Dodaj do ulubionych

madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic?

13.12.06, 11:31
W lutym kolezanka przywiezie mi madecassol.
Duze tubki po 40 g.
Dla kogo i ile zamowic?
Kontakt na kom: 501 562 859, lub gg: 966910
Sciskam.
Marta
Obserwuj wątek
    • emilape Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 13.12.06, 17:41
      Marto bardzo chętnie daj znać za ile... Będę z Tobą w kontakcie.
      Ps. widziałam oparzenia po stosowaniu Madecasolu od początku - efekt rewelacyjny
      już po 3 miesiącach a śladu prawie nie ma.
      • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 10:35
        Podciagam watek.
        madecassol bedzie na przelomie lutego i marca.
        Prosze o sms z adresem wyslania i iloscia na kom: 501 562 859.
        Zamawiam z 3 zrodel, zeby byl na pewno.
        • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 10:37
          To zalezy od zrodla ile bedzie kosztowal, ale max wyjdzie 40 zl za tubke.
          Z Francji jest juz po 75 zl....
    • agnes_julia Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 16:03
      Marto ja też chciałabym zamówić 1 sztuke, moze się przyda skoro jest taki dobry.
      Powiedz mi tylko stosujesz plastry Cica care, ja też praktycznie z przerwą na
      mycie,skóra nie ma zadnej reakcji uczuleniowej.
      Więc kiedy smarujesz Michałka tą maścią?
      Podam Ci adres na gg.
      Pozdrawiam
      Gosia
      • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 17:25
        Ja madecassolem masuje do momenty wtarcia kremu w blizne, potem natluszczam
        linomagiem lub lipobase okolo 20 min, potem zmywam to i zakladam plaster.
        Czynnosc powtarzam rano i wieczorem.
        Mam juz zamowienia razem na 20 szt lacznie z Twoja 1 szt.
        Pozdrawiam.
        • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.02.07, 17:26
          A adres z iloscia szt poprosze na komorke 501 562 859, zeby mi sie nie pomylilo
          przy rozsylaniu.
          • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 17.02.07, 10:21
            Madecassol bedzie w warszawie 4 marca, wysle wam 5 marca.
            Pozdrawiam.
            Marta
            • agnes_julia Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 20.02.07, 23:49
              Marto
              chciałabym domówic jeszcze dwie sztuki czyli razem 3 dasz radę jeszcze?
              Gosia
              • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 21.02.07, 09:30
                ok, tylko wyslij sms z adresem i iloscia na komorke: 501 562 859. Boje sie, ze
                sie pogubie w tym wszystkim smile
                • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 04.03.07, 11:21
                  Dzis mial byc madecassol. Niestety osoba, ktora miala go przywiezc odmowila w
                  ostatniej chwili, gdyz miala zbyt wiele nadbagazu.... Ehhhh... przykro...
                  Staram sie ekspresowo sprowadzic przez kogos innego, ale termin sie na pewno zmieni.
                  W zwiazku z tym mam pytanie, bo wiele z Was wplacilo mi zaliczki. Czy zwracac
                  Wam te te pieniadze, czy maja umnie czekac na kolejna dostawe od mam nadzieje
                  powazniejszej i bardziel slownej osoby?
                  • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 09.03.07, 20:16
                    Udało się. Madecassol od kolejnego dostawcy bede miec we wtorek. Trzymajcie kciuki.
                    • makoba Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 14.03.07, 22:33
                      Nie trzymalyscie kciukow.....
                      Nie przywiezli.... Juz mnie cholerka trafila i dzis bylam chyba w 7 biurach
                      turystycznych (wyjazdy do Turcji od kwietnia....) i w ambasadzie tureckiej (bede
                      miala odpowiedz do konca tygodnia)
                      dziewczyny, obiecuje, stane na glowie, a madecassol dla dzieci sprowadze.
                      Jakem Makoba.
                      • tess74 Re: madecassol w lutym: dla kogo i ile zamowic? 15.03.07, 15:40
                        Nie miałam jeszcze okazji sprawdzić działania Madecassolu, ale sądząc po tym co
                        robisz, żeby go zdobyć zaczynam po nim coraz więcej oczekiwać. Ale nie o tym
                        chciałam, tylko podziękować. Dziękuję Ci więc. Naprawdę dużo robisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka