makoba 13.12.06, 11:31 W lutym kolezanka przywiezie mi madecassol. Duze tubki po 40 g. Dla kogo i ile zamowic? Kontakt na kom: 501 562 859, lub gg: 966910 Sciskam. Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilape Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 13.12.06, 17:41 Marto bardzo chętnie daj znać za ile... Będę z Tobą w kontakcie. Ps. widziałam oparzenia po stosowaniu Madecasolu od początku - efekt rewelacyjny już po 3 miesiącach a śladu prawie nie ma. Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 10:35 Podciagam watek. madecassol bedzie na przelomie lutego i marca. Prosze o sms z adresem wyslania i iloscia na kom: 501 562 859. Zamawiam z 3 zrodel, zeby byl na pewno. Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 10:37 To zalezy od zrodla ile bedzie kosztowal, ale max wyjdzie 40 zl za tubke. Z Francji jest juz po 75 zl.... Odpowiedz Link
agnes_julia Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 16:03 Marto ja też chciałabym zamówić 1 sztuke, moze się przyda skoro jest taki dobry. Powiedz mi tylko stosujesz plastry Cica care, ja też praktycznie z przerwą na mycie,skóra nie ma zadnej reakcji uczuleniowej. Więc kiedy smarujesz Michałka tą maścią? Podam Ci adres na gg. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 17:25 Ja madecassolem masuje do momenty wtarcia kremu w blizne, potem natluszczam linomagiem lub lipobase okolo 20 min, potem zmywam to i zakladam plaster. Czynnosc powtarzam rano i wieczorem. Mam juz zamowienia razem na 20 szt lacznie z Twoja 1 szt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 17:26 A adres z iloscia szt poprosze na komorke 501 562 859, zeby mi sie nie pomylilo przy rozsylaniu. Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 17.02.07, 10:21 Madecassol bedzie w warszawie 4 marca, wysle wam 5 marca. Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link
agnes_julia Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 20.02.07, 23:49 Marto chciałabym domówic jeszcze dwie sztuki czyli razem 3 dasz radę jeszcze? Gosia Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 21.02.07, 09:30 ok, tylko wyslij sms z adresem i iloscia na komorke: 501 562 859. Boje sie, ze sie pogubie w tym wszystkim Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 04.03.07, 11:21 Dzis mial byc madecassol. Niestety osoba, ktora miala go przywiezc odmowila w ostatniej chwili, gdyz miala zbyt wiele nadbagazu.... Ehhhh... przykro... Staram sie ekspresowo sprowadzic przez kogos innego, ale termin sie na pewno zmieni. W zwiazku z tym mam pytanie, bo wiele z Was wplacilo mi zaliczki. Czy zwracac Wam te te pieniadze, czy maja umnie czekac na kolejna dostawe od mam nadzieje powazniejszej i bardziel slownej osoby? Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.03.07, 20:16 Udało się. Madecassol od kolejnego dostawcy bede miec we wtorek. Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link
makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 14.03.07, 22:33 Nie trzymalyscie kciukow..... Nie przywiezli.... Juz mnie cholerka trafila i dzis bylam chyba w 7 biurach turystycznych (wyjazdy do Turcji od kwietnia....) i w ambasadzie tureckiej (bede miala odpowiedz do konca tygodnia) dziewczyny, obiecuje, stane na glowie, a madecassol dla dzieci sprowadze. Jakem Makoba. Odpowiedz Link
tess74 Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 15.03.07, 15:40 Nie miałam jeszcze okazji sprawdzić działania Madecassolu, ale sądząc po tym co robisz, żeby go zdobyć zaczynam po nim coraz więcej oczekiwać. Ale nie o tym chciałam, tylko podziękować. Dziękuję Ci więc. Naprawdę dużo robisz. Odpowiedz Link