo pilni katka.ja@wp.pl
                        • Gość: gośc !! Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 04.10.09, 10:35
                          Dr Korzepska odeszła do prywatnej przychodni Medicover , dr Adamczyk tez
                          odchodzi od listopaga do przychodzi na ul. Skarbka z Gór. Juz nie bedzie na
                          tarchominie dobrego pediatry :(
                          • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 04.10.09, 13:13
                            Lim a nie Medicaver. To informacja bezpośrednio od P. Doktor. A co to za przychodnia na Skarbka z Gór?
                            • wwald Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 14.11.09, 10:01
                              Pilnie poszukuje kontakt do Pani dr Korzepskiej. Jeżeli ktoś może
                              udostępnić to proszę na voldi72@onet.eu. Z góry bardzo dziękuje.
                            • Gość: Jachu Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.acn.waw.pl 24.01.10, 21:41
                              Bardzo fajna przychodnia do której można się normalnie dodzwonić. Przyjmuje tam Dr. Adamczyk
                          • Gość: msandms Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.spray.net.pl 03.11.09, 13:12
                            sprawdziŁam jedną przychodnię na Skarbka z Gór(tel.227418220) ale tam NIE MA p.dr Adamczyk. jak ktoś ją wyśledzi to dajcie znać
                            • Gość: mama Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.aster.pl 02.01.10, 12:58
                              Dr. Adamczyk przyjmuje w przychodni Centrum Medyczne na ul.
                              Berensona 11 to jest obok Skarbka z Gór.
                          • Gość: Gość Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 193.109.225.* 11.03.10, 14:18
                            Adamaczyk przyjmuje jeszcze w MR na Tarchominie, ale tylko zdrowe dzieci. Z tym,
                            że ja akurat jej nie polecam zupełnie. Robiłam dwa podejścia: najpierw ze
                            starszym synem, teraz z młodszym. Starszemu jak miał miesiąc i łojotokowe
                            zapalenie skóry to przepisała, na buzię (sic!) Elocom czyli jedną z
                            najmocniejszych maści sterydowych, których nie stosuje się na twarz nawet u
                            nastolatków (dowiedziałam się tego po konsultacji z alergologiem i
                            dermatologiem). Wobec tego zmieniłam ja najpierw na Rozwenc, potem na
                            Kołodziejczyk i z tej byłam NIEZMIERNIE zadowolona. Kompetentna, niepanikująca,
                            antybiotyk w ostateczności, chętnie udzielała odpowiedzi na wszystkie moje
                            pytania, zawsze przyjmowała w przypadku choroby, gdy nie udało się zarejestrować
                            dzieci z dnia na dzień (co jest standardem w MR), miła.
                            Drugie podejście do Adamczyk z młodszym synem na szczepienie - nie dość, że
                            potraktowała strasznie protekcjonalnie, to jeszcze miała wątpliwości co do
                            alergii syna na białko jaja (udokumentowanej testami i zaświadczeniem
                            alergologa) i konieczności wykonania szczepienia szczepionką zawierająca białko
                            w szpitalu, to jeszcze rzucała niemiłe teksty i w ogóle była nieuprzejma.
                    • kasienka80 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 09.11.11, 09:41
                      Medicover
                • Gość: iw Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 19:08
                  Witam,
                  mam ogromna prosbe o bezposredni kontakt do dr Korzepskiej, chcialabym bardzo pilnie skorzystac z wizyty domowej. Prosze o kontakt na priva iw_zasu@op.pl. Dzieki wielkie!!!
        • nemapl Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 23.03.12, 14:56
          No i Pani dr Sochoń przyjmuje już w innym gabinecie - już nie na Grzymalitów tylko bliżej Carefour Express.

Cały czas podtrzymuję swoją dobrą opinię o p. Doktor - polecam.

Kępa Tarchomińska
          Osiedle Grzymalitów
      • Gość: marta Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.flashnet.pl 09.11.09, 07:00
        Ja też bardzo poproszę o numer do Pani Doktor.
      • Gość: p.Wanda Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.unknown.vectranet.pl 02.05.11, 16:37
        Niech was ręka boska broni przed leczenie w wykonaniu "lekarki" GórnoFluk ! Jak chcecie być chorzy to proszę bardzo ! Impertynencka chociaż próbuje być miła ale ogólnie szkoda tych 80 zł
    • len-kaa Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 27.10.09, 21:20
      Witam,
      Bardzo proszę o namiary do Pani dr Korzepskiej na len-kaa@gazeta.pl
      Dziękuję.
      • Gość: Rene Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.chello.pl 27.10.09, 22:23
        Bardzo proszę o kontakt do dr. Korzepskiej na rs2777@poczta.onet.pl
    • Gość: Dośka Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.chello.pl 02.11.09, 11:53
      Bardzo proszę o namiary na dr Kporzepską, na priva dorotaiwon@gmail.com
      • Gość: kasia Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 217.17.40.* 04.11.09, 19:36
        prosze o tel do dr korzepskiej -gawryluk na mariusz33@gmail.com
        • a.nancy Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 04.11.09, 21:57
          ja tez poprosze tel. do pani Korzebskiej
          mail gazetowy
        • Gość: ewa Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.chello.pl 07.11.09, 08:45
          rownież będę wdzięczna za nr tel do dr Gawryluk - e.krolak@wp.pl
          dzięki
          • Gość: marta_i Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.flashnet.pl 09.11.09, 07:01
            Bardzo, bardzo proszę o numer do dr Korzepskiej.
            • wwald Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 14.11.09, 10:13
              Pilnie poszukuje kontakt do Pani dr Korzepskiej proszę na
              voldi72@onet.eu.
              • Gość: gość Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.home.aster.pl 09.03.12, 09:36
                Poprosze namiary do dr Korzepskiej na adres kasia.krebs@op.pl
      • wwald Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 14.11.09, 10:05
        Pilnie poszukuje kontakt do Pani dr Korzepskiej. Jeżeli ktoś może
        udostępnić to proszę bardzo na voldi72@onet.eu. Z góry bardzo
        dziękuje.
    • Gość: wawap1 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.rwe.com 18.11.09, 10:50
      Witam ponownie
      Czy może ktoś z Państwa mógłby podać numer telefonu do Pani Doktor
      Renaty Korzepskiej-Gawryluk? Prosiłem już o to wcześniej. poruszenie
      na formu jest spore, ale nie wierzę, że nikt z Państwa nie posiada
      nr telefonu komórkowego.
      Proszę o przesłanie na mial wawap11@wp.pl
      Pozdrawiam
      Paweł
      • Gość: judy Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 89.108.210.* 03.12.09, 19:58
        Też bardzo proszę o telefon do dr Korzepskiej, zaskoczona byłam kiedy odeszła z
        MR. Prowadziła moją córeczkę od urodzenia przez 8 m-cy i byłam bardzo
        zadowolona. Poratujcie. Dziękuję bardzo justyna.chuda@gmail.com

p/s Dr Malinowska także już nie pracuje w MR, a to była druga z której byłam
        zadowolona. No i Adamczyk też odeszła.
        • Gość: loretta Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 195.94.193.* 04.12.09, 08:40
          czy ktoś otrzymał nr do P.dr Korzepskiej???
          bardzo bardzo proszę o przesłanie mi na maila loretta_pl@gazeta.pl

Sprawa bardzo pilna
          dziękuję
        • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 04.12.09, 11:15
          Ja tez właśnie niedawno stwierdziłam, że w MR zostały dwie pediatry. Już nawet Dr Kołodziejczyk nie ma. Co się tam wyprawia w ogóle?

Wysłałam zapytanie do dr Korzepskiej czy mogę udostępnić jej numer telefonu. Jeśli wyrazi zgodę to Wam poprzesyłam.
          • Gość: gosia Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 05.12.09, 14:21
            dokładnie tak >odeszli juz wszyscy pediatrzy i gdzie teraz leczyc nasze
            dzieci?????w ogóle z tą przychodnią jest coś nie tak,skoro wszyscy lekarze odchodzą
            • Gość: p Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.chello.pl 05.12.09, 16:53
              Dokładnie, jakaś paranoja z tą przychodnią. Napisałem maila do
              centrali w tej sprawie, ciekaw jestem, czy odpowiedzą.
              • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 06.12.09, 00:03
                W MR pochrzaniło się odkąd przejął ich Luxmed. Napisz co Ci odpowiedzieli, to bardzo ciekawe.

Pani doktor wyraziła zgodę na udostępnienie telefonu. Nie będę go jednak umieszczać na publicznym forum więc osoby zainteresowane proszę o maila na priva.
                • Gość: alamakota Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 06.12.09, 18:15
                  Gdyby w MR nie było NFZ to lekarze by pozostawali, a tak to pouciekali do
                  prywatnych placówek . Jedyna dr Adamczyk jest w placówce nfz na ul. Skarba z
                  Gór. Ciekaw czy bedzie jakis nowy pediatra bo pozostał tylko Krzycka i Łysakowaka .
                  • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 06.12.09, 19:08
                    NFZ był od dawna a wszystkie odejścia to kwestia ostatnich 3 miesięcy. Musiała się zmienić polityka bliższego lub dalszego kierownictwa.
                • Gość: p Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.chello.pl 29.12.09, 20:48
                  Odpowiedź otrzymałem mailowo w dniu dzisiejszym - oto ona:
                  "
                  Szanowny Panie,

Uprzejmie informuje, iż Pana uwagi zostały zarejestrowane w Dziale
                  Badania Satysfakcji Klienta grupy LUX MED.

Przekazano je kierownictwu Kliniki i dyrekcji regionu warszawskiego.

Z otrzymanych wyjaśnień wynika, iż faktycznie w ostatnim okresie
                  placówka boryka się z problemami kadrowymi, związane są one jednak
                  wyłącznie z kadrą lekarską. Z powodu odejścia kilku lekarzy
                  pediatrów i rodzinnych pojawiły się okresowe trudności . Zapewniamy
                  jednak, że podejmujemy starania zmierzające do zatrudniania lekarzy,
                  sytuacja jest przejściowa.

Do tego czasu staramy się, aby nasi Pacjenci byli otoczeni troskliwą
                  pomocą, jednak nie zawsze jest możliwe rozpoczęcie i następnie
                  kontynuowanie leczenia u jednego lekarza.

Z chwilą zwiększenia zatrudnienia sytuacja ulegnie stabilizacji.

Dziękujemy za podzielenie się uwagami.

Z poważaniem

xxxxx xxxxx

Starszy Specjalista ds.Badania Satysfakcji Klienta

Departament Obsługi Klienta

LUX MED Sp.z o.o.
                  "
                  • dorek3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 30.12.09, 10:30
                    Czyli standardowe ble ble.
                    W sumie to trudno się spodziewać czegoś innego. Zobaczymy co przyniesie nowy rok.
                • katarzynagabrych Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 23.02.17, 19:54
                  Czy mogłabym prosić o nr tel do dr Korzepskiej na maila katarzynagabrych68@gmail.com
                • katarzynagabrych Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 23.02.17, 19:57
                  Czy mogę prosić o nr tel do dr Korzepskiej na maila katarzynagabrych68@gmail.com
                • martha_m3 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 23.11.18, 22:11
                  Witaj, Mam dwoje chorujących od 5 tygodni małych dzieci. Szukam kontaktu z Panią doktor Korzepską-Gawryluk by umówić się na wizytę domową. Proszę o podanie kontaktu do niej jeśli to możliwe.
          • Gość: aga Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 10.09.10, 13:38
            też poproszę numer tel. do dr. Korzepskiej, super lekarz, chodziłam do niej z dziećmi do Madycyny, ab@tarchomin.pl
          • Gość: Miki Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.home.aster.pl 05.02.12, 11:33
            Witam,

Mam ogromną prośbę, poszukuję dobrego pediatry dla mojej córeczki - z historii forum wynika iż P. Korzepska jest dobrym pediatrą która dojeżdza do domu czy mogłabym prosić o kontakt do tej Pani doktor. Mój adres prv. myszka20120123@o2.pl
        • Gość: rustynau Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 10.12.09, 15:52
          > p/s Dr Malinowska także już nie pracuje w MR, a to była druga z której byłam
          > zadowolona.
          z tego co wiem dr Malinowska pracuje gdzieś poza białołęką ale ma wizyty domowe
          na tarchominie
          • Gość: rustynau Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 10.12.09, 15:55
            www.pediatradomowy.pl/2009/11/doktor-anna-malinowska-bialoleka/
            • Gość: ssd Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.bielanski.med.pl 14.07.10, 16:43
              link nie działa
              • Gość: leszczu Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.bielanski.med.pl 11.08.12, 20:28
                lekarzbialoleka.cokto.pl - namiar na gabinet dr Malinowskiej,

• Gość: asdffas Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 31.08.12, 17:49
                  lekarzbialoleka.cokto.pl
    • Gość: iron Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.aster.pl 15.12.09, 01:48
      Bardzo proszę o numer do P. dr Korzepskiej. iron @ pro.onet.pl
      • Gość: ewela1976 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.acn.waw.pl 22.12.09, 13:29
        jeśli to możliwe to ja też proszę o nr tel. do dr Korzepskiej. z
        góry dziekuję.
        • Gość: ewela1976 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.acn.waw.pl 22.12.09, 13:30
          oczywiście na maila ewela19761@wp.pl
          • Gość: anja Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 02.01.10, 23:07
            Ja również będę wdzięczna za tel. dr Korzepskiej na ojarecki@wp.pl.
            serdecznie dziękuję.
    • Gość: rj82 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 11.01.10, 20:48
      Czy może ktoś mi przekazać kontakt do pani Korzepskiej. Będę bardzo
      wdzięczny, zależy mi bardzo na czasie. Z góry dziękuję.
      • Gość: rj82 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.jmdi.pl 11.01.10, 20:49
        Bardzo proszę o kontakt do dr Korzepskiej na maila:
        rafal.jedruchniewicz@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Zalezy mi
        na czasie.
        • Gość: g. Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.aster.pl 20.01.10, 13:57
          Bardzo proszę o pomoc, gdzie aktualnie przyjmuje dr Korzepska i czy można się do
          niej zarejestrować w ramach NFZ?
          • Gość: ania Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.home.aster.pl 22.01.10, 19:36
            Bardzo prosze o telefon do dr korzepskiej bo mam dziecko chore i nie
            mam żadnego namairu na lekarza prywatnie : kotlania@o2.pl
            • Gość: Paweł Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.communication.com.pl 29.01.10, 06:29
              Bardzo proszę o kontakt do dr Korzepskiej na maila:
              pawel.xlm@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Zalezy mi
              na czasie.
              • Gość: milka512 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.centertel.pl 13.02.10, 08:54
                witam, bardzo prosze o pilny kontakt do dr Korzepskiej-Gawryluk na
                priv. milenarupinska@vp.pl, dziękuję.
                • Gość: Milena dr Korzepska-Gawryluk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 23:37
                  Witam,

Czy mogłabym prosić o namiary na polecaną tu dr Korzepską-Gawryluk?
                  Mój adres: trashkaa@wp.pl

Dzięki za góry,
    • Gość: kk Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 217.153.25.* 05.01.11, 13:42
      uwaga!!! przestrzegam przed dr ADAMCZYK!!!!! Moje obie córki na skutek złej diagnozy i postawy obojętnej Pani dr, znalazły się w szpitalu. Pani dr po złej diagnozie nie raczyła nawet zadzwonić z informacją o złych wynikach córek, które już posiadała i mogła zareagować. Chwile później byliśmy już na ostrym dyżurze.
      • 1anjaa Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 14.02.11, 11:30
        Czy mogę prosić o namiary na dr Korzepską na ojarecki@wp.pl.
        pilne , dziękuje i pozdrawiam,
        Ania
        • monia_vel_zaba Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 24.02.11, 18:28
          Poproszę pilnie o telefon do dr. Korzepskiej - Gawryluk. Będę wdzięczna za pilną informację na @.Dziękuję z góry
          • misiapysia001 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 06.03.11, 09:44
            Witam,

Jeśli ktoś dostał namiary na dr Korzepską, proszę o przesłanie:
            trashkaa@wp.pl

Dzięki.
      • len-kaa Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 10.03.11, 21:39
        Kiedyś, gdy moje dziecko miało 40 stopni gorączki, dr Adamczyk kazała mi je rozebrać do badania, po czym odebrała telefon i rozmawiała sobie o tym jak spędziła ferie) przez 5 minut.
        Za to ona też przyjeżdża na wizyty domowe, koszt 150 zł.
        • chmielnicka.aneta Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 16.09.11, 13:16
          Witam,
          bardzo proszę o numer telefonu do dr Korzepskiej-Gawryluk na adres: chmielnicka.aneta@wp.pl
          Dziękuję
          Aneta
          • Gość: Mia Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 18:07
            Witam,

Czy ktoś w ogóle uzyskał telefon do p. dr Korzepskiej?
            Bardzo bym prosiła o podanie: trashkaa@wp.pl

Pozdrawiam,
            • Gość: Sylwia Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.spray.net.pl 06.11.11, 17:08
              Polecam Panią dr Ewę Górnofluk

www.wizytalekarska.waw.pl

+48602304235
              • Gość: Olina Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.play-internet.pl 09.02.13, 15:42
                Zdecydowanie nie polecam dr Górnofluk!! Po pierwsze dziecko miało wirusowe zapalenie jamy ustnej, wysoka goraczkę, a wg niej było zdrowe, a goraczka nie byla objawem niczego. Po drugie weszla do domu w butach z blotem i pobrudzila mi bialy dywan w pokoju jak rowniez w laziecne, ale za wizyte policzyla bagatela 160 zł. Ciekawe czy w swoim domu równiez chodzi w butach z błotem??!! Takim lekarzem to i ja mogę byc.
                • Gość: sfrustrowana Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.205.92.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 23:31
                  Lekarka powinna wozić ze sobą ze sobą kapcie na wizyty domowe !!, nie powinna tez stawiać torby lekarskiej na stole ,bo może porysowac blat !!,A juz nie wiedziec ze goraczka to bardzo groźna choroba ,toż to szczyt nieuctwa!!!.Ja tez mogłabym być lepszym lekarzem od niej. :-))
            • Gość: Sylwia Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.spray.net.pl 06.11.11, 17:08
              Polecam Panią dr Ewę Górnofluk

www.wizytalekarska.waw.pl

+48602304235
            • Gość: Mama Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.09.13, 13:51
              Witam, ja polecam Dr. Grazyne Zachemba-Adamczyk, tel. 603-851-056
    • Gość: aaa Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: 178.73.49.* 05.02.12, 14:31
      Bardzo proszę o namiary na p. dr Renatę Korzepską- Gawryluk na adres mailowy e_janaszek@o2.pl Z góry bardzo dziękuję.
      • sylwetka30 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 10.04.12, 13:13
        Gość portalu: aaa napisał(a):

> Bardzo proszę o namiary na p. dr Renatę Korzepską- Gawryluk na adres mailowy e_
        > janaszek@o2.pl Z góry bardzo dziękuję

Ja rownież bardzo proszę o namiary na p.dr Renatę Korzepska-Gawryluk na adres mailowy sylwia_24x@o2.pl
        z góry dziękuje
        • Gość: totek Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 07:56
          czy mogę prosić o namiary na doktor Renatę Krzepkowską-Gawryluk na adres dorotamajewska@wp.pl.
          Z góry bardzo dziękuję
          • Gość: gracka Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.11.12, 09:35
            Uprzejma prośbą o telefon do p dr Krzepkowskiej -Gawryluk na org gracka@poczta.onet.pl. Dziękuje
    • Gość: kamil Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.cdma.centertel.pl 23.02.13, 14:42
      www.tinyurl.pl?T3MLXWtZ takie rzeczy są możliwe tylko w polsce wejdz i za głosuj
      • bogs Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 17.03.13, 17:40
        Bardzo proszę o tel. do dr Renaty Korzepskiej-Gawryluk na maila bb@wp.pl
        Dziękuję.
        • Gość: Piotr Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 12:53
          Bardzo prosze o namiary (chodzi o umówienie wizyty domowej) do Pani Dr Renaty Korzepskiej Gawryluk. Sprawa Pilna!!!
      • Gość: Piotr Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 13:18
        Bardzo prosze o namiary (chodzi o umówienie wizyty domowej) do Pani Dr Renaty Korzepskiej Gawryluk. Sprawa Pilna!!! Proszę namiary na maila piotr.zieba@poczta.fm
    • Gość: misiactwo telefon IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.05.14, 14:39
      Witam,
      bardzo proszę o numer telefonu do dr Korzepskiej-Gawryluk na adres:
      misiactwo@op.pl
      Dziękuję z góry!
      • Gość: gosc Re: telefon IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.14, 23:58
        Witam,pilnie potrzebuje numer tel.jesli udało się Panu zdobyc Do dr Korzepskiej na maila dorota.s24@op.pl z góry dziękuję!
    • katinka Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 15.10.15, 11:52
      Czy doktor przyjmuje gdzieś prywatnie?A może ktoś wie gdzie aktualnie pracuje? Pilnie potrzebuję namiary.Dzięki
    • Gość: mieszkaniec Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.15, 15:54
      jeśli chodzi o R.Korzepską to pracuje na Odkrytej w dormedzie
      • lipencjusz76 Re: Pediatra - Białołęka (wizyty domowe) 02.07.16, 13:36
        proszę o tel do dr Korzepskiej Ggawryluk na zygal@wp.pl. Syn chory a za kilka dni urlop
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka